2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

:) ne güzel eşin hiç yaşlanmaz neşeli biri demekki tatlım allah mutlulugunuzu daim etsin

gunaydın kıslaaarr dun kermesımız vardı oğluşumu cok yorduuummmmmm galıbaaaa. . .hıc kalkıp ıse gıdesım yok yaaaa puff

günaydın kızlar bugün acayip gergin kalktım bulaşacak yer arıyorum

gene sakinleşemiyorum bi oyleyım bı boyle gecmışı okuyamadım oysa dun öğleden beri giremedim nete

dün doktora gittik ense kalınlıkları burun kemıklerine bakıldı çok şükür herşey yolundymış

doktor süpriz yapıp cinsiyetlerinide söyledi.

hiç beklemiyordum.

ayyyy çok heyecanlı bı andı.

günaydın canım. maşallah neymiş cinsiyetler merak ettim

nergis senden ne haber ev halinde bi gelişme var mı ,

dün snin içinde dua ettim rabbim ağız tadı versin huzur mutluluk versin diye

gunaydın kızlar.dun aksam neler olmus boyle.gereksız alınganlıklar yapmayalım lutfen.hepımız hamıleyız unutmayalım.kızlae benım kahverengı lekeler bıttı sayılır dunden berı.ama sabah ıse gelırken arabada o kadar cok sallandım kı korkmaya basladım yıne.allah ım koruusn benı de bebegımı de.bu arada benım saclarım cok uzadı.herkes hamıleyken sac kestırılmez dıyor.ne dıyorsunuz kestıreyım mı

nergis senden ne haber ev halinde bi gelişme var mı ,

dün snin içinde dua ettim rabbim ağız tadı versin huzur mutluluk versin diye

saolasın canım benim Allah razı olsun. dün eve gittik yine bişi olmamış gibi davrandım. yemekten sonra eşim içeri geçmişti bende toparladım mutfağı geçtim. gel konuşalım dedi. çok üzülmüş belliydi. sana söylemiyorum ama artık üzüldüğümde damarlarım çekilio gibi oluyo dedi. aramıza köprü kurma dedi. bak ne güzel o gün hiçbişey demedin bir gün sonra ne güzel mail atmışsın dedi. böle anlat işte bana dedi. ki mailde herşeyi yazmıştım ailesini sevmediimi bile söledim. ama sen üzüldün diye benide üzmeye çalışma izin ver ben sendekinin yarısını alayım dedi. sen canın yandıında benim iyileştirmeme izin vermiosun aksine benimde canımı acıtmak istiosun dedi. krediyi kendi adıma çekmem diyişim çok koymuş. biz aileyiz dedi. o borcu ben kumar oynayarak yapmadım o bizim borcumuz dedi. senin benim diye bişey olmamalı dedi. ben o parayı ne yapar eder yine bulurum sorun değil ama sen böyle yaparak aramıza köprü kuruyosun dedi. yani ya zaaflarımı bilio ve bunu kullanıo. yada gerçekten üzülmüş. çok algılayamıyorum çünkü ben çok çabuk kanarım. kin güdemem. ki öylede oldu yine. bütün kızgınlığım uçup gitti

Dün ikili test için gittim.Ultrasonda geniş kapsamlı bakıldı.Kanı için Ankara Düzen lab. a gönderdi doktorum.Yarın sonuçlar çıkacak hayırlısıyla.Önce kız dedi sonra erkek dedi ama 16. haftaya kadar daha netleşmez sanırım.sizler neler yapınız?

günaydın canım. neler olmuş merak ettim geçmişe bakmadan daldım lekelerin içinde gözün aydın diyelim bidaha olmaz inşallah benimde saçlarım çok uzadı. tırnaklarımda hızlı uzuo. saçım uzamazdı şimdi çok hızlı uzuyo. kesilir diyende var kesilmez çocuğun ömrü kısa olur diyende var ben kestireyim diyodum sonrada düşündüm ben biraz böle şeylerden korkarım o yüzden vazgeçtim dursun dedim doğumdan sonra kestircem. ama sen böyle şeylere takılan bi insan diilsen kestir canım :)

kızlar günaydın ;

neolmuş bole bizim kızlar ceza almış hey allhım en kısa surede geri dönerler inşallah. Nehar burdadır ama şuan çunku bu saatlerde burda oluyo geneldee :)) perşembe akşam doktora gidicez kızlar dua edin bana inşallh o kadın kanama alanı var die yanlış görmüştürde tekrar ilaç kullanmaya başlamam ne güzel geçmişti yaa( iş yerinden izin alamıyorum bende doktorum nezamn nöbetçiyse akşamları iş çıkışı gidiyorum bakalım perşembe gidicezz çok dua edin neolursunuzz(

Masallah aranızın duzelmesıne cok sevındım.erkeklere hıcbırseyı dolaylı anlatmamak lazım.ne hıssedıyorsan ne dusunuyorsan dırekt soyleyeceksın.sen de oyle yapmıssın zaten.ahh erkekler

nehar la bırgul ceza almıslar kuzum yaa.keske olmasaymıs.neyse sayılı gun bıter cezalarıılk gunden berı kanım kaynadı sana bılıyor musun.sankı eskı bır arkadasım gıbısın nıye bılmıyorumaz once arkadasım geldı yanıma sacların ne kadar uzamıs dıyor.ama herkes o kadar cok soyledı kı hamıleyken kesılmez dıye bende cekınmeye basladım.bıraz daha uzatalım bakalım belkı cok sıcaklarda kestırırım

oooo hh ne güzel olmuş çok sevindim. Rabbim ağız tadınızı bozmasın. bu dönemlerde fazlasıyla alıngan olduğumuzunda farkında ol olur mu? belkıde zaman zaman biz büyütüyoruz anlamsız şeyleri bunun sebebi de hormonlarımız bıraz sakın olmaya calışmalıyız.

sana boyle soyluyorumda bakma bende saga sola ateş püskürüyorum. hele iş ortamında cok samımı bi arkadasım vardı artık konusmuyorum bıle onunla derdın ne dıye sordugumda yok bişi diyor ama sürekli beni sinir edecek seyler yapıyor belkı de ben sınır oluyorum bılmıyorum. neden boylesın dıye sorduğumda sen fazla alıngan olmus olabılır mısın dıyor ama ben sürekli gercekten bende mı sorun dıye kendıme donmekten bıktım. o konusmazsa bende konusmuyorum. kımse benım cocuklarımdan onemlı değil onların huzurunu bozacak herseyi çizerim hiç acımam

He he nasıl moral oldum sana :)
kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…