Bende öyle sanıyordum canım hiç olmıycak diye o nedenle ağlamıyorum çünki hala inanamıyorum.
Bi tekmelemey başlasın kuzum ozaman bende bir patlama yaşarım.
Eşimin bebeği tekmelemeye başladı ama hahaha elini tşörtün altına sokup bak tekme attı gördünmü diyo
Görürse bunları yazdığımı küser benle şimdi gelir
Badeye ne oldu yaaaa şok oldum offfffallahım nazar degdi bize kızlar!!!
Badeye ne oldu yaaaa şok oldum offfffallahım nazar degdi bize kızlar!!!
günaydın kızlar bugün acayip gergin kalktım bulaşacak yer arıyorum
gene sakinleşemiyorum bi oyleyım bı boyle gecmışı okuyamadım oysa dun öğleden beri giremedim nete
dün doktora gittik ense kalınlıkları burun kemıklerine bakıldı çok şükür herşey yolundymış
doktor süpriz yapıp cinsiyetlerinide söyledi.
hiç beklemiyordum.
ayyyy çok heyecanlı bı andı.
bi prensle bi prenses geliyormus inşallah
sağlıklı sıhatli hayırlısıyla
nergis senden ne haber ev halinde bi gelişme var mı ,
dün snin içinde dua ettim rabbim ağız tadı versin huzur mutluluk versin diye
gunaydın kızlar.dun aksam neler olmus boyle.gereksız alınganlıklar yapmayalım lutfen.hepımız hamıleyız unutmayalım.kızlae benım kahverengı lekeler bıttı sayılır dunden berı.ama sabah ıse gelırken arabada o kadar cok sallandım kı korkmaya basladım yıne.allah ım koruusn benı de bebegımı de.bu arada benım saclarım cok uzadı.herkes hamıleyken sac kestırılmez dıyor.ne dıyorsunuz kestıreyım mı
saolasın canım benimAllah razı olsun. dün eve gittik yine bişi olmamış gibi davrandım. yemekten sonra eşim içeri geçmişti bende toparladım mutfağı geçtim. gel konuşalım dedi. çok üzülmüş belliydi. sana söylemiyorum ama artık üzüldüğümde damarlarım çekilio gibi oluyo dedi. aramıza köprü kurma dedi. bak ne güzel o gün hiçbişey demedin bir gün sonra ne güzel mail atmışsın dedi. böle anlat işte bana dedi. ki mailde herşeyi yazmıştım ailesini sevmediimi bile söledim. ama sen üzüldün diye benide üzmeye çalışma izin ver ben sendekinin yarısını alayım dedi. sen canın yandıında benim iyileştirmeme izin vermiosun aksine benimde canımı acıtmak istiosun dedi. krediyi kendi adıma çekmem diyişim çok koymuş. biz aileyiz dedi. o borcu ben kumar oynayarak yapmadım o bizim borcumuz dedi. senin benim diye bişey olmamalı dedi. ben o parayı ne yapar eder yine bulurum sorun değil ama sen böyle yaparak aramıza köprü kuruyosun dedi. yani ya zaaflarımı bilio ve bunu kullanıo. yada gerçekten üzülmüş. çok algılayamıyorum çünkü ben çok çabuk kanarım. kin güdemem. ki öylede oldu yine. bütün kızgınlığım uçup gitti
bencede hic daraltmayin icinizi... o eskiden idi simdi 50 yasinda dogum yapiyor anneler.... ben 37 yasindayimm, simdidlik bir sorun cikmadi insalllah simdiden sonrada cikmaz....
günaydın canım. neler olmuş merak ettim geçmişe bakmadan daldımlekelerin içinde gözün aydın diyelim bidaha olmaz inşallah benimde saçlarım çok uzadı. tırnaklarımda hızlı uzuo. saçım uzamazdı şimdi çok hızlı uzuyo. kesilir diyende var kesilmez çocuğun ömrü kısa olur diyende var ben kestireyim diyodum sonrada düşündüm ben biraz böle şeylerden korkarım o yüzden vazgeçtim dursun dedim doğumdan sonra kestircem. ama sen böyle şeylere takılan bi insan diilsen kestir canım :)
saolasın canım benimAllah razı olsun. dün eve gittik yine bişi olmamış gibi davrandım. yemekten sonra eşim içeri geçmişti bende toparladım mutfağı geçtim. gel konuşalım dedi. çok üzülmüş belliydi. sana söylemiyorum ama artık üzüldüğümde damarlarım çekilio gibi oluyo dedi. aramıza köprü kurma dedi. bak ne güzel o gün hiçbişey demedin bir gün sonra ne güzel mail atmışsın dedi. böle anlat işte bana dedi. ki mailde herşeyi yazmıştım ailesini sevmediimi bile söledim. ama sen üzüldün diye benide üzmeye çalışma izin ver ben sendekinin yarısını alayım dedi. sen canın yandıında benim iyileştirmeme izin vermiosun aksine benimde canımı acıtmak istiosun dedi. krediyi kendi adıma çekmem diyişim çok koymuş. biz aileyiz dedi. o borcu ben kumar oynayarak yapmadım o bizim borcumuz dedi. senin benim diye bişey olmamalı dedi. ben o parayı ne yapar eder yine bulurum sorun değil ama sen böyle yaparak aramıza köprü kuruyosun dedi. yani ya zaaflarımı bilio ve bunu kullanıo. yada gerçekten üzülmüş. çok algılayamıyorum çünkü ben çok çabuk kanarım. kin güdemem. ki öylede oldu yine. bütün kızgınlığım uçup gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?