oyyyyyyyyyy maşallah ne guzellll sonucların ıyı cıkmıs ayy cınsıyetlerıde süpermiş gonlune gore oldu saglıklı olsnlarda..günaydın kızlar bugün acayip gergin kalktım bulaşacak yer arıyorum
gene sakinleşemiyorum bi oyleyım bı boyle gecmışı okuyamadım oysa dun öğleden beri giremedim nete
dün doktora gittik ense kalınlıkları burun kemıklerine bakıldı çok şükür herşey yolundymış
doktor süpriz yapıp cinsiyetlerinide söyledi.
hiç beklemiyordum.
ayyyy çok heyecanlı bı andı.
gunaydın canım ben kestırmek deıldee boyatmayı dusunuyorum ne yalan dıyım valla..kestırmekte alakası yok bence hurafe .gunaydın kızlar.dun aksam neler olmus boyle.gereksız alınganlıklar yapmayalım lutfen.hepımız hamıleyız unutmayalım.kızlae benım kahverengı lekeler bıttı sayılır dunden berı.ama sabah ıse gelırken arabada o kadar cok sallandım kı korkmaya basladım yıne.allah ım koruusn benı de bebegımı de.bu arada benım saclarım cok uzadı.herkes hamıleyken sac kestırılmez dıyor.ne dıyorsunuz kestıreyım mı
gunaydın canım sendemı persembecısın bende persembecıyım sabah 11.30 da randevum :18::18:kızlar günaydın ;
neolmuş bole bizim kızlar ceza almış hey allhım en kısa surede geri dönerler inşallah. Nehar burdadır ama şuan çunku bu saatlerde burda oluyo geneldee :)) perşembe akşam doktora gidicez kızlar dua edin bana inşallh o kadın kanama alanı var die yanlış görmüştürde tekrar ilaç kullanmaya başlamam ne güzel geçmişti yaa( iş yerinden izin alamıyorum bende doktorum nezamn nöbetçiyse akşamları iş çıkışı gidiyorum bakalım perşembe gidicezz çok dua edin neolursunuzz (
oyyyyyyyyyy maşallah ne guzellll sonucların ıyı cıkmıs ayy cınsıyetlerıde süpermiş gonlune gore oldu saglıklı olsnlarda..
gunaydın canım ben kestırmek deıldee boyatmayı dusunuyorum ne yalan dıyım valla..kestırmekte alakası yok bence hurafe .
benım dr 2 sınede ızın verıyorr sormaya bıle cekınıyorum adama guluyorablama fLAn ızın vermıstii
gunaydın canım sendemı persembecısın bende persembecıyım sabah 11.30 da randevum :18::18:
ıns gecmıstır kanama alanlarımızda rahat nefes alırız ben progestanı 4 tane ıcıyorum benım halımı dusun butun gun uykulu gezıyorum
kızlar günaydın ;
neolmuş bole bizim kızlar ceza almış hey allhım en kısa surede geri dönerler inşallah. Nehar burdadır ama şuan çunku bu saatlerde burda oluyo geneldee :)) perşembe akşam doktora gidicez kızlar dua edin bana inşallh o kadın kanama alanı var die yanlış görmüştürde tekrar ilaç kullanmaya başlamam ne güzel geçmişti yaa( iş yerinden izin alamıyorum bende doktorum nezamn nöbetçiyse akşamları iş çıkışı gidiyorum bakalım perşembe gidicezz çok dua edin neolursunuzz (
nehar la bırgul ceza almıslar kuzum yaa.keske olmasaymıs.neyse sayılı gun bıter cezalarıılk gunden berı kanım kaynadı sana bılıyor musun.sankı eskı bır arkadasım gıbısın nıye bılmıyorum az once arkadasım geldı yanıma sacların ne kadar uzamıs dıyor.ama herkes o kadar cok soyledı kı hamıleyken kesılmez dıye bende cekınmeye basladım.bıraz daha uzatalım bakalım belkı cok sıcaklarda kestırırım
oooo hh ne güzel olmuş çok sevindim. Rabbim ağız tadınızı bozmasın. bu dönemlerde fazlasıyla alıngan olduğumuzunda farkında ol olur mu? belkıde zaman zaman biz büyütüyoruz anlamsız şeyleri bunun sebebi de hormonlarımız bıraz sakın olmaya calışmalıyız.
sana boyle soyluyorumda bakma bende saga sola ateş püskürüyorum. hele iş ortamında cok samımı bi arkadasım vardı artık konusmuyorum bıle onunla derdın ne dıye sordugumda yok bişi diyor ama sürekli beni sinir edecek seyler yapıyor belkı de ben sınır oluyorum bılmıyorum. neden boylesın dıye sorduğumda sen fazla alıngan olmus olabılır mısın dıyor ama ben sürekli gercekten bende mı sorun dıye kendıme donmekten bıktım. o konusmazsa bende konusmuyorum. kımse benım cocuklarımdan onemlı değil onların huzurunu bozacak herseyi çizerim hiç acımam
He he nasıl moral oldum sana :)
kusura bakma
şimdi geri dönüp okudum öle olmuşüzüldüm. hamilelik psikolojimizi altüst edio sanırım :) neyse en kısa zamanda gelirler inşallah
canım benim demek yıldızlarımız barışık :) bizde ekliyelim birbirimiz face den :) senide çok merak ediyorum :)
bende saçımın hiç uzamamasından şikayet ederdim hep daha 3,5 aylık hamileyim en az 5 cm uzamış. böle giderse doğurana kadar belime iner. önce kestircektimde sonradan vazgeçtim uzasın dursun. öle batıl inançlarım yok aslında ama olur ya allah korusun ilerde bişey olur sonra içim içimi yer o huyum kötü
nehar la bırgul ceza almıslar kuzum yaa.keske olmasaymıs.neyse sayılı gun bıter cezalarıılk gunden berı kanım kaynadı sana bılıyor musun.sankı eskı bır arkadasım gıbısın nıye bılmıyorum az once arkadasım geldı yanıma sacların ne kadar uzamıs dıyor.ama herkes o kadar cok soyledı kı hamıleyken kesılmez dıye bende cekınmeye basladım.bıraz daha uzatalım bakalım belkı cok sıcaklarda kestırırım
oy kıyamam onlara ben yaa maşallah subhanallah rısklı oldugunu zaten bılıyoruz ama ınsallah rabbımın ıznı ıle bıseycık olmıycak arkadasım..rabbım onları sana bagıslasın ıns..günaydın kızlar.. biz geldikkdün gece yazmaya bir türlü fırsat olmadı. annemler bende yemekteydi. daha sonra da geçmişi okurken zaman kaybettim. dün olanlar için üzüldüm gerçekten. cok gereksiz yere alınmış cezalar. badezuzuma ne oldu onu bilemedim ama:44:
biz dün dr gittik. o kadar yoğun bir gündü ki. toplam üstüste 5 doğuma girdi doktorum. onu bekledik uzun süre. bebeklerim gayet iyiler. hepsi büyümüş. fıldır fıldır dönüyolardı. kızıma hamileyken bebeği ultrasonda dans ederken gördüğümde inanılmaz garip hissetmiştim kendimi. ama bu apayrı bişi. ya üçü birdenAllahım ne büyüksün sen dedim. Onları 36 haftaya kadar tasıma gücü ver inşallah diye dua ettim durdum. ense kalınlıkları ölçüldü. hepsi gayet normal. ama 10 gün sonra tekrar bakacak. hala yüzde 100 söyleyemiyorum ama bunlar ayrı ayrı odacıklarda büyük ihtimallle üc kardeş kadar ancak benzeyecekler dedi.. kuzularımm benimmm
miyomdan cok korkuyorum dedim. senin en son korktuğun sey miyom olsun dedi. o bi kenarcıkta duruyo dedi. haftada birkaç kez otomoblle yolculuğumda sıkıntı var mı diye sordum. dur kalk yapmadan ve yarım saati gecmeyecek yolculuklarda sıkıntı yok dedi. bugun hala üc bebek olarak devam ediyoruz dedi. ANCAK OLASI BİR DURUMDUR BU BEBEKLERDEN BİRİ BİZİ YARI YOLDA BIRAKIR VAZGECERSE BUNDA DA BİR HAYIR GÖRMELİYİZ YOLUMUZA DEVAM ETMEYLİYİZ diye de uyardı. cok acı bir duruminsan nasıl evlat kaybetmeye hazırlıklı bekleyebilir ki yaa??? bilemedimm...
Maşallah canım sağlıkla kucağına laırsın inşallahbi prensle bi prenses geliyormus inşallah
sağlıklı sıhatli hayırlısıyla
Günaydın canım yine bir perşembe günü gidiyorsun inşallah güzel haberlerle gelirsin badeye ne oldu peki onu anlamadımgunaydın kızlarr bugun ınsallah polemıksız alınmasız bır gun gecırırız..
persembe gunu randevum var 2 gun kala korkularım başlıyor hep huzursuz oluyorum
rabbım yardımcım olsun inşş
badecım buarada senınde randevun vardı persembe ama sıtede yoksun ıns guzel haberlerle gelıriz
Maşallah canım süt reklamındaki üçüzleri gördüğümde aklıma sen geliyorsun eşimede diyorum dua et bizim topikde de üçüz var diye oda alıştı her reklamı gördüğünde aklına gelip size dua ediyor sağ salim üçünüde kucağına al diye inşallah herşey yolunda gidergünaydın kızlar.. biz geldikkdün gece yazmaya bir türlü fırsat olmadı. annemler bende yemekteydi. daha sonra da geçmişi okurken zaman kaybettim. dün olanlar için üzüldüm gerçekten. cok gereksiz yere alınmış cezalar. badezuzuma ne oldu onu bilemedim ama:44:
biz dün dr gittik. o kadar yoğun bir gündü ki. toplam üstüste 5 doğuma girdi doktorum. onu bekledik uzun süre. bebeklerim gayet iyiler. hepsi büyümüş. fıldır fıldır dönüyolardı. kızıma hamileyken bebeği ultrasonda dans ederken gördüğümde inanılmaz garip hissetmiştim kendimi. ama bu apayrı bişi. ya üçü birdenAllahım ne büyüksün sen dedim. Onları 36 haftaya kadar tasıma gücü ver inşallah diye dua ettim durdum. ense kalınlıkları ölçüldü. hepsi gayet normal. ama 10 gün sonra tekrar bakacak. hala yüzde 100 söyleyemiyorum ama bunlar ayrı ayrı odacıklarda büyük ihtimallle üc kardeş kadar ancak benzeyecekler dedi.. kuzularımm benimmm
miyomdan cok korkuyorum dedim. senin en son korktuğun sey miyom olsun dedi. o bi kenarcıkta duruyo dedi. haftada birkaç kez otomoblle yolculuğumda sıkıntı var mı diye sordum. dur kalk yapmadan ve yarım saati gecmeyecek yolculuklarda sıkıntı yok dedi. bugun hala üc bebek olarak devam ediyoruz dedi. ANCAK OLASI BİR DURUMDUR BU BEBEKLERDEN BİRİ BİZİ YARI YOLDA BIRAKIR VAZGECERSE BUNDA DA BİR HAYIR GÖRMELİYİZ YOLUMUZA DEVAM ETMEYLİYİZ diye de uyardı. cok acı bir duruminsan nasıl evlat kaybetmeye hazırlıklı bekleyebilir ki yaa??? bilemedimm...
gunaydın kızlarr bugun ınsallah polemıksız alınmasız bır gun gecırırız..
persembe gunu randevum var 2 gun kala korkularım başlıyor hep huzursuz oluyorum
rabbım yardımcım olsun inşş
badecım buarada senınde randevun vardı persembe ama sıtede yoksun ıns guzel haberlerle gelıriz
oy kıyamam onlara ben yaa maşallah subhanallah rısklı oldugunu zaten bılıyoruz ama ınsallah rabbımın ıznı ıle bıseycık olmıycak arkadasım..rabbım onları sana bagıslasın ıns..
günaydın kızlar bugün acayip gergin kalktım bulaşacak yer arıyorum
gene sakinleşemiyorum bi oyleyım bı boyle gecmışı okuyamadım oysa dun öğleden beri giremedim nete
dün doktora gittik ense kalınlıkları burun kemıklerine bakıldı çok şükür herşey yolundymış
doktor süpriz yapıp cinsiyetlerinide söyledi.
hiç beklemiyordum.
ayyyy çok heyecanlı bı andı.
Günaydın herkese topiğimize nazar değidi nazar duası okuyalım topiğe....
Sık sık tualete çıkma işinde faklı bir boyuta geçtim ben kesik kesik yapıyorum bir kerede çıkmıyor artık 5 dk yaptığımı biliyorum bu durumda olan var mı
Maşallah canım sağlıkla kucağına laırsın inşallah
Günaydın canım yine bir perşembe günü gidiyorsun inşallah güzel haberlerle gelirsin badeye ne oldu peki onu anlamadım
Maşallah canım süt reklamındaki üçüzleri gördüğümde aklıma sen geliyorsun eşimede diyorum dua et bizim topikde de üçüz var diye oda alıştı her reklamı gördüğünde aklına gelip size dua ediyor sağ salim üçünüde kucağına al diye inşallah herşey yolunda gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?