2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
oyyyyyyyyyy maşallah ne guzellll sonucların ıyı cıkmıs ayy cınsıyetlerıde süpermiş gonlune gore oldu saglıklı olsnlarda..
gunaydın canım ben kestırmek deıldee boyatmayı dusunuyorum ne yalan dıyım valla..kestırmekte alakası yok bence hurafe .
benım dr 2 sınede ızın verıyorr sormaya bıle cekınıyorum adama guluyor ablama fLAn ızın vermıstii

gunaydın canım sendemı persembecısın bende persembecıyım sabah 11.30 da randevum :18::18:
ıns gecmıstır kanama alanlarımızda rahat nefes alırız ben progestanı 4 tane ıcıyorum benım halımı dusun butun gun uykulu gezıyorum

inşallh canımm benimm

bizde ikili test falan yapılmadı. sadece ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılacaktı dün. bir haftadır onun stresiyle boğusuyordum.
seni oyle iyi anlıyorum kı gergın tel gıbıydım kım dokunsa kesıyordum ama cok dua ettım allah senınde yardımcın olsun duanı etksık etme .
Eminim buradan dua isteyen tüm arkadaslar için herkes dili döndüğünce dua ediyordur.

Allah hayırlısını versin sağlık sıhat versin

gunaydın kızlarr bugun ınsallah polemıksız alınmasız bır gun gecırırız..
persembe gunu randevum var 2 gun kala korkularım başlıyor hep huzursuz oluyorum
rabbım yardımcım olsun inşş
badecım buarada senınde randevun vardı persembe ama sıtede yoksun ıns guzel haberlerle gelıriz

Hepinize guzel bol gunesli gunler annisler ..
Benim bugun is gunum cokta uykusuzum .. Dun gece elimden telefon dusmedi arastirmalarim yuzunden :).. Kafam odun gibi resmen ..
Bir kahveye hayir demem :)

Bilgecubuk cok sevindim canim ne guzel yaa hem kiz hem oglan .. Herseyin iyi gecmesine sevindim

Benim cinsiyet olayi 2 ay sonraya kaldi .. Detayli ultrasoonda artik insallah ..
Hepinize opucukler , minnaklara ayriyeten kokulu kokulu opucukler , yani koklaya koklaya

şimdi geri dönüp okudum öle olmuş üzüldüm. hamilelik psikolojimizi altüst edio sanırım :) neyse en kısa zamanda gelirler inşallah

canım benim demek yıldızlarımız barışık :) bizde ekliyelim birbirimiz face den :) senide çok merak ediyorum :)

bende saçımın hiç uzamamasından şikayet ederdim hep daha 3,5 aylık hamileyim en az 5 cm uzamış. böle giderse doğurana kadar belime iner. önce kestircektimde sonradan vazgeçtim uzasın dursun. öle batıl inançlarım yok aslında ama olur ya allah korusun ilerde bişey olur sonra içim içimi yer o huyum kötü

yani aslında benimki alınganlıktan ziyade tepkilerimi ayarlayamamak. yani hamileleğimden beri bazen kendimi kontrol edemediğimi hissediyorum :) beynime oksijen gitmiyo. belkide dediğin gibi farkında değiliz. yani bi bakıyorum hayatta yapmam dediim şeylerin başrolündeyim şu an sorsan yine eşimi suçlarım orasıda ayrı :) ben ne zaman mevcut durumu kabullenmeyi öğrensem veya bunu kendime kabul ettirdiğim anda bakıyorum herşey kendiliğinden düzeliyor. sabredip akışına bırakmak gerekiyor demekki. Rabbim sonumuzu hayır etsin :) hamilelik gerçekten zor. ablamın eşi bana takılıyo ben çok zormuş diyince cenneti ayaklarının altına almak o kadar kolay diil tabi diyor. bizim sıpa daha doğmadan annemi anlamaya başladım bide doğsunlar daha neler görcez kimbilir. topikçe dertleşiriz yine

ekleyelım canım cok guzel olur.ozelden yaz bana

günaydın kızlar.. biz geldikk dün gece yazmaya bir türlü fırsat olmadı. annemler bende yemekteydi. daha sonra da geçmişi okurken zaman kaybettim. dün olanlar için üzüldüm gerçekten. cok gereksiz yere alınmış cezalar. badezuzuma ne oldu onu bilemedim ama:44:

biz dün dr gittik. o kadar yoğun bir gündü ki. toplam üstüste 5 doğuma girdi doktorum. onu bekledik uzun süre. bebeklerim gayet iyiler. hepsi büyümüş. fıldır fıldır dönüyolardı. kızıma hamileyken bebeği ultrasonda dans ederken gördüğümde inanılmaz garip hissetmiştim kendimi. ama bu apayrı bişi. ya üçü birden Allahım ne büyüksün sen dedim. Onları 36 haftaya kadar tasıma gücü ver inşallah diye dua ettim durdum. ense kalınlıkları ölçüldü. hepsi gayet normal. ama 10 gün sonra tekrar bakacak. hala yüzde 100 söyleyemiyorum ama bunlar ayrı ayrı odacıklarda büyük ihtimallle üc kardeş kadar ancak benzeyecekler dedi.. kuzularımm benimmm

miyomdan cok korkuyorum dedim. senin en son korktuğun sey miyom olsun dedi. o bi kenarcıkta duruyo dedi. haftada birkaç kez otomoblle yolculuğumda sıkıntı var mı diye sordum. dur kalk yapmadan ve yarım saati gecmeyecek yolculuklarda sıkıntı yok dedi. bugun hala üc bebek olarak devam ediyoruz dedi. ANCAK OLASI BİR DURUMDUR BU BEBEKLERDEN BİRİ BİZİ YARI YOLDA BIRAKIR VAZGECERSE BUNDA DA BİR HAYIR GÖRMELİYİZ YOLUMUZA DEVAM ETMEYLİYİZ diye de uyardı. cok acı bir durum insan nasıl evlat kaybetmeye hazırlıklı bekleyebilir ki yaa??? bilemedimm...

valla ben de istiyorum kestirmeyi ama hatta boyatmayı ama dr boyamaya izin vermedi ama kestirme işini de ne kadar da olsa etkileniyor insan başkalarının dediklerinden,sonra keşke dememek için kestirmeyeceğim galiba

oy kıyamam onlara ben yaa maşallah subhanallah rısklı oldugunu zaten bılıyoruz ama ınsallah rabbımın ıznı ıle bıseycık olmıycak arkadasım..rabbım onları sana bagıslasın ıns..

günaydın kızlar,bugün kadın doğumcudan randevum vardı,ama dün ultrasonla bakıldığı için gitmedim bugün ikidebir ultrasona girmek istemiyorum.2 hafta sonraya gideceğim artık.belki cinsiyetini de öğreniriz

bi prensle bi prenses geliyormus inşallah

sağlıklı sıhatli hayırlısıyla
Maşallah canım sağlıkla kucağına laırsın inşallah
Günaydın canım yine bir perşembe günü gidiyorsun inşallah güzel haberlerle gelirsin badeye ne oldu peki onu anlamadım
Maşallah canım süt reklamındaki üçüzleri gördüğümde aklıma sen geliyorsun eşimede diyorum dua et bizim topikde de üçüz var diye oda alıştı her reklamı gördüğünde aklına gelip size dua ediyor sağ salim üçünüde kucağına al diye inşallah herşey yolunda gider

ha kızlar dün gece rüyamda erkek çocuğun olacak dedi biriyazık eşim de deliler gibi kız istiyor aslında ama herhalde içine doğuyor erkek olur diye gururundan erkek olsun diyor.

amin insallah

dakka bır gol bir birinin kalbini kırdım bile ama engel olamıyorum.

kımse bişey sormasın kımse bulaşmasın dıye gömüyorum kafamı bilgisayara .
sadece sızınle konusuyorum suan işyerinden kopmuş durumdayım

ayrıca kontroller için huzursuz olman cok normal sürekli vesveselerle muayene girip mutlu mutlu çıkıyor insan sen duanı eksik etme

Günaydın herkese topiğimize nazar değidi nazar duası okuyalım topiğe....

Sık sık tualete çıkma işinde faklı bir boyuta geçtim ben kesik kesik yapıyorum bir kerede çıkmıyor artık 5 dk yaptığımı biliyorum bu durumda olan var mı

oy kıyamam onlara ben yaa maşallah subhanallah rısklı oldugunu zaten bılıyoruz ama ınsallah rabbımın ıznı ıle bıseycık olmıycak arkadasım..rabbım onları sana bagıslasın ıns..

canımm sagolasınn desteğin için. bende öyle umut ve dua ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. 36 yı bulmamız cok zor diyo doktor. 32 den sonra heran beklenir diyo. ben 32 den sonra muhakkak küveze girerler mi diye sordum. tedbir amaçlı alınırlar muhakkak diyo. dısarda beslenmeye gücü yetmeyecektir diyo. umarım sonuna kadar gider de küvezsiz alırım yavrularımı kucagıma

sen nasılsın canımm?? azcık azcık gezmeler başladı mı?? yoksa yatmaya devam mı??

canım maşallah ya. senin de mi ikiz hiç bilmiyordum. ne güzel cinsiyetlerini öğrenebilmişsiniz. bizim de dün ense kalınlığı ölçümümüz vardı ama öğrenemedik cinsiyetlerini. tüp bebek miydi senin de?

evet canım bende aynı durumdayım. dün dr a sormayı da unuttum. nedendir bilmiyorum:44:

canımmmm sagolun yaa... hepimiz sağlıkla alalım inş kucağımıza..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…