2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın canım yine bir perşembe günü gidiyorsun inşallah güzel haberlerle gelirsin badeye ne oldu peki onu anlamadım
evet canım gene persembe gıdıcez nasıpse ..bende anlamadım badeye ne oldu yaa
dualarımı hıc eksık etmıyorum her namazımda dua edıyorum bol bol rabbım ıns kabul eder hepsını..
ay canım sende sakın ol yaa yazık bebegıne..

amin canım ınsallahhhhhhhh kendını fazla yorma . hep dınlenmeye calıs dıycem ama bır kızın var tabi
ben ıyıyım canım ne olsun valla yatmıyorum artık.yemek yapmaya başladım lekelerım 3 gundur gelmıyor ..ama dısarı cıkıp yuruyunce gelıyor tekrardan..
bugunde temızlık yapmayı dusunuyroum 1 oda 1 oda

Saolasın Allah razı olsun

Rabbim hepimizin kuzucuklarını bağışlasın

sağlıkla sıhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

kızlar bizde dün kontroldeydik. bebeklerimizin ense kalınlığı ölçümü yapıldı. biri 0,97 diğeri 1,12 çıktı çok şükür sorun yok. soldaki bebişimiz çok uğraştırdı bizi doktor amcamız tam 45 dk. uygun pozisyona gelmesini bekledi:) baş popo mesafeleri normal. 2'li test yapmadı ikiz oldukları için teyid için bir hafta sonra tekrar çağırdı. cinsiyetlerini öğrenemedik malesef birazdan fotolarını da yükliycem.

bol su ıc canım genelde az az ıdrara cıkmada sistit oluo tabı yanmada oluyor onda ama dıkkat et genede..

oy maşallah canımmm hayırlı olsunn guzel sonuclar almıssın

Doktor misali ahkam kesmek istemem ama aynı durumu yaşadığım için soruna cevap vermek istedim.
Ben de aynı durumu yaşadım hatta bu duruma inanılmaz iğrenç bir kokuda eşlik ediyordu ve sonuçta idrar yolları enfeksiyonu çıktı.Benim ağrılarım ve ateşimde şiddettliydi.Enfeksiyon hamilelikte yaşanması muhtemel bir durummuş.İçini rahatlatmak için herhangi bir klinikte idrar testi yaptırabilirsin.

Günaydın Kızlarr :))

xNeharx ve Badezuzuma üzüldüm :/ Özleyeceğiz :)
çok basit bir konu uzamış uzamış nerelere gitmiş.
Neyse haftaya hep beraberiz yine :) Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmiş.. cinsiyetleri öğrenen annelerin de gözleri aydın :)
Hepinizi öpüyorum.

imkan oldukça yatıyorum. hic iş falan da yapmıyorum. kızım cok akıllı bir çocuk maşallah. beni zorlamıyor. aksine kolaylaştırıyor herseyi ama cok hareketli bir annesi varken birden yatak döşek yatan bir anne olmak beni üzüyor. tek sıkıntım bu....

sende yorma tatlım kendini. dikkat et aman...
[/I]

kızlar günaydın. iki saat oldu acalı ama geçmişi okumaktan ancak yazabildim

inşallah hepiniz iyisiniz bebişlerin de keyfi yerindedir.

dün gece olanlara çok üzüldüm . inşallah tekrar yaşanmaz ... yanlış anlaşılmalar hormonlar derken boşuna arkadaslar uzak kaldılar.

bade nden yok anlamadım ama.

bir de ben bikaç mesahı alıntı yapamıyroum siz nasıl yapıyosunuz?

aslında hr mesajı okuyorum coguna içimden yorum yapıyo hep dua ediyorum hepimize ama hepsine cevap yazamıyorum. malum iş yerinde olunca.

aklımda kaldığınca tek tek yazmaya calısayım:))

bilgece ikizlerin oldugunu bilmiyordum ne güzel haberlerle gelmişsin Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.

seleyhus,baharınkızı ve sıla-84 sizlerinde güzel haberlerle dönmenize cok sevindim. Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah.

sılacım içini ferah tut inşallah hiçbirine bişey olmayacak bebişlerini sağlıklı alacaksın kucağına.

nergiscim eşinle konusabilmenize cok sevindim. erkeklere acık acık soylemeden olmaz . sen iyi düşün herşey iyi olacaktır inşallah..

filizcim senin de inşallah iyi gcecek randevun guzel haberlerle geliceksin merak etme.

Rabbim hepimize güzellikler yasatsın inşallah guzel bebişlerimizle..

bu arada burcak06 evi tasıdı sanırm kaç gündür göremiyorum onu...

çiçegim bende gecen gun senı merak ettım kuzum grıp yatıyor dedıler nasıl oldun

saolasın mavi gül rabbim hepimizin çocuklarına sağlık sıhat versin hayırlı evlatlar olmayı nasip etsin

Alıntı ile cevapla yazan yerin yanında küçük bi buton daha var + lı onu tıklayacaksın :) birden fazla tıkladın sonra konuyu cevapla diyorsun hepsini msj kısmına yazmış oluyor. :) inşallah anlatabilmişimdir :)

çiçegim bende gecen gun senı merak ettım kuzum grıp yatıyor dedıler nasıl oldun

karıştırmışlardır :) grip değilim çok şükür :) çalışıyorum balım nolsun iş güç ev kv derken günler gelip geçiyo :) sen nasılsın asıl haberler sizde
hergün gelip okuyorum ama artık pek yazmıyorum sadece içimden dua ediyorum. Malum bende pek bi gelişme yok :)

maşallah kızına canım..yormuyorum valla canımmm .

Kızlar günaydın hepinize
artık cinsiyeti çok merak ediyorum hatta meraktan çatlıyorum.doktor 3 hazirana gel demişti ama gittim bir hafta öncesine yani 27mayısa aldım randevuyu..inşallah gösterir bu sefer....

bol su ıc canım genelde az az ıdrara cıkmada sistit oluo tabı yanmada oluyor onda ama dıkkat et genede..

oy maşallah canımmm hayırlı olsunn guzel sonuclar almıssın
Canım idrarım çok sabah uyanınca patlıcak gibi oluyorum gidiyorum ama bir seferde çıkmıyor neden bilmem

Yeni yaptırdım idrar testi temiz çıktı sabahları oluyorum sadece ve koku yok gece yatarken sulu birşeyler yiyip içip yatıyorum sabah uyanınca patlıcak gibi oluyorum ama şarıl şarıl yapamıyorum :)) kısık musluk gibi geliyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…