evet canım gene persembe gıdıcez nasıpse ..bende anlamadım badeye ne oldu yaaGünaydın canım yine bir perşembe günü gidiyorsun inşallah güzel haberlerle gelirsin badeye ne oldu peki onu anlamadım
dualarımı hıc eksık etmıyorum her namazımda dua edıyorum bol bol rabbım ıns kabul eder hepsını..amin insallah
dakka bır gol bir birinin kalbini kırdım bile ama engel olamıyorum.
kımse bişey sormasın kımse bulaşmasın dıye gömüyorum kafamı bilgisayara .
sadece sızınle konusuyorum suan işyerinden kopmuş durumdayım
ayrıca kontroller için huzursuz olman cok normal sürekli vesveselerle muayene girip mutlu mutlu çıkıyor insan sen duanı eksik etme
canımm sagolasınn desteğin için. bende öyle umut ve dua ediyorum. Rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. 36 yı bulmamız cok zor diyo doktor. 32 den sonra heran beklenir diyo. ben 32 den sonra muhakkak küveze girerler mi diye sordum. tedbir amaçlı alınırlar muhakkak diyo. dısarda beslenmeye gücü yetmeyecektir diyo. umarım sonuna kadar gider de küvezsiz alırım yavrularımı kucagıma
sen nasılsın canımm?? azcık azcık gezmeler başladı mı?? yoksa yatmaya devam mı??
Hepinize guzel bol gunesli gunler annisler ..
Benim bugun is gunum cokta uykusuzum .. Dun gece elimden telefon dusmedi arastirmalarim yuzunden :).. Kafam odun gibi resmen ..
Bir kahveye hayir demem :)
Bilgecubuk cok sevindim canim ne guzel yaa hem kiz hem oglan .. Herseyin iyi gecmesine sevindim
Benim cinsiyet olayi 2 ay sonraya kaldi .. Detayli ultrasoonda artik insallah ..
Hepinize opucukler , minnaklara ayriyeten kokulu kokulu opucukler , yani koklaya koklaya
bol su ıc canım genelde az az ıdrara cıkmada sistit oluo tabı yanmada oluyor onda ama dıkkat et genede..Günaydın herkese topiğimize nazar değidi nazar duası okuyalım topiğe....
Sık sık tualete çıkma işinde faklı bir boyuta geçtim ben kesik kesik yapıyorum bir kerede çıkmıyor artık 5 dk yaptığımı biliyorum bu durumda olan var mı
kızlar bizde dün kontroldeydik. bebeklerimizin ense kalınlığı ölçümü yapıldı. biri 0,97 diğeri 1,12 çıktı çok şükür sorun yok. soldaki bebişimiz çok uğraştırdı bizi doktor amcamız tam 45 dk. uygun pozisyona gelmesini bekledi:) baş popo mesafeleri normal. 2'li test yapmadı ikiz oldukları için teyid için bir hafta sonra tekrar çağırdı. cinsiyetlerini öğrenemedik malesefbirazdan fotolarını da yükliycem.
Günaydın herkese topiğimize nazar değidi nazar duası okuyalım topiğe....
Sık sık tualete çıkma işinde faklı bir boyuta geçtim ben kesik kesik yapıyorum bir kerede çıkmıyor artık 5 dk yaptığımı biliyorum bu durumda olan var mı
bol su ıc canım genelde az az ıdrara cıkmada sistit oluo tabı yanmada oluyor onda ama dıkkat et genede..
oy maşallah canımmm hayırlı olsunn guzel sonuclar almıssın
evet canım gene persembe gıdıcez nasıpse ..bende anlamadım badeye ne oldu yaa
dualarımı hıc eksık etmıyorum her namazımda dua edıyorum bol bol rabbım ıns kabul eder hepsını..
ay canım sende sakın ol yaa yazık bebegıne..
amin canım ınsallahhhhhhhh kendını fazla yorma . hep dınlenmeye calıs dıycem ama bır kızın var tabi
ben ıyıyım canım ne olsun valla yatmıyorum artık.yemek yapmaya başladım lekelerım 3 gundur gelmıyor ..ama dısarı cıkıp yuruyunce gelıyor tekrardan..
bugunde temızlık yapmayı dusunuyroum 1 oda 1 oda
Günaydın Kızlarr :))
xNeharx ve Badezuzuma üzüldüm :/ Özleyeceğiz :)
çok basit bir konu uzamış uzamış nerelere gitmiş.
Neyse haftaya hep beraberiz yine :) Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgelmiş.. cinsiyetleri öğrenen annelerin de gözleri aydın :)
Hepinizi öpüyorum.
kızlar günaydın. iki saat oldu acalı ama geçmişi okumaktan ancak yazabildim
inşallah hepiniz iyisiniz bebişlerin de keyfi yerindedir.
dün gece olanlara çok üzüldüm . inşallah tekrar yaşanmaz ... yanlış anlaşılmalar hormonlar derken boşuna arkadaslar uzak kaldılar.
bade nden yok anlamadım ama.
bir de ben bikaç mesahı alıntı yapamıyroum siz nasıl yapıyosunuz?
aslında hr mesajı okuyorum coguna içimden yorum yapıyo hep dua ediyorum hepimize ama hepsine cevap yazamıyorum. malum iş yerinde olunca.
aklımda kaldığınca tek tek yazmaya calısayım:))
bilgece ikizlerin oldugunu bilmiyordum ne güzel haberlerle gelmişsin Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.
seleyhus,baharınkızı ve sıla-84 sizlerinde güzel haberlerle dönmenize cok sevindim. Rabbim bebişlerimizi korusun inşallah.
sılacım içini ferah tut inşallah hiçbirine bişey olmayacak bebişlerini sağlıklı alacaksın kucağına.
nergiscim eşinle konusabilmenize cok sevindim. erkeklere acık acık soylemeden olmaz . sen iyi düşün herşey iyi olacaktır inşallah..
filizcim senin de inşallah iyi gcecek randevun guzel haberlerle geliceksin merak etme.
Rabbim hepimize güzellikler yasatsın inşallah guzel bebişlerimizle..
bu arada burcak06 evi tasıdı sanırm kaç gündür göremiyorum onu...
kızlar günaydın. iki saat oldu acalı ama geçmişi okumaktan ancak yazabildim
inşallah hepiniz iyisiniz bebişlerin de keyfi yerindedir.
dün gece olanlara çok üzüldüm . inşallah tekrar yaşanmaz ... yanlış anlaşılmalar hormonlar derken boşuna arkadaslar uzak kaldılar.
bade nden yok anlamadım ama.
bir de ben bikaç mesahı alıntı yapamıyroum siz nasıl yapıyosunuz?
.
çiçegim bende gecen gun senı merak ettım kuzum grıp yatıyor dedıler nasıl oldun
imkan oldukça yatıyorum. hic iş falan da yapmıyorum. kızım cok akıllı bir çocuk maşallah. beni zorlamıyor. aksine kolaylaştırıyor herseyiama cok hareketli bir annesi varken birden yatak döşek yatan bir anne olmak beni üzüyor. tek sıkıntım bu....
sende yorma tatlım kendini. dikkat et aman...[/I]
Badeye ne oldu yaaaa şok oldum offfffallahım nazar degdi bize kızlar!!!
Canım idrarım çok sabah uyanınca patlıcak gibi oluyorum gidiyorum ama bir seferde çıkmıyor neden bilmembol su ıc canım genelde az az ıdrara cıkmada sistit oluo tabı yanmada oluyor onda ama dıkkat et genede..
oy maşallah canımmm hayırlı olsunn guzel sonuclar almıssın
Doktor misali ahkam kesmek istemem ama aynı durumu yaşadığım için soruna cevap vermek istedim.
Ben de aynı durumu yaşadım hatta bu duruma inanılmaz iğrenç bir kokuda eşlik ediyordu ve sonuçta idrar yolları enfeksiyonu çıktı.Benim ağrılarım ve ateşimde şiddettliydi.Enfeksiyon hamilelikte yaşanması muhtemel bir durummuş.İçini rahatlatmak için herhangi bir klinikte idrar testi yaptırabilirsin.
bir an kendimden de şüphe ettim bende pasifmiyim acaba diye ? noldu böyle yahu?? bade kimseyle tartışmadı ama dimi?
bir an kendimden de şüphe ettim bende pasifmiyim acaba diye ? noldu böyle yahu?? bade kimseyle tartışmadı ama dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?