2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın kızlar :) Geçmişi oku oku ancak bitirebildim bende. Tatsız olaylar yaşanmış keşke bu noktaya gelmeseydi.

Pazar günü bende beklemiştim bi sürpriz yapar eşim diye.Alışveriş merkezinde geziyorduk öyle beklediğim gibi bişi çıkmadı ama dedi en azından bugün ne istiyosan alabiliriz diye Bende başka zaman almıcakmısın diyorum. Bugün beğendiğin şeyler olursa onları başka zamanda alabiliriz diyo. Heh tamam o zaman dedim ben baya bişi beğenmiştim onları aklımda tutuyorum sonra söylerim diyorum gülüyo
Akşamda o kadar hevesle gittim canım ama miniğim yan çizdi. Hemen başladı midemiz bulanmaya kokulardan O kadar dedim bak babamız bizi yemeğe getirdi ne kadar ayıp diye ama oralı olmadı sağolsun Yinede bi değişiklik oldu bizim için

yaa benimde eşim gelmedi tırtıklaya tırtıklaya 1 ekmeği bitirdim hala açımmm
canım ev yemeği de istemiyor. o enginar varya enginar hala duruyor....

Ay bende şu enginarı çok merak ediyorum. Benim memleketimde pekte olan birşey değil haliyle hiç yemedim. Şimdi taşındığımız yerde görüyorum sürekli nasıl yemeği yapılıyor tadı nasıl merak ediyorum doğrusu. Sen en iyisi bana gönder ben yiyim canım

Bilgecebuk bu arada seni de tebrik ederim. çok sevindim. Ne güzel bir kız bir oğlan. Benimde annemle teyzem ikiz. çok dedik acaba bizimde ikiz olur mu diye. Olursa bi kız bi oğlan olsun diyordum :) Bizde haftaya öğrenicez inşallah cinsiyetini. Sabırsızlanmaya başladım iyice

neyse.. kızlar gorusuruz ben kacıyorum temızlık yapıyım azcık ara ara ugrarım dınlenme molasında
PUFFYYY ABLA BUARADA NERDESINNNNNNNNNNNN 2 GUNDUR MERAK EDIYORUM !

o kadar geriye gittim okudum yok bade bişey dememiş ama ben de anlamadım :/

kız bende ölee sabah grdım ya dıyorum kı acaba bendemı engellendım ..şaka gıbı yaa

Kızlar hepinize günaydın.
Bade başka bir bölümde geçen bir konu yüzünden banlanmış sanırım.

Sabahtan beri okudum öncelikle dün kontrolü olan ve güzel haberlerle gelen
bütün annelerimizin gözü aydın.Cinsiyetler de belli olmuş ne güzel.

Tartışma bile sayılmaz arkadaşlar sadece konuşmuşlar.
Biraz sert olmuş ama banlanmayı gerektirecek kadar büyütülmemeliydi.
Umarım bundan sonra böyle tatsızlıklar yaşanmaz.

neyse.. kızlar gorusuruz ben kacıyorum temızlık yapıyım azcık ara ara ugrarım dınlenme molasında
PUFFYYY ABLA BUARADA NERDESINNNNNNNNNNNN 2 GUNDUR MERAK EDIYORUM !

kolay gelsin balım :) dikkat et kendini de bebeğimizi de yorma... Puffy ablayı ben de merak ettim valla.

Evet bende gördüm soyulmuşlarını canım.Büyük ihtimalle temizlemesini ben de beceremem Bugünde pazarı kuruluyor burasının. Olmazsa alıyımda internetten baka baka yaparım bişiler

Kolay gelsin canım. Dün sözde bende yapıcaktım bugüne kaldı. Bugünde oyalanıp duruyorum. öğlen eşim gelince pazara gideriz diye kendime bahane yaratıyorum Ama kaçışım yok yavaş yavaş benimde başlamam lazım artık şu temizliğe

anladım canım çok saol hiç dikkat etmemişim ben o kısma:)))

inş bundan sonra daha kolay olur mesaj yazmam aklımda tutması zor oluyordu:)))

kızlar hepinize ve bebişlere günaydın. dün gece okudum ama cevap veremedim. maalesef tatsız olaylar yaşanmış çok üzüldüm keşke hiç olmasa böyle şeyler tatlı tatlı sohbet edip gitsek. ama neyse sağlık olsun elden bişey gelmiyo. bugün saat 4 te dr kontrolüm var minikimi görcem acayip heyecanlıyım umarım herşey yolunda çıkar. bugün kontrolü olan diğer tüm yoldaşlarım tüm ii dileklerim sizlerle. birde biz dün filizle faceden de ekleştik çok güzel oldu çok merak etmiştim sohbet etiiğimiz kişileri

yaa canım sımdı gordum yazdıklarını gecmıs olsun tatlım.rabbım tekrarını yasatmasın ınsallah

tatlim valla ben pek bisi bilmiyorummm. bana ikili test falan yapmadi. direkt amniyosentez dedi. bu yasta test yapmiyorlarmis direkt amniyo sentez yapiyorlarmis. bende hala karar veremedim yarin doktor randevum.. kismet artik ne olacak...

canım uzman tv varya orada yapılığını video ile gösteriyor. ben oraya bakarak yaptım gayet güzel oldu. bak link te atıyorum
Zeytinyağlı enginar nasıl pişirilir? - UZMANTV

kızlar ben de temizliğe girişiyorum. çamaşır, bulaşık, kapı, pencere... Allah ne kir verdiyse... hava yağmurlu ama camlar kalsın dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…