o kadar geriye gittim okudum yok bade bişey dememiş ama ben de anlamadım :/
Ne güzel ya eski günlerim geldi aklımaİlk hamileliğimde ve sonraki yıl kocam çok hoş sürprüzler yaptı anneler günlerinde ama bu sene fos çıktı. Sordum ben "Canım hiç birşey yok mu" diye adam rahat rahat "Yok valla. Birşey alsam masraf olacaktı başka da birşey gelmedi aklıma" dedi. Güler misin ağlar mısın. Ne yapalım artık onu da öyle kabul edeceğim demek ki Sen bu akşamın tadını çıkar bari.
yaa benimde eşim gelmedi tırtıklaya tırtıklaya 1 ekmeği bitirdim hala açımmm
canım ev yemeği de istemiyor. o enginar varya enginar hala duruyor....
badeye baktım profılıne yazdıgı yerlere sanırım oralarda uyarı almıstır kızlar burda hıc bır sorun yok cunku..
badeye baktım profılıne yazdıgı yerlere sanırım oralarda uyarı almıstır kızlar burda hıc bır sorun yok cunku..
Günaydın kızlar :) Geçmişi oku oku ancak bitirebildim bende. Tatsız olaylar yaşanmış keşke bu noktaya gelmeseydi.
Ay bende şu enginarı çok merak ediyorum. Benim memleketimde pekte olan birşey değil haliyle hiç yemedim. Şimdi taşındığımız yerde görüyorum sürekli nasıl yemeği yapılıyor tadı nasıl merak ediyorum doğrusu. Sen en iyisi bana gönder ben yiyim canım
QUOTE]
kız göndereyim sana... :) ben de temizleyemem zaten çok çabuk kararıyor. pazarda çanak gibi temizlenmiş var ondan alıyorum. kv. dolmasını yapıyor. annemde yapraklarını midye gibi yapıyor çok seçenek var yani... c.tesi yaptım enginarı hala dolapta duruyor daha hiç dokunulmadı.bakalım bugün niye yiyemeyeceğiz
o kadar geriye gittim okudum yok bade bişey dememiş ama ben de anlamadım :/
kız bende ölee sabah grdım ya dıyorum kı acaba bendemı engellendım ..şaka gıbı yaa
neyse.. kızlar gorusuruz ben kacıyorum temızlık yapıyım azcık ara ara ugrarım dınlenme molasında
PUFFYYY ABLA BUARADA NERDESINNNNNNNNNNNN 2 GUNDUR MERAK EDIYORUM !
kız göndereyim sana... :) ben de temizleyemem zaten çok çabuk kararıyor. pazarda çanak gibi temizlenmiş var ondan alıyorum. kv. dolmasını yapıyor. annemde yapraklarını midye gibi yapıyor çok seçenek var yani... c.tesi yaptım enginarı hala dolapta duruyor daha hiç dokunulmadı.bakalım bugün niye yiyemeyeceğiz
neyse.. kızlar gorusuruz ben kacıyorum temızlık yapıyım azcık ara ara ugrarım dınlenme molasında
Alıntı ile cevapla yazan yerin yanında küçük bi buton daha var + lı onu tıklayacaksın :) birden fazla tıkladın sonra konuyu cevapla diyorsun hepsini msj kısmına yazmış oluyor. :) inşallah anlatabilmişimdir :)
karıştırmışlardır :) grip değilim çok şükür :) çalışıyorum balım nolsun iş güç ev kv derken günler gelip geçiyo :) sen nasılsın asıl haberler sizde
hergün gelip okuyorum ama artık pek yazmıyorum sadece içimden dua ediyorum. Malum bende pek bi gelişme yok :)
Eki Görüntüle 711048 Eki Görüntüle 711049 13.haftamızın sonunda oğlumuz bizi merakta bırakmadı :)pipimiz meydanda resmen :)
ya peki badezuzuma noldu? o da geçici olarak pasif görünüyo??? amaaaan bu ne yaa? kasım annelerinin ateşle imtihanı şaka gibi
5 gün müüüü?amaniiiin neharrr... günlük rapor falan yolla bari bize ....
ben de 39 yaşındayım. ikili testte sorun çıkmazsa başka bi şey öneriyorlar mı? ya da direk riskli gebelik takibine falan mı gidiyorsun. benim kafam biraz karışık da bu konuda???
Evet bende gördüm soyulmuşlarını canım.Büyük ihtimalle temizlemesini ben de becerememBugünde pazarı kuruluyor burasının. Olmazsa alıyımda internetten baka baka yaparım bişiler
Kolay gelsin canım. Dün sözde bende yapıcaktım bugüne kaldı. Bugünde oyalanıp duruyorum. öğlen eşim gelince pazara gideriz diye kendime bahane yaratıyorumAma kaçışım yok yavaş yavaş benimde başlamam lazım artık şu temizliğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?