2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım baktım şimdi sana hatta emin olamadım msj yazdım. ama diğer mesajlar kısmına düşüyor sanırım görülmüyor :) iki tane yakışıklı var resimde :)

evet tatlım ekledım senı.o yakısıklıklar yegenlerım.ınsallah onlara bır tane daha eklenecek benım sehzademaaa bu arada ıkız kardesım de hamıle ınsallah o da sag salım bebısını kucagına alır.

kızlar bız nergız yasemın le face den gorusuyoruz.cok guzel oldu boyle

aman sakın kendını yorma.bırak dagınık kalsın

şöyle yerleri süpürüp silsem yeter bana çok mobilyam da yok zaten fazla yormuyor beni... ama önce kahvaltı yapmam lazım galiba acıkınca kahvaltı yapmadığımı hatırladım
gelirim arada

benide ekleyin faceye kızlar ben 2010 ekim annesiyim ve kkda hamileyken yazıştığım arkadaşlarımla hala görüşüyoruz faceden buluşmalarımız bile oluyo biri bana özelden link atabilirmi acaba

anladım canım çok saol hiç dikkat etmemişim ben o kısma:)))

inş bundan sonra daha kolay olur mesaj yazmam aklımda tutması zor oluyordu:)))

:) rica ederim bebeğim :) zor tabi sen i,yi aklında tutuyosun :) ben de o kadar hafıza yok valla :)

kızlar ben de temizliğe girişiyorum. çamaşır, bulaşık, kapı, pencere... Allah ne kir verdiyse... hava yağmurlu ama camlar kalsın dimi?

yorma kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii otur oturduğuun yerde veee önce kahvaltını yap :)

hmmm :) ne güzel :)

benide ekleyin faceye kızlar ben 2010 ekim annesiyim ve kkda hamileyken yazıştığım arkadaşlarımla hala görüşüyoruz faceden buluşmalarımız bile oluyo biri bana özelden link atabilirmi acaba

ne linki bebeğim ya?

Güzel haberlerle gelirsin canım inşallah arkadaşlıklar başlamış oh ne güzel

bu arada yazmayı unuttum kızlar 2li test sonucumu aldım ama doktora gösteremedim yoktu hastaymış gelmemiş bende ablama gösterdim oda doktor değerlerin normal dedi bende ablam normal deyince kendi doktoruma gitmedim yol gözümde büyüyo kızım bana yapışık onunla bir yere gitmek eziyet bana kimsede durmuyo bende gitmedim testler baya değişmiş baya kızımda daha farklıydı bu bebişimde iki kere ultrasona girdim bi türlü yazamamıştım oh be yazdım sonunda giriyorum gecmişi okurken yazana kadar başım ağrıyo yazmadan çıkıyorum ben çok aktif değilim ama benide az buçuk tanımışsınızdır diye umuyorum bazı alınganlıklar tartışmalar olmuş o kadar kalabalığızki çoğu zaman yazdıklarımız gözden kaçıyo bana çok oluyo mesela ama sonradan cevap veriliyo onada ben cevap veremiyorum çoğu zaman kimsenin kimseyi bilerek cevaplamadığını düşünmüyorum hepimiz nazlı sinirli biraz alıngan hamişleriz bir günümüz bir günümüzü tutmaması çok normal

faceden görüşülüyomuş ya çiçeğim bende eklenmek istiyorum o yüzden face adresinin linkini istedim kızlardan..

ayy 1 oda yapabıldım daha ohhhhhhhhhh ne guzel kendım temızleyınce ıcıme sınıyorr eşim yapıodu bu zamana kadar
koydum camasır suyu yuzey temızleyıcı mis gıbı sıldım pırıl pırıl oldu 1 saatte 1 oda

filizcim çok yorma kendini çamasır suyuyuylada çok uğraşma canım ya allah korusun gerçi diyene bak bende çok haşir neşirim kendileriyle

filizcim çok yorma kendini çamasır suyuyuylada çok uğraşma canım ya allah korusun gerçi diyene bak bende çok haşir neşirim kendileriyle

kız 2 aydır nerdeyse eşim yaptı hep sılıp süpürme işini hıc ıcıme sınmıyordu ama mecbur
valla lekelerım gecınce 1 oda 1 oda yavas yavas yapıyım dedım ben bahar temızlıgımıde yapamadım cunku
camasır suyu valla mecbur koydum yoksa ıcıme sınmezdi yatak odam bitti cam hariç camlar eşime bakıcak yetısemem ustlere
buarada canım ıkılı testın ii cıkmasına sevındım cok sukur :13:

kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....

Eline sağlık darısı benim başıma

saol kuzum valla yavas yavas kendımı yormadan yapıyorum 1 saatte 1 odayı yaptım işte sımdı salona gırıcem
koltuklarda cok agır ama suruklıycem napım yada oglen yemege esım geldıgınde ceker altlarını

ciddimisn yaaaaaaa ama bısey dıyımmı belkı gec erken dollenme olmustur ve 9 haftada bıle kalp atısını duyan var okuyoruz burda goruyoruz canım ya rabbım sabır versın sana mutlaka bızı haberdar et olurmu ıns duyarsın

Son düzenleme:

Sakın koltuklar için bekle eşini zaten kanamaların yeni durdu yorma kendii günde bir oda yap ben bile kanamam yokken böyle yapıyorum sen daha dikkat et canım

filiz 2 is yap 3 otur tamam mi :) yorma kendini :)

Canim Allhim yardincin olsun. insallah iyi haberlerle donersin

Daha önce duymuşmuydun peki kalp atışını geç döllenmeden daha duyulmuyordur canım belkide başka doktorada görünmen iyi olmuş inşallah iyi haberlerle gelirsin

sende haklısın canım ama lekelerim gecti diye koyverme kendini sen ne kadar temizlicem diye yırtınsanda yine aynı oluyo hele çocuk olunca yaptığın temizlik hiç gözükmüyo bende cumartesi günü baya bi temizlik yaptım sonuç yine aynı ertesi günü sanki eve hiç dokunuşmmış sanki kızım sağolsun bırakmıyo temiz kalsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…