canım baktım şimdi sana hatta emin olamadım msj yazdım. ama diğer mesajlar kısmına düşüyor sanırım görülmüyor :) iki tane yakışıklı var resimde :)
kızlar ben de temizliğe girişiyorum. çamaşır, bulaşık, kapı, pencere... Allah ne kir verdiyse...hava yağmurlu ama camlar kalsın dimi?
aman sakın kendını yorma.bırak dagınık kalsın
anladım canım çok saol hiç dikkat etmemişim ben o kısma:)))
inş bundan sonra daha kolay olur mesaj yazmam aklımda tutması zor oluyordu:)))
kızlar ben de temizliğe girişiyorum. çamaşır, bulaşık, kapı, pencere... Allah ne kir verdiyse...hava yağmurlu ama camlar kalsın dimi?
evet tatlım ekledım senı.o yakısıklıklar yegenlerım.ınsallah onlara bır tane daha eklenecek benım sehzademaaa bu arada ıkız kardesım de hamıle ınsallah o da sag salım bebısını kucagına alır.
kızlar bız nergız yasemın le face den gorusuyoruz.cok guzel oldu boyle
benide ekleyin faceye kızlar ben 2010 ekim annesiyim ve kkda hamileyken yazıştığım arkadaşlarımla hala görüşüyoruz faceden buluşmalarımız bile oluyo biri bana özelden link atabilirmi acaba
kızlar hepinize ve bebişlere günaydın. dün gece okudum ama cevap veremedim. maalesef tatsız olaylar yaşanmış çok üzüldüm keşke hiç olmasa böyle şeyler tatlı tatlı sohbet edip gitsek. ama neyse sağlık olsun elden bişey gelmiyo. bugün saat 4 te dr kontrolüm var minikimi görcem acayip heyecanlıyım umarım herşey yolunda çıkar. bugün kontrolü olan diğer tüm yoldaşlarım tüm ii dileklerim sizlerle. birde biz dün filizle faceden de ekleştik çok güzel oldu çok merak etmiştimsohbet etiiğimiz kişileri
:) rica ederim bebeğim :) zor tabi sen i,yi aklında tutuyosun :) ben de o kadar hafıza yok valla :)
yorma kendiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii otur oturduğuun yerde veee önce kahvaltını yap :)
hmmm :) ne güzel :)
ne linki bebeğim ya?
ayy 1 oda yapabıldım daha ohhhhhhhhhh ne guzel kendım temızleyınce ıcıme sınıyorr eşim yapıodu bu zamana kadar
koydum camasır suyu yuzey temızleyıcı mis gıbı sıldım pırıl pırıl oldu1 saatte 1 oda
filizcim çok yorma kendini çamasır suyuyuylada çok uğraşma canım ya allah korusun gerçi diyene bak bende çok haşir neşirim kendileriyle
ayy 1 oda yapabıldım daha ohhhhhhhhhh ne guzel kendım temızleyınce ıcıme sınıyorr eşim yapıodu bu zamana kadar
koydum camasır suyu yuzey temızleyıcı mis gıbı sıldım pırıl pırıl oldu1 saatte 1 oda
Eline sağlık darısı benim başıma
ciddimisn yaaaaaaakızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
saol kuzum valla yavas yavas kendımı yormadan yapıyorum 1 saatte 1 odayı yaptım işte sımdı salona gırıcem
koltuklarda cok agır ama suruklıycem napım yada oglen yemege esım geldıgınde ceker altlarını
kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
kız 2 aydır nerdeyse eşim yaptı hep sılıp süpürme işini hıc ıcıme sınmıyordu ama mecbur
valla lekelerım gecınce 1 oda 1 oda yavas yavas yapıyım dedım ben bahar temızlıgımıde yapamadım cunku
camasır suyu valla mecbur koydum yoksa ıcıme sınmezdiyatak odam bitti cam hariç camlar eşime bakıcak yetısemem ustlere
buarada canım ıkılı testın ii cıkmasına sevındım cok sukur :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?