Daha önce duymuşmuydun peki kalp atışını geç döllenmeden daha duyulmuyordur canım belkide başka doktorada görünmen iyi olmuş inşallah iyi haberlerle gelirsin
öle yapıyım dımı zaten cok agır koltuklarım salondakıler.valla lekerım 3 gundur yok allahıma hamd olsun dualarım kabul oldu babama bıle dua ettırıyorum hep annemedeSakın koltuklar için bekle eşini zaten kanamaların yeni durdu yorma kendii günde bir oda yap ben bile kanamam yokken böyle yapıyorum sen daha dikkat et canım
saol bebegımmm dusundugun ıcınfiliz 2 is yap 3 otur tamam mi :) yorma kendini :)
sende haklısın canım ama lekelerim gecti diye koyverme kendini sen ne kadar temizlicem diye yırtınsanda yine aynı oluyo hele çocuk olunca yaptığın temizlik hiç gözükmüyo bende cumartesi günü baya bi temizlik yaptım sonuç yine aynı ertesi günü sanki eve hiç dokunuşmmış sanki kızım sağolsun bırakmıyo temiz kalsın..
kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
3 hafta önce kontrolde duymuştum kalp atışını hatta dinletmişti dr. bir oğlum var 4 yaşında ama geçen aüustosta da bir düşük olmuştu korkuyodum. korkma dedi dr gayet sağlıklı gçrünüyo dedi. o zaman haftasıyla da uyumluydu yani geç döllenme falan değil..
Giremedim nete ve anneler gününüzü kutlayamadım kızlar kusura bakmayın ya:/ ama daha çooooookkkk kutlarıs anneler gününü:))) nasılsınız bakalım:) ben camlarımı siliyorum:))) sizde temizlik yapıosunuz sanırım biras okudum:))) birde facede bişeyler oluyo galiba bende bende bende:))))))))))))))))))))
evet tatlım ekledım senı.o yakısıklıklar yegenlerım.ınsallah onlara bır tane daha eklenecek benım sehzademaaa bu arada ıkız kardesım de hamıle ınsallah o da sag salım bebısını kucagına alır.
kızlar bız nergız yasemın le face den gorusuyoruz.cok guzel oldu boyle
öle yapıyım dımı zaten cok agır koltuklarım salondakıler.valla lekerım 3 gundur yok allahıma hamd olsun dualarım kabul oldu babama bıle dua ettırıyorum hep annemedecanım babam sımdı aradı saglık durumun nasıl dıo yaa kıyamam ona memleketteler yaa 1 gun gormıyım ozluyorum en son demır ılacında cok fenaydm o an kaldı aklında adamın hergun 2 kere arıo kuşum benım allah basımızdan eksık etmesın onları
kızlar nasılsınız dun 2li testın sonucunu gösterdık cok şükür bişeyimz yokmuş ama hala daha cınsıyetımızı bılmıyoruz bugun bıraz karnım agrıyo inş. bışey yoktur bırde bebegım bı kac gun önde gıdıyomuş bu durumda takvımı duzeltmem gerekıyomu bebekleerı öndn gıden anneler sızler duzelttınız mı
kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
gerek yok benimde 6 gün önden gidiyo ama doğum tarihi değişmez dedi doktor
slm kızlar iki gündür şiddetli baş ağrımın sebebi belli oldu nazar olmuşum hastalandığı için dedeme okutmuyordum dayanamadım sonunda anında kesildi allaha şükür rahatladım :)
bende iyiyim kuzum ya nolsun:) vala dayanamadım camlarım zaten görünmüodu sildim baktımmm aaaa cam silebiliyorum:)))) onun dışında iiyim çok şükürrr iki hafta gecsede bebuşumu görmeye gitsem die bakıyorum:)))) canımm bu face mhabbetı nedir ben geri kaldımm bi kaç gün giremedim muhabbetleri kaçırıyorum yahu:/ sende çok yorma kendini dikkat et!!!saol canım senınde anneler gunun kutlu olsun gecte olsa:))
camları sılmıyorum yagıslı bugun sankı camur yagdı camlar leşş oldu valla
eşime bakıo caMLAR artık napalım uzanamam ben .
sen nasılsın
3 hafta önce kontrolde duymuştum kalp atışını hatta dinletmişti dr. bir oğlum var 4 yaşında ama geçen aüustosta da bir düşük olmuştu korkuyodum. korkma dedi dr gayet sağlıklı gçrünüyo dedi. o zaman haftasıyla da uyumluydu yani geç döllenme falan değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?