2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ikizinmi var maşallah :) ne güzel yiğenlerde ayrı bi sevilio. ben ablamın oğlu doğduğunda kendi çocuğum olsa bu kadar severmiyim acaba demiştim :) bebişim doğunca onu nasıl sevcem kimbilir :)

evet canım yegenler cok sevılıyor.asıgım onlarabebıslerımız herkesten oncelıklı olacak o kesın

noldu ya ben hiç okuyamadım kim kmle tartıştı noldu anlamadım neharın ceza aldıgını okudum bi ay cok üzüldüm ;//

nazar değdi topikimize ;(((

kızlar kasıgınızda top gıbı bı şişlik hissedıyormusunuz arada benım bı kac gundur oluyo ne acaba rahım buyudugu için mı öle oluyo kı:44:

evet canım yegenler cok sevılıyor.asıgım onlarabebıslerımız herkesten oncelıklı olacak o kesın

kesinlikle yegenler cok seviliyor. hep derdim kendi bebişimi bu kadar severmiyim diye oyle seviyorum ki yegenimi. bakalım bizimkini daha simdiden kıskanıyor zaten

erkek olsun top oynuycam onunla diyor:))

Çok üzüldüm bitanem ya Rabbim yardımcın olsun kötü birşey söylemek istemiyorum ama benim de bebeğim öyle gitti... Ne hissettiğini nasıl dua edip allaha yalvardığını en iyi ben anlarım. Ben de 3 doktor gezdim o gün ama sonuç aynıydı. Üzülme demek saçma ama insan ne derse desin içindeki acı dinmiyor zaten. Rabbim yar ve yardımcın olsun...

saol canım aminnn.. valla benım esımde saolsun yardımcı napalım tek basımıza yapmadık ya
Filizim simdi göz kenarima denk geldi camasir suyu yazin , yavrum camasir suyu degilde baska birsey kullansan, nasilsa yeri yalamiyacaksin :)))
kız ne bılım 2 aydır dogru duzgun sılınmedı ya sınır oldum esımın sıldıgınden ne olcak
o yuzden koydum azcık

benımde bu persembe az kaldı strest sardı beni
canım bazı arkadaslar bırbırını ekledı faceden merak etmısler bırbırlerını .ordanda muhabbet edıyorlar işte..
yormuyorum valla 1 oda yaptım hala dınlenıyorum

canım senide buldum ama arkadaş ekle butonu çıkmıo sadece mesaj kısmı var mesaj yazdım diğer mesajlar kısmına düşmüştür ordan bakıp ekleyebilirsin :)

canım mesaj kutun dolu msj gönderemiorum mailimi yazmıştım

kızlarrrr isteyenler benıde faceden ekleyebilir:) özelden mesaj atarsanız ekleriss:))))))

kızlar bişey dicem size dün işten geldim üstümü çıkarrken dikkat ettim ilk defa göğüs ucu çevresinde siyahlık varya orda bole damar şeklide kabarcıklar vardı.Sizdede oldumu ? Birde benim ne dikaktimi çekti biliyomusun bikaç gündür var gerçi ama şimdi yemekten sonra oturunca anladım.Karnımın sol tarafında (bana göre sol ) ki benim bebişte orda dedi doktor böyle içerde mısır patlıyomus, sanki böcek yürüyomus içerde gibi bişi oluyo kaşınıyo gibi geliyo dedim herlde çatlıyo ondan ama onla alakası yok sanırım hareket ediyo.Hareketi olsa bile çok erken diilmi hisstmek için sizce?

kızlar kasıgınızda top gıbı bı şişlik hissedıyormusunuz arada benım bı kac gundur oluyo ne acaba rahım buyudugu için mı öle oluyo kı:44:
aynen canımm bazen korkuyorum valla kendimden

canımmm onun o elini totişini ısırırım ben ne güzel bişey bunlar yaaa hafta sonu çabuk gelsede bende görsem bebişimi tekrar geçen netten araştırdım evde kullanılabilen ultrason cihazı var küçük böle telefon gibim hemde görüntülü ama fiyatını bir türlü bulamadım az kalsın alacaktım

ilk oldugunda bende korkmuştum ama alıştım bı kac gundur bugunde karnım agrıyo noluyo anlamadım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…