ikizinmi var maşallah :) ne güzel yiğenlerde ayrı bi sevilio. ben ablamın oğlu doğduğunda kendi çocuğum olsa bu kadar severmiyim acaba demiştim :) bebişim doğunca onu nasıl sevcem kimbilir :)
hey maşallah
neoluyor kızlar yaa küçük şeyleri büyütmeyelim hakkımıza girmeyelim birbirimizin hamişiz can taşıyoruz bebelerinizin hatrına yapmayın yahuu küçücük şeyler olmuş büyümüşte büyümüş ayy çok üzüldüm buraya stres atmaya geliyoruz yaa stres yaşamakda neyin nesi ufacık şeylerdennnn
evet canım yegenler cok sevılıyor.asıgım onlarabebıslerımız herkesten oncelıklı olacak o kesın
kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
saol canım aminnn.. valla benım esımde saolsun yardımcı napalım tek basımıza yapmadık yaAynen öyle bırak eşin gelince o yapsın benimki yaptığımı duysa oayar beni içimede bade koyar :)) çöp attırmıyor bana keyfini çıkartıyorum valla :)) tüm dularımdasın canım rabbim birdaha yaşatmasın lekelenmeleri kimseye
kız ne bılım 2 aydır dogru duzgun sılınmedı ya sınır oldum esımın sıldıgınden ne olcakFilizim simdi göz kenarima denk geldi camasir suyu yazin , yavrum camasir suyu degilde baska birsey kullansan, nasilsa yeri yalamiyacaksin :)))
bende iyiyim kuzum ya nolsun:) vala dayanamadım camlarım zaten görünmüodu sildim baktımmm aaaa cam silebiliyorum:)))) onun dışında iiyim çok şükürrr iki hafta gecsede bebuşumu görmeye gitsem die bakıyorum:)))) canımm bu face mhabbetı nedir ben geri kaldımm bi kaç gün giremedim muhabbetleri kaçırıyorum yahu:/ sende çok yorma kendini dikkat et!!!
Çok üzüldüm bitanem ya Rabbim yardımcın olsunkötü birşey söylemek istemiyorum ama benim de bebeğim öyle gitti... Ne hissettiğini nasıl dua edip allaha yalvardığını en iyi ben anlarım. Ben de 3 doktor gezdim o gün ama sonuç aynıydı. Üzülme demek saçma ama insan ne derse desin içindeki acı dinmiyor zaten. Rabbim yar ve yardımcın olsun...
canım senide buldum ama arkadaş ekle butonu çıkmıo sadece mesaj kısmı var mesaj yazdım diğer mesajlar kısmına düşmüştür ordan bakıp ekleyebilirsin :)
aynen canımm bazen korkuyorum valla kendimdenkızlar kasıgınızda top gıbı bı şişlik hissedıyormusunuz arada benım bı kac gundur oluyo ne acaba rahım buyudugu için mı öle oluyo kı:44:
Sila_84 merak etmistim seni , bir bakayim dedim güzel haberlerini okudum canim ... gözün aydin hersey yolundaymis ..
Ay hayal etmesi bile güzel üctana minnak tavsan dönüp duruyorlar :)) ne güze lyaa..
dün benimkide zipliyor elini agzina götürüyor, poposunu dönüyr 1 dakka durmadi, doktor kahvaltida ne yedin diyor:)))
minnak mucizeler hepiside :)) seninkide masallah triple mucize :)
Filizim simdi göz kenarima denk geldi camasir suyu yazin , yavrum camasir suyu degilde baska birsey kullansan, nasilsa yeri yalamiyacaksin :)))
noldu ya ben hiç okuyamadım kim kmle tartıştı noldu anlamadım neharın ceza aldıgını okudum bi ay cok üzüldüm ;//
nazar değdi topikimize ;(((
ekledim canım onayla hadi
canım senide buldum ama arkadaş ekle butonu çıkmıo sadece mesaj kısmı var mesaj yazdım diğer mesajlar kısmına düşmüştür ordan bakıp ekleyebilirsin :)
aynen canımm bazen korkuyorum valla kendimden
canımmm onun o elini totişini ısırırım ben ne güzel bişey bunlar yaaa hafta sonu çabuk gelsede bende görsem bebişimi tekrar geçen netten araştırdım evde kullanılabilen ultrason cihazı var küçük böle telefon gibim hemde görüntülü ama fiyatını bir türlü bulamadım az kalsın alacaktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?