kesinlikle yegenler cok seviliyor. hep derdim kendi bebişimi bu kadar severmiyim diye oyle seviyorum ki yegenimi. bakalım bizimkini daha simdiden kıskanıyor zaten
erkek olsun top oynuycam onunla diyor:))
ay eşimin face açıkmış yanlışlıkla senı ordan ekledim ya :)))))))) duuu ama kendm eklemeyı becercem:)
biri benı ekledım kızlar hamıle ama erkek adı berkant diye kım kı acaba
ayy fılızım tanımadıklarını ekleme kuzum
kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
kızlar herkseler arkadaş olmuş topikte haberim yoktu,facede de arkadaş olmuşunuz.valla denk geldiğim bazılarınıza arkadaşlık isteği gönderdim,isteyen kabul eder artık.tehdit var ısrar yokkk
biri benı ekledım kızlar hamıle ama erkek adı berkant diye kım kı acaba
ahahahahahah:))))))))))))))))))))))))))))))))) benım o benım eşek ben:))) eşimden ekledim senı:)
Hanımlar nasılsınız ? Bebişler nasıl ?
benım yegenlerm ıkı kardes.ucumuz kudurucaz dıyo
canım senide buldum ama arkadaş ekle butonu çıkmıo sadece mesaj kısmı var mesaj yazdım diğer mesajlar kısmına düşmüştür ordan bakıp ekleyebilirsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?