2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Giden iştahım geri geldi ( zaten kiloluyum 100 olurum herhalde devamlı birşeyler yemek istiyorum doymuyorum 2 gündür zor tutuyorum kendimi

canımm rabbim yardımcın olsun çok üzüldüm hayatta herşey bizim için rabbimden gelene razı oluyoruz demekki hakkında hayırısı bu kendini üzmemeye çalış dicem ama eminimm ne dersek diyelim boş gelicektir. dua et rabbime bolbol allahım yar ve yardımcın olsun.

kimse bebeğimin resmine bakmayacakmı aşk olsun kızlar ya

Son düzenleme:
kızlar ben kaçıyorum,gece sabaha kadar oğlumu bekledim.çok ateşi vardı.şimdi anneme teslim ediyorum o bakacak.üstelik öyle çok midem bulanıyor ki.bu yeni yeni türedi ben de.bu arada 2 kilo vermişim.yemek yiyemiyorum.peynir ekmek sadece o da 2-3 lokma ancak.neyse yine çok yazdım.kurtlukiraz hepinizi

burcum sen 85mişin ben 88,5 .89 de gari.düşün artık beni

Yalnız değilim yaşasın :)) bende 87 olmuştum 2 kilo verdim bulantılardan ama 2 kiloyu 4 olarak alıcam bu hızla yersem hamile kıyafetlerinde herkes large alırken ben ne kadar x varsa o kadar iyi diyip öyle alıyorum :))

Herkese merhaba,yoğun bir iş günü ardından oturabildim şükür.Ç.ta yedim şimdi karnımda kıpırtılar başladı,sizde de oluyormu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…