şekerim:))) hiç takma kafana herşey hallolur doğumdan sonra emzirirken anlamadan vereceksin zaten:)
kızlar ben kaçıyorum,gece sabaha kadar oğlumu bekledim.çok ateşi vardı.şimdi anneme teslim ediyorum o bakacak.üstelik öyle çok midem bulanıyor ki.bu yeni yeni türedi ben de.bu arada 2 kilo vermişim.yemek yiyemiyorum.peynir ekmek sadece o da 2-3 lokma ancak.neyse yine çok yazdım.kurtlukiraz hepinizi
çok şükür bizde iyiyiz canım :)
kızlar ben kaçıyorum,gece sabaha kadar oğlumu bekledim.çok ateşi vardı.şimdi anneme teslim ediyorum o bakacak.üstelik öyle çok midem bulanıyor ki.bu yeni yeni türedi ben de.bu arada 2 kilo vermişim.yemek yiyemiyorum.peynir ekmek sadece o da 2-3 lokma ancak.neyse yine çok yazdım.kurtlukiraz hepinizi
ne zamandır yoktun nerelerdesin...?
Ah o kiloyu bide ben versem eşim bi miden bulansın bi kus yaa dioo :)) benimde favorımm peynir ekmek zeytinezmesii:))
kimse bebeğimin resmine bakmayacakmı aşk olsun kızlar ya
kızlarr benide ekleyinn
canım ya mide bulantılarım çoktu o yüzden gelemedim şimdi çok şükür iyiyim sen nasılsın minnakın nasıl
ben de bikaç haftadır bulantı cektim kilo bile vermişim yiyemediğimden ama bikaç gündür daha iyiyim cok sukur
minnak ta iyidir inş. iki haftadır görmeyince endişem artıyor. cumartesi kontrol bakalım inş rahatı yerindedir fıstığın:))
inşallah hepimiznkilerin ...
İnşallah canım troid hastasıyım çok zor veriyorum doğumda aldıklarımı versem yeter fazlasında gözüm yok
canımmmmm:)))) bende troid hastasıyım hemde hamilelikle çıktı piyasaya ama inanki veriliyor:))) bende 4 kilo aldım hamile kaldım 2 kilo aldım toplamda 6 kilo alarak 59 kilodayım şimdi:) ama verilecek o kilolar arakadaş:))))))))))))))))
Selam kızlar,
Şimdi uyandım annem hemen tost yaptı.
Deli gibi aç uyanıyorum. Tosttan başka da bişey yiyemiyorum.
Bu hafta son haftam evde. Gerçi annemde kalıyorum.
Haftaya napıcam işe nasıl gidip gelicem bilmiyorum
Hadi gittim diyelim o kokulara nasıl dayanıcam?
Uykum gelirse napıcam
Selam kızlar,
Uykum gelirse napıcam
nolmuş yaa((( aaaa çok üzüldüm şimdi ((
Selam kızlar,
Uykum gelirse napıcam
ayy kızlar face muhabbetı aldı basını gıttı herkez bırbırını eklemeye basladı .cok tanımadıgımız ınsanlarda ozelden yazmaya basladı banada.. sahsen kendı gorusum muhabbet bıle etmedıgım ınsanları eklemek ıstemem ama hayırda dıyemıyor ınsandemelımıyız ki
neyse ben sadece kendı gorusumu bıldırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?