2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Ah o kiloyu bide ben versem eşim bi miden bulansın bi kus yaa dioo :)) benimde favorımm peynir ekmek zeytinezmesii:))

kendine iyi bak canım öptüm seni ve miniğini :)

canım ya mide bulantılarım çoktu o yüzden gelemedim şimdi çok şükür iyiyim sen nasılsın minnakın nasıl

ben de bikaç haftadır bulantı cektim kilo bile vermişim yiyemediğimden ama bikaç gündür daha iyiyim cok sukur

minnak ta iyidir inş. iki haftadır görmeyince endişem artıyor. cumartesi kontrol bakalım inş rahatı yerindedir fıstığın:))

inşallah hepimiznkilerin ...

inş canım iyi olmana sevindim bulantılar çok kötü ya çok şükür geçti, tara testini yaptırdın mı ?

İnşallah canım troid hastasıyım çok zor veriyorum doğumda aldıklarımı versem yeter fazlasında gözüm yok

canımmmmm:)))) bende troid hastasıyım hemde hamilelikle çıktı piyasaya ama inanki veriliyor:))) bende 4 kilo aldım hamile kaldım 2 kilo aldım toplamda 6 kilo alarak 59 kilodayım şimdi:) ama verilecek o kilolar arakadaş:))))))))))))))))

Selam kızlar,
Şimdi uyandım annem hemen tost yaptı.
Deli gibi aç uyanıyorum. Tosttan başka da bişey yiyemiyorum.
Bu hafta son haftam evde. Gerçi annemde kalıyorum.
Haftaya napıcam işe nasıl gidip gelicem bilmiyorum
Hadi gittim diyelim o kokulara nasıl dayanıcam?
Uykum gelirse napıcam

ayy kızlar face muhabbetı aldı basını gıttı herkez bırbırını eklemeye basladı .cok tanımadıgımız ınsanlarda ozelden yazmaya basladı banada.. sahsen kendı gorusum muhabbet bıle etmedıgım ınsanları eklemek ıstemem ama hayırda dıyemıyor ınsan demelımıyız ki
neyse ben sadece kendı gorusumu bıldırdım

Canım ben 3 yılı geçti hasta olalı aslında ne kilolu ne de zayıftım birden kilo almaya başladım 3 ayda 20 kilo sonra devamı geldi diyet yaparken kilo aldım ( doğumdan sonra birşeyler yapıcam artık omuriliğimde eğrilme var kilo almam yasak aslında (

ben de annemi istiyom yaa ( kayinvalidem gelicek haftasonu. 1hafta kalip amerikaya gidecek. kendi anam 15 haziranda anca gelicek kimsem yok ya benim istanbulda(

canım benim bulantılar yavaş yavaş azalıyor , salatalık yesen iyi gelmez mi ?

allah yardımcın olsun canım hamilelikte özellikte sıkıntılı geçiriyorsan çok zor kimse anlamıyor çünkü halinden :26:

filizcimm bade den haberin varmı ? dünki olayların onla alakası yokmuş okuduğum kadarıyla ama ona ne oldu anlayamadım birtürlü:44:

kızlar face den beni ekleyenler ve benim eklediklerim bi zahmet bana ordan burdaki nicklerini mesaj atabilirlermi çok rica etsem çünkü ben herkesi birbirine karıştırdım öle olunca tanıyamıyorum ayıp olmasın. sizde beni hatırlamassınız belki adım vildan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…