ayy kızlar face muhabbetı aldı basını gıttı herkez bırbırını eklemeye basladı .cok tanımadıgımız ınsanlarda ozelden yazmaya basladı banada.. sahsen kendı gorusum muhabbet bıle etmedıgım ınsanları eklemek ıstemem ama hayırda dıyemıyor ınsandemelımıyız ki
neyse ben sadece kendı gorusumu bıldırdım
ayy kızlar face muhabbetı aldı basını gıttı herkez bırbırını eklemeye basladı .cok tanımadıgımız ınsanlarda ozelden yazmaya basladı banada.. sahsen kendı gorusum muhabbet bıle etmedıgım ınsanları eklemek ıstemem ama hayırda dıyemıyor ınsandemelımıyız ki
ben de annemi istiyom yaa( kayinvalidem gelicek haftasonu. 1hafta kalip amerikaya gidecek. kendi anam 15 haziranda anca gelicek kimsem yok ya benim istanbulda (
canım benim bulantılar yavaş yavaş azalıyor , salatalık yesen iyi gelmez mi ?
canım bade burdan dolayı engellenmedı sanırım baska sebebten dolayı olabılır bende anlamadım sadece şok oldum yanifilizcimm bade den haberin varmı ? dünki olayların onla alakası yokmuş okuduğum kadarıyla ama ona ne oldu anlayamadım birtürlü:44:
bosverdım valla canımmm oturdum kaldım ölece..bende kılamıyordum namaz ozamanlar canım sımdı basladım ama gerı lekeler gecınce ben 4 tane progestan alıodum cunku.merhaba annelerrr
dün olanlara üzüldüm yanlış anlaşılma yüzünden arkadaşlar uzaklaşmış .kontrolden iyi haberlerle gelenler gözünüz aydın kızlar .aklımda selayhus ve yatutarsa kalmış .bide kurlukirazın oğluşu hastaymış geçmiş olsun .geçmişi atlayarak okuyuyorum neti çok açamıyorum yine benim kahverengiler gelmeye başladı .hiç iş yapmıyorum sürekli yatıyorum niye geliyo anlamadım .psikolojim bozuldu sanırsam .namaz bile kılamıyorum eğilip kalkmamak için .
ankakuşu inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
filizzz yorma sakın kendini allah korusun canım .boşver koltukları falan olduğu kadar
ama dıyemıyorsun canım yanı sonucta face de bızım ozelımız ozel hayatımız.. ama arkla hıc konusmadıgım halde eklemek ıstedı sasırdımbence hayır diyebilmeli istemediklerıne herkes bu da benım görüşüm:)herkes herkesı eklemek zorunda değil sonucta değil mi?isteyen ekler istemeyen eklemez bunda kırılacak darılacak bısey yok bence.bende benı bulun dedım ama sadece isteyen msj atabılır özelden ben atamıyorum çünkü henuz ozel msj hakkım yok.
inş canım iyi olmana sevindim bulantılar çok kötü ya çok şükür geçti, tara testini yaptırdın mı ?
Allah yardımcın olsun canım aileden uzakta zor. 1 aydır annemdeyim. Kv geldi 1 gün akşamına kaçtı. Normalde hep kalır geldiğinde :)
Buna da şükür gene.
İnşallah azalır artık. Tüm gün bulanıyor ama akşam tavan yapıyor ve çıkarıyorum
Salatalık ilk hafta yiyordum da şimdi yiyemiyorum.
İş yerinde ne yiyeceğim bakalım
denmelı ama dıyemıosun ki anca cevapsız bırakıyorsunbence de denmeli ..ki bence face den daha cok yine burda muhabbete devam eidlir diye düşünüyorum ben..
canım bade burdan dolayı engellenmedı sanırım baska sebebten dolayı olabılır bende anlamadım sadece şok oldum yani
bosverdım valla canımmm oturdum kaldım ölece..bende kılamıyordum namaz ozamanlar canım sımdı basladım ama gerı lekeler gecınce ben 4 tane progestan alıodum cunku.
ama dıyemıyorsun canım yanı sonucta face de bızım ozelımız ozel hayatımız.. ama arkla hıc konusmadıgım halde eklemek ıstedı sasırdımgercı eklemedım ama ne yapıyım yanlıs anlasılmasın dıye acıklama yapıyorum..bıde benım eşim faceme gırer tanımadıklarını sıler lıseden 1 arkadasım kalmadı sayesınde
ben olayları fazla taktıgım ıcın buraya gelmeme dahi kızıyor bebek hakkında bırı bısey der takarsın al basına bela dıo 3 5 dr gotur dur senı dıo ıknADA olmuyorum kolay cunku
yok canım yaptırmadım 22 maysta oalcak inşallah. inş rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip eder..
doktorun iğne falan vermedi mi canım bulantın devam ederse serum falan versin sana , tarama testlerini yaptırdın mı ?
canım bade burdan dolayı engellenmedı sanırım baska sebebten dolayı olabılır bende anlamadım sadece şok oldum yani
bosverdım valla canımmm oturdum kaldım ölece..bende kılamıyordum namaz ozamanlar canım sımdı basladım ama gerı lekeler gecınce ben 4 tane progestan alıodum cunku.
ama dıyemıyorsun canım yanı sonucta face de bızım ozelımız ozel hayatımız.. ama arkla hıc konusmadıgım halde eklemek ıstedı sasırdımgercı eklemedım ama ne yapıyım yanlıs anlasılmasın dıye acıklama yapıyorum..bıde benım eşim faceme gırer tanımadıklarını sıler lıseden 1 arkadasım kalmadı sayesınde
ben olayları fazla taktıgım ıcın buraya gelmeme dahi kızıyor bebek hakkında bırı bısey der takarsın al basına bela dıo 3 5 dr gotur dur senı dıo ıknADA olmuyorum kolay cunku
Ankakusu na da üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Kızlar ben tefriciye okuyorum şu zamanlar kolaylıkla sağlıkla geçsin bebişimi sağlıkla kucağıma alabileyim diye.
Dileyen varsa bölüşebiliriz.
Sanki tefriciye bitincebulantılar da bitecek gibi hissediyorum.
Şu an 1730 oldu. 4444 olması gerekiyor biliyorsunuz.
Dualarıma tüm sıkıntı çeken hamileleri ekleyeceğim haberiniz olsun.
Rabbim hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat afiyet versin inşallah
aminn canım inşş kaç haftalık oldun
cok tabı yavru yaaa 4 tane delı edıo benı sabah aksam yatarım uyurum ama zor duruyorumiyi yapmışsın canım otur tabii dinlen .senin progestan çokmuş ben sabah akşam içiyorum sersem gibiyim ,seni mahvetmiştir ilaç .napalım sağlıkla gelsinlerde çekicez .benimde lekeler geçmişti ama iki gündür yine başladı .inşallah hemen geçer
kesınlıkle doğru ismimiz cismimiz herseyımız var orada.devir kötü benım aklıma hersey gelır vallahı.dikkatli olmak lazım.eşin de çoooook haklı aslında.bende çok etkılenıyorum burada duyduğum olumsuz seylerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?