2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
merhaba annelerrr
dün olanlara üzüldüm yanlış anlaşılma yüzünden arkadaşlar uzaklaşmış .kontrolden iyi haberlerle gelenler gözünüz aydın kızlar .aklımda selayhus ve yatutarsa kalmış .bide kurlukirazın oğluşu hastaymış geçmiş olsun .geçmişi atlayarak okuyuyorum neti çok açamıyorum yine benim kahverengiler gelmeye başladı .hiç iş yapmıyorum sürekli yatıyorum niye geliyo anlamadım .psikolojim bozuldu sanırsam .namaz bile kılamıyorum eğilip kalkmamak için .
ankakuşu inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
filizzz yorma sakın kendini allah korusun canım .boşver koltukları falan olduğu kadar

bence hayır diyebilmeli istemediklerıne herkes bu da benım görüşüm:)herkes herkesı eklemek zorunda değil sonucta değil mi?isteyen ekler istemeyen eklemez bunda kırılacak darılacak bısey yok bence.bende benı bulun dedım ama sadece isteyen msj atabılır özelden ben atamıyorum çünkü henuz ozel msj hakkım yok.

haklısın kuzzum sonuçta birbrimizi tanımıyoruz hiç..Dikkatli davranmakta yarar var:)

ben de annemi istiyom yaa ( kayinvalidem gelicek haftasonu. 1hafta kalip amerikaya gidecek. kendi anam 15 haziranda anca gelicek kimsem yok ya benim istanbulda(

Allah yardımcın olsun canım aileden uzakta zor. 1 aydır annemdeyim. Kv geldi 1 gün akşamına kaçtı. Normalde hep kalır geldiğinde :)
Buna da şükür gene.

canım benim bulantılar yavaş yavaş azalıyor , salatalık yesen iyi gelmez mi ?

İnşallah azalır artık. Tüm gün bulanıyor ama akşam tavan yapıyor ve çıkarıyorum
Salatalık ilk hafta yiyordum da şimdi yiyemiyorum.
İş yerinde ne yiyeceğim bakalım

filizcimm bade den haberin varmı ? dünki olayların onla alakası yokmuş okuduğum kadarıyla ama ona ne oldu anlayamadım birtürlü:44:
canım bade burdan dolayı engellenmedı sanırım baska sebebten dolayı olabılır bende anlamadım sadece şok oldum yani
bosverdım valla canımmm oturdum kaldım ölece..bende kılamıyordum namaz ozamanlar canım sımdı basladım ama gerı lekeler gecınce ben 4 tane progestan alıodum cunku.
ama dıyemıyorsun canım yanı sonucta face de bızım ozelımız ozel hayatımız.. ama arkla hıc konusmadıgım halde eklemek ıstedı sasırdım gercı eklemedım ama ne yapıyım yanlıs anlasılmasın dıye acıklama yapıyorum..bıde benım eşim faceme gırer tanımadıklarını sıler lıseden 1 arkadasım kalmadı sayesınde
ben olayları fazla taktıgım ıcın buraya gelmeme dahi kızıyor bebek hakkında bırı bısey der takarsın al basına bela dıo 3 5 dr gotur dur senı dıo ıknADA olmuyorum kolay cunku

bence de denmeli ..ki bence face den daha cok yine burda muhabbete devam eidlir diye düşünüyorum ben..

ne oluyor arkadaşlar form bir gireyim dedim herkes face ye sarmış artık topiğide unuturlar.kızlar bulantılar çıkarmalar bende hat safada azalmdı gitti.neyse mipililer artışta bu arada nehar ve bade ye ne olmuş tartıştılarmı sizizn yazdıklarınızı okudum geçmişe bakamadım.herşey düzelir inş.

Ankakusu na da üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Kızlar ben tefriciye okuyorum şu zamanlar kolaylıkla sağlıkla geçsin bebişimi sağlıkla kucağıma alabileyim diye.
Dileyen varsa bölüşebiliriz.
Sanki tefriciye bitincebulantılar da bitecek gibi hissediyorum.
Şu an 1730 oldu. 4444 olması gerekiyor biliyorsunuz.
Dualarıma tüm sıkıntı çeken hamileleri ekleyeceğim haberiniz olsun.
Rabbim hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat afiyet versin inşallah

doktorun iğne falan vermedi mi canım bulantın devam ederse serum falan versin sana , tarama testlerini yaptırdın mı ?

bence de denmeli ..ki bence face den daha cok yine burda muhabbete devam eidlir diye düşünüyorum ben..
denmelı ama dıyemıosun ki anca cevapsız bırakıyorsun tabıykı öyle burda daha cok muhabbet edılır..
ama ıste tanımadıgım ınsanlar sadece nıckını gorduklerımıde eklemek ıstemem sahsen ozele cok msj geldı cunku

iyi yapmışsın canım otur tabii dinlen .senin progestan çokmuş ben sabah akşam içiyorum sersem gibiyim ,seni mahvetmiştir ilaç .napalım sağlıkla gelsinlerde çekicez .benimde lekeler geçmişti ama iki gündür yine başladı .inşallah hemen geçer

kızlar herkes burda yine sayfalar alıp basını gidecek ama ben giiyorum aksama misafir var izin aldım dün aksam bişy yapamadım da(

öpüyorum hepinizi ve minnaklarınızı...

görüşürüz yarın inşallahh...

doktorun iğne falan vermedi mi canım bulantın devam ederse serum falan versin sana , tarama testlerini yaptırdın mı ?

İğne de serum da verdi ama artık bıktım ol ol delik deşiğim.
Serumu da aldım 6-7 kez gene istifra gene...
Tarama testlerimi yaptırmadım henüz. Bu Cumartesi doktor kontrolümüz var inşallah o zaman yapacağız dedi doktorum

kesınlıkle doğru ismimiz cismimiz herseyımız var orada.devir kötü benım aklıma hersey gelır vallahı.dikkatli olmak lazım.eşin de çoooook haklı aslında.bende çok etkılenıyorum burada duyduğum olumsuz seylerden.

allah kabul etsin canım .
biraz toparlanınca sana yardım ederim

cok tabı yavru yaaa 4 tane delı edıo benı sabah aksam yatarım uyurum ama zor duruyorum
aynen cekıcez mecburrr ıns gecer canım benımde 1 gun dısarı cıktım gezdım gerı geldı 3 gundur yok sukur darısı basına

aynen bende cok etkılenıyorum kız esım buraya gelmeme bıle karsı dıyorum ya tedavılı oldu ya 2 sene cok cektırdım pskolojım bıle cok bozuldu cok takmıstım olmuyor dıye hastalık hastası oldum resmen gıtmedıgım kontrol ettırmedıgım dr kalmamıstı o yuzden fazla takıyorum yani eklesem bıle hemen sorar bu kım bu kım nıe ekledın öle zaman kötü zaman valla rabbım cocuklarımızı korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…