gecmış olsun canım gecen gun bende nazar olmuşum kaynanamın mısafırlerı vardı onlar gıttı bende bas agrısı basladı meger nazar olmuşum cok kötu oluyo bas agrısı ya dunde mıgrenım tuttu dayanamadım parol içtim
saol canım kötü oluyo ya bende de var migrenidrar yolları için antibiyotik alıyorum ondan ilaçta alamadım allah yardımcımız olsun
İğne de serum da verdi ama artık bıktım ol ol delik deşiğim.
Serumu da aldım 6-7 kez gene istifra gene...
Tarama testlerimi yaptırmadım henüz. Bu Cumartesi doktor kontrolümüz var inşallah o zaman yapacağız dedi doktorum
Ankakusu na da üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Kızlar ben tefriciye okuyorum şu zamanlar kolaylıkla sağlıkla geçsin bebişimi sağlıkla kucağıma alabileyim diye.
Dileyen varsa bölüşebiliriz.
Sanki tefriciye bitincebulantılar da bitecek gibi hissediyorum.
Şu an 1730 oldu. 4444 olması gerekiyor biliyorsunuz.
Dualarıma tüm sıkıntı çeken hamileleri ekleyeceğim haberiniz olsun.
Rabbim hepimize ve bebişlerimize sağlık sıhhat afiyet versin inşallah
kızz filiz bende yaptım temizliğimi bitirdim. ev hastane gibi koktu vallaayy 1 oda yapabıldım daha ohhhhhhhhhh ne guzel kendım temızleyınce ıcıme sınıyorr eşim yapıodu bu zamana kadar
koydum camasır suyu yuzey temızleyıcı mis gıbı sıldım pırıl pırıl oldu1 saatte 1 oda
kızlar haftaya ikili testim vardı ama dayanamadım bugün bi gidip bakayım dedim. yakındaki bi hastaneye gittim. kalp atışı yok bebeğimin... önce yukardan baktı göremeyince vajinal baktı. yok yok... zaten bugün 10+3 olması gerekirken bebek 8+6 görünüyo dedi. şimdi tepecik eğitim ve araştırma hastanesine gidiyorum. orda da aynıysa heralde kürtaj olucam... Allahım annemlere nası söylicem bilemiyorum....
Sila_84 merak etmistim seni , bir bakayim dedim güzel haberlerini okudum canim ... gözün aydin hersey yolundaymis ..
Ay hayal etmesi bile güzel üctana minnak tavsan dönüp duruyorlar :)) ne güze lyaa..
dün benimkide zipliyor elini agzina götürüyor, poposunu dönüyr 1 dakka durmadi, doktor kahvaltida ne yedin diyor:)))
minnak mucizeler hepiside :)) seninkide masallah triple mucize :)
Filizim simdi göz kenarima denk geldi camasir suyu yazin , yavrum camasir suyu degilde baska birsey kullansan, nasilsa yeri yalamiyacaksin :)))
naptın kıssss sen bade de yok ona ne oldu
kızz filiz bende yaptım temizliğimi bitirdim. ev hastane gibi koktu vallaçamaşır suyunu bol kullandım sanırım. yollukları yıkadım makinede şimdi de yumuşatıcı koktu heryer... temizlik başka şey valla...
canım İzmirlisin anladığım kadarıyla? taa tepeciğe gitme, konak doğum evi tepeciğe bağlı artık, direk oraya git gebe doktoru görür bekletmeden. tepecik ana hastanede çok bekletiyorlar pek ilgilenmiyorlar yoğunluktan. aklında olsun. yetişemedim çıktın sanırım ama...
yarında benim 4lü tarama var ona gideceğimgitmeden çikilota mı yesemmm? dondurma mıı??? geçen çikolata yedim hop hop tu yavru duramıyor yerinde.
Canım sen bulantı için ilaç falan kullanmıyormusun ? istifra etsen bile en azından vucudunun vitamin su takviyesini almış olursun serum takılmasında yinede fayda görüyorum.
amin canımmm rabbim dualarını kabul etsin...
ohhh ne güzel yaaa demek 4lü taramaya gidiyorsun :) hayırlı haberlerle gelirsin tatlımm inşallah çikolata yiyince mutlu oluyorlar sanırsam dondurmada ne tepki verirler bilemiyorum acep anaları gibi tamamenmi kudururlar
:44: alla alla dökülüyomuyuz nearadığınız kişilere şuan ulaşılamıyor...nehar 5 gün yok da badeye noldu bende bilmiyorum?
canım doktorun vermedimi sana miğde bulantısı için ilaç valla ben kullandım çokta rahat ettim diyebilirim zofran dil üstü küçücük yutmuyosun ağzında eriyorYok kullanmıyorum canım.
Hatta folik asiti bile içemedim bıraktım.
Su takviyesi için serum önemli evet ama bıktım ne bileyim. Bakalım artık olmadı bi serum daha yiyeceğim
yyaaa yarın bebeğimi görecem taramayı düşünen kim???tamam ozaman ben yarın gitmeden oğluşuma bir çikolatalı gofret göndereyim rüşvet olarak güzel pozlar versin doktor amcaya
kizlar facebook'ta muhabbete dalip burayi unutmayin, ekim topiginde oyle olmustu cunku okumustum,topik sessiz kalmisti bir sure.
bugun kontroller genelde guzel gecmis, cinsiyetler ogrenilmis.masallah. ben sizden 7 saat geriden geldigim icin anca toparliyorum kizlar kusura bakmayin ben acana kadar sayfalar akmis oluyor.
bebeginin kalbi duran arkadasa da sabirlar diliyorumAllah tekrardan yasatmasin.
kizlar facebook'ta muhabbete dalip burayi unutmayin, ekim topiginde oyle olmustu cunku okumustum,topik sessiz kalmisti bir sure.
bugun kontroller genelde guzel gecmis, cinsiyetler ogrenilmis.masallah. ben sizden 7 saat geriden geldigim icin anca toparliyorum kizlar kusura bakmayin ben acana kadar sayfalar akmis oluyor.
bebeginin kalbi duran arkadasa da sabirlar diliyorumAllah tekrardan yasatmasin.
:44: alla alla dökülüyomuyuz ne
canım doktorun vermedimi sana miğde bulantısı için ilaç valla ben kullandım çokta rahat ettim diyebilirim zofran dil üstü küçücük yutmuyosun ağzında eriyor
deli kızresimlerini bizede getir annesi bakalım fotjenikmi yiğenimiz
kızz filiz bende yaptım temizliğimi bitirdim. ev hastane gibi koktu vallaçamaşır suyunu bol kullandım sanırım. yollukları yıkadım makinede şimdi de yumuşatıcı koktu heryer... temizlik başka şey valla...
yarında benim 4lü tarama var ona gideceğimgitmeden çikilota mı yesemmm? dondurma mıı??? geçen çikolata yedim hop hop tu yavru duramıyor yerinde.
faceye bende eklenmek istedim bi arkadaşada mesaj attım ama gördümü bilmiyorum ekler eklemez kendi isteği saygı duyarım sonuçta facebook herkesin özelini paylaştığı bi site ama şunuda belirtmeden edemicem kızıma hamileyken konuştuğum kk arkadaşlarımla 3 yıl oldu hala paylaşımlar yaparız kendimize özel bi grubumuz var ordan konuşuruz dertleşiriz eğer birbirini eklemek isteyen olursa kasım annelerine özel grup açılır herkes ordan konuşabilir yanlışmıyım..
asyaaa, 4 lü tarama prosedürü neymiş ? bilmediğim bişey varmı merak ettim.
facebookta tüm konuşmalarını diğer insanlar görüyor ya ben onu sevmiyorum. ne yorum yapsam neyi beğensem herkes görüyor. özelden konuşmak da mümkün değil ozaman bireyselleşiyor. bide facebook olmayan arkadaşlar var onlar burda sessizlikte kalmış olur.
ama dediğin gibi kafa dengi insan buldun mu gerçekten de çok şey paylaşılıyor. hiç tanımdığı görmediği insan güven duyabiliyor ve neredeyse en özel durumlarını paylaşıyorsun. bunun için de iyi tanımak lazım işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?