2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben olayları fazla taktıgım ıcın buraya gelmeme dahi kızıyor bebek hakkında bırı bısey der takarsın al basına bela dıo 3 5 dr gotur dur senı dıo ıknADA olmuyorum kolay cunku [/B]
[/QUOTE]

filizcim bende geçen gün burda olumsuz bir şey okudum resmen piskolojim bozuldu kafaya takdımya eşim ne söylesede ikna olamıyorum eşim yarına randevu aldı dr gitcem bebeğimi görcem inş aslında kontrolüme daha 2 hafta var ve ben pek iyi değilim çok etkileniyorum o yüzden eşim bu formada girmemi istemiyor.facem bana özel ailem arkadaşlarım benim tanıdıklarım dışında kimse yok bence kabul etme derim.

saol canım kötü oluyo ya bende de var migren idrar yolları için antibiyotik alıyorum ondan ilaçta alamadım allah yardımcımız olsun

saol canım kötü oluyo ya bende de var migren idrar yolları için antibiyotik alıyorum ondan ilaçta alamadım allah yardımcımız olsun

amin canım ya bende dun gıttıgımde söyledım ihthap var gıbı dıye doktora kontrol gunum degıldı ilaç vermek istemedı bol su iç gecer ozamn dedı bende öle yapıyorum zaten sikayetım cokta degıldı

Canım sen bulantı için ilaç falan kullanmıyormusun ? istifra etsen bile en azından vucudunun vitamin su takviyesini almış olursun serum takılmasında yinede fayda görüyorum.

amin canımmm rabbim dualarını kabul etsin...

kızz filiz bende yaptım temizliğimi bitirdim. ev hastane gibi koktu valla çamaşır suyunu bol kullandım sanırım. yollukları yıkadım makinede şimdi de yumuşatıcı koktu heryer... temizlik başka şey valla...

canım İzmirlisin anladığım kadarıyla? taa tepeciğe gitme, konak doğum evi tepeciğe bağlı artık, direk oraya git gebe doktoru görür bekletmeden. tepecik ana hastanede çok bekletiyorlar pek ilgilenmiyorlar yoğunluktan. aklında olsun. yetişemedim çıktın sanırım ama...

yarında benim 4lü tarama var ona gideceğim gitmeden çikilota mı yesemmm? dondurma mıı??? geçen çikolata yedim hop hop tu yavru duramıyor yerinde.

ohhh ne güzel yaaa demek 4lü taramaya gidiyorsun :) hayırlı haberlerle gelirsin tatlımm inşallah çikolata yiyince mutlu oluyorlar sanırsam dondurmada ne tepki verirler bilemiyorum acep anaları gibi tamamenmi kudururlar

Yok kullanmıyorum canım.
Hatta folik asiti bile içemedim bıraktım.
Su takviyesi için serum önemli evet ama bıktım ne bileyim. Bakalım artık olmadı bi serum daha yiyeceğim

ohhh ne güzel yaaa demek 4lü taramaya gidiyorsun :) hayırlı haberlerle gelirsin tatlımm inşallah çikolata yiyince mutlu oluyorlar sanırsam dondurmada ne tepki verirler bilemiyorum acep anaları gibi tamamenmi kudururlar

yyaaa yarın bebeğimi görecem taramayı düşünen kim??? tamam ozaman ben yarın gitmeden oğluşuma bir çikolatalı gofret göndereyim rüşvet olarak güzel pozlar versin doktor amcaya

aradığınız kişilere şuan ulaşılamıyor... nehar 5 gün yok da badeye noldu bende bilmiyorum?
:44: alla alla dökülüyomuyuz ne
Yok kullanmıyorum canım.
Hatta folik asiti bile içemedim bıraktım.
Su takviyesi için serum önemli evet ama bıktım ne bileyim. Bakalım artık olmadı bi serum daha yiyeceğim
canım doktorun vermedimi sana miğde bulantısı için ilaç valla ben kullandım çokta rahat ettim diyebilirim zofran dil üstü küçücük yutmuyosun ağzında eriyor
yyaaa yarın bebeğimi görecem taramayı düşünen kim??? tamam ozaman ben yarın gitmeden oğluşuma bir çikolatalı gofret göndereyim rüşvet olarak güzel pozlar versin doktor amcaya

deli kız resimlerini bizede getir annesi bakalım fotjenikmi yiğenimiz

bir kac kisinin yazdiklarini okuma sansi buldum simdi.
arkadaslar farkindaysaniz kimse burda kimseyi strese sokmak icin girmiyor. burada hepimiz Allah izin verirse ayni ayda dogum yapicaz ve kendimizde ve bebegimizdeki gelismeleri takip etmek ve ayni seyleri yasamis insanlarla da bunu paylasmak icin buradayiz. insanin konustugu insanlari merak etmesi de cok tabii bir sey. kimse burda kimseye arkadas ollmak icin zorluyor degil, ki herkes ne yapmasi gerektigini kendi bilir diye dusunuyorum
ben burdan cok sey ogrendim ve ogrenmeye devam ediyorum. iyi ki varsiniz

kizlar facebook'ta muhabbete dalip burayi unutmayin, ekim topiginde oyle olmustu cunku okumustum,topik sessiz kalmisti bir sure.

bugun kontroller genelde guzel gecmis, cinsiyetler ogrenilmis.masallah. ben sizden 7 saat geriden geldigim icin anca toparliyorum kizlar kusura bakmayin ben acana kadar sayfalar akmis oluyor.

bebeginin kalbi duran arkadasa da sabirlar diliyorum Allah tekrardan yasatmasin.

benimde kk dan bir kaç arkadaşım var facebooka ekledim hatta facebooktan değil telefonla görüşüp muhabbet ediyoruz. buranın tadı başka, özelden görüşmek başka...

faceye bende eklenmek istedim bi arkadaşada mesaj attım ama gördümü bilmiyorum ekler eklemez kendi isteği saygı duyarım sonuçta facebook herkesin özelini paylaştığı bi site ama şunuda belirtmeden edemicem kızıma hamileyken konuştuğum kk arkadaşlarımla 3 yıl oldu hala paylaşımlar yaparız kendimize özel bi grubumuz var ordan konuşuruz dertleşiriz eğer birbirini eklemek isteyen olursa kasım annelerine özel grup açılır herkes ordan konuşabilir yanlışmıyım..

bende iyice fransız kaldım topiğe, kimin bebeğinin kalbi durmuş Allah korusun...
bazı arkadaşlar ceza almış,üzüldüm.
Çok anlamadım konuyu ama, Bu kısa dunyada kalp kırmaya-kırılmaya hiç değmez.

eğer doktor izin verirse videoya çekecem hatıra hocam dicem diceğim o kadar çok şey var ki unutmam inşallahhh

asyaaa, 4 lü tarama prosedürü neymiş ? bilmediğim bişey varmı merak ettim.

facebookta tüm konuşmalarını diğer insanlar görüyor ya ben onu sevmiyorum. ne yorum yapsam neyi beğensem herkes görüyor. özelden konuşmak da mümkün değil ozaman bireyselleşiyor. bide facebook olmayan arkadaşlar var onlar burda sessizlikte kalmış olur.
ama dediğin gibi kafa dengi insan buldun mu gerçekten de çok şey paylaşılıyor. hiç tanımdığı görmediği insan güven duyabiliyor ve neredeyse en özel durumlarını paylaşıyorsun. bunun için de iyi tanımak lazım işte..

Son düzenleme:

asya sen kaçıncı haftada öğrenmiştin cinsiyeti tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…