2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

asya sen kaçıncı haftada öğrenmiştin cinsiyeti tam

geçen hafta öğrendim canım doktorum söylemek istemdi sanırım belli olmaz deyip durdu. geçen hafta üzülerek gitmiştim başka doktor yüzünden, moral olsun diye cinsiyeti de söyleyeyim dedi

slm kızlarr ikili taramamı yaptırdım şükür herşey yolunda dedii
ama hiç ne demir ilacı ne vitamin hiç bişiiy yazmadı 5 hafta sonra gel dedi
ozamnda 3 lü taramamı varr kızlarr...
birde çok fena gribim ne yesem çıkarıom çok kötüyüm doktordan sonra eşimle çorba içmeye gittik restorantta
çok utandıım yaa çıkarınca ağladımda ağladımmm ne yesem ii gelir sizce su bile içsemm çıkarıom birazda miğdeyi üşüttüm sanırım..(

benimde kk dan bir kaç arkadaşım var facebooka ekledim hatta facebooktan değil telefonla görüşüp muhabbet ediyoruz. buranın tadı başka, özelden görüşmek başka...

Canim biliyorum Amerika topiginde de ekledik biz birbirimizi, dedigin gibi telefonla da gorusuyoruz. Ama burdaki muhabbet de bolunmesin diye grup kurmadik :) ekim topigindeki gibi olmasin diye korktum ben.

hadi geçmiş olsun folik asiti kesti mi? benim 13. haftada folik asiti kesip vitamin kan hapı verdi. 3 hafta sonra 4lü taramaya gel dedi. 16-20 haftalar arası yapılıyor canım. 20. haftada da detaylı ultrason yapılıyor. bebeğin her yeri normal gelişimde mi diye kontrol ediliyor.
dışardak çorbalara çok fazla yağ koyuyorlar. evde soğansız mercimek çorbası içiyordum ben. biraz haşlanmış patates yemeye çalış?

Canim biliyorum Amerika topiginde de ekledik biz birbirimizi, dedigin gibi telefonla da gorusuyoruz. Ama burdaki muhabbet de bolunmesin diye grup kurmadik :) ekim topigindeki gibi olmasin diye korktum ben.

açıkçası böyle facebooka ekleşelim durumu olunca bende korktum. çünkü birden gelişen ani ve fazla samimiyet sonra kırgınlıkları da getirdiğinden biraz geri durdum. ben biri ile arkadaş olmak istiyorsam direk özelden ismimi telefonumu yazıyorum. eğer arkadaş olmak istemezse de saygı duyarım. çünkü insan çok özel durumlarını diğer topiklerde anlatıp dertleşiyor. deşifre olmak istemeyebilir sonuçta haklıdır ? dedim
ben buranın tadı bozulsun istemiyorum açıkçası daha çok danışacak şeylerimiz olacak

gözün aydın canım vede çok gecmiş olsun bol bol sıvı al meyve ye

eğer doktor izin verirse videoya çekecem hatıra hocam dicem diceğim o kadar çok şey var ki unutmam inşallahhh

kız not al oraya gidince bende leyla oluyorum herşeyi unutuyorum valla ama ne komik olur doktorun önünde kağıdı çıkarıp tek tek sormaya başlasan

menimm facebukumm yoq ben garibanımm amaaa

Canim gozunaydin! Bana sahsen bu gibi durumlarda hamurisi ve limonlu soda iyi geliyordu.

Ben de iste buranin tadi bozulur diye korktum. Ekim topigindekilere olmusth cunku. Dunyanin obur ucundan sizlerle dertlesip sizleri okuyorum burda, oyle bisi olur diye uzuldum birden.

kızlar benım doktorum bebegın hareketlerını videoya cekebılırsınız dedı bı dahakı kontrole çekmeyı duşunuyorum

offf doktordan yana hi gülmedi zaten yüzüümm ya ben şimdi ne yapsam ki yeniden başka doktora mı gitsemmm bana hiç bişiiy vermedi açlıktanda ölüyorum şuan ama yemektende korkuomm ya canım ben bir sürüde kan tahlili verdim idrar vs. sabah bulantımda sarı su geldiğini söylemiştim tahlil istedi hiç bişiiy demedii bide çok miğdem ekşio dedim gastorolojiye gitt dedii of siniirm bozuldu yaa sen vitamın olarak ne olısunnn .......

kızlar benım doktorum bebegın hareketlerını videoya cekebılırsınız dedı bı dahakı kontrole çekmeyı duşunuyorum

ben yanımda götürecem yarın doktor da tatlı sorun çıkmaz sanırım. eğer çekersem bebeğimin dansını yüklerim buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…