bende iyice fransız kaldım topiğe, kimin bebeğinin kalbi durmuş Allah korusun...
bazı arkadaşlar ceza almış,üzüldüm.
Çok anlamadım konuyu ama, Bu kısa dunyada kalp kırmaya-kırılmaya hiç değmez.
facebookta tüm konuşmalarını diğer insanlar görüyor ya ben onu sevmiyorum. ne yorum yapsam neyi beğensem herkes görüyor. özelden konuşmak da mümkün değil ozaman bireyselleşiyor. bide facebook olmayan arkadaşlar var onlar burda sessizlikte kalmış olur.
ama dediğin gibi kafa dengi insan buldun mu gerçekten de çok şey paylaşılıyor. hiç tanımdığı görmediği insan güven duyabiliyor ve neredeyse en özel durumlarını paylaşıyorsun. bunun için de iyi tanımak lazım işte..[/QUOT
evet haklısın canım herkes görüyo ama grup olursa bu grup sadece kasım annelerine özel kapalı bir grup olursa grup dışında kimse görmez bilirsin sahsım adına konuşayım ben topikte çok aktif olamıyorum ve samimi olduğum bi arkadaşımda yok ama herkes aynı benim gözümde ortak bi yanı hepimizin bebişlerimiz ve eğer olurmu bilmem ama olursa facedede sadece bebişlerimizl ilgili konuşucaz ilk etapta zamanla güven olur olmaz bunu bize zaman gösterecek haksızmıyım
ha unutmadan faceci olmayan arkadaşlarda dayanamayıp hesap acarlarmış güzel olur bence..
asya sen kaçıncı haftada öğrenmiştin cinsiyeti tam
benimde kk dan bir kaç arkadaşım var facebooka ekledim hatta facebooktan değil telefonla görüşüp muhabbet ediyoruz. buranın tadı başka, özelden görüşmek başka...
mesajlarin dolmus mesaj atamiyorum sana
facebookta tüm konuşmalarını diğer insanlar görüyor ya ben onu sevmiyorum. ne yorum yapsam neyi beğensem herkes görüyor. özelden konuşmak da mümkün değil ozaman bireyselleşiyor. bide facebook olmayan arkadaşlar var onlar burda sessizlikte kalmış olur.
ama dediğin gibi kafa dengi insan buldun mu gerçekten de çok şey paylaşılıyor. hiç tanımdığı görmediği insan güven duyabiliyor ve neredeyse en özel durumlarını paylaşıyorsun. bunun için de iyi tanımak lazım işte..[/QUOT
evet haklısın canım herkes görüyo ama grup olursa bu grup sadece kasım annelerine özel kapalı bir grup olursa grup dışında kimse görmez bilirsin sahsım adına konuşayım ben topikte çok aktif olamıyorum ve samimi olduğum bi arkadaşımda yok ama herkes aynı benim gözümde ortak bi yanı hepimizin bebişlerimiz ve eğer olurmu bilmem ama olursa facedede sadece bebişlerimizl ilgili konuşucaz ilk etapta zamanla güven olur olmaz bunu bize zaman gösterecek haksızmıyım
ha unutmadan faceci olmayan arkadaşlarda dayanamayıp hesap acarlarmış güzel olur bence..
doğru canımdaha zamanla tanışacağız, bide bu insanın kafa yapısıyla ilgili bir durum. açıkçası benimde aynı kafadan bir insana benziyor dediğim arkadaşlar var ama biraz daha zaman geçsin muhabbet biraz daha koyulaşsın dedim bana göre de böyle olması lazım, hemen kaynaşma da normal değil. ben sadece burada değil özel hayatta da öyleyim, beni çevrem soğuk biri olarak tanımlar bu yüzden sonradan üzmek veya üzülmektense...
slm kızlarr ikili taramamı yaptırdım şükür herşey yolunda dedii
ama hiç ne demir ilacı ne vitamin hiç bişiiy yazmadı 5 hafta sonra gel dedi
ozamnda 3 lü taramamı varr kızlarr...
birde çok fena gribim ne yesem çıkarıom çok kötüyüm doktordan sonra eşimle çorba içmeye gittik restorantta
çok utandıım yaa çıkarınca ağladımda ağladımmm ne yesem ii gelir sizce su bile içsemm çıkarıom birazda miğdeyi üşüttüm sanırım..(
Canim biliyorum Amerika topiginde de ekledik biz birbirimizi, dedigin gibi telefonla da gorusuyoruz. Ama burdaki muhabbet de bolunmesin diye grup kurmadik :) ekim topigindeki gibi olmasin diye korktum ben.
birde çok fena gribim ne yesem çıkarıom çok kötüyüm doktordan sonra eşimle çorba içmeye gittik restorantta
çok utandıım yaa çıkarınca ağladımda ağladımmm ne yesem ii gelir sizce su bile içsemm çıkarıom birazda miğdeyi üşüttüm sanırım..(
doğru canımdaha zamanla tanışacağız, bide bu insanın kafa yapısıyla ilgili bir durum. açıkçası benimde aynı kafadan bir insana benziyor dediğim arkadaşlar var ama biraz daha zaman geçsin muhabbet biraz daha koyulaşsın dedim bana göre de böyle olması lazım, hemen kaynaşma da normal değil. ben sadece burada değil özel hayatta da öyleyim, beni çevrem soğuk biri olarak tanımlar bu yüzden sonradan üzmek veya üzülmektense...
herkesin yapısı farklı canım bende aslında cabuk kaynaşırım ama kendimi tam ifade edemem dediğim gibi zaman gösterecek bakalım nasıl gelişecek faceyle ilgili durum ama herkesin uyacağı bir karar alınır umuyorum..
eğer doktor izin verirse videoya çekecemhatıra hocam dicem diceğim o kadar çok şey var ki unutmam inşallahhh
ama dediğin gibi kafa dengi insan buldun mu gerçekten de çok şey paylaşılıyor. hiç tanımdığı görmediği insan güven duyabiliyor ve neredeyse en özel durumlarını paylaşıyorsun. bunun için de iyi tanımak lazım işte..
face in hep gereksiz olduğunu düşünmüşümdür hiç açma gereği duymamışdım eşimde diyecek ne oluyor ben hesabı dondurdum sen face açıyorsun ...
canım ıhlamur yap kendine limonlu limonlu iç hem miğdenede iyi gelir çok geçmiş olsunslm kızlarr ikili taramamı yaptırdım şükür herşey yolunda dedii
açıkçası böyle facebooka ekleşelim durumu olunca bende korktum. çünkü birden gelişen ani ve fazla samimiyet sonra kırgınlıkları da getirdiğinden biraz geri durdum. ben biri ile arkadaş olmak istiyorsam direk özelden ismimi telefonumu yazıyorum. eğer arkadaş olmak istemezse de saygı duyarım. çünkü insan çok özel durumlarını diğer topiklerde anlatıp dertleşiyor. deşifre olmak istemeyebilir sonuçta haklıdır ? dedim
ben buranın tadı bozulsun istemiyorum açıkçası daha çok danışacak şeylerimiz olacak
kız not al oraya gidince bende leyla oluyorum herşeyi unutuyorum valla ama ne komik olur doktorun önünde kağıdı çıkarıp tek tek sormaya başlasan
menimm facebukumm yoq ben garibanımm amaaa
face in hep gereksiz olduğunu düşünmüşümdür hiç açma gereği duymamışdım eşimde diyecek ne oluyor ben hesabı dondurdum sen face açıyorsun ...
canım ıhlamur yap kendine limonlu limonlu iç hem miğdenede iyi gelir çok geçmiş olsun
arada kim ne yapmış diye bakıp çıkıyorum. orada muhabbet etmekten pek hoşlanmıyorum online oldummu çok fazla yazan oluyor görüşmek istemediklerimde yazıyor direk silemiyorum da... sarmıyor orası beni. uzaktaki yeğenlerimi yakınlarımı görmüş oluyorum o güzel işte
hadi geçmiş olsunfolik asiti kesti mi? benim 13. haftada folik asiti kesip vitamin kan hapı verdi. 3 hafta sonra 4lü taramaya gel dedi. 16-20 haftalar arası yapılıyor canım. 20. haftada da detaylı ultrason yapılıyor. bebeğin her yeri normal gelişimde mi diye kontrol ediliyor.
dışardak çorbalara çok fazla yağ koyuyorlar. evde soğansız mercimek çorbası içiyordum ben. biraz haşlanmış patates yemeye çalış?
kızlar benım doktorum bebegın hareketlerını videoya cekebılırsınız dedı bı dahakı kontrole çekmeyı duşunuyorum
ben yanımda götürecem yarındoktor da tatlı sorun çıkmaz sanırım. eğer çekersem bebeğimin dansını yüklerim buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?