offf doktordan yana hi gülmedi zaten yüzüümm ya ben şimdi ne yapsam ki yeniden başka doktora mı gitsemmm bana hiç bişiiy vermedi açlıktanda ölüyorum şuan ama yemektende korkuommya canım ben bir sürüde kan tahlili verdim idrar vs. sabah bulantımda sarı su geldiğini söylemiştim tahlil istedi hiç bişiiy demedii bide çok miğdem ekşio dedim gastorolojiye gitt dedii of siniirm bozuldu yaa sen vitamın olarak ne olısunnn .......
aynen canım bende olumsuz uzucu seyler okudum aglaya aglaya hast gıttım esım asla goturmezdı ama aglayınca dayanamadı..benım esımde cok kızıyor buraya gelmeme ama dayanamıyorum evde butun gun canım sıkılıo yat yat nereye kadarfilizcim bende geçen gün burda olumsuz bir şey okudum resmen piskolojim bozuldu kafaya takdımya eşim ne söylesede ikna olamıyorum eşim yarına randevu aldı dr gitcem bebeğimi görcem inş aslında kontrolüme daha 2 hafta var ve ben pek iyi değilim çok etkileniyorum o yüzden eşim bu formada girmemi istemiyor.facem bana özel ailem arkadaşlarım benim tanıdıklarım dışında kimse yok bence kabul etme derim.
ben 1 oda yaptım canım yaaa kaldım öleceeekızz filiz bende yaptım temizliğimi bitirdim. ev hastane gibi koktu vallaçamaşır suyunu bol kullandım sanırım. yollukları yıkadım makinede şimdi de yumuşatıcı koktu heryer... temizlik başka şey valla...
benım dr her gıtmemde cd verıo bana orda bebısın hareketlerı var ama daha ızleyemedım evde cunku bı program kurmam lazımmıskızlar benım doktorum bebegın hareketlerını videoya cekebılırsınız dedı bı dahakı kontrole çekmeyı duşunuyorum
aynen canım bende olumsuz uzucu seyler okudum aglaya aglaya hast gıttım esım asla goturmezdı ama aglayınca dayanamadı..benım esımde cok kızıyor buraya gelmeme ama dayanamıyorum evde butun gun canım sıkılıo yat yat nereye kadar
ben 1 oda yaptım canım yaaa kaldım öleceeeyarınada 1 oda daha yaparım oh sen baya yapmıssın maşallah
benım dr her gıtmemde cd verıo bana orda bebısın hareketlerı var ama daha ızleyemedım evde cunku bı program kurmam lazımmıs
Naılsınız kızlar baya sey olmuş ya şöyle bir göz attım ama olur böyle ufak tefek yanlış anlaşılmalar, ankakusu na çok üzüldüm gerçekten en çok korktuğum şey doktora gitmeye de çok var bir şey de hissedemiyorum çok korkuyorum Allah a emanet...
face muhabbeti yapılmış baya insan tabi merak ediyor sohbet ettiği dertlerini paylaştığı kişileri inşallah iyi arkadaşlar kurulur.. ben buraya girdiğim kadar girmiyorum face e burası daha iyi oluyor iyi geliyor yani vakit geçiriyorum canım sıkkın olduğunda..
Ya bu arada bir şey sorucam kızlar belki bi bilginiz vardır benim göğüslerim pul pul kabuk atıyor neden acaba
Naılsınız kızlar baya sey olmuş ya şöyle bir göz attım ama olur böyle ufak tefek yanlış anlaşılmalar, ankakusu na çok üzüldüm gerçekten en çok korktuğum şey doktora gitmeye de çok var bir şey de hissedemiyorum çok korkuyorum Allah a emanet...
face muhabbeti yapılmış baya insan tabi merak ediyor sohbet ettiği dertlerini paylaştığı kişileri inşallah iyi arkadaşlar kurulur.. ben buraya girdiğim kadar girmiyorum face e burası daha iyi oluyor iyi geliyor yani vakit geçiriyorum canım sıkkın olduğunda..
Ya bu arada bir şey sorucam kızlar belki bi bilginiz vardır benim göğüslerim pul pul kabuk atıyor neden acaba
cdyı bende dedım doktoruma bız veremıyorum ama sız cekebılırsınız dedı keske bızde çekılmış verseler ya
bebe yagı kullanabılırsın canım benımde oldu öleNaılsınız kızlar baya sey olmuş ya şöyle bir göz attım ama olur böyle ufak tefek yanlış anlaşılmalar, ankakusu na çok üzüldüm gerçekten en çok korktuğum şey doktora gitmeye de çok var bir şey de hissedemiyorum çok korkuyorum Allah a emanet...
cdyı bende dedım doktoruma bız veremıyorum ama sız cekebılırsınız dedı keske bızde çekılmış verseler ya
hamilelikte deri döküntüleri normalmiş. bende olmadı ama kremlemeyi dene istersen?
hoşgeldın canım ıyıyız sen nasılsın dedıgın gıbı kabuklanma bendede olmuştu bı arar nedenını bılmıyorum ama sonra gectı
bebe yagı kullanabılırsın canım benımde oldu öle
saol canım öyle yapıyım nasılsın bu arada lekelenmeler devam ediyor mu
hoşbulduk canım iyim çok şükür çok yoruluyorum bütün gün okul eve zor atıyorum kendimi dinleniyim diyorum ders çalışmaktan fırsat olmuyor ama buraya fırsat buluyorum :) benim yeni başladı bu kabuklanma ama kızların dediği gibi krem yağ bişiler sürücem artık
Selam kızlar, yüksek lisans dersimin birinde yarın sunumum var, 3 gündür sunum hazırlamaktan hiç gelemedim
Bu arada eşimle bu iş paylaşımı konusunu konuştum, biraz hassaslaşma var gibi
Bir de bebişin fotosunu koydum cinsiyet tahmini istiyorum, hiç belli değil ama
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...eri-ultrason-goruntuleri-30.html#post30363699
saol canım iimm işte lekelerımde 3 gundur yok allaha sukur olsun ınsdallahda gelmezler persembe dr gıdıcem korkuyorum
canım anlamayamadım üzgünüm küçük gibi kaç haftalık burda
Evet canım orada daha 9 hafta bitmişti sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?