2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
sohbetinize doyum olmuyo ama çıkmak zorundayım kızım uyandı herkese hayırlı akşamlar diliyorum gideyimde kuzumu doyurayım
öpüldünüz

canım genelde elevit ve ferro sanol kullandırıyor doktorlar. başka doktora git dene... seni tatmin edecek doktor bulana kadar dene bence. vitamin için eczacıya bi danış istersen?

aynen canım bende olumsuz uzucu seyler okudum aglaya aglaya hast gıttım esım asla goturmezdı ama aglayınca dayanamadı..benım esımde cok kızıyor buraya gelmeme ama dayanamıyorum evde butun gun canım sıkılıo yat yat nereye kadar
ben 1 oda yaptım canım yaaa kaldım öleceee yarınada 1 oda daha yaparım oh sen baya yapmıssın maşallah
kızlar benım doktorum bebegın hareketlerını videoya cekebılırsınız dedı bı dahakı kontrole çekmeyı duşunuyorum
benım dr her gıtmemde cd verıo bana orda bebısın hareketlerı var ama daha ızleyemedım evde cunku bı program kurmam lazımmıs

Naılsınız kızlar baya sey olmuş ya şöyle bir göz attım ama olur böyle ufak tefek yanlış anlaşılmalar, ankakusu na çok üzüldüm gerçekten en çok korktuğum şey doktora gitmeye de çok var bir şey de hissedemiyorum çok korkuyorum Allah a emanet...
face muhabbeti yapılmış baya insan tabi merak ediyor sohbet ettiği dertlerini paylaştığı kişileri inşallah iyi arkadaşlar kurulur.. ben buraya girdiğim kadar girmiyorum face e burası daha iyi oluyor iyi geliyor yani vakit geçiriyorum canım sıkkın olduğunda..

Ya bu arada bir şey sorucam kızlar belki bi bilginiz vardır benim göğüslerim pul pul kabuk atıyor neden acaba

cdyı bende dedım doktoruma bız veremıyorum ama sız cekebılırsınız dedı keske bızde çekılmış verseler ya

hamilelikte deri döküntüleri normalmiş. bende olmadı ama kremlemeyi dene istersen?

hoşgeldın canım ıyıyız sen nasılsın dedıgın gıbı kabuklanma bendede olmuştu bı arar nedenını bılmıyorum ama sonra gectı

bebe yagı kullanabılırsın canım benımde oldu öle
cdyı bende dedım doktoruma bız veremıyorum ama sız cekebılırsınız dedı keske bızde çekılmış verseler ya

aynen yaa cok guzel oluyor cd bende suan 2 tane var persembe gene verıcek.
cok guzel bır anı aslında ama her dr vermıo sanırım sende kendın cek canım..
bana verdı ama ızlemek nasıp olmadı

hoşgeldın canım ıyıyız sen nasılsın dedıgın gıbı kabuklanma bendede olmuştu bı arar nedenını bılmıyorum ama sonra gectı

hoşbulduk canım iyim çok şükür çok yoruluyorum bütün gün okul eve zor atıyorum kendimi dinleniyim diyorum ders çalışmaktan fırsat olmuyor ama buraya fırsat buluyorum :) benim yeni başladı bu kabuklanma ama kızların dediği gibi krem yağ bişiler sürücem artık

ben bışey sürmedım canım kendılıgınden gectı cokta uzun surmedı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…