2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
saol canım iimm işte lekelerımde 3 gundur yok allaha sukur olsun ınsdallahda gelmezler persembe dr gıdıcem korkuyorum

İnşallahh artık hiç olmaz canım hayırlısıyla bende çok korkuyorum ya hiç birşeyim yok çok şükür ama hissetmek istiyorum artık ufaklığı o zaman korkular biter inşallahhh

hayırlı akşamlar kızlar.
2li testi iyi çıkıp doktoru 3lü testide isteyen varmı ?
benim 2li sonucuma doktor mükemmel demişti ama 3lü testide istiyor?
gerek varmı sizce ? çok kararsız kaldım

hayırlı akşamlar kızlar.

ben de merak ediyorum.neden isterler ki //

Birşey sorucam sağlık ocağına gidicem perşembe günü annenem ilaç yazdıracak o zaman hemşireye desem kalp atışlarını dinletirmi ki yada kaç haftalıkken sağlık ocakları dinleyebiliyor

Kızlar ikili test sonuçlarım belli oldu
down sendromu risiki(allah korusun hepimizinkini)
Tarama Riski 1:2720 Yaş faktörü1:253

trizomi:Tarama riski 1:99000 yaş faktörü 1:1649 sizlerin nasıldı?

Canım çok geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır. Dualarım hepinizle
saol canım benımmmm
İnşallahh artık hiç olmaz canım hayırlısıyla bende çok korkuyorum ya hiç birşeyim yok çok şükür ama hissetmek istiyorum artık ufaklığı o zaman korkular biter inşallahhh
inşallah canım ama ozamanda az hareket ettı cok ettı dıycez
hayırlı akşamlar kızlar.
benımde ıstemez dr'um ayrıntılı ultrasyon yapar sanırım..2 lıde sorun yoksa eger 3 4 lu testlere gerek yok dıye bılıyorum
2 li teste %90 sonuc verırken
3 4 lu teste %60 sonuc verıyormus

evet filizcim bende öyle biliyordum.bakalım perşembe günü kontrolüm var kesin olarak ne diyecek ?

merhaba kızlar uun zamandır giremiyordum
bende haberler limoni
miyom vardı ya bende iki santim daha büyümüş tam sekiz santim olmuş düşük riskin var dedi doktor erken doğumda olabilirmiş moralim çok bozuldu karnım çok büyüdü ikiz hamileymişim gibi, miyomla bebeğin birbirine sürttüğünü hissediyorum yatıp kalkarken, iğne verdi bir tane düşük riski için, bir sürü ilaç filan
ama allahın iziyle birşey olmuycak inşallah yat dedi bol bol kalkma diyo nasıl kalkmıcksam yanlızım ve bir oğlum var

bu arada face konusu ne sayfamı açtınız faeden biri beni aydınlatsın lütfen

öyle yapıyım dedim ama kremin bir zararı olur mu diye düşündüm bi an evhamlandım :)
ben sürüyorum elim kurudukça? yine de krem kullanmak istemezsen bebek yağı tercih edebilirsin

topik boşaldıı heeeeyyyy herkes facedenmi görüşmeye başladıı aaaa kapatıp gidelim ozamn burayı yaaaa

yok valla ben dışarı çıktım alışveriş yaptım ya boş verin şu facebooku şurada iki laf ediyoz işte topluca. arkadaş olmak isteyenler kendi aralarında illaki iletişim kurar sonuçta.
ne demiş atalarımız???? nerede çokluk? orada paylaşım!!!

geçmiş olsun canım ya. kimsecik yokmu sana yardım edecek? eşin uzaktamı yada yoğunmu? seçenek yok bak yatman lazımmış olabildiğince. peki bu miyom hamilelikte tedavi edilebiliyor mu nasıl oluyor?

bende oyumu burada gorusmekten yana kullanıyorum

benım facem bıle yok acmakda ıstemıyorum

isteyen faceden konussun kalan sağlar bızımdır.

Canim gecmis olsun pek bilgim yok miyom konusunda ama saglikla atlatirsin insallah. Bu yanlizlik da cok fena oluyor bu durumlarda aman evi fln bosver benim evi bile gorsen bomba atilmis gibi duruyor. Her firsatta yat sen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…