2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
hayırlı akşamlar kızlar.
2li testi iyi çıkıp doktoru 3lü testide isteyen varmı ?
benim 2li sonucuma doktor mükemmel demişti ama 3lü testide istiyor?
gerek varmı sizce ? çok kararsız kaldım

benımkıde ıyı çıkmasına rağmen 3 lü test için 20 gün sonra gel demişti.o an aklıma gelmedı neden gerek var mı dıye sormak.ama cumartesı gıttığımde sorucam bakalım.

bende oyumu burada gorusmekten yana kullanıyorum

benım facem bıle yok acmakda ıstemıyorum

isteyen faceden konussun kalan sağlar bızımdır.

Aynen boşaldı kimse muhabbet etmio bende o yuzden cıktım yatıom :) valla ben burdayım canım bosver giden gitsin
ozamn yaşasıııınn topik kardeşliğiii gelirlerse almayalım onları

geçmiş olsun canım ya. kimsecik yokmu sana yardım edecek? eşin uzaktamı yada yoğunmu? seçenek yok bak yatman lazımmış olabildiğince. peki bu miyom hamilelikte tedavi edilebiliyor mu nasıl oluyor?

aslında annemi çağırsam gelir yanıma ama hiç anlaşamıyoruz, evi kenddine göre düzene sokucak, bütün eşyaların yeri değişicek, sürekli sıkılıcak gezmek istiycek, herşeye karışıcak (kaynanadan beter) eşimin her hareketini eleştiricek beni doldurmaya çalışıck hatta bu o kadar içine işlemişki kendi bile farketmicek (kendisi erkeklerden nefret ederde başta babamdan:))) o yüzden gelsin itemiyorm kayınvalidemde evindn ikii gün ayrı kalamıyo banada gel bakıym demiyo ( pek birşey yapılamıyo canım miyom için büyümeye devam edicek bebek gibi vücut onuda besliyo

Canim gecmis olsun pek bilgim yok miyom konusunda ama saglikla atlatirsin insallah. Bu yanlizlik da cok fena oluyor bu durumlarda aman evi fln bosver benim evi bile gorsen bomba atilmis gibi duruyor. Her firsatta yat sen.
sağol canım inşallah. benimde öle canım ama olmuyo işte elide sonunda kalkmak zorunda kalıyorum eşim elinden geldiği kadarıyla birşyler yapmaya başladı ama ancak yemek yapabiliyo birde alperenle ilgileniyo

Iyi aksamlar kizlar...
Ankakusu canim yazini alintilarda görebildim bugun calistigim icin bakma firsati bulamadim..
cok üzgünüm ne diyecegimi bilemiyorum, baska bir yere gitmen iyi olmus belki bir yanlislik olmustur diye umut ediyorum..
Iyi haberlerle gel insallah..

anladım canım. bende annemle anlaşamam yarım saat yan yana duralım mutlaka tartışırız. Surat yapacak bişey bulur. KV.demle bile daha huzurluyuz. anlıyorum seni.
işin zor canım Allah yardımcın olsun. ne kadar süre yatman gerekecek? bişey dedimi doktor ?

hayırlı akşamlar kızlar.
2li testi iyi çıkıp doktoru 3lü testide isteyen varmı ?
benim 2li sonucuma doktor mükemmel demişti ama 3lü testide istiyor?
gerek varmı sizce ? çok kararsız kaldım

bu 3. lü test te yine kan alinarak yapilan degilmi, yurt disinda oldugum icin türkiyedeki adlarini tam olarak bilemiyorum..
Benimde dün kontrolum vardi, doktorum sadece 20. hafta civarlarinda detayli ultrasonla bakalim dedi..

gecmis olsun canim...
iyi düsün iyi olsun .. insallah daha fazla büyümez . birtane cocuk oldumu cok zor devamli yatmak
esin izin alsa veya ailenden birisi gelemezmi ??

Herkese iyi aksamlar kizlar 1 saattir gecmisi okuyorum iste olmak ne kotu ya artik ben de evimde oturmak rahat bir hamilelik gecirmek istiyorum ve bunun icin gun sayiyorum 😔

bende merak ettim onu girip haber verse bari bize. inşallah herşey yolundadır. Allahım sen koru meleğini.

Birşey sorucam sağlık ocağına gidicem perşembe günü annenem ilaç yazdıracak o zaman hemşireye desem kalp atışlarını dinletirmi ki yada kaç haftalıkken sağlık ocakları dinleyebiliyor

doppler aletiyle benimkini 12 haftamda dinlemisti canim doktorum.. doppler varsa ordada dinletebilirsin

arkadasla wcde kucuk abdesti yaparken bi baskı hıssettım bır suru evham yapıyorum sabahtan beri aranızda böle olan oldumu?

arkadasla wcde kucuk abdesti yaparken bi baskı hıssettım bır suru evham yapıyorum sabahtan beri aranızda böle olan oldumu?

bebeğin baskı yapıyordur canım. benim sabahları zor oluyor. çok sıkışınca kasıklarıma bıçak giriyor sanki.

Sen gene de sagligini ve bebisi dusun cagir birini arkadasim, gunah sana da, yatman da gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…