Aynen boşaldı kimse muhabbet etmio bende o yuzden cıktım yatıom :) valla ben burdayım canım bosver giden gitsintopik boşaldıı heeeeyyyy herkes facedenmi görüşmeye başladıı aaaa kapatıp gidelim ozamn burayı yaaaa
hayırlı akşamlar kızlar.
2li testi iyi çıkıp doktoru 3lü testide isteyen varmı ?
benim 2li sonucuma doktor mükemmel demişti ama 3lü testide istiyor?
gerek varmı sizce ? çok kararsız kaldım
ben sürüyorum elim kurudukça? yine de krem kullanmak istemezsen bebek yağı tercih edebilirsin
yok valla ben dışarı çıktım alışveriş yaptımya boş verin şu facebooku şurada iki laf ediyoz işte topluca. arkadaş olmak isteyenler kendi aralarında illaki iletişim kurar sonuçta.
ne demiş atalarımız???? nerede çokluk? orada paylaşım!!!
bende oyumu burada gorusmekten yana kullanıyorum
benım facem bıle yok acmakda ıstemıyorum
isteyen faceden konussun kalan sağlar bızımdır.
ozamn yaşasıııınn topik kardeşliğiiiAynen boşaldı kimse muhabbet etmio bende o yuzden cıktım yatıom :) valla ben burdayım canım bosver giden gitsin
ozamn yaşasıııınn topik kardeşliğiiigelirlerse almayalım onları
ozamn yaşasıııınn topik kardeşliğiiigelirlerse almayalım onları
geçmiş olsun canım ya.kimsecik yokmu sana yardım edecek? eşin uzaktamı yada yoğunmu? seçenek yok bak yatman lazımmış olabildiğince. peki bu miyom hamilelikte tedavi edilebiliyor mu nasıl oluyor?
sağol canım inşallah. benimde öle canım ama olmuyo işte elide sonunda kalkmak zorunda kalıyorum eşim elinden geldiği kadarıyla birşyler yapmaya başladı ama ancak yemek yapabiliyo birde alperenle ilgileniyoCanim gecmis olsunpek bilgim yok miyom konusunda ama saglikla atlatirsin insallah. Bu yanlizlik da cok fena oluyor bu durumlarda aman evi fln bosver benim evi bile gorsen bomba atilmis gibi duruyor. Her firsatta yat sen.
aslında annemi çağırsam gelir yanıma ama hiç anlaşamıyoruz, evi kenddine göre düzene sokucak, bütün eşyaların yeri değişicek, sürekli sıkılıcak gezmek istiycek, herşeye karışıcak (kaynanadan beter) eşimin her hareketini eleştiricek beni doldurmaya çalışıck hatta bu o kadar içine işlemişki kendi bile farketmicek (kendisi erkeklerden nefret ederde başta babamdan:))) o yüzden gelsin itemiyorm kayınvalidemde evindn ikii gün ayrı kalamıyo banada gel bakıym demiyo( pek birşey yapılamıyo canım miyom için büyümeye devam edicek bebek gibi vücut onuda besliyo
sağol canım inşallah. benimde öle canım ama olmuyo işte elide sonunda kalkmak zorunda kalıyorum eşim elinden geldiği kadarıyla birşyler yapmaya başladı ama ancak yemek yapabiliyo birde alperenle ilgileniyo
hayırlı akşamlar kızlar.
2li testi iyi çıkıp doktoru 3lü testide isteyen varmı ?
benim 2li sonucuma doktor mükemmel demişti ama 3lü testide istiyor?
gerek varmı sizce ? çok kararsız kaldım
merhaba kızlar uun zamandır giremiyordum
bende haberler limoni
miyom vardı ya bende iki santim daha büyümüş tam sekiz santim olmuş düşük riskin var dedi doktor erken doğumda olabilirmiş moralim çok bozuldu karnım çok büyüdü ikiz hamileymişim gibi, miyomla bebeğin birbirine sürttüğünü hissediyorum yatıp kalkarken, iğne verdi bir tane düşük riski için, bir sürü ilaç filan
ama allahın iziyle birşey olmuycak inşallah yat dedi bol bol kalkma diyo nasıl kalkmıcksam yanlızım ve bir oğlum var
bu arada face konusu ne sayfamı açtınız faeden biri beni aydınlatsın lütfen
Iyi aksamlar kizlar...
Ankakusu canim yazini alintilarda görebildim bugun calistigim icin bakma firsati bulamadim..
cok üzgünüm ne diyecegimi bilemiyorum, baska bir yere gitmen iyi olmus belki bir yanlislik olmustur diye umut ediyorum..
Iyi haberlerle gel insallah..
Birşey sorucam sağlık ocağına gidicem perşembe günü annenem ilaç yazdıracak o zaman hemşireye desem kalp atışlarını dinletirmi ki yada kaç haftalıkken sağlık ocakları dinleyebiliyor
doppler aletiyle benimkini 12 haftamda dinlemisti canim doktorum.. doppler varsa ordada dinletebilirsin
16. haftamdayım inşallah vardır sorarım gidince kontrole gitmeme 3 hafta var merak ediyorum
arkadasla wcde kucuk abdesti yaparken bi baskı hıssettım bır suru evham yapıyorum sabahtan beri aranızda böle olan oldumu?
aslında annemi çağırsam gelir yanıma ama hiç anlaşamıyoruz, evi kenddine göre düzene sokucak, bütün eşyaların yeri değişicek, sürekli sıkılıcak gezmek istiycek, herşeye karışıcak (kaynanadan beter) eşimin her hareketini eleştiricek beni doldurmaya çalışıck hatta bu o kadar içine işlemişki kendi bile farketmicek (kendisi erkeklerden nefret ederde başta babamdan:))) o yüzden gelsin itemiyorm kayınvalidemde evindn ikii gün ayrı kalamıyo banada gel bakıym demiyo( pek birşey yapılamıyo canım miyom için büyümeye devam edicek bebek gibi vücut onuda besliyo
sağol canım inşallah. benimde öle canım ama olmuyo işte elide sonunda kalkmak zorunda kalıyorum eşim elinden geldiği kadarıyla birşyler yapmaya başladı ama ancak yemek yapabiliyo birde alperenle ilgileniyo
Doppler ile dinleniyor Selayhus'un dddigi gibi gerci benim kocam da duydugunu iddia ediyor ona dinletiyorum korkunca :)))))
Doppler ile dinleniyor Selayhus'un dddigi gibi gerci benim kocam da duydugunu iddia ediyor ona dinletiyorum korkunca :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?