2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
arkadasla wcde kucuk abdesti yaparken bi baskı hıssettım bır suru evham yapıyorum sabahtan beri aranızda böle olan oldumu?

ben olmadim ama belki üsütmüsündür, ihmal etme canim.. bazi arkadaslarda okumustum doktor ilac fitil falan vermisti sanirim..

Doppler ile dinleniyor Selayhus'un dddigi gibi gerci benim kocam da duydugunu iddia ediyor ona dinletiyorum korkunca :)))))

duyulmuyormus neslecigim doktorun dedigine göre disardan yani kulakla, ama seninki basarili :)) bizde denemistik o yöntemi , benimkide demisti duyuyorum diye, artik gurul gurul sesleriydi heralde karnimin :)

Bende göbegimi acip yatiyordum tam göbek deligi yaninda seyirme oluyordu , esime dedim birde sen acta yat ondada oluyor seyirme :)) bebekten saniyordum ben hep :))

Bu araida ben yarin yine doktora gidiyorum kizlar kendi kadin dogum doktoruma gidecektim sonuclari konusmak , birde vitamin magnezyum vs sormak icin ama haftaya kadar tatildeymis bir hafta beklemek istemedim onun olmadigi zamanlarda anlasmali oldugu bir doktor varmis yarin gel dedi :)
ultrason aleti falanda cok yeni hemen arastirdim internette belki bakar bir umut :))
Persembe günüde dahiliyeci ye gidecegim bu kadar cabuk randevu alabildigim icin cok sevindim, insallah tansiyon olayini halleder...

Son düzenleme:

Geçmiş olsun canım tansiyon gebelikden mi kaynaklı peki

ozamn yaşasıııınn topik kardeşliğiii gelirlerse almayalım onları

:)))) valla kapatalım face muhabbetini gelen gelir gelmeyen keyfi bilir bizler burdayız dimi ama isteyen özelden eklesin birbirini

elemini kederini facebooka akıtmışlar, döndüklerinde bize de onları kucaklamak düşer. e ne yapalım mecbuuur

bende oyumu burada gorusmekten yana kullanıyorum

benım facem bıle yok acmakda ıstemıyorum

isteyen faceden konussun kalan sağlar bızımdır.

aynen kızlarrrr bende buradayımmmmmm..
face i ailem ve yakınlarımla kullanıyorum çünkü..hem bence burası daha güzel bir paylaşım alanı..topiğimiz çoookkk yaşaaaaaa

Çok iyiymiş mesleği eşinin ne bilmiyorum ama kesin doktor olmalıymış :) benimki mideyle bağırsağın farkını bilmiyor ağrıyınca :)

DD benimki kimya muhendisi laboratuarda falan calisiyor, ikili testte ultrason yapan kadinin da beynini emdi resmen sorulariyla hahaha ben biraktim zaten bisi demedim kadin bayilmasin diye ama azicik anliyor ultrasondan falan ya ondan durduramiyoruz. Turkiye'de olsaydik getirirdiniz gobekleri benimki dinler onaylardi DDD bedava doppler

canim hayirli haberlerle gel insallahh :))))

doktor bana da hareketlerini hissetmene daha var dedi ben de sustum hic ustelemedim benim ki hic tartisilacak bir tip degil cunku dedigim dedik tam

Kızlar ikili test sonuçlarım belli oldu
down sendromu risiki(allah korusun hepimizinkini)
Tarama Riski 1:2720 Yaş faktörü1:253

trizomi:Tarama riski 1:99000 yaş faktörü 1:1649 sizlerin nasıldı?

cnm ben de yarın örüşücem doktorumla detaylı olarak..ama down riski 1:2871 çıkmış benimde..yaşlarımız da yakın sanırım 32 yaşındayım ben..trizomiyi bilmiyorum yarın onu da yazarım..sonuçlar güzel dedi testi yapan uzman doktor endişe etme dedi..

Size bisey danisicam ben ikili test yaptirmadim aslinda 4 lu tarama yaptirmayi da dusunmuyodum ama biraz kafam karisti ne yapmaliyim ya 😥

Canım bende biyoloğum test sonuçlarını okuyabiliyorum eşim doktora göstermeden bana gösterip onaylatıyor çok pimpirikli benimide seni çok iyi anlıyorum bende doktorda birşey sormam saolsun benimki herşeyi sorar :))

Size bisey danisicam ben ikili test yaptirmadim aslinda 4 lu tarama yaptirmayi da dusunmuyodum ama biraz kafam karisti ne yapmaliyim ya 

bu tamamen doktorunuza ve cift olarak size kalmis bir karar. biz sadece ikili yaptirdik doktorumuz da babamiz da istiyordu ben kararsizdim..sonuclar iyi cikti cok sukur ondan uclu ya da dortlu yapilmayacak.

Ya doktorum da size kalmis dedi ikili test icin gec artik zaten ama bakiyorum yaptirmayan yok sanirim benim cekincem oyle bir risk durumunda hamileligim zehir olacak ve sadece risk yuzunden kesin olmayan bisey nihayetinde Allah korusun sonuc kotu de ciksa ben bebegimi kucagima almak istiyorum bilmiyorum ya 😔 gecen yil mayis ayinda 16 haftalik bebegim karnimda öldü simdi bu bebegimle ilgili kotu hicbir sey duymak istemiyorum

Tubaagokhan yaptirmayan arkadaslarda var , zaten tarihi gecti sanirim senin ?
Bence icini ferah tut , 16-20 haftalarda detayli ultrasona girersin sende , butun organlara bakarlar ..

Burcucum oncedende hafif yuksekti ama aldi basini gidiyor , 14/10 da , hamileliktete riskli o yuzden dun hemen baktir dediler .. Benide korkutuyor acikcasi
Ogluma hamileyken dusuktu simdi yuksek

Neslecim insallah iyi gecer yarin , sagol , doktor hemsireler yandi ozaman seninkinden :))

Kizlar hani diyorduk ya sagda hissediyorum solda hissediyorum , dun benim afacan oyle hareketliydiki doktor ultrasonu bir sag vgobek yarima bir sol gobek yanima tutuyordu :)

Sedefbyoherkeste kan ve ultrason ve yas a gore risk degerler degisiyor ..
Bence sonuclarin iyi sanirim risk 1:500 civarkarinda amniosiviya basvuruluyor ..

Canim bende gecen sene 6 aylik bebegimi dogurdum iki gün yasadi, ben ikili testi yaptirdim ama doktorumu aramaya korkuyorum
Ya kötü bir sey söylerse. Hem allah korusun rizkli derlerse aldiramam ki kiyamam. Keske diyorum yaptirmasaydim test falan
Sonucta anlimiza yazilan gelip bulacak bizi.

Selayhus

Tansiyondan bahsetmisin benimde yüksek tansiyon sorunum var doktor sana ilac verdimi ve senin tansiyonun kaca cikiyor

Persembe gidecegim onun icin doktora , yazarim yine canim burda...iki hafta obce kontrolde 15/11 cikmisti dun14/10 du..
Sen kullaniyormusun?

Tesekkur ederim icimi ferah tutmaya calisiyorum doktorum cok ilgili Allahtan beni prenatal tani uzmanina yonlendirip simdiden bebegimin organlarina olcumlerine falan baktirdi bisey cikmadi cok sukur 😄 ben bi onceki bebegimde ikili test yaptirmistim ultrasyon kismi ayni kan degerlerime bakilmamis oldu zaten yaptirirsam 3 hafta sonra 4 lu tarama var artik dusunucem karar vericem

Persembe gidecegim onun icin doktora , yazarim yine canim burda...iki hafta obce kontrolde 15/11 cikmisti dun14/10 du..
Sen kullaniyormusun?

Canim benimara sira cikiyor, ilk hamileligimde preeklampsi gecirdim ordan kaldi yüksek tansiyon, bana doktor kan sulandirici
Ve tansiyon hapi yazdi, öbür doktorum tansiyon haplarini biraz beklet eger daha cikarsa kullan dedi, her iki haftada bir kontrole gidiyorum.
Canim muhakkak bakicam persembe günü sana. Allahim hakkimizda hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…