Süper sonic kulakları varmış eşinin ben seyirdiği zaman karnım eşime söylüyorum gazdır o gazdır diyor :))
arkadasla wcde kucuk abdesti yaparken bi baskı hıssettım bır suru evham yapıyorum sabahtan beri aranızda böle olan oldumu?
Benim ki cok iddiali!! Bagirsak sesinin arkasindan bebegin kalp sesi geliyor diyor :))))))
arkadasla wcde kucuk abdesti yaparken bi baskı hıssettım bır suru evham yapıyorum sabahtan beri aranızda böle olan oldumu?
Doppler ile dinleniyor Selayhus'un dddigi gibi gerci benim kocam da duydugunu iddia ediyor ona dinletiyorum korkunca :)))))
ben olmadim ama belki üsütmüsündür, ihmal etme canim.. bazi arkadaslarda okumustum doktor ilac fitil falan vermisti sanirim..
duyulmuyormus neslecigim doktorun dedigine göre disardan yani kulakla, ama seninki basarili :)) bizde denemistik o yöntemi , benimkide demisti duyuyorum diye, artik gurul gurul sesleriydi heralde karnimin :)
Bende göbegimi acip yatiyordum tam göbek deligi yaninda seyirme oluyordu , esime dedim birde sen acta yat ondada oluyor seyirme :)) bebekten saniyordum ben hep :))
Bu araida ben yarin yine doktora gidiyorum kizlar kendi kadin dogum doktoruma gidecektim sonuclari konusmak , birde vitamin magnezyum vs sormak icin ama haftaya kadar tatildeymis bir hafta beklemek istemedim onun olmadigi zamanlarda anlasmali oldugu bir doktor varmis yarin gel dedi :)
ultrason aleti falanda cok yeni hemen arastirdim internette belki bakar bir umut :))
Persembe günüde dahiliyeci ye gidecegim bu kadar cabuk randevu alabildigim icin cok sevindim, insallah tansiyon olayini halleder...
ozamn yaşasıııınn topik kardeşliğiiigelirlerse almayalım onları
:)))) valla kapatalım face muhabbetini gelen gelir gelmeyen keyfi bilir bizler burdayız dimi amaisteyen özelden eklesin birbirini
elemini kederini facebooka akıtmışlar, döndüklerinde bize de onları kucaklamak düşer. e ne yapalım mecbuuur
bende oyumu burada gorusmekten yana kullanıyorum
benım facem bıle yok acmakda ıstemıyorum
isteyen faceden konussun kalan sağlar bızımdır.
Çok iyiymiş mesleği eşinin ne bilmiyorum ama kesin doktor olmalıymış :) benimki mideyle bağırsağın farkını bilmiyor ağrıyınca :)
ben olmadim ama belki üsütmüsündür, ihmal etme canim.. bazi arkadaslarda okumustum doktor ilac fitil falan vermisti sanirim..
duyulmuyormus neslecigim doktorun dedigine göre disardan yani kulakla, ama seninki basarili :)) bizde denemistik o yöntemi , benimkide demisti duyuyorum diye, artik gurul gurul sesleriydi heralde karnimin :)
Bende göbegimi acip yatiyordum tam göbek deligi yaninda seyirme oluyordu , esime dedim birde sen acta yat ondada oluyor seyirme :)) bebekten saniyordum ben hep :))
Bu araida ben yarin yine doktora gidiyorum kizlar kendi kadin dogum doktoruma gidecektim sonuclari konusmak , birde vitamin magnezyum vs sormak icin ama haftaya kadar tatildeymis bir hafta beklemek istemedim onun olmadigi zamanlarda anlasmali oldugu bir doktor varmis yarin gel dedi :)
ultrason aleti falanda cok yeni hemen arastirdim internette belki bakar bir umut :))
Persembe günüde dahiliyeci ye gidecegim bu kadar cabuk randevu alabildigim icin cok sevindim, insallah tansiyon olayini halleder...
Kızlar ikili test sonuçlarım belli oldu
down sendromu risiki(allah korusun hepimizinkini)
Tarama Riski 1:2720 Yaş faktörü1:253
trizomi:Tarama riski 1:99000 yaş faktörü 1:1649 sizlerin nasıldı?
DD benimki kimya muhendisi laboratuarda falan calisiyor, ikili testte ultrason yapan kadinin da beynini emdi resmen sorulariyla hahaha ben biraktim zaten bisi demedim kadin bayilmasin diye ama azicik anliyor ultrasondan falan ya ondan durduramiyoruz. Turkiye'de olsaydik getirirdiniz gobekleri benimki dinler onaylardi DDD bedava doppler
Size bisey danisicam ben ikili test yaptirmadim aslinda 4 lu tarama yaptirmayi da dusunmuyodum ama biraz kafam karisti ne yapmaliyim ya 
Size bisey danisicam ben ikili test yaptirmadim aslinda 4 lu tarama yaptirmayi da dusunmuyodum ama biraz kafam karisti ne yapmaliyim ya 
Ya doktorum da size kalmis dedi ikili test icin gec artik zaten ama bakiyorum yaptirmayan yok sanirim benim cekincem oyle bir risk durumunda hamileligim zehir olacak ve sadece risk yuzunden kesin olmayan bisey nihayetinde Allah korusun sonuc kotu de ciksa ben bebegimi kucagima almak istiyorum bilmiyorum ya  gecen yil mayis ayinda 16 haftalik bebegim karnimda öldü simdi bu bebegimle ilgili kotu hicbir sey duymak istemiyorum
Selayhus
Tansiyondan bahsetmisin benimde yüksek tansiyon sorunum var doktor sana ilac verdimi ve senin tansiyonun kaca cikiyor
Tubaagokhan yaptirmayan arkadaslarda var , zaten tarihi gecti sanirim senin ?
Bence icini ferah tut , 16-20 haftalarda detayli ultrasona girersin sende , butun organlara bakarlar ..
Burcucum oncedende hafif yuksekti ama aldi basini gidiyor , 14/10 da , hamileliktete riskli o yuzden dun hemen baktir dediler .. Benide korkutuyor acikcasi
Ogluma hamileyken dusuktu simdi yuksek
Neslecim insallah iyi gecer yarin , sagol , doktor hemsireler yandi ozaman seninkinden :))
Kizlar hani diyorduk ya sagda hissediyorum solda hissediyorum , dun benim afacan oyle hareketliydiki doktor ultrasonu bir sag vgobek yarima bir sol gobek yanima tutuyordu :)
Sedefbyoherkeste kan ve ultrason ve yas a gore risk degerler degisiyor ..
Bence sonuclarin iyi sanirim risk 1:500 civarkarinda amniosiviya basvuruluyor ..
Persembe gidecegim onun icin doktora , yazarim yine canim burda...iki hafta obce kontrolde 15/11 cikmisti dun14/10 du..
Sen kullaniyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?