Canim bende gecen sene 6 aylik bebegimi dogurdum iki gün yasadi, ben ikili testi yaptirdim ama doktorumu aramaya korkuyorum
Ya kötü bir sey söylerse. Hem allah korusun rizkli derlerse aldiramam ki kiyamam. Keske diyorum yaptirmasaydim test falan
Sonucta anlimiza yazilan gelip bulacak bizi.
Ya doktorum da size kalmis dedi ikili test icin gec artik zaten ama bakiyorum yaptirmayan yok sanirim benim cekincem oyle bir risk durumunda hamileligim zehir olacak ve sadece risk yuzunden kesin olmayan bisey nihayetinde Allah korusun sonuc kotu de ciksa ben bebegimi kucagima almak istiyorum bilmiyorum ya 😔 gecen yil mayis ayinda 16 haftalik bebegim karnimda öldü simdi bu bebegimle ilgili kotu hicbir sey duymak istemiyorum
Senin de basindan gecen hic kolay degilmis inan ben subat ayinda tekrar hamile oldugumu ogrenince acimi hafiflettim bir oncekinde de hicbir problem yoktu ikili test iyi cikmisti ama sonucta kaybettim. sirf bundan korktugum icin yaptirmak istemiyorum hicbir testi dedigin dogru canim alnimiza ne yazildiysa onu goruyoruz Rabbim insallAh herkesin yavrusunu saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin 
Bizimde ense kalinligi fazla cikti biraz , ve toplam 3 dusuk yasadimTesekkur ederim icimi ferah tutmaya calisiyorum doktorum cok ilgili Allahtan beni prenatal tani uzmanina yonlendirip simdiden bebegimin organlarina olcumlerine falan baktirdi bisey cikmadi cok sukur  ben bi onceki bebegimde ikili test yaptirmistim ultrasyon kismi ayni kan degerlerime bakilmamis oldu zaten yaptirirsam 3 hafta sonra 4 lu tarama var artik dusunucem karar vericem
Canim benimara sira cikiyor, ilk hamileligimde preeklampsi gecirdim ordan kaldi yüksek tansiyon, bana doktor kan sulandirici
Ve tansiyon hapi yazdi, öbür doktorum tansiyon haplarini biraz beklet eger daha cikarsa kullan dedi, her iki haftada bir kontrole gidiyorum.
Canim muhakkak bakicam persembe günü sana. Allahim hakkimizda hayirlisini versin.
Tugba ayni senin yasadiklarinin aynisini bende yasadim 16 haftalikken bebegimden ayrildim( simdide ayni haftalardayim cok korkuyorum, benimde doktorum detayli ultrasyona yolladi 20. haftada girecegim cok korkuyorum ama hayirlisi ile atlatirim insaallah
Canım bende biyoloğum test sonuçlarını okuyabiliyorum eşim doktora göstermeden bana gösterip onaylatıyor çok pimpirikli benimide seni çok iyi anlıyorum bende doktorda birşey sormam saolsun benimki herşeyi sorar :))
Bizimde ense kalinligi fazla cikti biraz , ve toplam 3 dusuk yasadim(
Insan cok tedirgin oluyor ama zaten elimizden geleni yapiyoruz canim ..
Hicbirseyon garantisi yok , rabbime emanet miniklerimiz .. Hakkimizda hep hayirlsini diliyorum ..
Bende kan sivilastirici hap ve igne kullaniyorum bu hamileligin basindan beri , hapi 34 cu haftaya kadar kullan dediler , igneyide soracagim tekrardan , dunku testte yani kan testinde praeklampsie riskim 33 % cikti. Amin canim .
Amin canim insallah hepimiz saglicakla aliriz bebegimizi kucagimiza. Ben korkudan sevinemiyorum bile, bir yandan allah bu bebegi acimi hafifletmek icin verdi diyorum sonra yine endiseler sariyor. Acaba imtihan devammi ediyor diyorum.
Bizimde ense kalinligi fazla cikti biraz , ve toplam 3 dusuk yasadim(
Insan cok tedirgin oluyor ama zaten elimizden geleni yapiyoruz canim ..
Hicbirseyon garantisi yok , rabbime emanet miniklerimiz .. Hakkimizda hep hayirlsini diliyorum ..
Bende kan sivilastirici hap ve igne kullaniyorum bu hamileligin basindan beri , hapi 34 cu haftaya kadar kullan dediler , igneyide soracagim tekrardan , dunku testte yani kan testinde praeklampsie riskim 33 % cikti. Amin canim .
Aaa preeklampsi riski cikiyormu kan testinde???? Bende risk zaten yüksek cünkü ilk hamileligimde vardi. Test sonuclarim gecen hafta cikti ama aramadim korkuyorum.
Turkiyede nasil bilmiyorumki ?? Elimde 3 sayfa kendi doktoruma goturmem icin olan mektup var orda hepsi yaziyor ..
Yuksek tansiyonlu hamilelik gecirme riskide yuzde 42 mesela .. Buda cok yuksek o yuzden kan sivilastiriyici kesmediler..konus doktorunla canim ogren sonuclarini bence , belki yapman gereken seyler vardir ..
Amin canim insallah hepimiz saglicakla aliriz bebegimizi kucagimiza. Ben korkudan sevinemiyorum bile, bir yandan allah bu bebegi acimi hafifletmek icin verdi diyorum sonra yine endiseler sariyor. Acaba imtihan devammi ediyor diyorum.
Korkma guzelim yaa iyi sonuclarla gelelim insallah ..selayhus canım ınsallah guzel sonuclarla gelırsınnn tansıyonn zor bı durum valla.. persembe bende gıdıcemm bakalımm son durum ne cok korkuyorum :18:
Insallah canim hepimiz insallah ..İnsallah hicbir sorunla karsilasmazsin bu sefer bebegini kucagina alabilirsin canim
Canim ben almanyada yasiyorum, sen nerdesin????
Insaallah , önemli olan saglikli kucagimiza alalim..ayni bende senin gibiyim iyi birsey olsada korkudan sevinemiyorum .. Her gördügüm kötü olayda acaba bendemi böyle olacak diye cok korkuyorum
Avusturyadayim canim bend e...
Aynen canim insaallah bebeklerimiz bu defa utandiracak bizi .. Kucagimiza aldigimizda herseyi unuturuz ..Canim hep iyi düsünelim iyi olsun, hamileligin tadini cikaralim, korkularla hem kendimize hem de bebislere zarar veriyoruz.
Arkadaslar ben cikiyorum.Herkese hayirli geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?