2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Slm kizlar , ben geldim ...
5 seneyi geckindir bu sitede hic kimseyle hic bir sorunum olmadi , daha sikayet etme butonun yerini bile bilmezken , dünkü olayda tartismadan sonra zaten iki tarafda konuyu kapatmisti , devami güzel sohbetle ilerlerken , banlanmak biraz tuhaf oldu. Artik sikayet eden arkadaslarinda kendi vijdanlarina kalmis birsey , cünkü konusma sirasinda ikimizde hic kimseyi katmadan konuyu zaten kapatmistik.. Neyse artik insallah yine hersey eskisi gibi güzel ilerler , hep beraber güzel sohbetler ederiz ..
Bu arada bugün sabah size baktim biraz . Ankakusuma cok üzüldüm canim hakkinda herseyin hayirlisi olsun ama insallah yanlis görülmüstür , hayirli haberle gelirsin

Senin de basindan gecen hic kolay degilmis inan ben subat ayinda tekrar hamile oldugumu ogrenince acimi hafiflettim bir oncekinde de hicbir problem yoktu ikili test iyi cikmisti ama sonucta kaybettim. sirf bundan korktugum icin yaptirmak istemiyorum hicbir testi dedigin dogru canim alnimiza ne yazildiysa onu goruyoruz Rabbim insallAh herkesin yavrusunu saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin 😘

Tugba ayni senin yasadiklarinin aynisini bende yasadim 16 haftalikken bebegimden ayrildim ( simdide ayni haftalardayim cok korkuyorum, benimde doktorum detayli ultrasyona yolladi 20. haftada girecegim cok korkuyorum ama hayirlisi ile atlatirim insaallah

Amin canim insallah hepimiz saglicakla aliriz bebegimizi kucagimiza. Ben korkudan sevinemiyorum bile, bir yandan allah bu bebegi acimi hafifletmek icin verdi diyorum sonra yine endiseler sariyor. Acaba imtihan devammi ediyor diyorum.

Bizimde ense kalinligi fazla cikti biraz , ve toplam 3 dusuk yasadim (
Insan cok tedirgin oluyor ama zaten elimizden geleni yapiyoruz canim ..
Hicbirseyon garantisi yok , rabbime emanet miniklerimiz .. Hakkimizda hep hayirlsini diliyorum ..

Bende kan sivilastirici hap ve igne kullaniyorum bu hamileligin basindan beri , hapi 34 cu haftaya kadar kullan dediler , igneyide soracagim tekrardan , dunku testte yani kan testinde praeklampsie riskim 33 % cikti. Amin canim .

Bende cok korkuyorum insallah hicbir sorun cikmaz rahat olmaya calisiyorum ama kaygilar korkular beynimi de kemiriyor Rabbim hayirlisini nasip etsin insallah hepimiz icin atlatiriz insallah bugunleri

Aaaaa bide biyolog musun canım sen? bu kadar tesadüf bir arada olmaz Memleketimden birini buldum derken birde meslekler aynı çıktı

Aaa preeklampsi riski cikiyormu kan testinde???? Bende risk zaten yüksek cünkü ilk hamileligimde vardi. Test sonuclarim gecen hafta cikti ama aramadim korkuyorum.

selayhus canım ınsallah guzel sonuclarla gelırsınnn tansıyonn zor bı durum valla.. persembe bende gıdıcemm bakalımm son durum ne cok korkuyorum :18:

Amin canim insallah hepimiz saglicakla aliriz bebegimizi kucagimiza. Ben korkudan sevinemiyorum bile, bir yandan allah bu bebegi acimi hafifletmek icin verdi diyorum sonra yine endiseler sariyor. Acaba imtihan devammi ediyor diyorum.

Ben de hep imtahanim diye baktim yasadiklarima ama devami nasil olur bilmiyorum Rabbim bilir insallah dua ederek biraz olsun icimizi rahatlatabiriz aslinda teslimiyetci olmak lazim ama ne yazikki insanoglu iste cokta beceremiyoruz herseyi dusunuyoruz planlar yapiyoruz halbuki hicbir sey bizim elimizde degil off neyse ya icimizi bunaltmayalim insallah bebeklerimizle cok mutlu olacagimiz gunler geciririz hepimiz 😍

İnsallah hicbir sorunla karsilasmazsin bu sefer bebegini kucagina alabilirsin canim

Aaa preeklampsi riski cikiyormu kan testinde???? Bende risk zaten yüksek cünkü ilk hamileligimde vardi. Test sonuclarim gecen hafta cikti ama aramadim korkuyorum.

Turkiyede nasil bilmiyorumki ?? Elimde 3 sayfa kendi doktoruma goturmem icin olan mektup var orda hepsi yaziyor ..

Yuksek tansiyonlu hamilelik gecirme riskide yuzde 42 mesela .. Buda cok yuksek o yuzden kan sivilastiriyici kesmediler..konus doktorunla canim ogren sonuclarini bence , belki yapman gereken seyler vardir ..

Canim ben almanyada yasiyorum, sen nerdesin????

Insaallah , önemli olan saglikli kucagimiza alalim..ayni bende senin gibiyim iyi birsey olsada korkudan sevinemiyorum .. Her gördügüm kötü olayda acaba bendemi böyle olacak diye cok korkuyorum

selayhus canım ınsallah guzel sonuclarla gelırsınnn tansıyonn zor bı durum valla.. persembe bende gıdıcemm bakalımm son durum ne cok korkuyorum :18:
Korkma guzelim yaa iyi sonuclarla gelelim insallah ..
Karamsarlik yapmak yok oki :)
İnsallah hicbir sorunla karsilasmazsin bu sefer bebegini kucagina alabilirsin canim
Insallah canim hepimiz insallah ..

Insaallah , önemli olan saglikli kucagimiza alalim..ayni bende senin gibiyim iyi birsey olsada korkudan sevinemiyorum .. Her gördügüm kötü olayda acaba bendemi böyle olacak diye cok korkuyorum

Canim hep iyi düsünelim iyi olsun, hamileligin tadini cikaralim, korkularla hem kendimize hem de bebislere zarar veriyoruz.

Avusturyadayim canim bend e...

Desene komsuyuz :)

Persembe yaz tamammi doktor ne dedi diye, ben kan sulandirici ass kullaniyorum günde bir tane ve tansiyon hapi olarakta methyldopa günde iki tane. Yani daha tansiyon hapina baslamadim.

Doktor is stresinden de uzak kalman lazim dedi herhakde birdahaki sefere rapor yazacak.

Ve coook su icmemiz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…