2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Arkadaslar ben cikiyorum.Herkese hayirli geceler...
Sanada ii geceler ..

Ilacimiz ayni :) trombo ass hergun birtane ,
Tamam canim yazarim persembe gunu ..

Puffy abla ugradimi ?? Gunluk yazardi ??

Ben bu saatlerde hep acikiyorum , oyle bir ekmek arasi yaptimki ekmek ayagima dusse kirar :)) o buyuklukte ..:))

Birde gogus le boyun arasindaki damarlariniz ne durumda kizlar ,???
Benimki soyagaci :):)) görünümünde dalli budakli cok fena gözüküyor..

insan diger bebegini kaybettigi haftalarda cok korkuyor, ben de o korkuyu 8. hafta civari yasadim Allah hicbirimize tekrardan yasatmasin

benim goguste ve gobek yanlarinda fena ciktilar otoyol gibiler mubarek :) zaten cok beyazim diye onceden de gorulurdu simdi iyice ciktilar meydana.

Aaaaa bide biyolog musun canım sen? bu kadar tesadüf bir arada olmaz Memleketimden birini buldum derken birde meslekler aynı çıktı

Hadi ya daha önce sınıf arkadaşlarım hariç biyologla kaşılaşmamıştım :)) ben mesleğimi yapamıyorum hatta işsizim ( inşallah sen yapabiliyorsundur canım çok sevindim meslektaşımla yanıştığıma daha önce başıma gelmemişti :))

Son düzenleme:
Günaydın herkese yağmurlu bozüyükten (( bugün ayın 15'i malum devlet bize biz bankalara bugün işim çok allah yardımcım olsun

Bugün kontrole gidecek arkadaşlara inşallah güzel haberlerle gelirsiiz benim şafak 20 (

PRENS VE PRENSESLERİN SULTAN ANALARI GÜNAYDIN HEPİNİZE

çocuk hasreti çekipde hamile kadının duası kabul olurmus dıye gelen o kadar cok arkadasım var kı

Rabbim inşallah tez zamanda onlarıda yavrularına kavusturur.

sizlerde dualarınızı eksik etmeyin cocuk dıleyenler için olur mu

Rabbim tüm dileyenlere sağlıklı sıhatli aklı fikri yerinde hayırlı mutlu kısmetli akıllı çlışkan güzel cocuklar nasip etsin inşallah

günaydın güsel anneciklerrr ve minnak davşannarı bugün kontrolü olanlar güsel haberlerle gelsinler inşallah

bu arada benim tartıdaki kilomda bi deişiklik yok ama herkes karnın büyümüş kilo almışsın dio :26: acaba hareketsizlikten vücudum saldımıki kendini. çünkü hala hamile kaldıım kiloyla aynıyım :26: karnımın büyüdüünü hissediyorum ama başka yerlerimin farkında diilim bide memişler büyüdü onnar kocamannar dün otururken yerde bişey almaya uzandım karnım bir acıdı anlatamam gecede hep ağrıdı. korktum biras ama inşallah bişi yoktur. kontrolümde ta 24 ünde :26:

gunaydın gobıslı hamısler gunaydın bebıslerkahvaltımı zorla yaptım mıde bulantım cok bugun.hava da cok soguk.bu havalar benı mutsuz edıyor

sana da günaydın canım.evham yapma yoktur bir şey.

Günaydın kızlar herkez iyidir umarım bende gün syıyorum son bir hafta kontrole mide bulantıları geçiyor bende ama sabah öğürmeleri devam bu arada son günlerde idrara çıkma arttı ve sanki çok tutmuşum gibi baskı hissediyorum. Bu arada takvimde bugun besin takviyesi kullanmayın diyor vitaminlerden mi bahsediyor gerçi ben hiç bir şey kullanmıyorum midem bulanır diye !

insan diger bebegini kaybettigi haftalarda cok korkuyor, ben de o korkuyu 8. hafta civari yasadim Allah hicbirimize tekrardan yasatmasin

Evt canim gercektende o korku hep oluyor , bende bu iki gündür bebegin hareketini fazla hissedemiyorum , haliyle biraz daha korkmaya basladim randevumada cok var daha .. Zaman su gibi akip gecse

herkeslere günaydınnnnn

umarım iiyisinzidir bebişlerde keyifle takla atıyordur:)))

benim canım sıkkın biraz. doğru durust bişey yiyemiyorum sağlıklı beslenmeyi geç beslendiğimi bile dusunmuyorum. bi aksamları yiyorum onu da günduz ac olunca hemen karnım şişiyor tum aksamın ah vahla geçiyor. soda içiyorum rahatlatıyor biraz ama sabaha ac uyanıp bişey yiyememek cok kotu ya.. yesem de meyve en fazla. nerde süt peynir yumurta((

artık bizim yediklerimizden besleniyor diye de korkuyorum. bakalım cumartesi ne diycek doktor.

sabahta bi uyandım sanki tüm gece su içmişim tuvalete cıkmamısım gibi. o kadar şişmişki mesane. bebiş içerde ne yaptı acaba yazık((

[sıze=3][/sıze]günaydın annişler ve bebişleri umarım herkes iyidir ve bugün kontrolü olan herkesin kontrolleri çok güzel geçer. Dün kontrolüm vardı güzel geçti çok şükür herşey yolundaymış bi sonraki randevumu 10 hazirana verdi dr baya var. Nasıl sabrederim bilemiyorum. Birde 4 lü tarama yapılacak dedi. 2li taramam temiz çıkmasına rağmen. Sizler ne düşünüyorsunuz 4 lü test için dr larınız ne dedi sizlerede önerdi mi ?

Hepinize GÜNAYDIN kızlar. Güne çok güzel başladım umarım böyle devam eder. Sizinde gününüz çok çok güzel geçer umarım. Ne zamandır eşimle bi kahvaltı edemiyorduk bugün açılışı yaptık sonunda Bana kalsa ben yine kalkamazdım uyku tatlı geldi ama bi baktım ekmek almış gelmiş benimki kahvaltı hazırlıyor fırladım hemen yataktan Gece 12de işten yorgun argın geliyor bide benden önce kalkmış kahvaltı hazırlıyor. Utandım kendimden Dedim yazık bu kadar da yüklenilmez adama Bugünde ben kalkışıyım şu temizliğe artık Çok bile oyalandım Öğlene de güzel bi yemek hazırlıyımda ben mutlu ediyim eşimi

Malesef bende aynı durumdayım canım Puanlar o kadar yüksek ki atanmak imkansız zaten aldıkları kaç kişi şunun şurasında. Şu an taşındığım yerde özel hastanede yok. Hoş olsada çalıştıra çalıştıra 1 biyolog çalıştırıyorlar. Başvurduğumda ihtiyaç yok diyorlar. En son Mesul müdür sertifikası aldım belki ileride eşim klinik açarsa bi yandanda ilaçlama firması kurarız birlikte diye onun içinde zaman var tabi. Öyle boş boş oturmak hiç içime sinmiyor ama napalım işte şartlar bunu gösteriyor. Şimdilik bebek olacağı için bahanem o. En azından bebeğimi büyütürüm diyorum.

nergısyasemıncım bebıslerımız guclu bızım hıcbısey olmaz merak etme.allah koruyor meleklerımızıbu arada bende 1 kılo aldım ama bazen kendımı agır hıssedıyorum.gobegım cıktı pantolonlar olmuyor.dugmeler hep acık gezıyorum.haftasonu kendıme hamıle pantolonu aldım ama daha gıymedım.havalar bıraz daha duzelsın oyle gıyıcem.ustume aldıgım seyler ıncecık cunku

maviigulcum beslenme konusunda senınle hemfıkırım.hamıle kaldıgımdan berı ne sut ne balık ne badem hıcbısey yemedım ıcmedım.sankı eskı halıme gore daha saglıksız beslenıyorum gıbıme gelıyor.

kızlar bu arada dun geceden berı kasıklarımda agrı var.ara ara gelıyor.oyle cok sıddetlı degıl.hanı adet olmadan once bır agrı olur ya sankı ıslaklık da hıssedıyorum.anlatabıldım mı ne demek ıstedıgımı.ne dıyorsunuz bunlar nıye olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…