Sanada ii geceler ..Arkadaslar ben cikiyorum.Herkese hayirli geceler...
Desene komsuyuz :)
Persembe yaz tamammi doktor ne dedi diye, ben kan sulandirici ass kullaniyorum günde bir tane ve tansiyon hapi olarakta methyldopa günde iki tane. Yani daha tansiyon hapina baslamadim.
Doktor is stresinden de uzak kalman lazim dedi herhakde birdahaki sefere rapor yazacak.
Ve coook su icmemiz lazim.
Tugba ayni senin yasadiklarinin aynisini bende yasadim 16 haftalikken bebegimden ayrildim( simdide ayni haftalardayim cok korkuyorum, benimde doktorum detayli ultrasyona yolladi 20. haftada girecegim cok korkuyorum ama hayirlisi ile atlatirim insaallah
Puffy abla ugradimi ?? Gunluk yazardi ??
Ben bu saatlerde hep acikiyorum , oyle bir ekmek arasi yaptimki ekmek ayagima dusse kirar :)) o buyuklukte ..:))
Birde gogus le boyun arasindaki damarlariniz ne durumda kizlar ,???
Benimki soyagaci :):)) görünümünde dalli budakli cok fena gözüküyor..
Aaaaa bide biyolog musun canım sen?bu kadar tesadüf bir arada olmaz Memleketimden birini buldum derken birde meslekler aynı çıktı
günaydın güsel anneciklerrr ve minnak davşannarıbugün kontrolü olanlar güsel haberlerle gelsinler inşallah
bu arada benim tartıdaki kilomda bi deişiklik yok ama herkes karnın büyümüş kilo almışsın dio :26: acaba hareketsizlikten vücudum saldımıki kendini. çünkü hala hamile kaldıım kiloyla aynıyım :26: karnımın büyüdüünü hissediyorum ama başka yerlerimin farkında diilimbide memişler büyüdü onnar kocamannar dün otururken yerde bişey almaya uzandım karnım bir acıdı anlatamam gecede hep ağrıdı. korktum biras ama inşallah bişi yoktur. kontrolümde ta 24 ünde :26:
Antalya'dan herkese günaydınlaarrrrrrrrrrrrrr.bu neşe de niyeyse artık
insan diger bebegini kaybettigi haftalarda cok korkuyor, ben de o korkuyu 8. hafta civari yasadimAllah hicbirimize tekrardan yasatmasin
Hadi ya daha önce sınıf arkadaşlarım hariç biyologla kaşılaşmamıştım :)) ben mesleğimi yapamıyorum hatta işsizim( inşallah sen yapabiliyorsundur canım çok sevindim meslektaşımla yanıştığıma daha önce başıma gelmemişti :))
günaydın güsel anneciklerrr ve minnak davşannarıbugün kontrolü olanlar güsel haberlerle gelsinler inşallah
bu arada benim tartıdaki kilomda bi deişiklik yok ama herkes karnın büyümüş kilo almışsın dio :26: acaba hareketsizlikten vücudum saldımıki kendini. çünkü hala hamile kaldıım kiloyla aynıyım :26: karnımın büyüdüünü hissediyorum ama başka yerlerimin farkında diilimbide memişler büyüdü onnar kocamannar dün otururken yerde bişey almaya uzandım karnım bir acıdı anlatamam gecede hep ağrıdı. korktum biras ama inşallah bişi yoktur. kontrolümde ta 24 ünde :26:
herkeslere günaydınnnnn
umarım iiyisinzidir bebişlerde keyifle takla atıyordur:)))
benim canım sıkkın biraz. doğru durust bişey yiyemiyorum sağlıklı beslenmeyi geç beslendiğimi bile dusunmuyorum. bi aksamları yiyorum onu da günduz ac olunca hemen karnım şişiyor tum aksamın ah vahla geçiyor. soda içiyorum rahatlatıyor biraz ama sabaha ac uyanıp bişey yiyememek cok kotu ya.. yesem de meyve en fazla. nerde süt peynir yumurta((
artık bizim yediklerimizden besleniyor diye de korkuyorum. bakalım cumartesi ne diycek doktor.
sabahta bi uyandım sanki tüm gece su içmişim tuvalete cıkmamısım gibi. o kadar şişmişki mesane. bebiş içerde ne yaptı acaba yazık((
Evt canim gercektende o korku hep oluyor , bende bu iki gündür bebegin hareketini fazla hissedemiyorum , haliyle biraz daha korkmaya basladim randevumada cok var daha .. Zaman su gibi akip gecse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?