alanyadan da günaydın cnm orda yağmur yok mu meb tatil yapsa okulları :))
nergısyasemıncım bebıslerımız guclu bızım hıcbısey olmaz merak etme.allah koruyor meleklerımızıbu arada bende 1 kılo aldım ama bazen kendımı agır hıssedıyorum.gobegım cıktı pantolonlar olmuyor.dugmeler hep acık gezıyorum.haftasonu kendıme hamıle pantolonu aldım ama daha gıymedım.havalar bıraz daha duzelsın oyle gıyıcem.ustume aldıgım seyler ıncecık cunku
maviigulcum beslenme konusunda senınle hemfıkırım.hamıle kaldıgımdan berı ne sut ne balık ne badem hıcbısey yemedım ıcmedım.sankı eskı halıme gore daha saglıksız beslenıyorum gıbıme gelıyor.
kızlar bu arada dun geceden berı kasıklarımda agrı var.ara ara gelıyor.oyle cok sıddetlı degıl.hanı adet olmadan once bır agrı olur ya sankı ıslaklık da hıssedıyorum.anlatabıldım mı ne demek ıstedıgımı.ne dıyorsunuz bunlar nıye olur
[sıze=3][/sıze]günaydın annişler ve bebişleri umarım herkes iyidir ve bugün kontrolü olan herkesin kontrolleri çok güzel geçer. Dün kontrolüm vardı güzel geçti çok şükür herşey yolundaymış bi sonraki randevumu 10 hazirana verdi dr baya var. Nasıl sabrederim bilemiyorum. Birde 4 lü tarama yapılacak dedi. 2li taramam temiz çıkmasına rağmen. Sizler ne düşünüyorsunuz 4 lü test için dr larınız ne dedi sizlerede önerdi mi ?
Canim o agrilar cok normal bende bu cumartesi ayni agrilari cektim , arada bir kasiklarimda yine agri oluyor , tabi cok siddetli degilse normalnergısyasemıncım bebıslerımız guclu bızım hıcbısey olmaz merak etme.allah koruyor meleklerımızıbu arada bende 1 kılo aldım ama bazen kendımı agır hıssedıyorum.gobegım cıktı pantolonlar olmuyor.dugmeler hep acık gezıyorum.haftasonu kendıme hamıle pantolonu aldım ama daha gıymedım.havalar bıraz daha duzelsın oyle gıyıcem.ustume aldıgım seyler ıncecık cunku
maviigulcum beslenme konusunda senınle hemfıkırım.hamıle kaldıgımdan berı ne sut ne balık ne badem hıcbısey yemedım ıcmedım.sankı eskı halıme gore daha saglıksız beslenıyorum gıbıme gelıyor.
kızlar bu arada dun geceden berı kasıklarımda agrı var.ara ara gelıyor.oyle cok sıddetlı degıl.hanı adet olmadan once bır agrı olur ya sankı ıslaklık da hıssedıyorum.anlatabıldım mı ne demek ıstedıgımı.ne dıyorsunuz bunlar nıye olur
Okadar belliki bebegin oldugu göbegin üst tarafinda oluyor bende bazen bazende alt tarafda , yada cikolata yedigimde pit pit diye 4-5 kez ard ardina hafif tekme halinde oluyor , ayni kelebegin kanat cirpmasi gibi .. Ben cepden girdigim icin takvimlerinize bakamiyorum sizde yakin zamanda hissedersiniz ins..ben daha hıssetmeye baslamadım yaa nasıl bısey
Canim o agrilar cok normal bende bu cumartesi ayni agrilari cektim , arada bir kasiklarimda yine agri oluyor , tabi cok siddetli degilse normal
Okadar belliki bebegin oldugu göbegin üst tarafinda oluyor bende bazen bazende alt tarafda , yada cikolata yedigimde pit pit diye 4-5 kez ard ardina hafif tekme halinde oluyor , ayni kelebegin kanat cirpmasi gibi .. Ben cepden girdigim icin takvimlerinize bakamiyorum sizde yakin zamanda hissedersiniz ins..
Günaydın annişler,
Rüyamda doktora gidiyorum diyorum biz ctesi gelecektik aslında 2li tarama yapılacaktı ama sonuçlar geç çıkıyormuş, şimdi gelmişken yaptırayım diyorum.
O da tamam diyot ama bayıltacakmış narkozla.
Bebeğe Zararı yok mu diyorum yok diyor.
Eşime haber vereyim o halde diyip elime telefonu arıyorum hemen buraya kkya girip size sormaya çalışıyorum. :)
Neyse saatlerce telefonda eşimin numarasını ve Kasım anneleri topiğini arayıp bulamıyorum, sonra da uyandım.
Allah hayır etsin.
Ya bu arada sırf para için mi yapıyor bu doktorlar 2li tarama temizse 4lüye ne gerek var.
İnsan yine de yaptırayım diyor onlar yüzünden
kırşehirden günaydın bende 2013 kasım annesi olacağım inşllhhh. bu ikinci gebelik 3,5 yaşında bir oğulm var yusuf eymen adında.
doğum 25 kasım gözüksede ilkinde sezeryan olunca herhalde 10-15 i gibi buda olur gibime geliyor .neyse sohbetimiz bol olsun
hoş geldin canım.allah bağışlasın oğlnu.benim de ikinci olacak inşallah.7 yaşında benim oğlum da.ilki normal doğumdu ama dr sanki sezeryan olabilir dedi bakalım artık hayırlısı.
çok sevindim ne güzel iyi geçmiş kontrolün.benim ikili sonucum 10.000/1 çıktı ama dr u aradım hemşire açtı tlfnunu muayenedeymiş,sonucu da hemşire söyledi gayet iyi dedi.drla göreşememe rağmen ben yine de istiyorum 42lü taramayı.içim rahat etsin diye.
gunaydin kizlarrrr
disim bi agriyor bi agriyor. sabaha karsi da ne alakaysa 2 gundur karnim mi acikiyordur nedir yiyecek icecek herseyi goruyorum :))) bi kahvalti hazirliyom ki ruyamda sormayin gitsin :)) ufaklik suan durtemedigi icin sanirim ruyama girip aciktigini soyluyor :))) yoksa sabah ben hic ac uyanmiyorum :)))
sizde de oluyor mu boyle seyler ?
arkadaşlar benide listeye ekleyebilir misiniz...
ilk hamileliğim
son adet tarihi 31/01/2013
beklenen doğum tarihi 07/11/2013
bebeğimin cinsiyeti büyük ihtimal kız
Benim iki haftadir rahat hissediyorum ama cok az , tabi si haftalar biraz daha gecse daha iyi hissetmeye basladigimizda hersey daha kolay olacak .. Ben kizimdanda biliyorum bazen ellerini bile anlayabiliyorsun , cok güzel bir duyguilk ne zaman hissettin canım , bebeğimi hissetsem şu ayda bir randevular daha kolay geçecek sanki :106::106::106:
gunaydin kizlarrrr
disim bi agriyor bi agriyor. sabaha karsi da ne alakaysa 2 gundur karnim mi acikiyordur nedir yiyecek icecek herseyi goruyorum :))) bi kahvalti hazirliyom ki ruyamda sormayin gitsin :)) ufaklik suan durtemedigi icin sanirim ruyama girip aciktigini soyluyor :))) yoksa sabah ben hic ac uyanmiyorum :)))
sizde de oluyor mu boyle seyler ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?