2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın annişler,

Rüyamda doktora gidiyorum diyorum biz ctesi gelecektik aslında 2li tarama yapılacaktı ama sonuçlar geç çıkıyormuş, şimdi gelmişken yaptırayım diyorum.
O da tamam diyot ama bayıltacakmış narkozla.
Bebeğe Zararı yok mu diyorum yok diyor.
Eşime haber vereyim o halde diyip elime telefonu arıyorum hemen buraya kkya girip size sormaya çalışıyorum. :)
Neyse saatlerce telefonda eşimin numarasını ve Kasım anneleri topiğini arayıp bulamıyorum, sonra da uyandım.
Allah hayır etsin.

Ya bu arada sırf para için mi yapıyor bu doktorlar 2li tarama temizse 4lüye ne gerek var.
İnsan yine de yaptırayım diyor onlar yüzünden

ağrı normaldr canım cok şiddetli değilse. iki gün önce benim de adet agrısı gibi oldu gun boyunca.. ıslaklık ise fazlasıyla oluyor malesef(

çok sevindim ne güzel iyi geçmiş kontrolün.benim ikili sonucum 10.000/1 çıktı ama dr u aradım hemşire açtı tlfnunu muayenedeymiş,sonucu da hemşire söyledi gayet iyi dedi.drla göreşememe rağmen ben yine de istiyorum 42lü taramayı.içim rahat etsin diye.

günaydın kızlar;

herkes neşeli ne güzell ama bende bir diş ağrısı var anlatamam minoset almamışım yanıma hiç diilse onu içerim dedim ama Allhım bu diş ağrsından kurtulamadım ben yaa ((

GÜNAYDIN KIZLAR..NASILSINIZ..
YARIN RANDEVUM VAR ALLAHA SUKUR 2 HAFTA BİTTİ..İNŞALLAH BEBİŞİM İÇİNDE İYİ SEYLER DUYARIM.
buarada benım dr'um 2 lide sorun yoksa 4 lü testi onermıyor cunku ablamdan bılıyorum ablamın 2 lisinde sorun cıkmıstı 4 lü temız idi şükür

Canim o agrilar cok normal bende bu cumartesi ayni agrilari cektim , arada bir kasiklarimda yine agri oluyor , tabi cok siddetli degilse normal
ben daha hıssetmeye baslamadım yaa nasıl bısey
Okadar belliki bebegin oldugu göbegin üst tarafinda oluyor bende bazen bazende alt tarafda , yada cikolata yedigimde pit pit diye 4-5 kez ard ardina hafif tekme halinde oluyor , ayni kelebegin kanat cirpmasi gibi .. Ben cepden girdigim icin takvimlerinize bakamiyorum sizde yakin zamanda hissedersiniz ins..

kırşehirden günaydın bende 2013 kasım annesi olacağım inşllhhh. bu ikinci gebelik 3,5 yaşında bir oğulm var yusuf eymen adında.
doğum 25 kasım gözüksede ilkinde sezeryan olunca herhalde 10-15 i gibi buda olur gibime geliyor .neyse sohbetimiz bol olsun

ilk ne zaman hissettin canım , bebeğimi hissetsem şu ayda bir randevular daha kolay geçecek sanki :106::106::106:

kızlar günaydın

benim doktor 2lide sorun görmüyorsa 3lü ve 4lüyü yaptırmıyor. sen istersen yaparız ama bence gerek yok dedi. sonuçta bu testleri değer güzelse moral bulmak değer kötü ise berbat bir psikolojiyla hamilelik geçirmek için yaptırıyoruz.... ne yani yüksek risk çıksa aldıracakmıyım? tabiki hayır... 2li de bakına hastalıkta triso ve down bu hastalıkların tedavisi yok zaten bilmek neyi değiştiriyor hiç...
gönlünü ferah tut sen sıkma canını. ama ben bile 2liye giderken hasıl stres yaptıysam ense ölçümü yapan doktor rahmin o kadar kasılmış durumdaki ne oldu bir sorunun mu var dedi, yok heyecanlıyım biraz dedim. kadın bakmadı gez dolaş bişeyler ye rahatla dedi yani. kendimize ve bebeklerimize bu sıkıntıyı çektirmenin ne anlamı var?

hoş geldin canım.allah bağışlasın oğlnu.benim de ikinci olacak inşallah.7 yaşında benim oğlum da.ilki normal doğumdu ama dr sanki sezeryan olabilir dedi bakalım artık hayırlısı.

arkadaşlar benide listeye ekleyebilir misiniz...
ilk hamileliğim
son adet tarihi 31/01/2013
beklenen doğum tarihi 07/11/2013
bebeğimin cinsiyeti büyük ihtimal kız

gunaydin kizlarrrr
disim bi agriyor bi agriyor. sabaha karsi da ne alakaysa 2 gundur karnim mi acikiyordur nedir yiyecek icecek herseyi goruyorum :))) bi kahvalti hazirliyom ki ruyamda sormayin gitsin :)) ufaklik suan durtemedigi icin sanirim ruyama girip aciktigini soyluyor :))) yoksa sabah ben hic ac uyanmiyorum :)))
sizde de oluyor mu boyle seyler ?

hoş geldin canım.allah bağışlasın oğlnu.benim de ikinci olacak inşallah.7 yaşında benim oğlum da.ilki normal doğumdu ama dr sanki sezeryan olabilir dedi bakalım artık hayırlısı.

sağoalsın inşllh sende dahil herkes sağlıkla sıhhatle yavrularını kucağına alır. sezeryan benimki çok rahattı hatta doğuma girerken tayinimiz çıkmıştı 3. gün ben mecburen eşya topluyordum.tabi gelen gidenlerde cabası.

umarım seninde sonuna kadar herşey yolunda olur. ya bende 2 li temizse 4 lü ye gerek yok biliyordum ama böyle deyince yaptırcaz mecbur

olmaz mı hayatım,hem de nasıl acıkıyorum.ama gün içinde hiç bir şey yiyemiyorum aç geziyorum ama hiç bir şey istemiyor canım.öylecene ruh gibi dolanıyorum evde

kızlar elevit kullanıyormusunuz ben unutuyorum genelde haftada 2-3 defa ancaaaa hatırlıyorum.

ilk ne zaman hissettin canım , bebeğimi hissetsem şu ayda bir randevular daha kolay geçecek sanki :106::106::106:
Benim iki haftadir rahat hissediyorum ama cok az , tabi si haftalar biraz daha gecse daha iyi hissetmeye basladigimizda hersey daha kolay olacak .. Ben kizimdanda biliyorum bazen ellerini bile anlayabiliyorsun , cok güzel bir duygu

Gecmis olsun canim, bende rüyamda hep istedigim yiyecekleri yiyorum hemde nasil anlatamam karnim doyuyor resmen , hatta sabah uyanincada aynisini hazirlayip yiyorum , ama rüyamdaki gibi güzel olmuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…