2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

ben bazen gıdıklanma ya da hafıf kasınma gıbı bısey hıssedıyorum uzun zamandır.acaba dıyorum olabılır mı

pufyyy abla sonunda yaaaaaaaaaaaaaa kac sefer sordum senı nerdesın cok merak ettım bugun mesaj atmayı dusunuyordum..
selayhusla cok merak ettık nerelerdesınnnnnnn

Gunaydin guzel anneler ve bebisleri

Ben bir kac gundur girmemiyordum yoğunuz bu aralar biraz ufakligin sünneti var hazırlık yapıyorum :))
Aksam nasipse girecegim detaylı yazarim :))

Umarim herkesimizin optummmmmm

Filiz kardes nedir bu Facebook'u bı bilgi :)))

ay sonunda abla ya merak ettık keşke gelip yazaydın yaa
Valla facebookta herkez bırbırını ekleme yaptı abla öyle işte ordan konusuyorlar heralde zaten topiginde eski şenligi gıttı gıbı eskıden sayfalar ucusurdu..
Nehar banlandı 1 hafta .

facebook iyi ama bu forumların samimiyeti yok ben 2009 eylül topiğinede bakıyorum oradaki arkadaşlarımında facesi var ama ben yinede buradan yazışmayı seviyorum ne bileyim büyü bozulmasın gibi

ben alıyorum 1 tane her sabah tok karnınna

filizcim sana yan etki yapıyor mu elevit.ben iki günde bir içiyorum sanki havada dolanıyormuşum gibi hissediyorum uyuşmuş gibi.bir de acıktırıyor sanki ama mide bulantım var şu aralar hiç bir şey yiyesim gelmiyor o yüzden midemi daha çok bulandırıyor sanki.

eşimle bizde aynı şeyi denemiştik canım kalp atışı gibi oluyor resmen eşime dedim yat bakim bende sana bakcam oluyormu baktım onda da oluyor bende umudu kestim artık :)

canımm ya şu tansiyon için sabahları bir diş yada yarım diş sarımsak yutsan acaba iyi gelirmiki?

canım kötü düşünceleri çıkar aklından rabbim hayırlısı neyse onu nasip etsin dilerim bebişini sağlıklı sıhatli kucağına alıp büyütürsün.

allah yardımcınız olsun ablacım hamiş hamiş işin zor ama tatlı telaşlar bunlar allah damatlığınıda gösterir inşallah

bana hıc bır etkısı yok elevıt'in
hiçte acıktırmadı benı aksıne onceden cok acıkıyordum sımdı daha rahatım.bulantı varsa bulandırır cunku cok buyuk bır hap.benı daha cok progestan uyutuyor..

Günaydin kizlar, hamileligin basinda o kadar dinctim ki uykuyla da pek aram yoktu, simdi zor kalkiyorum yataktan is yerinde
Bütün gün uykuluyu geziyorum. Galiba enerjimi yemeye basladi bu bebis. Siz demir haplari kullaniyormusunuz? Doktorum bana daha cok erken dedi.

cnm benim de 2 gün önce karnım brlim nası ağrıdı adet olacak gibi hatta çok açık renk leke geldi çok az hesapladım normaldeki adet dönemime denk gelio senin de ondan olabilir.
aaa sen alanyadan mısın.ben de finikeden.burada yağmur yok canım gayet açık hava
evet cnm bura da güneşli dün fena yağmur vardı tatil ümitlerim bitti alanya ya beklerim bluşuruz benim de 2 yaşında bi kızım var
hoş geldin canım.allah bağışlasın oğlnu.benim de ikinci olacak inşallah.7 yaşında benim oğlum da.ilki normal doğumdu ama dr sanki sezeryan olabilir dedi bakalım artık hayırlısı.
cnm nası şimdiden sezeryan olabilir diyo çoook erken değil mi

kızlar face iyi de burayı ihmal etmeyelim buranın tadı başka oluyo. ben aynı zamanda 2011 nisan annesiyim biz de face e takılmıştık ama her zaman buranın tadı ayrı kaldı

et balık yemedıgım ıcın dr bana verdı demır ılacını ama ben ıcemedım mıgdemı cok bulandırdı. Onun yerıne elevıt verdı

günaydın kasım anneleri hepınızın bebeıslerı benımkılerden buyuk ablaları abileri var burda ama ben aralık ayının ilk haftasında dogum yapmam gerekırken ... doktorum ikiz bebekler erken dogar mecbur 9 ayı tamamlayan pek nadir dedı... o yuzden kasım da dogurursun kesın en gec odaa off işallah bı sıkıntı cıkmazz:18: aralık annelerindeyım suan ama sanırım butun zaman dılımınde orda yazıp kasımda dogurucam heheheh saglıklı olsunlarda

ikiz bebekler super bisey yaaa :) bir anda 2 cocugun birden oluyor 2.yi ne zaman yapsak derdin yok :))) kocam 2 yil sonra 2.yi de yapalim diyor bense bu bulantilarla hi hi diyip gecistiriyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…