Canim o agrilar cok normal bende bu cumartesi ayni agrilari cektim , arada bir kasiklarimda yine agri oluyor , tabi cok siddetli degilse normal
Okadar belliki bebegin oldugu göbegin üst tarafinda oluyor bende bazen bazende alt tarafda , yada cikolata yedigimde pit pit diye 4-5 kez ard ardina hafif tekme halinde oluyor , ayni kelebegin kanat cirpmasi gibi .. Ben cepden girdigim icin takvimlerinize bakamiyorum sizde yakin zamanda hissedersiniz ins..
kızlar elevit kullanıyormusunuz ben unutuyorum genelde haftada 2-3 defa ancaaaa hatırlıyorum.
olmaz mı hayatım,hem de nasıl acıkıyorum.ama gün içinde hiç bir şey yiyemiyorum aç geziyorum ama hiç bir şey istemiyor canım.öylecene ruh gibi dolanıyorum evde
kızlar elevit kullanıyormusunuz ben unutuyorum genelde haftada 2-3 defa ancaaaa hatırlıyorum.
gunaydin guzel anneler ve bebisleri
ben bir kac gundur girmemiyordum yoğunuz bu aralar biraz ufakligin sünneti var hazırlık yapıyorum :))
aksam nasipse girecegim detaylı yazarim :))
umarim herkesimizin optummmmmm
filiz kardes nedir bu facebook'u bı bilgi :)))
ben alıyorum 1 tane her sabah tok karnınna
eşimle bizde aynı şeyi denemiştik canım kalp atışı gibi oluyor resmen eşime dedim yat bakim bende sana bakcam oluyormu baktım onda da oluyor bende umudu kestim artık :)ben olmadim ama belki üsütmüsündür, ihmal etme canim.. bazi arkadaslarda okumustum doktor ilac fitil falan vermisti sanirim..
duyulmuyormus neslecigim doktorun dedigine göre disardan yani kulakla, ama seninki basarili :)) bizde denemistik o yöntemi , benimkide demisti duyuyorum diye, artik gurul gurul sesleriydi heralde karnimin :)
Bende göbegimi acip yatiyordum tam göbek deligi yaninda seyirme oluyordu , esime dedim birde sen acta yat ondada oluyor seyirme :)) bebekten saniyordum ben hep :))
Bu araida ben yarin yine doktora gidiyorum kizlar kendi kadin dogum doktoruma gidecektim sonuclari konusmak , birde vitamin magnezyum vs sormak icin ama haftaya kadar tatildeymis bir hafta beklemek istemedim onun olmadigi zamanlarda anlasmali oldugu bir doktor varmis yarin gel dedi :)
ultrason aleti falanda cok yeni hemen arastirdim internette belki bakar bir umut :))
Persembe günüde dahiliyeci ye gidecegim bu kadar cabuk randevu alabildigim icin cok sevindim, insallah tansiyon olayini halleder...
Ya doktorum da size kalmis dedi ikili test icin gec artik zaten ama bakiyorum yaptirmayan yok sanirim benim cekincem oyle bir risk durumunda hamileligim zehir olacak ve sadece risk yuzunden kesin olmayan bisey nihayetinde Allah korusun sonuc kotu de ciksa ben bebegimi kucagima almak istiyorum bilmiyorum ya  gecen yil mayis ayinda 16 haftalik bebegim karnimda öldü simdi bu bebegimle ilgili kotu hicbir sey duymak istemiyorum
Gunaydin guzel anneler ve bebisleri
Ben bir kac gundur girmemiyordum yoğunuz bu aralar biraz ufakligin sünneti var hazırlık yapıyorum :))
Aksam nasipse girecegim detaylı yazarim :))
Umarim herkesimizin optummmmmm
Filiz kardes nedir bu Facebook'u bı bilgi :)))
filizcim sana yan etki yapıyor mu elevit.ben iki günde bir içiyorum sanki havada dolanıyormuşum gibi hissediyorum uyuşmuş gibi.bir de acıktırıyor sanki ama mide bulantım var şu aralar hiç bir şey yiyesim gelmiyor o yüzden midemi daha çok bulandırıyor sanki.
cnm benim de 2 gün önce karnım brlim nası ağrıdı adet olacak gibi hatta çok açık renk leke geldi çok az hesapladım normaldeki adet dönemime denk gelio senin de ondan olabilir.nergısyasemıncım bebıslerımız guclu bızım hıcbısey olmaz merak etme.allah koruyor meleklerımızıbu arada bende 1 kılo aldım ama bazen kendımı agır hıssedıyorum.gobegım cıktı pantolonlar olmuyor.dugmeler hep acık gezıyorum.haftasonu kendıme hamıle pantolonu aldım ama daha gıymedım.havalar bıraz daha duzelsın oyle gıyıcem.ustume aldıgım seyler ıncecık cunku
maviigulcum beslenme konusunda senınle hemfıkırım.hamıle kaldıgımdan berı ne sut ne balık ne badem hıcbısey yemedım ıcmedım.sankı eskı halıme gore daha saglıksız beslenıyorum gıbıme gelıyor.
kızlar bu arada dun geceden berı kasıklarımda agrı var.ara ara gelıyor.oyle cok sıddetlı degıl.hanı adet olmadan once bır agrı olur ya sankı ıslaklık da hıssedıyorum.anlatabıldım mı ne demek ıstedıgımı.ne dıyorsunuz bunlar nıye olur
evet cnm bura da güneşli dün fena yağmur vardı tatil ümitlerim bittiaaa sen alanyadan mısın.ben de finikeden.burada yağmur yok canım gayet açık hava
cnm nası şimdiden sezeryan olabilir diyo çoook erken değil mihoş geldin canım.allah bağışlasın oğlnu.benim de ikinci olacak inşallah.7 yaşında benim oğlum da.ilki normal doğumdu ama dr sanki sezeryan olabilir dedi bakalım artık hayırlısı.
ay sonunda abla ya merak ettık keşke gelip yazaydın yaa
Valla facebookta herkez bırbırını ekleme yaptı abla öyle işte ordan konusuyorlar heralde zaten topiginde eski şenligi gıttı gıbı eskıden sayfalar ucusurdu..
Nehar banlandı 1 hafta .
günaydin kizlar, hamileligin basinda o kadar dinctim ki uykuyla da pek aram yoktu, simdi zor kalkiyorum yataktan is yerinde
bütün gün uykuluyu geziyorum. Galiba enerjimi yemeye basladi bu bebis. Siz demir haplari kullaniyormusunuz? Doktorum bana daha cok erken dedi.
Kızlarrrrr burcuhayalden haberi olan varmı bir kaç gündür göremiyorum sanki ?
günaydın kasım anneleri hepınızın bebeıslerı benımkılerden buyukablaları abileri var burda ama ben aralık ayının ilk haftasında dogum yapmam gerekırken ... doktorum ikiz bebekler erken dogar mecbur 9 ayı tamamlayan pek nadir dedı... o yuzden kasım da dogurursun kesın en gec odaa off işallah bı sıkıntı cıkmazz:18: aralık annelerindeyım suan ama sanırım butun zaman dılımınde orda yazıp kasımda dogurucam heheheh saglıklı olsunlarda
ikiz bebekler super bisey yaaa :) bir anda 2 cocugun birden oluyor 2.yi ne zaman yapsak derdin yok :))) kocam 2 yil sonra 2.yi de yapalim diyor bense bu bulantilarla hi hi diyip gecistiriyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?