Malesef bende aynı durumdayım canımPuanlar o kadar yüksek ki atanmak imkansız zaten aldıkları kaç kişi şunun şurasında. Şu an taşındığım yerde özel hastanede yok. Hoş olsada çalıştıra çalıştıra 1 biyolog çalıştırıyorlar. Başvurduğumda ihtiyaç yok diyorlar. En son Mesul müdür sertifikası aldım belki ileride eşim klinik açarsa bi yandanda ilaçlama firması kurarız birlikte diye onun içinde zaman var tabi. Öyle boş boş oturmak hiç içime sinmiyor ama napalım işte şartlar bunu gösteriyor. Şimdilik bebek olacağı için bahanem o. En azından bebeğimi büyütürüm diyorum.
kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli oldumu..bana doktor cuma günü gene bakayım henüz göstermedi kendini dedi...ikili teste yaptırdım onun sonucunuda bekliyorum..bu arada daha önce medikal park 2 li teste sgk lılar için 50 tl yazmıştım...fakat geçen gün muayeneye 62 tl, ikili test kan testi ve idrar testine 185 tl aldılar....
ikiz bebekler super bisey yaaa :) bir anda 2 cocugun birden oluyor 2.yi ne zaman yapsak derdin yok :))) kocam 2 yil sonra 2.yi de yapalim diyor bense bu bulantilarla hi hi diyip gecistiriyorum :)))
cnm benim de 2 gün önce karnım brlim nası ağrıdı adet olacak gibi hatta çok açık renk leke geldi çok az hesapladım normaldeki adet dönemime denk gelio senin de ondan olabilir.
evet cnm bura da güneşli dün fena yağmur vardı tatil ümitlerim bittialanya ya beklerim bluşuruz benim de 2 yaşında bi kızım var
cnm nası şimdiden sezeryan olabilir diyo çoook erken değil mi
kızlar face iyi de burayı ihmal etmeyelim buranın tadı başka oluyo. ben aynı zamanda 2011 nisan annesiyim biz de face e takılmıştık ama her zaman buranın tadı ayrı kaldı
kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli oldumu..bana doktor cuma günü gene bakayım henüz göstermedi kendini dedi...ikili teste yaptırdım onun sonucunuda bekliyorum..bu arada daha önce medikal park 2 li teste sgk lılar için 50 tl yazmıştım...fakat geçen gün muayeneye 62 tl, ikili test kan testi ve idrar testine 185 tl aldılar....
günaydın kasım anneleri hepınızın bebeıslerı benımkılerden buyukablaları abileri var burda ama ben aralık ayının ilk haftasında dogum yapmam gerekırken ... doktorum ikiz bebekler erken dogar mecbur 9 ayı tamamlayan pek nadir dedı... o yuzden kasım da dogurursun kesın en gec odaa off işallah bı sıkıntı cıkmazz:18: aralık annelerindeyım suan ama sanırım butun zaman dılımınde orda yazıp kasımda dogurucam heheheh saglıklı olsunlarda
işte geldim budayımmmm benı mrk etmıssın canım.
işlerimden oturu gıremedım bulantı kusma devam bende bıde gunde 2 adet bulantı ılacı bı adette vıtamın alıyorum
h.g canım rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah hiç bir problem yaşamadan kavuşursun.günaydın kasım anneleri hepınızın bebeıslerı benımkılerden buyukablaları abileri var burda ama ben aralık ayının ilk haftasında dogum yapmam gerekırken ... doktorum ikiz bebekler erken dogar mecbur 9 ayı tamamlayan pek nadir dedı... o yuzden kasım da dogurursun kesın en gec odaa off işallah bı sıkıntı cıkmazz:18: aralık annelerindeyım suan ama sanırım butun zaman dılımınde orda yazıp kasımda dogurucam heheheh saglıklı olsunlarda
[sıze=3]ikili test sonucum çıktı ama doktorum kongreye gitti daha yorumlmadı yaş 37 olunca yaşa bağlı risk 1/254 çıktı down için ama tarama riski 1/2500 kusur sanırsam .
Düzen lab. Ankarada yaptırdım 7o lira .cinsiyeti için genital açı 90 derece sanki dedi erkek olabirmiş.sağlıklı olur insallah.[/sıze]
insan arıyor sürekli gelen kişileri göremeyince:) bulantı için en kullanıyorsun canım ben iki gündür bulantı ilacımı bıraktım biraz kötü hissediyorum kendimi bırakmasamıydım diyorum ama nereye kadar böyle devam edicemki offf
h.g canım rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah hiç bir problem yaşamadan kavuşursun.
canım bende alanyadayım nerdesin sen haberleşelim çalışıyormusun.geçen defada yazmıştım ama görmedin sanırım.:44:
ikiz bebekler super bisey yaaa :) bir anda 2 cocugun birden oluyor 2.yi ne zaman yapsak derdin yok :))) kocam 2 yil sonra 2.yi de yapalim diyor bense bu bulantilarla hi hi diyip gecistiriyorum :)))
aa ne güzel yok görmedim cnm her zaman giremiyorum sabahları okulda bakabiliyorum epey ilerliyo sayfalar geçmişe bakmıyorum
ben sugözünde oturuyorum çıplaklıda öğretmenim anadoluya gidiyorum ayşegül hanıma sen nerdesin napıyosun
bende başkent hastanesinde çalışıyorum.saray mahallesinde oturuyorum.kaç yıldır alanya dasın ben 30 senedir burdayım.şu zorlu zamanları atlatalım buluşuruz bebeğin var sanırım.benim kızım 4 yaşında belki anlaşırlar ha.
cnm ben yerleşeli 1 sene olmadı ama ailelerimiz 20 senedir burda gelip gidiyodum teyzeler abim falan burdalar
2 yaşında kızım var haberleşiriz parka falan götürürüz ctesi çalışıyo musun
Valla keşke benim de bi çırpıda ikizlerim olaydı, tekrar bu bulantıları çekebileceğimi sanmıyorum ama büyük konuşmayayım Rabbim sağlıkla evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin de. Öldüm öldüm dirildim.
Benim eşim şimdiden içimi okumuş: bi on yıl daha düşünmez artık 2.yi diyor.
Ben korkudan dillendirememiştim ne olur ne olmaz Rabbim imtihan etmesin diye.
İnsan korkuyor. Çektiğini kendi biliyor.
Rabbim kolay hamilelik kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?