2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
kızlar bebeklerinizin cinsiyetleri belli oldumu..bana doktor cuma günü gene bakayım henüz göstermedi kendini dedi...ikili teste yaptırdım onun sonucunuda bekliyorum..bu arada daha önce medikal park 2 li teste sgk lılar için 50 tl yazmıştım...fakat geçen gün muayeneye 62 tl, ikili test kan testi ve idrar testine 185 tl aldılar....

Bozüyüğü biliyorsun canım anlatmama gerek yok biyolog için ( başka işlere başvurdum tanıdık olmayınca yabancı olunca ben burda kimse umursamadı tüm partilere gittim iş için yabancıyım dedim belediyeye gittim olmadı eskişehire başvurdum verilen para yol paramı karşıladı falan filan kpss söylemiyorum bile öyle işte çok doluyum birde ben ingilizce okudum 5 yıllık emeğimin karşılığı akrabalarım test sonuçlarını yorumlamak (( bende bebek olacağı için şuan takmıyorum

ikili teste ıdrar tahlılı yapyorlarmı bende sadece usg ve kan testı yaptılar

ikiz bebekler super bisey yaaa :) bir anda 2 cocugun birden oluyor 2.yi ne zaman yapsak derdin yok :))) kocam 2 yil sonra 2.yi de yapalim diyor bense bu bulantilarla hi hi diyip gecistiriyorum :)))

evet allah ızın verırde ıkısıde dogarsa daha dusunmuyorum zaten ıkı tane cocuk yeter

canım bende alanyadayım nerdesin sen haberleşelim çalışıyormusun.geçen defada yazmıştım ama görmedin sanırım.:44:

[sıze=3]ikili test sonucum çıktı ama doktorum kongreye gitti daha yorumlmadı yaş 37 olunca yaşa bağlı risk 1/254 çıktı down için ama tarama riski 1/2500 kusur sanırsam .
Düzen lab. Ankarada yaptırdım 7o lira .cinsiyeti için genital açı 90 derece sanki dedi erkek olabirmiş.sağlıklı olur insallah.[/sıze]

Son düzenleme:

ne güzel inşallah ikisini de sağlıklıca alırsın kucağına . benim de tarihim değişecek galiba geç döllenme erken doğum olmazsa aralığın ilk hftasına sarkabilirim hayırlısı bakalım

işte geldim budayımmmm benı mrk etmıssın canım.

işlerimden oturu gıremedım bulantı kusma devam bende bıde gunde 2 adet bulantı ılacı bı adette vıtamın alıyorum

insan arıyor sürekli gelen kişileri göremeyince:) bulantı için en kullanıyorsun canım ben iki gündür bulantı ilacımı bıraktım biraz kötü hissediyorum kendimi bırakmasamıydım diyorum ama nereye kadar böyle devam edicemki offf

h.g canım rabbim bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallah hiç bir problem yaşamadan kavuşursun.

sonuclardan anlamıyorum INŞALLAH bı sorun yoktur canım nub 90 gorunuyorsa erkek dır buyuk olasılıla

saol canım benım.metpamid içiyorum canım dun akşam tam yatmaya gıdıyorudm varya ilacımı içmiştim odaya aygımı attım foşşşşşşş diye cıkardım bı sınır oldum varya gece gece onunla ugrastım

canım bende alanyadayım nerdesin sen haberleşelim çalışıyormusun.geçen defada yazmıştım ama görmedin sanırım.:44:

aa ne güzel yok görmedim cnm her zaman giremiyorum sabahları okulda bakabiliyorum epey ilerliyo sayfalar geçmişe bakmıyorum
ben sugözünde oturuyorum çıplaklıda öğretmenim anadoluya gidiyorum ayşegül hanıma sen nerdesin napıyosun

ikiz bebekler super bisey yaaa :) bir anda 2 cocugun birden oluyor 2.yi ne zaman yapsak derdin yok :))) kocam 2 yil sonra 2.yi de yapalim diyor bense bu bulantilarla hi hi diyip gecistiriyorum :)))

Valla keşke benim de bi çırpıda ikizlerim olaydı, tekrar bu bulantıları çekebileceğimi sanmıyorum ama büyük konuşmayayım Rabbim sağlıkla evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin de. Öldüm öldüm dirildim.
Benim eşim şimdiden içimi okumuş: bi on yıl daha düşünmez artık 2.yi diyor.
Ben korkudan dillendirememiştim ne olur ne olmaz Rabbim imtihan etmesin diye.
İnsan korkuyor. Çektiğini kendi biliyor.
Rabbim kolay hamilelik kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

kızlar aradım doktoru dişim çok ağrıyo dedim minoset içebilrsin dedi bende aldım şimdi içtim inşallh geçer duaa edinn ( kanamam vardı dedim kesede siz yoktunuz başka doktora gittim dedim progestana devam edicekmişim dedim ama size gelmeden içmedim dedim içebilirsin bi zararı yoktr yararı vardır dedi.Ben yarın hastanedeyim uğra mutlaka dedim yarın hastaneye gidiyorum kızlarrr ..

bende başkent hastanesinde çalışıyorum.saray mahallesinde oturuyorum.kaç yıldır alanya dasın ben 30 senedir burdayım.şu zorlu zamanları atlatalım buluşuruz bebeğin var sanırım.benim kızım 4 yaşında belki anlaşırlar ha.

Ben geldim kizlar , bakmadi bebegime sadece testi tekrardan konustuk .. Iyi dedi sonucuna oda ..
Kendi doktorum gelse artik bende randevu alsam ..

Puffy ablam yazmisin sorun olmasinda aman , kolay gelsin size ..
Filizcim yarin kontrolun var diye yrme emi kendini bugun :) sakin ol canim .. Hersey yolunda merak etme , bugun doktor utrogestan hakkinda bir nevi uyku ilaci dedi :)). Hala kullaniyormusun ??

Gecemavisiy canim onerin icin sagol , sarimsak kani cok sulandiriyormus , birde kan sulandirici ikacla igne aliyorum gunluk o yuzden korkuyorum ..

Ankakusu canim merak ediyoru seni , ?? Dundrn beri bakiniyorum goremedim ..

Nergisyasemin merak etme canim birsey olmamistir karnina bizler cok tirsiyoruz ya , pazartesi doktor olcumleri yaparken oyle badtira bastira yaptiki Bebegi yakalamak icin :)) oyle birsey olmaz ...

Bugun kontrolu olan varmi ??

cnm ben yerleşeli 1 sene olmadı ama ailelerimiz 20 senedir burda gelip gidiyodum teyzeler abim falan burdalar
2 yaşında kızım var haberleşiriz parka falan götürürüz ctesi çalışıyo musun

slm kızlarrr bızde cuma 17.haftayı dolduruyoruz kontrolum var bebısımı gorecegız heyecan sardı bılee karnım hala yok bı anda cıkacak demkkı :) ne yapıyor acaba toslagımm

cnm ben yerleşeli 1 sene olmadı ama ailelerimiz 20 senedir burda gelip gidiyodum teyzeler abim falan burdalar
2 yaşında kızım var haberleşiriz parka falan götürürüz ctesi çalışıyo musun

ben laborantım canım hafta sonları nöbet sistemi oluyor.değişiyor çalışma günleri falan.ne güzel akrabaların varmış.gideriz olur tabi benim halsizliim ve mide bulantım bir geçse tabi.sen nasılsın bu arada cinsiyeti öğrendinizmi.

selam hanımlar konuda açtım gerçi bi arkadaş buraya yönlendirdi.
ikili testi nerde yaptırdınız? Ben anadolu yakasındayım Zeynep kamil , göztepe yapıyormuş sanırım. Nasıl randevu aldınız? memnun kaldınız mı? ya da önereceğiniz uygun fiyatlı özel bir yer var mı?

Bende kizima hamileyken birdaha bebek düsünemem diyordum , benim kizimdaykende cok zor gecmisti .. Hatta dogumdan sonra ebe 2 sene sonra görüsürüz dediginde imkansiz gibi demistim .. Ama simdi kizima kardes olsun yuvamiz biraz daha büyüsün diye herseye katlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…