kızlar aradım doktoru dişim çok ağrıyo dedim minoset içebilrsin dedi bende aldım şimdi içtim inşallh geçer duaa edinn( kanamam vardı dedim kesede siz yoktunuz başka doktora gittim dedim progestana devam edicekmişim dedim ama size gelmeden içmedim dedim içebilirsin bi zararı yoktr yararı vardır dedi.Ben yarın hastanedeyim uğra mutlaka dedim yarın hastaneye gidiyorum kızlarrr ..
ben laborantım canım hafta sonları nöbet sistemi oluyor.değişiyor çalışma günleri falan.ne güzel akrabaların varmış.gideriz olur tabi benim halsizliim ve mide bulantım bir geçse tabi.sen nasılsın bu arada cinsiyeti öğrendinizmi.
kızlarrr selammm ..çok yazamıyorum ama sizleri takip etmeye çalışıyorum ..ben biraz zor günler geçiriyorumm açıkçasıı..
idrar yolu enfeksiyonu oldum ve idrar kültüründe üreme çıktı buyüzden antibiyotik tedavisine başladık lakin bu seferde ayıptır söylemesi ishal oldum çok fecii ..şimdi bakalım doktordan haber bekliyorum ilacı kesecek sanırım daha 2 gün kullanmam gerekiyor normalde..karın ağrısı bir yandan birazda bel ağrm başladı ..korkuyorum inşallah ufaklık iyidir..şugünler bir geçse sağ sağlim oğluma kavuşsam gerçekten daha bişey istemiyorum rabbimden yaa..benim içinde mucize bir bebek çünkü bu oğluş ..aşılamalar .rahim filmleri,laparoskopi ,tüp bebek dnemeleri derken kendiliğinden gelen rabbimin mucizesi hediyesi bana..inşşşalah herşey düzelir yoluna girerr..
gecmis olsun cnm,bu sayedede ne güzel bebegini görürüsün aslinda bende ,arada randevu gününü beklemeden gitmek istiyorum dktora icim biraz rahatlasin diye ,aa vajinadan kontrol beni cok korkutuyor :2::2:kızlar aradım doktoru dişim çok ağrıyo dedim minoset içebilrsin dedi bende aldım şimdi içtim inşallh geçer duaa edinn( kanamam vardı dedim kesede siz yoktunuz başka doktora gittim dedim progestana devam edicekmişim dedim ama size gelmeden içmedim dedim içebilirsin bi zararı yoktr yararı vardır dedi.Ben yarın hastanedeyim uğra mutlaka dedim yarın hastaneye gidiyorum kızlarrr ..
slm kızlarrr bızde cuma 17.haftayı dolduruyoruz kontrolum var bebısımı gorecegız heyecan sardı bıleekarnım hala yok bı anda cıkacak demkkı :) ne yapıyor acaba toslagımm
canım idrar tahlilinde nitrit negatifse idrar yolu enf. yoktur bunu çok az doktor bilir ve gereksiz antibiyotik yazar nitrit negatifse ant. kesebilirsin
bende sabahları evde oluyorum akşam çalışıyorum bazen öğleden sonra 4 e çıkıyorum.haberleşiriz.şimdi bizde 2 li test için bir muayene :50 tl birede test:40 tl 90 oluyor yada dışardan muyane ile uğraşmam dersen.130tl imiş canım.anadoluda ne kadar acaba burda Nilüfer hanım var benim dr um çok memnunum.Ama Ayşegül hanımda iyiymiş çok duydum methini normal doğurmak isteyenler onu seçiyor.senin ilki normalmiydi.ben de hafta içi öğleden sonra evde oluyorum sabahçıyım zaten yaz tatili de yaklaşıyo hep evde olcam
pazar eşim evde oluyo ama ctesileri boş oluyorum.
bende bulantı yok çok şükür cnm sen bi kendine gel atlat bu dönemi haberleşiriz.
ctesi 2li test için gidicem ama cinsiyeti öğrenebilir miyim bilmiyorum. sizin orda ne kadar cnm 2li çok fark varsa başkentte yaptırayım
Filizcim yarin kontrolun var diye yrme emi kendini bugun :) sakin ol canim .. Hersey yolunda merak etme , bugun doktor utrogestan hakkinda bir nevi uyku ilaci dedi :)). Hala kullaniyormusun ??
canım nitrit negatif çıktı fakat idrar kültüründe saçma bir bakteri de üreme oldu sanırım deriden geçiyormuş bu bakteri progestan vajinal kullanıyordum belkide elimden falan geçti bilemiyorum o yüzden antibiyotik başlattı üreme olduğu için ama kesicem mecbur bağırsaklar iflas edecek yoksa :)
saol canım benım.metpamid içiyorum canım dun akşam tam yatmaya gıdıyorudm varya ilacımı içmiştim odaya aygımı attım foşşşşşşş diye cıkardım bı sınır oldum varya gece gece onunla ugrastım
bende sabahları evde oluyorum akşam çalışıyorum bazen öğleden sonra 4 e çıkıyorum.haberleşiriz.şimdi bizde 2 li test için bir muayene :50 tl birede test:40 tl 90 oluyor yada dışardan muyane ile uğraşmam dersen.130tl imiş canım.anadoluda ne kadar acaba burda Nilüfer hanım var benim dr um çok memnunum.Ama Ayşegül hanımda iyiymiş çok duydum methini normal doğurmak isteyenler onu seçiyor.senin ilki normalmiydi.
anladım canım araştırabilirsin ancak bildiğim kadarıyla sana yardımcı olmak istedim nitrit değerin negatifse idrar yolu enfeksiyon olamaz imkansız zaten anlarsın idrar yaparken kesik kesik gelmesi şuan için gerçi normal hamileyiz ve ağrı acı hissetmen gerekir diğer bakteri üremesi ise 100.000 in üzerinde çıkması gerekir 10.000 lerde ise bu dışarıdanda bullaştığını gösterir eğer idrarda bakteri üremesi olsa idi değerin 100binlerde olurdu
Kızlaar merhabaaa. Bende yeni geldim uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldumm :) Herkese hayırlı doğum nasip olsun insallaah. 14+6 günlüğüm nasipse kasımda doğum yapıcam :) Bebeklerinizin cinsiyetini öğrendiniz mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?