2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
selam kızlar...
nasıl gidiyor??? ben heyecan içindeyim oğluşumu görecem bugün

2li test yaptırdım ama bende cıkmadı galiba :) Doktorum biraz baştan savma ilgilendiği için belki söylememişte olabilir. :/

Görememiştir canım bazı doktorlar emin olmadan da söylemiyor benimkine ben sormadan söyledi çok emindi kendisi bir dahaki kontrolünde belli olur

işte geldim budayımmmm benı mrk etmıssın canım.

işlerimden oturu gıremedım bulantı kusma devam bende bıde gunde 2 adet bulantı ılacı bı adette vıtamın alıyorum

heheh geçmişi okurken geldiğini görmemişim geçmek bilmedi seninde şu bulantı yahu çabucak geçsin inşallah

selam fedakar kasım anneleri hepinize güzel bir gün diliyorum

kontrolu olanlar inş güzel haberlerle gelirsiniz ne güzel çok arkadar cinsiyetleri öğrenmiş darısı bizlerin başına olsun inş

canim ben kozyatagi central hastanesine gittim. ama sgkli doktora degil.disaridan mustafa kir geliyordu ona gittim.usg ve ikili test icin 320 tl odedim ama degdigini dusunuyorum. cinsiyetine kadar herbiseyini soyledi. tam yarim saat bzimle ilgilendi. mesaisi bittigi halde basindan atmadi bizi. vajinal usg yapildi bana ama cok cok iyi bir doktor diyebilirim.

Oh ne güzel canım benim 3 haftam var kızımla buluşmama

bugün 4lü tarama var aslında da onu hiç düşünmüyorum. 3 hafta çok uzun yaa ben 2 hafta dayanamayıp gitmiştim. neyse bundan sonra sağlık ocağına giderim. kalp atışı duyuluyormuşya...

tatlım sağlık ocağında neden bukadar geç duyuluyor kalp atışı acaba bilgin varmı ?

valla bilmiyorum belkide onların cihazından kaynaklanıyordur? ben dinlenebildiğini de buradan öğrendim zaten. orada söylemediler bana. sağlık ocağına gittiğimde sorarım bende

bugün 4lü tarama var aslında da onu hiç düşünmüyorum. 3 hafta çok uzun yaa ben 2 hafta dayanamayıp gitmiştim. neyse bundan sonra sağlık ocağına giderim. kalp atışı duyuluyormuşya...

En son 2 mayısda gitmiştim bir ay sonra gel dedi bende 4 hazirana aldım randevuyu benim doktor çok rahat ayda bir gel bekleyen durumda istediğin zaman gel diyor

2 li iyi çıkınca başka test yağıcakmısınız diye sormadın benimki 3 lüyü yapacak galiba ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur boşuna stres yapma bencede oğlunu üşün :))

oh maşallah 38 erkek gelıo topıgee
bakalım yarın benmkı ne olcak sanırım erkek ama hayırlısı olsunda

Canım ben de şimdi sonucuma baktım nitrit negatif ama enfeksiyon var dedi doktor bana da. PH yüksek çıkmış 7.0
Keton +1 diyor negatif olmalıyken,o neyse?
Lokosit de negatif olmalıyken +1 çıkmış
Yani?

evet geçmişi okuya okuya cevap verince geç gördüm inşallah canım... çekebilirsen oğlumun gangnam style dansını koyarım

koy canımm inşallah izin verir yaaa çok merak ediyorum şuan kendiminki görmüş gibi olurum varya

oh maşallah 38 erkek gelıo topıgee
bakalım yarın benmkı ne olcak sanırım erkek ama hayırlısı olsunda

ben boşuna demiyorum topikin adını değişelim mipili topiği olsun diye erkek senesi galiba bu sene benimkinin daha ne olduğunun tahmini bile yok ortada

tatlım sağlık ocağında neden bukadar geç duyuluyor kalp atışı acaba bilgin varmı ?

Benimkini 12. haftada dinleyebilmisti o doppler aletiyle canim doktor

Asyaeren hasretgiderme gunun bugun demek ne güzel . Bol bol hasret giderirsin oglusunla ..
Guzel haberlerle gel canim ..

heralde ayda bir çağıracaklar artık ben dayanamam kiiiiii hafta bir sağlık ocağına giderim artık
16-20 arası yapılıyor ama belki de yapmayacaktır tüm doktorlar yapmıyor. ama 20. haftada detaylı ultrason için mutlaka danış derim o önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…