2li test yaptırdım ama bende cıkmadı galiba :) Doktorum biraz baştan savma ilgilendiği için belki söylememişte olabilir. :/
Kızlarrrrr burcuhayalden haberi olan varmı bir kaç gündür göremiyorum sanki ?
2li test yaptırdım ama bende cıkmadı galiba :) Doktorum biraz baştan savma ilgilendiği için belki söylememişte olabilir. :/
selam kızlar...
nasıl gidiyor??? ben heyecan içindeyim oğluşumu görecem bugün
bende merak ettim onu aslında işi vardır diye aramadım. bugün de gelmezse bir arayayım ben onu.
işte geldim budayımmmm benı mrk etmıssın canım.
işlerimden oturu gıremedım bulantı kusma devam bende bıde gunde 2 adet bulantı ılacı bı adette vıtamın alıyorum
selam hanımlar konuda açtım gerçi bi arkadaş buraya yönlendirdi.
ikili testi nerde yaptırdınız? Ben anadolu yakasındayım Zeynep kamil , göztepe yapıyormuş sanırım. Nasıl randevu aldınız? memnun kaldınız mı? ya da önereceğiniz uygun fiyatlı özel bir yer var mı?
Oh ne güzel canım benim 3 haftam var kızımla buluşmama
geldi tatlım iyi haberlerini aldık çok şükür inşallah sende güzel haberler getirir mutlu edersin bizleri
bugün 4lü tarama var aslında da onu hiç düşünmüyorum. 3 hafta çok uzun yaaben 2 hafta dayanamayıp gitmiştim. neyse bundan sonra sağlık ocağına giderim. kalp atışı duyuluyormuşya...
tatlım sağlık ocağında neden bukadar geç duyuluyor kalp atışı acaba bilgin varmı ?
bugün 4lü tarama var aslında da onu hiç düşünmüyorum. 3 hafta çok uzun yaaben 2 hafta dayanamayıp gitmiştim. neyse bundan sonra sağlık ocağına giderim. kalp atışı duyuluyormuşya...
anladım canım araştırabilirsin ancak bildiğim kadarıyla sana yardımcı olmak istedim nitrit değerin negatifse idrar yolu enfeksiyon olamaz imkansız zaten anlarsın idrar yaparken kesik kesik gelmesi şuan için gerçi normal hamileyiz ve ağrı acı hissetmen gerekir diğer bakteri üremesi ise 100.000 in üzerinde çıkması gerekir 10.000 lerde ise bu dışarıdanda bullaştığını gösterir eğer idrarda bakteri üremesi olsa idi değerin 100binlerde olurdu
evet geçmişi okuya okuya cevap verince geç gördüminşallah canım... çekebilirsen oğlumun gangnam style dansını koyarım
oh maşallah 38 erkek gelıo topıgee
bakalım yarın benmkı ne olcak sanırım erkek ama hayırlısı olsunda
tatlım sağlık ocağında neden bukadar geç duyuluyor kalp atışı acaba bilgin varmı ?
En son 2 mayısda gitmiştim bir ay sonra gel dedi bende 4 hazirana aldım randevuyu benim doktor çok rahat ayda bir gel bekleyen durumda istediğin zaman gel diyor
2 li iyi çıkınca başka test yağıcakmısınız diye sormadın benimki 3 lüyü yapacak galiba ne kadar rahat olursan o kadar iyi olur boşuna stres yapma bencede oğlunu üşün :))
saol canım ewet ne yapacgımı sasrdım işlerimin en yogun oldugu donem bırde ıslerıme odaklanamıyorum ıcım bulanıyr uffffffffffffheheh geçmişi okurken geldiğini görmemişimgeçmek bilmedi seninde şu bulantı yahu çabucak geçsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?