2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
valla bilmiyorum belkide onların cihazından kaynaklanıyordur? ben dinlenebildiğini de buradan öğrendim zaten. orada söylemediler bana. sağlık ocağına gittiğimde sorarım bende

ben hiç gitmedim sağlık ocağına burda bir tıp merkezi var muayene 22 tl zaten sağlık ocağına gitsem 10 tl falan muayene ücreti alıyorlar en azından bebişimi görüyorum kalp atışını duyuyorum ne bilim iğne için 17 haziranda çağırdılar işte sağlık ocağından okaaa

Sorucam doktoruma o ne yaptır derse onu yaptırıcam zaten ben bebeğimi görünce sağlıklı olduğunuda duyunca hiçbirşey sormadan geri geliyorum

slm ıdrar testımde bırıkı koyu bırı pembe acık çizgi çıktı hamişmiyim şimdi ben

Benimkini 12. haftada dinleyebilmisti o doppler aletiyle canim doktor

Asyaeren hasretgiderme gunun bugun demek ne güzel . Bol bol hasret giderirsin oglusunla ..
Guzel haberlerle gel canim ..

rüyamda gördüm, doktora gitmişiz 4lü tarama için ultrasonda detaylı bakmıyordu diye çok kızıp üzülüyordum nasıl heyecan yaptıysam artık rüyama girdi

İki testtim sonucu çıktı ama daha doktorum yorumlamadı kongreye gitti.Cinsiyetine erkek gibi dedi ama daha öncede kız demişti:)sağlıklı olsunda gerisi önemli değil:)

ogrenırsın canım sende gıttıgınde bakalımmm ne olucak
kızz yarın öğrenecen mi????
evet yavru yarına ogrenıcez bızde ama merak etmıyorum erkekdır
Kızlar azınlıkta kaldık mipililerin yanında :))
aynen ole canım
slm ıdrar testımde bırıkı koyu bırı pembe acık çizgi çıktı hamişmiyim şimdi ben

aaaaaaaaaa cok sevındım benımde ole cıkmıstı canımmmm ınsallah hadı bakalım haber ver bana kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…