2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Ben 12+6 da gittiğimde detaylı ultrasonla bakıldığı halde cinsiyetle ilgili herhangi birşey söylenmedi de acaba bu haftalarda öğrenen oldu mu diye merak etmiştim.Sanırım doktorum çok garantici :)

o haftalarda doğru olmayabiliyor. daha çok yorum yapmış oluyorlar. abimlerde önden öğrendi kız dediler sonraki haftalarda erkek olduğunu öğrendiler. anca tahmin olur diye düşünüyorum canım. benim doktorum da13. haftada gittim söylemedi.

aayyy canım benim sağol. geçen gün oğlumun badilerini yıkadım ütüledim kucaklamış gibi oldum birden. kokusu geldi sanki

ayhhh kız minak minak avuç içi kadar yaaa okadar içim gidiyoki anlatamam henüz daha bişey almadım ben sadece bitane emzik aldım yatağımın başına koydum okadarcık

Herkese Merhaba;

Bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar,tam olarak hangi haftada öğrenmiştiniz?

13+6 da öğrendim cinsiyetini

FİLİZZZZ benım kuzularıda listeye yaz

1.hamılelık-09.02.2013 SAT- tahmini doğum 12.11.2013- erkek,kız

doktor buyuk ihtimalle dedı değişirse soylerim

kızlar bende kaçıyorum biraz da işlerimi halledeyim. fazla dedikodu yapmayın geçmiş çok uzun oluyoo valla

erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim

Bir de ben devlet hastanesine gittiğimden ultrason makinaları malum eski ..ekrandan gördüm bebeğimi kıpır kıpır ama duymadım kalp atışı filan aynı zmanda acaba kalp atışınıda dinletir mi bana burası?

Selam kizlarr
Herkez iyidir ins ben daha yeni uyandim hamile kaldigim dan beri geceleri uyuyamiyorum ondan sonra butun gun gozumu acamiyorum ((( sizdede oyle mi acaba ? Dun gittim doktora cinsiyetini ogrenemedim kayimnvalidem ay sonu arabayla besik alip yollucak trden burda hic guzelleri yok en dandigi 200eurodan basliyo simdi besigin rengi de ya pembe ya maviymis bakalim annem pembe alcak ama ya erkekse??!! ://

ben doktor basak hanima gidiyorum orda ve cok memnunum. bebegini gorursun de kalp atisini da dinlersin.sgk li 55 tlydi sanirim muayene.

aynen yaa cok fena uyutuyor herkez 1 2 gunde alırken ben 4 tane gunde ıcıyorum dusun halımı ya cok agır gelıyor
kullanıyorum hala devam canım bakalım yarın ne dıycek dr.:18:

canım bende 12. haftam dolana kadar kullandım progesteron ama hap şeklinde değil jel olarak beni hiç olumsuz etkilemedi ve daha etkili demişlerdi vajinal aldığım için doktorun yanaşmadı mı ona , yada hapı alttan almana ..................

canım bağzı arkadaşlar 8. 9. hafta da duyuyorlar kalp atışını 320 tl biraz pahalı geldi açıkcası bana drogos sifaya gidebirsin sana yakınsa muayene ve ikili test yüz küsür demişdi arkadaş yine buradaki arkadaşlarında önerileri olacaktır tabiki sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…