Ben 12+6 da gittiğimde detaylı ultrasonla bakıldığı halde cinsiyetle ilgili herhangi birşey söylenmedi de acaba bu haftalarda öğrenen oldu mu diye merak etmiştim.Sanırım doktorum çok garantici :)
aayyy canım benim sağol. geçen gün oğlumun badilerini yıkadım ütüledim kucaklamış gibi oldum birden. kokusu geldi sanki
Herkese Merhaba;
Bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar,tam olarak hangi haftada öğrenmiştiniz?
neyse kızlar ben kacıyım kuafore gıdıyım patladım evde :2:
ayhhh kız minak minak avuç içi kadar yaaa okadar içim gidiyoki anlatamam henüz daha bişey almadım ben sadece bitane emzik aldım yatağımın başına koydum okadarcık
neyse kızlar ben kacıyım kuafore gıdıyım patladım evde :2:
bende tecrübesizliğimden badiyi kısa kollu almışım. olsun
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim
canim ben kozyatagi central hastanesine gittim. ama sgkli doktora degil.disaridan mustafa kir geliyordu ona gittim.usg ve ikili test icin 320 tl odedim ama degdigini dusunuyorum. cinsiyetine kadar herbiseyini soyledi. tam yarim saat bzimle ilgilendi. mesaisi bittigi halde basindan atmadi bizi. vajinal usg yapildi bana ama cok cok iyi bir doktor diyebilirim.
Bir de ben devlet hastanesine gittiğimden ultrason makinaları malum eski ..ekrandan gördüm bebeğimi kıpır kıpır ama duymadım kalp atışı filan aynı zmanda acaba kalp atışınıda dinletir mi bana burası?
Herkese Merhaba;
Bebeklerinin cinsiyetlerini öğrenen arkadaşlar,tam olarak hangi haftada öğrenmiştiniz?
aynen yaa cok fena uyutuyor herkez 1 2 gunde alırken ben 4 tane gunde ıcıyorum dusun halımı ya cok agır gelıyor
kullanıyorum hala devam canım bakalım yarın ne dıycek dr.:18:
Bir de ben devlet hastanesine gittiğimden ultrason makinaları malum eski ..ekrandan gördüm bebeğimi kıpır kıpır ama duymadım kalp atışı filan aynı zmanda acaba kalp atışınıda dinletir mi bana burası?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?