Selam kizlarr
Herkez iyidir ins ben daha yeni uyandim hamile kaldigim dan beri geceleri uyuyamiyorum ondan sonra butun gun gozumu acamiyorum((( sizdede oyle mi acaba ? Dun gittim doktora cinsiyetini ogrenemedim kayimnvalidem ay sonu arabayla besik alip yollucak trden burda hic guzelleri yok en dandigi 200eurodan basliyo simdi besigin rengi de ya pembe ya maviymis bakalim annem pembe alcak ama ya erkekse??!! ://
kızlar dörtlü test yaptıran varmı aranızda nekadara yaptırdınız doktor benden istedide:26:
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim
yaaa ben de c.tesi gidicem ama doktor benden de istermi acaba 4lü yada 3lü :26: araştırırız tatlım nezaman yaptırcakmıssın peki ?
hazişranın ikinci haftası dedi yaa şuanda 13 haftayız tam:44::44:
kızlar iki gündür deli gibi kasıntılar başladı bende.. acilen bi krem almam gerek yoksa catlıycam((
siz başladınız mı hangisini kullanıyorsunuz? iş çıkısı alıcam ama lierac mı mustela mı karar veremedim ya
kızlar iki gündür deli gibi kasıntılar başladı bende.. Acilen bi krem almam gerek yoksa catlıycam((
siz başladınız mı hangisini kullanıyorsunuz? Iş çıkısı alıcam ama lierac mı mustela mı karar veremedim ya
hazişranın ikinci haftası dedi yaa şuanda 13 haftayız tam:44::44:
kızlar iki gündür deli gibi kasıntılar başladı bende.. acilen bi krem almam gerek yoksa catlıycam((
siz başladınız mı hangisini kullanıyorsunuz? iş çıkısı alıcam ama lierac mı mustela mı karar veremedim ya
tamam canım eklerım sımdı lısteye.13+6 da öğrendim cinsiyetini
FİLİZZZZ benım kuzularıda listeye yaz
1.hamılelık-09.02.2013 SAT- tahmini doğum 12.11.2013- erkek,kız
doktor buyuk ihtimalle dedı değişirse soylerim
valla ben yarın dr gıdıcem dıye gıttım bıde 7 gun sonra evlılık yıldonumumuz bakalım ozamanda gıdıcemBende istiyorum :))) 2 hafta sonra düğün var ona saklıyorum kendimi
ınsan gıdınce kuafore rahatlıyor dımı ohhhhhh bakım ne guzel seyben de geçen pazar günü gördüm o işiakşa olsada eve gitsek
oyyyyyyyyyyyyyyy gozun aydnnnnnnnnn canımmmmm çok mutlu oldum gonlune gore olduerkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim
canım bende 12. haftam dolana kadar kullandım progesteron ama hap şeklinde değil jel olarak beni hiç olumsuz etkilemedi ve daha etkili demişlerdi vajinal aldığım için doktorun yanaşmadı mı ona , yada hapı alttan almana ..................
Ayni bende , basim cok agriyoselamlar herkese.bugun halsizliğim hat safhada ve enerjim sıfır.ne konuşasım var ne gülesim.bebişimide özledim zaten
Hosgeldin cnm .. Ben daha ögrenemedim cinsiyetini , randevumada 2 hafta var dahaKızlaar merhabaaa. Bende yeni geldim uzun zamandır takip ediyordum fakat yeni üye oldumm :) Herkese hayırlı doğum nasip olsun insallaah. 14+6 günlüğüm nasipse kasımda doğum yapıcam :) Bebeklerinizin cinsiyetini öğrendiniz mi acaba ?
Tam hayirli haberlerle gel diyecekken ben gecmisi okumaya gelmisin bile gözün aydin canim, darisi bize olsun ..selam kızlar...
nasıl gidiyor??? ben heyecan içindeyim oğluşumu görecem bugün
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim
kızlar iki gündür deli gibi kasıntılar başladı bende.. Acilen bi krem almam gerek yoksa catlıycam((
siz başladınız mı hangisini kullanıyorsunuz? Iş çıkısı alıcam ama lierac mı mustela mı karar veremedim ya
tamam canım eklerım sımdı lısteye.
valla ben yarın dr gıdıcem dıye gıttım bıde 7 gun sonra evlılık yıldonumumuz bakalım ozamanda gıdıcem
ınsan gıdınce kuafore rahatlıyor dımı ohhhhhh bakım ne guzel sey
oyyyyyyyyyyyyyyy gozun aydnnnnnnnnn canımmmmm çok mutlu oldum gonlune gore oldu
Ben zaten eklemıstım erkek dıye senı lısteye
bende vajınal alıyordum canım ama kanama oldu benım sonra vajınal olanı kestık zarar verır dıye hap olarak verdı
hayır hapı daha etkılı jelı hem vajınaya zarar verıyor hemde daha az progestan ıcerıyor.
hap şeklinde olanıda alttan alıyolar sen onu mu alınca sıkıntı yaşadın benimki 10 cm lik bir çubuktu zevksiz ilişki yaşadım bir 45 gün :120::120::120: şükür bitti inş. Tez zamanda biter sıkıntın seninde
kaşıntı olunca catlaklar için oldugunu dusundum acayip kasınıyorlar cunku
lierac öneriyor herkes inş paydası olur ama paraben var demişti sanki burda birisi
doktora gidince de sorucam bakalım hayırlısı
yağ kullanmadım hiç erken başladı ya
aynen crıone adı benımde oleydı ıste o jel olanında cok az progestan ıcerıyor
ben hap olarak alıyorum agız yoluyla .vajınal almıyorum zarar verır dıye bıraktırdı ben hamıle kaldıgımdan berı kullanıyorumm maalesef dusuk tehlıkem vardı.
selam bugun test yaptım bırı kırmızı bırı pembe cıktı hamiş olblmrıym gecen ayda 2 defa hasta oldumAYNEN CRIONE adı benımde oleydı ıste o jel olanında cok az progestan ıcerıyor
ben hap olarak alıyorum agız yoluyla .vajınal almıyorum zarar verır dıye bıraktırdı ben hamıle kaldıgımdan berı kullanıyorumm maalesef dusuk tehlıkem vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?