2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

eee biraz daha bekleyin tatlım acele etme bence cinsiyeti öğrenin öyle göndersinler madem daha çok var nasılsa bir kaç hafta daha sıkın dişinizi

erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim

hayılrı olsun canım cok sevındımmmmmm dımek sende şehzade anası oldun

oğullarımıza kız bulamayacaz bu topık bulluk doldu

kızlar iki gündür deli gibi kasıntılar başladı bende.. acilen bi krem almam gerek yoksa catlıycam((

siz başladınız mı hangisini kullanıyorsunuz? iş çıkısı alıcam ama lierac mı mustela mı karar veremedim ya

benimde göğüslerim cok fena bende arıyorum bı krem zeytin yağ dıyorlar ama kokusu bıraz dert

pardon yaa ne kaşıntısdı bu ve ne kremi??

mustela yı iyi die biliyorum canım diğeri hk hiç bilgim yok bebe yağını da dene istersen

13+6 da öğrendim cinsiyetini

FİLİZZZZ benım kuzularıda listeye yaz

1.hamılelık-09.02.2013 SAT- tahmini doğum 12.11.2013- erkek,kız

doktor buyuk ihtimalle dedı değişirse soylerim
tamam canım eklerım sımdı lısteye.
Bende istiyorum :))) 2 hafta sonra düğün var ona saklıyorum kendimi
valla ben yarın dr gıdıcem dıye gıttım bıde 7 gun sonra evlılık yıldonumumuz bakalım ozamanda gıdıcem
ben de geçen pazar günü gördüm o işi akşa olsada eve gitsek
ınsan gıdınce kuafore rahatlıyor dımı ohhhhhh bakım ne guzel sey
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim
oyyyyyyyyyyyyyyy gozun aydnnnnnnnnn canımmmmm çok mutlu oldum gonlune gore oldu
ben zaten eklemıstım erkek dıye senı lısteye

bende vajınal alıyordum canım ama kanama oldu benım sonra vajınal olanı kestık zarar verır dıye hap olarak verdı
hayır hapı daha etkılı jelı hem vajınaya zarar verıyor hemde daha az progestan ıcerıyor.

selamlar herkese.bugun halsizliğim hat safhada ve enerjim sıfır.ne konuşasım var ne gülesim.bebişimide özledim zaten
Ayni bende , basim cok agriyo
Hosgeldin cnm .. Ben daha ögrenemedim cinsiyetini , randevumada 2 hafta var daha (
selam kızlar...
nasıl gidiyor??? ben heyecan içindeyim oğluşumu görecem bugün
Tam hayirli haberlerle gel diyecekken ben gecmisi okumaya gelmisin bile gözün aydin canim, darisi bize olsun ..

benim karın bölgem değilde uzun zamandır bacaklarım kaşınıyo , 2li sonucumu öğrenmek için aradığımda doktora sordum telde , oda 6. Aydan sonra krem dedi telde olunca uzatmadım bende 10 gün sonra gidince sorcam kaşıntıları söyleyip , kaşıntılar için çatlama belirtisi diyede duydum vucudun bebeğe alerjisel tepkisi diyede :44::44::44:

hap şeklinde olanıda alttan alıyolar sen onu mu alınca sıkıntı yaşadın benimki 10 cm lik bir çubuktu zevksiz ilişki yaşadım bir 45 gün :120::120::120: şükür bitti inş. Tez zamanda biter sıkıntın seninde

kaşıntı olunca catlaklar için oldugunu dusundum acayip kasınıyorlar cunku

lierac öneriyor herkes inş paydası olur ama paraben var demişti sanki burda birisi

doktora gidince de sorucam bakalım hayırlısı

yağ kullanmadım hiç erken başladı ya

AYNEN CRIONE adı benımde oleydı ıste o jel olanında cok az progestan ıcerıyor
ben hap olarak alıyorum agız yoluyla .vajınal almıyorum zarar verır dıye bıraktırdı ben hamıle kaldıgımdan berı kullanıyorumm maalesef dusuk tehlıkem vardı.

bana da haber ver benım doktora gıtmeme 3 hafta var daha

bende o crioneyi 12. Haftam bitene kadar kullandım ilki düşüktü benim o yüzden kullandırdı doktor aspirinede hala devam ettiriyo , inşallah yakında seninkide keser canım ..................

selam bugun test yaptım bırı kırmızı bırı pembe cıktı hamiş olblmrıym gecen ayda 2 defa hasta oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…