bende o crioneyi 12. Haftam bitene kadar kullandım ilki düşüktü benim o yüzden kullandırdı doktor aspirinede hala devam ettiriyo , inşallah yakında seninkide keser canım ..................
sevda sana herkez cvp verıyor ama sen ısrarla hep aynı soruları 2 cı kez daha soruyorsun canım..selam bugun test yaptım bırı kırmızı bırı pembe cıktı hamiş olblmrıym gecen ayda 2 defa hasta oldum
sevda sana herkez cvp verıyor ama sen ısrarla hep aynı soruları 2 cı kez daha soruyorsun canım..
olabılırsın benımde oyle cıkmıstı kan testi vermen lazım emın olmak ıcın
ben sakinim zaten sana hepımız cvp yazdık gecendede aynı oldu yazıyoruz okumadan gıdıorsun bunu anlatmaya calıstım..sakin olurmusun bu celallenmek niyedir.ben suan cok heyecanlıyım ne yaptıgımı bılmıorum..
kızlar iki gündür deli gibi kasıntılar başladı bende.. acilen bi krem almam gerek yoksa catlıycam((
siz başladınız mı hangisini kullanıyorsunuz? iş çıkısı alıcam ama lierac mı mustela mı karar veremedim ya
ben sakinim zaten sana hepımız cvp yazdık gecendede aynı oldu yazıyoruz okumadan gıdıorsun bunu anlatmaya calıstım..
bu sıteye daha alışamadım kardeşim sık sık burda degılım .bana yazılan cevapları zor buluyorum net gdıor vs. pc zaten sııkıntılı..her neyse ii akşamlar
tamam canım eklerım sımdı lısteye.
valla ben yarın dr gıdıcem dıye gıttım bıde 7 gun sonra evlılık yıldonumumuz bakalım ozamanda gıdıcem
ınsan gıdınce kuafore rahatlıyor dımı ohhhhhh bakım ne guzel sey
oyyyyyyyyyyyyyyy gozun aydnnnnnnnnn canımmmmm çok mutlu oldum gonlune gore oldu
ben zaten eklemıstım erkek dıye senı lısteye
bende vajınal alıyordum canım ama kanama oldu benım sonra vajınal olanı kestık zarar verır dıye hap olarak verdı
hayır hapı daha etkılı jelı hem vajınaya zarar verıyor hemde daha az progestan ıcerıyor.
büyük bir ihtimal hamişsin canım bir kan testi yaptırsan iyi olur daha net anlaşılır.selam bugun test yaptım bırı kırmızı bırı pembe cıktı hamiş olblmrıym gecen ayda 2 defa hasta oldum
kızlar badenınde cesası sanırım 5 gun
1 gun olsa gelırdı tüühhh neharla badenın uzun oldu cesaları
inşallah canım benım asprınıde kestı kanama olunca kanı sulandırdıgı ıcın kanamayı dahada arttırabılırmıs
bende farkında olmadan gece kaşınıyorum canım. sonra canım acıo uyanıorumçatlamayız inşallah. ben vazelin kullanmayı düşünüyorum
Hemde nasıl bayağıdır bakamıyodum kendime gittimde içim dışım açıldı valla hem kuaförün havasıda bir başka oluyor canımmm
bende aksam bı kas bıyık aldırayım dıyorum.ıbonun oglu ıdo gıbı olucam yoksa
aynen ya bı gıttım ohh sacımıda boyatasım geldı ama boyatamam sımdılıkHemde nasıl bayağıdır bakamıyodum kendime gittimde içim dışım açıldı valla hem kuaförün havasıda bir başka oluyor canımmm
canım lekelerım bitti 3 4 gundur gelmıyor ama bu seferde yogun akıntı gelıyor ve bazen seffaf bazen sarı olarak gelıyorcanım senin kanama ne durumda. düzelmiştir umarım
ben 1 aydır kullanmaya basladım canım.kayısı cekırdegı yagı kakao yagı ve susam yagını karıstırıp suruyorum.benım kasınmalarım cok erken basladı.cunku hergun 2 kere gobekten ıgne oluyorum.tenım ıyıce hassaslastı.bu yagları bana doktorum tavsıye ettı
Hemde nasıl bayağıdır bakamıyodum kendime gittimde içim dışım açıldı valla hem kuaförün havasıda bir başka oluyor canımmm
ben öyleydim valla eşimle yarışcaktım nerdeyse oda tüysüz anam öyle fazla tüyüde yok bende aksine esmerim tüylüyüm
bana da haber ver benım doktora gıtmeme 3 hafta var daha
arkadaşımda bana akzer diye bi çatlak yağını tavsiye etmişdi içinde Badem yağı, Kakao yağı, Fındık yağı, Portakal yağı, Acıbadem yağı, Kayısı yağı, Kabak çekirdeği yağı, Susam yağı, Sarı kantoron yağı. varmış nasıldır acaba bilemedim aktardan almış o.
bende bugun onları yaptırdım geldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?