2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
bende o crioneyi 12. Haftam bitene kadar kullandım ilki düşüktü benim o yüzden kullandırdı doktor aspirinede hala devam ettiriyo , inşallah yakında seninkide keser canım ..................

inşallah canım benım asprınıde kestı kanama olunca kanı sulandırdıgı ıcın kanamayı dahada arttırabılırmıs

selam bugun test yaptım bırı kırmızı bırı pembe cıktı hamiş olblmrıym gecen ayda 2 defa hasta oldum
sevda sana herkez cvp verıyor ama sen ısrarla hep aynı soruları 2 cı kez daha soruyorsun canım..
olabılırsın benımde oyle cıkmıstı kan testi vermen lazım emın olmak ıcın

bende farkında olmadan gece kaşınıyorum canım. sonra canım acıo uyanıorum çatlamayız inşallah. ben vazelin kullanmayı düşünüyorum

bilgece senı lısteye ekledım bı kız bı erkek ama renklerı ayrı yaapamadımm beceremedım bak bı böle oldu

ben sakinim zaten sana hepımız cvp yazdık gecendede aynı oldu yazıyoruz okumadan gıdıorsun bunu anlatmaya calıstım..

bu sıteye daha alışamadım kardeşim sık sık burda degılım .bana yazılan cevapları zor buluyorum net gdıor vs. pc zaten sııkıntılı..her neyse ii akşamlar

kızlar badenınde cesası sanırım 5 gun
1 gun olsa gelırdı tüühhh neharla badenın uzun oldu cesaları

bu sıteye daha alışamadım kardeşim sık sık burda degılım .bana yazılan cevapları zor buluyorum net gdıor vs. pc zaten sııkıntılı..her neyse ii akşamlar

sanırım daha once ASılama bolumunde bırlıkteydık .benmı ole hatırlıyorum.
hamıle oldugunu anlaman ıcınde kan vermen lazım bnımde ole sılık cıkmıstı cunku kan verdırdı dr.

Hemde nasıl bayağıdır bakamıyodum kendime gittimde içim dışım açıldı valla hem kuaförün havasıda bir başka oluyor canımmm

selam bugun test yaptım bırı kırmızı bırı pembe cıktı hamiş olblmrıym gecen ayda 2 defa hasta oldum
büyük bir ihtimal hamişsin canım bir kan testi yaptırsan iyi olur daha net anlaşılır.

kızlar badenınde cesası sanırım 5 gun
1 gun olsa gelırdı tüühhh neharla badenın uzun oldu cesaları

badenin cevaplarınada şöle bir baktım bi yerde çok küçük bişeyler olmuş gibi sanki ama ceza alıcak birşey göremedim ben bu hiç iyi olmadı merak ediyoruz burda

bende farkında olmadan gece kaşınıyorum canım. sonra canım acıo uyanıorum çatlamayız inşallah. ben vazelin kullanmayı düşünüyorum

ben 1 aydır kullanmaya basladım canım.kayısı cekırdegı yagı kakao yagı ve susam yagını karıstırıp suruyorum.benım kasınmalarım cok erken basladı.cunku hergun 2 kere gobekten ıgne oluyorum.tenım ıyıce hassaslastı.bu yagları bana doktorum tavsıye ettı

Hemde nasıl bayağıdır bakamıyodum kendime gittimde içim dışım açıldı valla hem kuaförün havasıda bir başka oluyor canımmm
aynen ya bı gıttım ohh sacımıda boyatasım geldı ama boyatamam sımdılık

canım senin kanama ne durumda. düzelmiştir umarım
canım lekelerım bitti 3 4 gundur gelmıyor ama bu seferde yogun akıntı gelıyor ve bazen seffaf bazen sarı olarak gelıyor
yarın dr sorucam bakalım

arkadaşımda bana akzer diye bi çatlak yağını tavsiye etmişdi içinde Badem yağı, Kakao yağı, Fındık yağı, Portakal yağı, Acıbadem yağı, Kayısı yağı, Kabak çekirdeği yağı, Susam yağı, Sarı kantoron yağı. varmış nasıldır acaba bilemedim aktardan almış o.

bana da haber ver benım doktora gıtmeme 3 hafta var daha

doktoru bekleyemedim lierac aldım. yarın gelecek bu aksam için de vazelin aldım belki yatısır biraz ama bendeki kasıntı sanki farklı gibi. o kadar kilo almadım neden her yerim kasınıyor insanın bacagının alt tarafı da kasınır mı ya. saç diplerim bile kasınıyor(( ya da psikolojim mi bpzukdu acaba (

bende bugun onları yaptırdım geldım

bak o yag bayagı ıyıymıs.bı de aktara sor onlar da herseyı bılıyor

fılızcım yaa sorma ınsanlıktan cıkmaya bır adım kaldısana bısey sorucam canım.ben ozel bolgeme agda yapmıyorum kanama oldugundan berı.sımdı durdu ama korkuyorum.jıletten de oldum olası hoslanmam bı de beceremem dıye korkuyorum.sen nasıl yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…