2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
canım ben epılasyona gıtmıstım tabı genıtal gerı cıktı şoklardayım hala etkısınden kurtulamadım onca parayamı uzuluyum kabak gıbıydı rahatlıga alısmıstım onamı uzuluyum bılemeıdm cok garıp komple gıtmıstım ama sadece genıtal ve gobek bolgemde kıl cıktı
aslında cokta kıllı deıldım eşimin kıla tiki var
agda bana yasak epılasyondan dolayı ben erkeklerın kullandıgı tras makınesı ıle alabılıyorum
ama sen jılet yerıne agda yap bence bişey olmaz ustlerıne yap en azından alt tarafınıda sonra yaparsın

göbeğimiz fırlayınca ne halt yicez ben asıl onu merak ediyorum şimdi yine iyi kötü alıyoruz da

kızlar netten biraz baktım da her kasıntıyı çatlama nedeni olarak görmememk gerekiyormuş. karaciğer enzimlerinin yukselmesi filand a neden olabiliyormuş eğer tüm vücutta dış bir belirti olmaksızın kasınma varsa.

cuma doktora gidicne sorucam bakalım inş kötü bir durum yoktur(

bısey olmaz dımı fılızcım kanamayı fılan tekrar gundeme getırmem.ayyy adım atmaya korkar oldum

Merhaba herkese ben buraya yorum yazmasam da hep sizi takipteyim benimde orensim olucak rabbimin izniyle pazartesi kontrolümüz var Allaha emanet olun

Tatildeyim bacım arada tel.den girmeye çalışıyorum .çok şükür biz iyiyiz siz nasılsınız . 3 lu test sorunlarımız maşallah iyi çıktı.3 hafta sonra ayrıntılı ultrason varmış

ohh ohh maşallah hadi gözün aydın ultrason sonuçlarında gayet güzel çıkıcak allahın izniyle canım benim yerimede tatil yap valla biz işden güçden fırsat bulamıyoruz

göbeğimiz fırlayınca ne halt yicez ben asıl onu merak ediyorum şimdi yine iyi kötü alıyoruz da
aynen ozamanda eşlerımız alıcak
Lekeler gitmiş maşallah
ayy evet canımmm sukur 3 4 gundur lekeler gelmıo ınsllahta gelmezz:18: yarın dr gıdıcem bakalımmm durum nedır gorcez
bısey olmaz dımı fılızcım kanamayı fılan tekrar gundeme getırmem.ayyy adım atmaya korkar oldum
canım olmaz nıe olsunkii bende agdayla alıcaktım ama ızın vermedıler epılasyondakıler.bende ole valla 3 4 gundur gelmıo nasıl mutluyum ıns da gelmezler yaa yarın guzel seyler duyup gelmeyı cok ıstıyorum :18::18:

ohh ohh maşallah hadi gözün aydın ultrason sonuçlarında gayet güzel çıkıcak allahın izniyle canım benim yerimede tatil yap valla biz işden güçden fırsat bulamıyoruz

Ben 2 aydır raporluyum yoksaaaaa. .. sağol canım darısı sizlerin başına inşallah güzel sonuçlarla gelin.

Ssssss sessiz ol bitti gitti ışte yarın güzel sonuçlarla gel canım Puffy den haber var mi

ben çok utanırım

merak etme tatlım yarın güle oynaya geliceksin burda hep beraber dans edices

Ben 2 aydır raporluyum yoksaaaaa. .. sağol canım darısı sizlerin başına inşallah güzel sonuçlarla gelin.

aminnnn inşallah canımmm

canım gazi hukuk aştinin orda diye biliyorum adres besevler mi yazıyor emin misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…