canım ben epılasyona gıtmıstım tabı genıtal gerı cıktı şoklardayım hala etkısınden kurtulamadım onca parayamı uzuluyum kabak gıbıydı rahatlıga alısmıstım onamı uzuluyum bılemeıdm cok garıp komple gıtmıstım ama sadece genıtal ve gobek bolgemde kıl cıktıbak o yag bayagı ıyıymıs.bı de aktara sor onlar da herseyı bılıyor
fılızcım yaa sorma ınsanlıktan cıkmaya bır adım kaldısana bısey sorucam canım.ben ozel bolgeme agda yapmıyorum kanama oldugundan berı.sımdı durdu ama korkuyorum.jıletten de oldum olası hoslanmam bı de beceremem dıye korkuyorum.sen nasıl yapıyorsun
Selam fistiklar:103::103::103::103:
sen nerelerdesin kız merak ediyoruz burda dimi
canım ben epılasyona gıtmıstım tabı genıtal gerı cıktı şoklardayım hala etkısınden kurtulamadım onca parayamı uzuluyum kabak gıbıydı rahatlıga alısmıstım onamı uzuluyum bılemeıdm cok garıp komple gıtmıstım ama sadece genıtal ve gobek bolgemde kıl cıktı
aslında cokta kıllı deıldım eşimin kıla tiki var
agda bana yasak epılasyondan dolayı ben erkeklerın kullandıgı tras makınesı ıle alabılıyorum
ama sen jılet yerıne agda yap bence bişey olmaz ustlerıne yap en azından alt tarafınıda sonra yaparsın
selam yavru nerdesın kız napıosun bakalım kaçak
canım ben epılasyona gıtmıstım tabı genıtal gerı cıktı şoklardayım hala etkısınden kurtulamadım onca parayamı uzuluyum kabak gıbıydı rahatlıga alısmıstım onamı uzuluyum bılemeıdm cok garıp komple gıtmıstım ama sadece genıtal ve gobek bolgemde kıl cıktı
aslında cokta kıllı deıldım eşimin kıla tiki var
agda bana yasak epılasyondan dolayı ben erkeklerın kullandıgı tras makınesı ıle alabılıyorum
ama sen jılet yerıne agda yap bence bişey olmaz ustlerıne yap en azından alt tarafınıda sonra yaparsın
Tatildeyim bacım arada tel.den girmeye çalışıyorum .çok şükür biz iyiyiz siz nasılsınız . 3 lu test sorunlarımız maşallah iyi çıktı.3 hafta sonra ayrıntılı ultrason varmış
aynen ozamanda eşlerımız alıcakgöbeğimiz fırlayınca ne halt yicez ben asıl onu merak ediyorum şimdi yine iyi kötü alıyoruz da
ayy evet canımmm sukur 3 4 gundur lekeler gelmıo ınsllahta gelmezz:18: yarın dr gıdıcem bakalımmm durum nedır gorcezLekeler gitmiş maşallah
canım olmaz nıe olsunkii bende agdayla alıcaktım ama ızın vermedıler epılasyondakıler.bende ole valla 3 4 gundur gelmıo nasıl mutluyumbısey olmaz dımı fılızcım kanamayı fılan tekrar gundeme getırmem.ayyy adım atmaya korkar oldum
ohh ohh maşallahhadi gözün aydın ultrason sonuçlarında gayet güzel çıkıcak allahın izniyle canım benim yerimede tatil yap valla biz işden güçden fırsat bulamıyoruz
aynen ozamanda eşlerımız alıcak
ayy evet canımmm sukur 3 4 gundur lekeler gelmıo ınsllahta gelmezz:18: yarın dr gıdıcem bakalımmm durum nedır gorcez
canım olmaz nıe olsunkii bende agdayla alıcaktım ama ızın vermedıler epılasyondakıler.bende ole valla 3 4 gundur gelmıo nasıl mutluyumıns da gelmezler yaa yarın guzel seyler duyup gelmeyı cok ıstıyorum :18::18:
Arkadaşlar ankarada oturanların yardımına ihtiyacım var
aynen ozamanda eşlerımız alıcak
ayy evet canımmm sukur 3 4 gundur lekeler gelmıo ınsllahta gelmezz:18: yarın dr gıdıcem bakalımmm durum nedır gorcez
canım olmaz nıe olsunkii bende agdayla alıcaktım ama ızın vermedıler epılasyondakıler.bende ole valla 3 4 gundur gelmıo nasıl mutluyumıns da gelmezler yaa yarın guzel seyler duyup gelmeyı cok ıstıyorum :18::18:
Ben 2 aydır raporluyumyoksaaaaa. .. sağol canım darısı sizlerin başına inşallah güzel sonuçlarla gelin.
Ssssss sessiz ol bitti gitti ışteyarın güzel sonuçlarla gel canım Puffy den haber var mi
ne gibi canım ben ankaradayım
Süpermiş haftasonu ankaraya gelicem hızlı trenle sınavım var sınav yerin gazi ünv hukuk fakültesi verilen adres beşevler metrosu yakını trenden iip metroya biince beşevler metro dyrağında inince bulailirmiyim okulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?