canım gazi hukuk aştinin orda diye biliyorum adres besevler mi yazıyor emin misin?
ben çok utanırım
merak etme tatlım yarın güle oynaya geliceksin burda hep beraber dans edices
inş inşşpuffy abla geldı bugun oda kayıptı oglan sunnet olcakmıss onun hazırlıkları varmıss :)
kaşıntı olunca catlaklar için oldugunu dusundum acayip kasınıyorlar cunku
lierac öneriyor herkes inş paydası olur ama paraben var demişti sanki burda birisi
doktora gidince de sorucam bakalım hayırlısı
yağ kullanmadım hiç erken başladı ya
canım gazi hukuk aştinin orda diye biliyorum adres besevler mi yazıyor emin misin?
Gazi ünv hukuk fakültesi emniyet mah muammer bostancı cad beşevler ankara parantez içinde de beşevelr metrosu yakını yazıyor canım
benm de karar veremedim ilk gebeliğimde lireac kullandım hiç çatlama olmadı sanırım onu alacağım tekrar.
ben onu öğrenip sana yazayım sanım inşallah...
Size bisey danisicam ben ikili test yaptirmadim aslinda 4 lu tarama yaptirmayi da dusunmuyodum ama biraz kafam karisti ne yapmaliyim ya 
Gazi ünv hukuk fakültesi emniyet mah muammer bostancı cad beşevler ankara parantez içinde de beşevelr metrosu yakını yazıyor canım
Canım gazi hukuk beşevler metrosunun oraya yakın beşevler metrosundan inince kavşakta yuvarlak bi fıskiye görüceksin orda simdi yönünü anlatırdım ama karıştırırsın orda kime dorarsan gösterirler adresteki gibi beşevler metrosuna yakın
sağol canım. evet çok şükür ölçümleri iyi. bir de cinsiyetleri öğrenebilseydik:)
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin oh be hep mipiliydi kız geldi yine :)))kızlar 15 +4 te kızımız olacagını ogrendım buguın cok karısık duygular hıssedıyorum. kızım olacak yaaa
Doktordan geldim ikili testte sorun yokmuş çok şükür ama ayrıntılı usg de yaptırıcam yine de.zaten doktorum ben sorun olmasa da istiyorum dedi organları açısından.
Çatlak kremi için eart mama angel baby önerdi organikmiş bu ürün.
Birde güneş lekelenmesine dikkat et dedi hamilelikte çok oluyomuş yüz için yüksek faktör krem kullanmaya başla dedi ki ben epeyce esmerim aslında.sizinde aklınızda olsun.birde tatili ağustosa bırakmayın dedi zorluk çekersin kanama falan yaşayabilirsin dedi.bende size aktarayım dedim öğrendiklerimi
Doktordan geldim ikili testte sorun yokmuş çok şükür ama ayrıntılı usg de yaptırıcam yine de.zaten doktorum ben sorun olmasa da istiyorum dedi organları açısından.
Birde güneş lekelenmesine dikkat et dedi hamilelikte çok oluyomuş yüz için yüksek faktör krem kullanmaya başla dedi ki ben epeyce esmerim aslında.sizinde aklınızda olsun.birde tatili ağustosa bırakmayın dedi zorluk çekersin kanama falan yaşayabilirsin dedi.bende size aktarayım dedim öğrendiklerimi
kızlar 15 +4 te kızımız olacagını ogrendım buguın cok karısık duygular hıssedıyorum. kızım olacak yaaa
hayırlısı olsun canımm gozun aydınnnnkızlar 15 +4 te kızımız olacagını ogrendım buguın cok karısık duygular hıssedıyorum. kızım olacak yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?