2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
ben çok utanırım

merak etme tatlım yarın güle oynaya geliceksin burda hep beraber dans edices

ay bısey dıcem ama ayıp kaccak hahahahhaha koptum yaa o sey olurken utanmıon ama
şaka bıyana evlenelı az olmus senın sanırım ondan utanman normal

benm de karar veremedim ilk gebeliğimde lireac kullandım hiç çatlama olmadı sanırım onu alacağım tekrar.

Size bisey danisicam ben ikili test yaptirmadim aslinda 4 lu tarama yaptirmayi da dusunmuyodum ama biraz kafam karisti ne yapmaliyim ya 

Cnm bana doktorum sordu ne olursa olsun doğurucam diyorsan yaptırmayabilirsin dedi.ki ben de oyle düşünüyorum.ama bebkte oluşabilecek bisürü soruna bakılabiliyor organlar vs.
Sana tavsiyem 18-22 hafta arası ayrıntılı fetal ultrasona gir muhakkak.konusunda uzman bir doktorda yaptır.organ gelişimiyle ilgili detaylı bilgi alıyoruz ve Allah korusun bi yerde bi sorun varsa belki de doğar doğmaz müdahale şansı oluyor

Gazi ünv hukuk fakültesi emniyet mah muammer bostancı cad beşevler ankara parantez içinde de beşevelr metrosu yakını yazıyor canım

Canım gazi hukuk beşevler metrosunun oraya yakın beşevler metrosundan inince kavşakta yuvarlak bi fıskiye görüceksin orda simdi yönünü anlatırdım ama karıştırırsın orda kime dorarsan gösterirler adresteki gibi beşevler metrosuna yakın

Saol canım teşekkür ederim beşevler metrosunun orda olduğunu öğrenmek istiyordum zaten her türlü bulurum orda :))

kızlar 15 +4 te kızımız olacagını ogrendım buguın cok karısık duygular hıssedıyorum. kızım olacak yaaa

Doktordan geldim ikili testte sorun yokmuş çok şükür ama ayrıntılı usg de yaptırıcam yine de.zaten doktorum ben sorun olmasa da istiyorum dedi organları açısından.
Çatlak kremi için eart mama angel baby önerdi organikmiş bu ürün.
Birde güneş lekelenmesine dikkat et dedi hamilelikte çok oluyomuş yüz için yüksek faktör krem kullanmaya başla dedi ki ben epeyce esmerim aslında.sizinde aklınızda olsun.birde tatili ağustosa bırakmayın dedi zorluk çekersin kanama falan yaşayabilirsin dedi.bende size aktarayım dedim öğrendiklerimi

kızlar 15 +4 te kızımız olacagını ogrendım buguın cok karısık duygular hıssedıyorum. kızım olacak yaaa
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin oh be hep mipiliydi kız geldi yine :)))

Maşallah allah kucağına almayı nasip etsin canım bende yüz için krem soracaktım doktoruma çillenmeye başladım bile (

Canim masallah :)) benim doktor da muhakkak ayrintiliyi istedi, istiyorlar genelde. Verdigin bilgiler icin tesekkurler!

merhaba kızlar sokaktan yeni geldik komsumuzun kızı 1 yaşına giriyor akşama doğum günü var ona hediye aldık tulum aldım poposunda kuyrugu var cok şeker kendimede alcaktım zor tuttum çok güzel şeyler var ya su 1,5 ay geçsede alışverişe başlasam

hayırlısı olsun canımm gozun aydınnnn

ayy maşallah canımmmm ne guzel sorunsuz cıkmıs sukur darısı bana yarına :18::18:
eart organıkmıymıs eczanede falanmı satılıyor?
aynen gunes kremıde alıcam yuksek faktör dısarı cıktıgımızda leke falanda olabılır allah korusun
gercı denıze falan gıtmeyı dusunmuyoruz bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…