aynen ozamanda eşlerımız alıcak
ayy evet canımmm sukur 3 4 gundur lekeler gelmıo ınsllahta gelmezz:18: yarın dr gıdıcem bakalımmm durum nedır gorcez
canım olmaz nıe olsunkii bende agdayla alıcaktım ama ızın vermedıler epılasyondakıler.bende ole valla 3 4 gundur gelmıo nasıl mutluyumıns da gelmezler yaa yarın guzel seyler duyup gelmeyı cok ıstıyorum :18::18:
Saol canım teşekkür ederim beşevler metrosunun orda olduğunu öğrenmek istiyordum zaten her türlü bulurum orda :))
göbeğimiz fırlayınca ne halt yicez ben asıl onu merak ediyorum şimdi yine iyi kötü alıyoruz da
Doktordan geldim ikili testte sorun yokmuş çok şükür ama ayrıntılı usg de yaptırıcam yine de.zaten doktorum ben sorun olmasa da istiyorum dedi organları açısından.
Çatlak kremi için eart mama angel baby önerdi organikmiş bu ürün.
Birde güneş lekelenmesine dikkat et dedi hamilelikte çok oluyomuş yüz için yüksek faktör krem kullanmaya başla dedi ki ben epeyce esmerim aslında.sizinde aklınızda olsun.birde tatili ağustosa bırakmayın dedi zorluk çekersin kanama falan yaşayabilirsin dedi.bende size aktarayım dedim öğrendiklerimi
kızlar alıntı yapmıyorum hepinizden allah razı olsun saolun güzel dilekleriniz için
Bende ne zamandir sen giriyormusun diye bakiyordum.aramizda bir gun oluncacok sevindim bebeginin iyi olmasina.bende ikili tarama testi yaptirdim dun.ama benden ayrintili bisey istemedi.sadece ense kalinligi omurgasina bakti.nelerine bakicak doktorun cok merak ettim :18: :18:
yaa cok tebrik ederim şimdi gördüm oglun oluyomuşşşş Allah gönlüne göre verdi yaaa darısıı başıma artık :)
niye muhabbet ilerlemiyo aktif kişide çok ama yazan yok
muhtemelen geçmişi okuyolardır canım yada başka yerlerdeler ;P açtılar gittiler
öğrenemeyen kaç kişi kaldık acaba ben daha öğrenemedim doktorum söylemedi başka kimler var..
bu arada cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun diyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza kucağımıza almak nasip etsin..
öğrenemeyen kaç kişi kaldık acaba ben daha öğrenemedim doktorum söylemedi başka kimler var..
bu arada cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun diyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza kucağımıza almak nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?