2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Gelmez gelmez canim, atlattin insallah.

Bende ne zamandir sen giriyormusun diye bakiyordum.aramizda bir gun olunca cok sevindim bebeginin iyi olmasina.bende ikili tarama testi yaptirdim dun.ama benden ayrintili bisey istemedi.sadece ense kalinligi omurgasina bakti.nelerine bakicak doktorun cok merak ettim :18: :18:

Ayrintili ultrason o dedigi, organlara bakiliyor 16-20 hafta arasi yapiliyor diye biliyorum benim 18 haftam gibi yapilacak. Ikili iyi ciksa da istiyorlar.

cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
biraz daha dayanmaya çalışıcam olmadı çağırıcam birini artık napıym
bugün ancak birkaç saat yatabildim
ara ara başım çok kötü dönmeye başladı sorucaktım doktora unuttum sizdee oluyomu kızlar
bugün yemek yaparken bayılıcam diye çok korktum oğlum durmuyo bir yandan acıktım anne diye diye başımın etini yedi, bir yandanda kızartma yapıyorum bayılsam yangın çıkıcak diye ödüm koptu allaha emanet devam ettim, yemek yedim yattığım yerde uyumuşum oğluşumda tivi izlerken uyumuş kalmış

kızlar ıyı dilekleriniz için çook tşk ederim :13: allah hepımize sağlıklı sıhhatli bebişler nasip etsin inş.

slm kızlar kociş beni yemeğe götürdü az önce geldik.başbaşa vakit geçirdik uzun zaman olmuş hep noğlan da oluyordu yanımızda.annemlerle kaldı oğluşum arkamızdan da bakıyor zavallım.ama keyfi olmayınca götürmedik,tabi beyimiz sözünü de aldı haftaya dinozor parka götüreceğiz mecburen..ama şöyle bir sorun var sabah bei hiç bir şey yemediğim için acıkmışım halbuki ben yemem sen yersin diyerek gitmiştim yani öyle çok yemişim ki şu an da midem çok bulanıyor.ne yapacağımı şaşırdım ben de metpamit şurup içtim azıcık.inşallah dokunmaz.

ben geldim bugün ellerim titremeye başladı içim bosaldı sanki kötü oldum ama şimdi daha iyiyim tansiyonumu ölçtüm 11.6 çıktı biraz düşmüş ..

bnde tebrk ederi canım
banada doktor kemik yapısına bakarak erkek diyebilirim dedi, bende kız olsun istiyordum bir oğlum var diye bana üçüncünün yolu gözüktü bi kızımın olmasını çok istiyorum

canım çok yediğimde bende rahatsız oluyorum geçmiş olsun

öğrenemeyen kaç kişi kaldık acaba ben daha öğrenemedim doktorum söylemedi başka kimler var..

bu arada cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun diyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza kucağımıza almak nasip etsin..

muhtemelen geçmişi okuyolardır canım yada başka yerlerdeler ;P açtılar gittiler

evet canım öle olmuş galiba
bazen yetişemiyorum yorumları okumaya, ben cevap verene kadar konular değişiyo bazende böle oluyo, topiğimizin cilvesi
cinsiyetlere baktım bu arada çoğununki belli olmuş erkek ağırlıklı gidiyoruz

ben de öğrenemedim canım daha.hatta dün randevum vardı,sırf cinsiyeti öğrenebilmek için iki hafta sonraya aldım.

bende öğrenmedim 12+4 te gittim erken dedi 2,5 hafta sonra gidicem 16, haftaya girmiş olcaz ozaman kesin ögreniriz son 2,5 haftaa cok heycanlıyım ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…