öğrenemeyen kaç kişi kaldık acaba ben daha öğrenemedim doktorum söylemedi başka kimler var..
bu arada cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun diyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza kucağımıza almak nasip etsin..
öğrenemeyen kaç kişi kaldık acaba ben daha öğrenemedim doktorum söylemedi başka kimler var..
bu arada cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun diyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza kucağımıza almak nasip etsin..
kızlar 4'lü tarama testini yaptıranlar var mı ya da fiyatı hakkında bigisi olan???
ben de öğrenemedim canım daha.hatta dün randevum vardı,sırf cinsiyeti öğrenebilmek için iki hafta sonraya aldım.
bende öğrenmedim 12+4 te gittim erken dedi 2,5 hafta sonra gidicem 16, haftaya girmiş olcaz ozaman kesin ögreniriz son 2,5 haftaa cok heycanlıyım))
29 nisan da gitmistim en son, erkege benziyor kesin degil demisti doktorum.hernekadar en basindan beri erkek hissetsemde hala oooggggglummmmmmdiye sevemiyorum.garanticiyim
25 mayista tekrar gidecegim kontrole,cok ozledim bebegimi.alismisim tabi slk slk gormeye zor geldi.bakalim hayirlisi.
şuan 3 kişiyiz demekki doktorum bana tahminde bile bulunmadı ama oynaması için birden ağzından lan kelimesi çıktıki kibar bir bayandır aa dedi oda sasırdı acaba erkekmi dedi ama ben nedense kız hissediyorum bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum ama rabbim sağlıklı versinde kız erkek farketmiyo kızımda baya sıkıntılı gecmişti 9 ayımın geneli..
randevuma daha 2 hafta var benimde görmeyince insan özlüyo birde tekme atmaya başlasın siz o zaman görün heyecanı eliniz karnınızdan gitmeyecek hiç..
bende öğrenemedim canım ölüyorum meraktan kemik yapısı erkeğe benziyo dedi, belki benimkızım iri kemiki yaaa dimi ama
evet canım olabilir belki uzun boylu iri kemikli bir kız bebişdir allah kalbine göre versin bende kızımla kıyas ediyorum kızım 12.haftada bu bebişimden daha küçük duruyodu bu bebişim baya iri geldi gözüme ki ben kızımı gebeliğimin son aylarında yaşadığım bazı sorunlarda dolayı 2 kilo doğurdum oyuncak bebek gibiydi insallah bu bebişimde ayno seyler olmaz korkularım var..
ay kızlar çok dırtlıyım ben ama gözümde arpacık çıkyor ne yapcam ben çok batıyor acıyor.
yaaaa cok istiyorum hissetmeyi ama daha hiç bişey hissetmiyorum arada daha fazla şiş ve sert oluyo elimi koyduğumda okadar ve daha 1 1,5 ay var sanırım hissetmeme ;(
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim
ilk ilk :) 5 ay önce evlendim dahacanım ilk hamileliğinmiydi eğer ilkse 18 erken 18. haftada hissediyorsun net sekilde 20. haftada hissedersin eğer 2.gebelikse 16.haftada hissedersin diyolar ben tekme değilde seyirme kelebek ucuyo gibi hissediyorum bebeğimi..
ilk ilk :) 5 ay önce evlendim dahayaa ozaman 4 5 haftam var daha sabırsızımda birazz
ben senelerce cektim canim o arpaciktan , hatta kronik sekilde ameliyatla aldiklari bile oldu..ay kızlar çok dırtlıyım ben ama gözümde arpacık çıkyor ne yapcam ben çok batıyor acıyor.
ay canim dikkat et kendine, cocuklar enerjiyi aliyorlar birde, bende oglumdan biliyorum ..cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
biraz daha dayanmaya çalışıcam olmadı çağırıcam birini artık napıym
bugün ancak birkaç saat yatabildim
ara ara başım çok kötü dönmeye başladı sorucaktım doktora unuttum sizdee oluyomu kızlar
bugün yemek yaparken bayılıcam diye çok korktum oğlum durmuyo bir yandan acıktım anne diye diye başımın etini yedi, bir yandanda kızartma yapıyorum bayılsam yangın çıkıcak diye ödüm koptu allaha emanet devam ettim, yemek yedim yattığım yerde uyumuşum oğluşumda tivi izlerken uyumuş kalmış
banada kesin birsey söylememisti 10 haftada , 2 gün öncede ikili testi yapan doktor daha erken dedi ...öğrenemeyen kaç kişi kaldık acaba ben daha öğrenemedim doktorum söylemedi başka kimler var..
gözün aydin.. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..kızlar 15 +4 te kızımız olacagını ogrendım buguın cok karısık duygular hıssedıyorum. kızım olacak yaaa
seninde gözün aydin canim.. güzel haberlerle gelmisin..Doktordan geldim ikili testte sorun yokmuş çok şükür ama ayrıntılı usg de yaptırıcam yine de.zaten doktorum ben sorun olmasa da istiyorum dedi organları açısından.
Çatlak kremi için eart mama angel baby önerdi organikmiş bu ürün.
Birde güneş lekelenmesine dikkat et dedi hamilelikte çok oluyomuş yüz için yüksek faktör krem kullanmaya başla dedi ki ben epeyce esmerim aslında.sizinde aklınızda olsun.birde tatili ağustosa bırakmayın dedi zorluk çekersin kanama falan yaşayabilirsin dedi.bende size aktarayım dedim öğrendiklerimi
ben erkek olursa cok alisverislik isim yok , ama kiz olursa hersey yeni olacak :)merhaba kızlar sokaktan yeni geldikkomsumuzun kızı 1 yaşına giriyor akşama doğum günü var ona hediye aldık tulum aldım poposunda kuyrugu var cok şeker kendimede alcaktım zor tuttum çok güzel şeyler var ya su 1,5 ay geçsede alışverişe başlasam
a
ayy evet canımmm sukur 3 4 gundur lekeler gelmıo ınsllahta gelmezz:18: yarın dr gıdıcem bakalımmm durum nedır gorcez
onlar neden okadar cok almislarki ??kızlar badenınde cesası sanırım 5 gun
1 gun olsa gelırdı tüühhh neharla badenın uzun oldu cesaları
doktoru bekleyemedim lierac aldım. yarın gelecek bu aksam için de vazelin aldım belki yatısır biraz ama bendeki kasıntı sanki farklı gibi. o kadar kilo almadım neden her yerim kasınıyor insanın bacagının alt tarafı da kasınır mı ya. saç diplerim bile kasınıyor(( ya da psikolojim mi bpzukdu acaba (
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim
rüyamda gördüm, doktora gitmişiz 4lü tarama için ultrasonda detaylı bakmıyordu diye çok kızıp üzülüyordumnasıl heyecan yaptıysam artık rüyama girdi
insallah birdahada gelmezler canim , randevun kacta yarin ??
onlar neden okadar cok almislarki ??
baska birseymi varmis burdakinin disinda ??
Cnm bana doktorum sordu ne olursa olsun doğurucam diyorsan yaptırmayabilirsin dedi.ki ben de oyle düşünüyorum.ama bebkte oluşabilecek bisürü soruna bakılabiliyor organlar vs.
Sana tavsiyem 18-22 hafta arası ayrıntılı fetal ultrasona gir muhakkak.konusunda uzman bir doktorda yaptır.organ gelişimiyle ilgili detaylı bilgi alıyoruz ve Allah korusun bi yerde bi sorun varsa belki de doğar doğmaz müdahale şansı oluyor
kızlar rüyam gerçekleşti yine. sinirim bozuldu valla. doktor ameliyattan geç gelmiş resmen cümbüş yeri gibiydi. herkes sinirli kızgın sabrı tükenmişti beklemekten. bende çok gerildim, idrar tahlili verecem diye wc gitmedim sıkıştım, yemek yiyemedim açlıktan ölüyorum. hepsi bende toplanıp sinir yaptı.
Ultrasonda bebeğimde gerilmiş resmen. doktor çok huzursuz şuan dedi ,bende saydım tuvaletim var ve açım deyince hemen baktı seni zorlamayayım deyip kısa kestivelet sırtını da dönüp oturmuş sanki büyük insan gibi kızmış. cinsiyeti iyiki geçen hafta öğrendim yoksa bu hafta göremeyecektik.
ben bu görüşten hiç bişey anlamadım! valla ultrason cihazı alacam eve olmuyor böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?