2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

29 nisan da gitmistim en son, erkege benziyor kesin degil demisti doktorum.hernekadar en basindan beri erkek hissetsemde hala oooggggglummmmmm diye sevemiyorum.garanticiyim
25 mayista tekrar gidecegim kontrole,cok ozledim bebegimi.alismisim tabi slk slk gormeye zor geldi.bakalim hayirlisi.

bende öğrenemedim canım ölüyorum meraktan kemik yapısı erkeğe benziyo dedi, belki benimkızım iri kemiki yaaa dimi ama

kızlar 4'lü tarama testini yaptıranlar var mı ya da fiyatı hakkında bigisi olan???

yaptırmadım canım yaptırmayıda düşünmüyorum açıkçası:44:

ben de öğrenemedim canım daha.hatta dün randevum vardı,sırf cinsiyeti öğrenebilmek için iki hafta sonraya aldım.

bende öğrenmedim 12+4 te gittim erken dedi 2,5 hafta sonra gidicem 16, haftaya girmiş olcaz ozaman kesin ögreniriz son 2,5 haftaa cok heycanlıyım ))

şuan 3 kişiyiz demekki doktorum bana tahminde bile bulunmadı ama oynaması için birden ağzından lan kelimesi çıktıki kibar bir bayandır aa dedi oda sasırdı acaba erkekmi dedi ama ben nedense kız hissediyorum bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum ama rabbim sağlıklı versinde kız erkek farketmiyo kızımda baya sıkıntılı gecmişti 9 ayımın geneli..

randevuma daha 2 hafta var benimde görmeyince insan özlüyo birde tekme atmaya başlasın siz o zaman görün heyecanı eliniz karnınızdan gitmeyecek hiç..

yaaaa cok istiyorum hissetmeyi ama daha hiç bişey hissetmiyorum arada daha fazla şiş ve sert oluyo elimi koyduğumda okadar ve daha 1 1,5 ay var sanırım hissetmeme ;(

ay kızlar çok dırtlıyım ben ama gözümde arpacık çıkyor ne yapcam ben çok batıyor acıyor.

canım o çok kötü olur önlem almazsan. çaydanlık kaynarken üzerine eğil tutabildiğin kadar tut,
dayanabildiğin kadar sıcak çayla pansuman yap bol bol
ben yapmadım amelyat olmak zorunda kaldım sertleşti
tek ilacı sıcak pansuman

yaaaa cok istiyorum hissetmeyi ama daha hiç bişey hissetmiyorum arada daha fazla şiş ve sert oluyo elimi koyduğumda okadar ve daha 1 1,5 ay var sanırım hissetmeme ;(

canım ilk hamileliğinmiydi eğer ilkse 18 erken 18. haftada hissediyorsun net sekilde 20. haftada hissedersin eğer 2.gebelikse 16.haftada hissedersin diyolar ben tekme değilde seyirme kelebek ucuyo gibi hissediyorum bebeğimi..

erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim

yatutarsa canım tebrik ederim topiğe sık yazamasamda hepinizi takip ediyorum rabbim gönlüne göre verdi inş sağlıklı sorunsuz bir hamilelik geçirip bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

canım ilk hamileliğinmiydi eğer ilkse 18 erken 18. haftada hissediyorsun net sekilde 20. haftada hissedersin eğer 2.gebelikse 16.haftada hissedersin diyolar ben tekme değilde seyirme kelebek ucuyo gibi hissediyorum bebeğimi..
ilk ilk :) 5 ay önce evlendim daha yaa ozaman 4 5 haftam var daha sabırsızımda birazz

ilk ilk :) 5 ay önce evlendim daha yaa ozaman 4 5 haftam var daha sabırsızımda birazz

anlıyorum seni canım bende ilk hamileliğimde öyleydim ama zaman bi şekilde geçiyo tekmeler başlayınca hamileliğin farkında oluyorsun tadına varıyorsun muhtesem bi duygu..

Bende ögrenemedim daha bidahaki randevum 2 hafta sonraya ins. Ögrenebiliriz

ay kızlar çok dırtlıyım ben ama gözümde arpacık çıkyor ne yapcam ben çok batıyor acıyor.
ben senelerce cektim canim o arpaciktan , hatta kronik sekilde ameliyatla aldiklari bile oldu..
papatya cayi ile pansuman yap günde üc -dört kere gözüne koyabilecegin sekilde sicak olsun.. cok iyi geliyor..

ay canim dikkat et kendine, cocuklar enerjiyi aliyorlar birde, bende oglumdan biliyorum ..
gecmis olsun tekrardan , tansiyonun falanmi düstü ? tuzlu ayran falan icsen ?

banada kesin birsey söylememisti 10 haftada , 2 gün öncede ikili testi yapan doktor daha erken dedi ...
benim tam ögrenmem 1 ayi alir en azindan ..

kızlar 15 +4 te kızımız olacagını ogrendım buguın cok karısık duygular hıssedıyorum. kızım olacak yaaa
gözün aydin.. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin..

seninde gözün aydin canim.. güzel haberlerle gelmisin..
bizde temmuz basinda gidecegiz tatile..
denize girme isini soracagim doktora bende..

ben erkek olursa cok alisverislik isim yok , ama kiz olursa hersey yeni olacak :)

a
ayy evet canımmm sukur 3 4 gundur lekeler gelmıo ınsllahta gelmezz:18: yarın dr gıdıcem bakalımmm durum nedır gorcez

insallah birdahada gelmezler canim , randevun kacta yarin ??

kızlar badenınde cesası sanırım 5 gun
1 gun olsa gelırdı tüühhh neharla badenın uzun oldu cesaları
onlar neden okadar cok almislarki ??
baska birseymi varmis burdakinin disinda ??

bende HIpp markasinin bebek yagini kullaniyorum simdilik günde 1 kere.. organik yaglardan olusuyormus ...

erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim

bugun kontrolunmu vardi canim, demek kesinlesti.. hadi gözün aydin rabbim gönlüne göre verdi.. saglikla kucagina almakta nasip olur insallah

kızım bugün hiç uyumadı çok huysuzlaştı biraz onunla ilgileneyim bana sarıp duruyo herkese hayırlı akşamlar..

herkese merhabaaa ,,, ben bugün doktor kontrolüme gittim. 4 sn bakti ultrason ile hersey yolunda dedi...persembe gününe amniyosentez randevusu verdi. sormadi bile istiyormusunuz diye....sanirim yastan dolayi riske girmeylim istiyor. hayirlisi olsun artik ne yapailim...

rüyamda gördüm, doktora gitmişiz 4lü tarama için ultrasonda detaylı bakmıyordu diye çok kızıp üzülüyordum nasıl heyecan yaptıysam artık rüyama girdi

kızlar rüyam gerçekleşti yine. sinirim bozuldu valla. doktor ameliyattan geç gelmiş resmen cümbüş yeri gibiydi. herkes sinirli kızgın sabrı tükenmişti beklemekten. bende çok gerildim, idrar tahlili verecem diye wc gitmedim sıkıştım, yemek yiyemedim açlıktan ölüyorum. hepsi bende toplanıp sinir yaptı.
Ultrasonda bebeğimde gerilmiş resmen. doktor çok huzursuz şuan dedi ,bende saydım tuvaletim var ve açım deyince hemen baktı seni zorlamayayım deyip kısa kesti velet sırtını da dönüp oturmuş sanki büyük insan gibi kızmış. cinsiyeti iyiki geçen hafta öğrendim yoksa bu hafta göremeyecektik.
ben bu görüşten hiç bişey anlamadım! valla ultrason cihazı alacam eve olmuyor böyle.

insallah birdahada gelmezler canim , randevun kacta yarin ??

onlar neden okadar cok almislarki ??
baska birseymi varmis burdakinin disinda ??

canımm ınsallah gelmezlerr yarın randevum 11.30'da
canım daha once cezası olanlar 5 gun alıyormus oncedende engellenmıs sanırım
bende tam bılemıyorum

Herkese iyi aksamlar gun icinde bakamayinca gecmisi okumak bayagi vakit aliyor😄
Son gittigimde dr.um bayagi bir inceledi benim onceki gebeligim 16 haftada bittigi icin hicbir seyi riske atmak istemiyor beni 14 haftalik civarinda olmama ragmen yine de fetal ultrasyona uzman birine gonderdi bebegimin tum organlarina bakildi ense kalinligi bas cevresine bakildi hersey cok iyi gelisimi de 3-4 gun onden gidiyor cok sukur ben de 4 luyu yaptirmayip 20. Hafta civarinda ayrintili ultrasyona girmeyi dusunuyorum simdilik bakalim artik hayirlisi

Kdın doğumcuların böyle dezavantajı var malesef 5-6 ay sonra bizim doğumumuzdan dolayıda başkaları beklicek ben bunu düşünüp beklerken rahatlıyorum :) annem yıllar önce yengemlerle ortak halı yıkama makinası almıştı bizde onun gibi ortaklaşa ultrason cihizımı alsak sıkıldıkca bakarız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…