herkese merhabaaa ,,, ben bugün doktor kontrolüme gittim. 4 sn bakti ultrason ile hersey yolunda dedi...persembe gününe amniyosentez randevusu verdi. sormadi bile istiyormusunuz diye....sanirim yastan dolayi riske girmeylim istiyor. hayirlisi olsun artik ne yapailim...
kızlar rüyam gerçekleşti yine. sinirim bozuldu valla. doktor ameliyattan geç gelmiş resmen cümbüş yeri gibiydi. herkes sinirli kızgın sabrı tükenmişti beklemekten. bende çok gerildim, idrar tahlili verecem diye wc gitmedim sıkıştım, yemek yiyemedim açlıktan ölüyorum. hepsi bende toplanıp sinir yaptı.
Ultrasonda bebeğimde gerilmiş resmen. doktor çok huzursuz şuan dedi ,bende saydım tuvaletim var ve açım deyince hemen baktı seni zorlamayayım deyip kısa kestivelet sırtını da dönüp oturmuş sanki büyük insan gibi kızmış. cinsiyeti iyiki geçen hafta öğrendim yoksa bu hafta göremeyecektik.
ben bu görüşten hiç bişey anlamadım! valla ultrason cihazı alacam eve olmuyor böyle.
Sen almanyadamisin ? Benimde burda cok az bakiyorlar ama yinede amniyosenteziyi sormalari gerekirdi isteyip istemedigini ..
sordu gecen ay, düsünücez dedik.. bugün persembe uygun mu dedi....... bende neden diger testler yapilmadi direkt bunu yapicaksin dedim.. diger testlere gerek yok 35 yas üzeri yapilmali dedi..esim istiyor bende bisey diyemedim... yani karari tek basima diretmek biraz zor, yarin bir gün bisi olur sorumlulugu tek basima almak istemiyorum. ama amniyo dan sonra Allah korusun rahatsizligi vr ise dogmadan anne karninda bile tedvi olabiliyor...
kuzum başka dr gıtseydın bekle bekle fenalık gelıo ınsana bende en fazla yarım saat beklıyorum..
yemek yede sınırın geçsın
Evt amniyo kesin sonuc veriyor diyorlar , bende bi önceki hamileligimde mecbur yaptirmistim , zaten özel prenatal de yaptiracaksin galiba ? ama sonuclari ne kadar güvenilir bilmiyorum , hersey RABBiM e kalmis ..
canımm ınsallah gelmezlerr yarın randevum 11.30'da
canım daha once cezası olanlar 5 gun alıyormus oncedende engellenmıs sanırım
bende tam bılemıyorum
anlatirmisin nasildi? sonuc ne cikmisti?
kızlar 4'lü tarama yaptıran var mı?
29 nisan da gitmistim en son, erkege benziyor kesin degil demisti doktorum.hernekadar en basindan beri erkek hissetsemde hala oooggggglummmmmmdiye sevemiyorum.garanticiyim
25 mayista tekrar gidecegim kontrole,cok ozledim bebegimi.alismisim tabi slk slk gormeye zor geldi.bakalim hayirlisi.
Burda doktorum özel prenatale yönlendirmisti ilk gün konusmaya gittik , konusmada trisomi ve down sendromuna baktiklarini anlatmisti adam ve yüzde 99 cinsiyeti kesin söyleniyor .. 1 hafta sonra amniyo icin gittigimde zaten iki profösör vardi , ben zaten fazla bakamadim korkudan , bir ekrandan diger doktoru bebeginin suyunun oldugu yere yönlendirdiler zaten fazla sürmüYor , ama sakin sen kendini fazla sikmamaya calis ben kendimi ne kadar siktiysam su alindiktan sonra hickiriklara bogulmustumama zaten cok zorlu bi sürecten geciyordum neyde sonra 2 saat dinlenme odasinda yatirmislardo herhangi bir yan etki olmamasi icin ,bittikten sonra 2 haftadan sonuc gelmisti benim , hersey temiz cikmisti.. Ama burdada bi tanidigin sonucu kötü cikip sapasaglam aldi cocugunu kucagina .. Insan neye inanacagina sasiriyor
herkese merhabaaa ,,, ben bugün doktor kontrolüme gittim. 4 sn bakti ultrason ile hersey yolunda dedi...persembe gününe amniyosentez randevusu verdi. sormadi bile istiyormusunuz diye....sanirim yastan dolayi riske girmeylim istiyor. hayirlisi olsun artik ne yapailim...
kızlar rüyam gerçekleşti yine. sinirim bozuldu valla. doktor ameliyattan geç gelmiş resmen cümbüş yeri gibiydi. herkes sinirli kızgın sabrı tükenmişti beklemekten. bende çok gerildim, idrar tahlili verecem diye wc gitmedim sıkıştım, yemek yiyemedim açlıktan ölüyorum. hepsi bende toplanıp sinir yaptı.
Ultrasonda bebeğimde gerilmiş resmen. doktor çok huzursuz şuan dedi ,bende saydım tuvaletim var ve açım deyince hemen baktı seni zorlamayayım deyip kısa kestivelet sırtını da dönüp oturmuş sanki büyük insan gibi kızmış. cinsiyeti iyiki geçen hafta öğrendim yoksa bu hafta göremeyecektik.
ben bu görüşten hiç bişey anlamadım! valla ultrason cihazı alacam eve olmuyor böyle.
Kızlar bugün doktora sordum ''ben uyurken yüzüstü yatıyorum'' dedim... derken daha ''sakın haa!!!'' dedi. eşime de ''gördüğün an çevir'' dedi. sakıncalıymış dediğine göre bilginiz olsun. sanırım bebeğe baskı uygulamış oluyoruz .
ben yaptım bugün canım ne soracaktın?
ahh canim o kadar iyi anliyorum ki seni..burda ayda bir cagiriyorlar hatta 31 mayis oalcak bu randevum ultrasona bile almayacak, sadece kalp sesi arayacak doppler ile..ultrasonda anca 12 haziranda ayrintili testte gorebilecegim.bazen diyorum saglikli olsunlar da napalim, bazen de gormek istiyorum. kocam da "simarma annelerimiz ne kadar gormus ki" diye azarliyor beni
yya o daha zormuş valla... Allah sabır versin sana canım yabakalım 10 gün sonra gibi de sonuç için gidersem ... belki görürüm bidaha eşin keşke anne olmayı anlayabilse... böyle demezdi :?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?