2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

Sen almanyadamisin ? Benimde burda cok az bakiyorlar ama yinede amniyosenteziyi sormalari gerekirdi isteyip istemedigini ..

kuzum başka dr gıtseydın bekle bekle fenalık gelıo ınsana bende en fazla yarım saat beklıyorum..
yemek yede sınırın geçsın

Sen almanyadamisin ? Benimde burda cok az bakiyorlar ama yinede amniyosenteziyi sormalari gerekirdi isteyip istemedigini ..

sordu gecen ay, düsünücez dedik.. bugün persembe uygun mu dedi....... bende neden diger testler yapilmadi direkt bunu yapicaksin dedim.. diger testlere gerek yok 35 yas üzeri yapilmali dedi..esim istiyor bende bisey diyemedim... yani karari tek basima diretmek biraz zor, yarin bir gün bisi olur sorumlulugu tek basima almak istemiyorum. ama amniyo dan sonra Allah korusun rahatsizligi vr ise dogmadan anne karninda bile tedvi olabiliyor...

Evt amniyo kesin sonuc veriyor diyorlar , bende bi önceki hamileligimde mecbur yaptirmistim , zaten özel prenatal de yaptiracaksin galiba ? ama sonuclari ne kadar güvenilir bilmiyorum , hersey RABBiM e kalmis ..

kuzum başka dr gıtseydın bekle bekle fenalık gelıo ınsana bende en fazla yarım saat beklıyorum..
yemek yede sınırın geçsın

yedim yedim. birde üstüne meyve suyu çatlattım en karışığından kendime geldim
doktorum iyi canım aslında beklemeye razıyım. yanına gidince tüm sinirim geçiyor

canımm ınsallah gelmezlerr yarın randevum 11.30'da
canım daha once cezası olanlar 5 gun alıyormus oncedende engellenmıs sanırım
bende tam bılemıyorum

İnsallah gelmez filiz ben buraya uye olmadan once sizi takip ederken kanamasi olan arkadaslara hep dua ediyordum cok zor birsey Rabbim hepimizin evlatlarinin saglikli bir sekilde dogmasini nasip etsin insallah 😘😘😘

anlatirmisin nasildi? sonuc ne cikmisti?

Burda doktorum özel prenatale yönlendirmisti ilk gün konusmaya gittik , konusmada trisomi ve down sendromuna baktiklarini anlatmisti adam ve yüzde 99 cinsiyeti kesin söyleniyor .. 1 hafta sonra amniyo icin gittigimde zaten iki profösör vardi , ben zaten fazla bakamadim korkudan , bir ekrandan diger doktoru bebeginin suyunun oldugu yere yönlendirdiler zaten fazla sürmüYor , ama sakin sen kendini fazla sikmamaya calis ben kendimi ne kadar siktiysam su alindiktan sonra hickiriklara bogulmustum ama zaten cok zorlu bi sürecten geciyordum neyde sonra 2 saat dinlenme odasinda yatirmislardo herhangi bir yan etki olmamasi icin ,bittikten sonra 2 haftadan sonuc gelmisti benim , hersey temiz cikmisti.. Ama burdada bi tanidigin sonucu kötü cikip sapasaglam aldi cocugunu kucagina .. Insan neye inanacagina sasiriyor

bana da ikili testte :" kiz gibi gorunuyor ama hemen gidip pembe esyalar almayin, ayrintili ultrasonda yuzde yuz belli olur" dediler ama ben hemen kizi isaretledim heheheh ::)))

saol canim benimm... ben igneden biraz tirsiyorum, yaa kipirdarsam diye... benim doktorum kendi yapicak sanirim... 10 dk sürer en fazla dedi. sonra bir kahve icemk icin mola veririz bor saat sonra sonuc cikar dedi. demek ki sonuc kismini ben yanlis anlamiyisimm...

hadi hayirlisi canim, bazi doktorlarin prensipleri oluyor sana sorma geregi bile duymuyor. benimki mesela ikili test konusunda oyleydi,sormadi bile ister misiniz diye ki biz burda 400 dolar gibi bir miktar da oduyoruz ikili teste. ayrintili ultrason icin de yuzde yuz istiyorum her hamileden dedi.

ahh canim o kadar iyi anliyorum ki seni..burda ayda bir cagiriyorlar hatta 31 mayis oalcak bu randevum ultrasona bile almayacak, sadece kalp sesi arayacak doppler ile..ultrasonda anca 12 haziranda ayrintili testte gorebilecegim. bazen diyorum saglikli olsunlar da napalim, bazen de gormek istiyorum. kocam da "simarma annelerimiz ne kadar gormus ki" diye azarliyor beni

Kızlar bugün doktora sordum ''ben uyurken yüzüstü yatıyorum'' dedim... derken daha ''sakın haa!!!'' dedi. eşime de ''gördüğün an çevir'' dedi. sakıncalıymış dediğine göre bilginiz olsun. sanırım bebeğe baskı uygulamış oluyoruz .

ben okuduklarimdan sonra ne yuzustu ne sirtustu yatiyorum artik...hep sola dogru afakanlar gelince biraz saga donuyorum sonra gene sol..

yya o daha zormuş valla... Allah sabır versin sana canım ya bakalım 10 gün sonra gibi de sonuç için gidersem ... belki görürüm bidaha eşin keşke anne olmayı anlayabilse... böyle demezdi :?

yya o daha zormuş valla... Allah sabır versin sana canım ya bakalım 10 gün sonra gibi de sonuç için gidersem ... belki görürüm bidaha eşin keşke anne olmayı anlayabilse... böyle demezdi :?

yatistirmaya calisiyor o da beni iste kendince, erkekkkk tepkileri malum ... biz de napalim gormeye doyamiyoruz. iyi oldugunu goruyorum ultrasonda 10 gun sonra gene kurtlanmaya basliyorum,elimde degil iste. ben de Turkiye'de olsam her bahaneyle giderdim valla ::)))

kizlar ekim topiginden alinti yapiyorum:
kızlar ben netten hero baby, milupa, bebelac gibi yerlere üye olmuştum hamile kalınca, dün aptamil evime numuneler göndermiş denemek için bide çanta çok hoşuma gitti yaaa, sizde üye olun, adresinizi falan yazın sizede göndersinler, pişik kremi, emziren anne bitki çayı falan bir sürü bişi göndermişler denemek için
demis bir arkadas...

siz de deneyin isterseniz hani ben yurtdisindayim da size de yollarlar belki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…