kızlar çok acill,yeşil çay içmek istiyorum çoookkk hem de tarçınlı yeşil çay.yasak mıydı.
Yok canim sakin tirsma kendinide hic germe sen bebegini izlerken olup biter hemen soguk kanli olmaya calis , zaten hemen iki sonuc veriyorlar birisi hizli sonuc digeri yavas sonuc diye .. Ama ayni gün vermeleri ilginc ? Belkide dedigin gibi ya yanlis anlamisindir , bende diger hamileligimde ense kalinligi ciktigi icin aldirmistim ..saol canim benimm... ben igneden biraz tirsiyorum, yaa kipirdarsam diye... benim doktorum kendi yapicak sanirim... 10 dk sürer en fazla dedi. sonra bir kahve icemk icin mola veririz bor saat sonra sonuc cikar dedi. demek ki sonuc kismini ben yanlis anlamiyisimm...
Ben nerdeyse 1 aydir hic yatamiyorum zaten .. Karnimda agri hissediyorum , ama senin gibi karln üstü yatmaya cok aliskindim .. Bide dogumdan sonra süt gelecek korkusuyla yatamayiz ..Kızlar bugün doktora sordum ''ben uyurken yüzüstü yatıyorum'' dedim... derken daha ''sakın haa!!!'' dedi. eşime de ''gördüğün an çevir'' dedi. sakıncalıymış dediğine göre bilginiz olsun. sanırım bebeğe baskı uygulamış oluyoruz .
hadi hayirlisi canim, bazi doktorlarin prensipleri oluyor sana sorma geregi bile duymuyor. benimki mesela ikili test konusunda oyleydi,sormadi bile ister misiniz diye ki biz burda 400 dolar gibi bir miktar da oduyoruz ikili teste. ayrintili ultrason icin de yuzde yuz istiyorum her hamileden dedi.
kizlar ekim topiginden alinti yapiyorum:
kızlar ben netten hero baby, milupa, bebelac gibi yerlere üye olmuştum hamile kalınca, dün aptamil evime numuneler göndermiş denemek için bide çanta çok hoşuma gitti yaaa, sizde üye olun, adresinizi falan yazın sizede göndersinler, pişik kremi, emziren anne bitki çayı falan bir sürü bişi göndermişler denemek için
demis bir arkadas...
siz de deneyin isterseniz hani ben yurtdisindayim da size de yollarlar belki :)
insallah hayirlisi olur... biz sanirimi bisi ödemiyoruz testler icin. sigorta karsiliyor hepsini...yaa doktorum acaip bisi hiperaktiv:)) yerinde duramaz konusurken bile, ayni zamanda klinikte cerrah... hayilrisi persembe gelsin görecegiz...
aminnnnnnnnnnnnn kuzum cok saollll teşekkür ederım duan ıcın allaha sukur olsun suan gelmıo ınsda gelmezİnsallah gelmez filiz ben buraya uye olmadan once sizi takip ederken kanamasi olan arkadaslara hep dua ediyordum cok zor birsey Rabbim hepimizin evlatlarinin saglikli bir sekilde dogmasini nasip etsin insallah 
kizlar ekim topiginden alinti yapiyorum:
kızlar ben netten hero baby, milupa, bebelac gibi yerlere üye olmuştum hamile kalınca, dün aptamil evime numuneler göndermiş denemek için bide çanta çok hoşuma gitti yaaa, sizde üye olun, adresinizi falan yazın sizede göndersinler, pişik kremi, emziren anne bitki çayı falan bir sürü bişi göndermişler denemek için
demis bir arkadas...
kızlar çok acill,yeşil çay içmek istiyorum çoookkk hem de tarçınlı yeşil çay.yasak mıydı.
Ben milupaya üye oldum 6. Ayda yollucaklar numunelerini bekeliorum bakalım diğerlerini bilmiyordum onlarada üye olayım :))kizlar ekim topiginden alinti yapiyorum:
demis bir arkadas...
yatistirmaya calisiyor o da beni iste kendince, erkekkkk tepkileri malum ... biz de napalim gormeye doyamiyoruz. iyi oldugunu goruyorum ultrasonda 10 gun sonra gene kurtlanmaya basliyorum,elimde degil iste. ben de Turkiye'de olsam her bahaneyle giderdim valla ::)))
sağlık olsun canım olsun... şu hero baby bende üye olam bakamkizlar ekim topiginden alinti yapiyorum:
demis bir arkadas...
Yok canim sakin tirsma kendinide hic germe sen bebegini izlerken olup biter hemen soguk kanli olmaya calis , zaten hemen iki sonuc veriyorlar birisi hizli sonuc digeri yavas sonuc diye .. Ama ayni gün vermeleri ilginc ? Belkide dedigin gibi ya yanlis anlamisindir , bende diger hamileligimde ense kalinligi ciktigi icin aldirmistim ..
Ben nerdeyse 1 aydir hic yatamiyorum zaten .. Karnimda agri hissediyorum , ama senin gibi karln üstü yatmaya cok aliskindim .. Bide dogumdan sonra süt gelecek korkusuyla yatamayiz ..
hadi hayirlisi canim, bazi doktorlarin prensipleri oluyor sana sorma geregi bile duymuyor. benimki mesela ikili test konusunda oyleydi,sormadi bile ister misiniz diye ki biz burda 400 dolar gibi bir miktar da oduyoruz ikili teste. ayrintili ultrason icin de yuzde yuz istiyorum her hamileden dedi.
bende tırstım öyle deyince. ben yüzüstü yatınca baş ağrım bile diniyor zor olacak sanki
Yok canim sakin tirsma kendinide hic germe sen bebegini izlerken olup biter hemen soguk kanli olmaya calis , zaten hemen iki sonuc veriyorlar birisi hizli sonuc digeri yavas sonuc diye .. Ama ayni gün vermeleri ilginc ? Belkide dedigin gibi ya yanlis anlamisindir , bende diger hamileligimde ense kalinligi ciktigi icin aldirmistim ..
Ben nerdeyse 1 aydir hic yatamiyorum zaten .. Karnimda agri hissediyorum , ama senin gibi karln üstü yatmaya cok aliskindim .. Bide dogumdan sonra süt gelecek korkusuyla yatamayiz ..
Almanyadada ikiliyi karsilamiyolar bana 150 e demisti doktor , detayli ultrasyin icin aradim özel prenatal hastanesini fiyatta sordum hic birsey ödemiyorsunuz dedi , bu arada sizdedemi hamilelik boyunca vajinadan bakiyorlar her kontrolde ??
Almanyadada ikiliyi karsilamiyolar bana 150 e demisti doktor , detayli ultrasyin icin aradim özel prenatal hastanesini fiyatta sordum hic birsey ödemiyorsunuz dedi , bu arada sizdedemi hamilelik boyunca vajinadan bakiyorlar her kontrolde ??
Benim bulundugum yerde her doktor doguma kadar vajinadan bakiyormus , kizimdada öyleydi ama unutmusum demekki , birde her defasinda ordan bi sivi aliyorlar ..benim bu hafta göbekten bakti. artik göbekten bakicaz dedi... para konusunda bisey demedi doktor, olsaydi derdi herhalde.. bilemiyorummm
yok canim 12. haftaya kadar vajinal ondan sonra karindan..12. haftaya kadar kesin vajinal ama sormuyorlar bile yani :)
yok canim 12. haftaya kadar vajinal ondan sonra karindan..12. haftaya kadar kesin vajinal ama sormuyorlar bile yani :)
Benim bulundugum yerde her doktor doguma kadar vajinadan bakiyormus , kizimdada öyleydi ama unutmusum demekki , birde her defasinda ordan bi sivi aliyorlar ..
Ne güzel( bizde tam tersi o yüzden hem doktora gitmek istiyorum hemde istemiyorum
benımde persembe canım bende sorucam bakalım ıstıycekmı 3 4 lü testleriii sabah 11.30 da benım senın
Benim bulundugum yerde her doktor doguma kadar vajinadan bakiyormus , kizimdada öyleydi ama unutmusum demekki , birde her defasinda ordan bi sivi aliyorlar ..
Ne güzel( bizde tam tersi o yüzden hem doktora gitmek istiyorum hemde istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?