2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Yok canim sakin tirsma kendinide hic germe sen bebegini izlerken olup biter hemen soguk kanli olmaya calis , zaten hemen iki sonuc veriyorlar birisi hizli sonuc digeri yavas sonuc diye .. Ama ayni gün vermeleri ilginc ? Belkide dedigin gibi ya yanlis anlamisindir , bende diger hamileligimde ense kalinligi ciktigi icin aldirmistim ..
Ben nerdeyse 1 aydir hic yatamiyorum zaten .. Karnimda agri hissediyorum , ama senin gibi karln üstü yatmaya cok aliskindim .. Bide dogumdan sonra süt gelecek korkusuyla yatamayiz ..

insallah hayirlisi olur... biz sanirimi bisi ödemiyoruz testler icin. sigorta karsiliyor hepsini...yaa doktorum acaip bisi hiperaktiv:)) yerinde duramaz konusurken bile, ayni zamanda klinikte cerrah... hayilrisi persembe gelsin görecegiz...

uye oldum milupa'ya uye olduktan 2 ay sonra paket yolluyorlarmis uye olurken hediye paketi istiyorumu isaretlemeniz lazim:

Bebeğim ve Ben Seti

Üye olunduktan 2 ay sonra adresinize gönderilir.
Bebeğim ve Ben setinde; bebeğim kitabı, Still-tee, Aptamil Sütlü Pirinçli kaşık maması numunesi, Aptamil Çocuk numunesi, Aptamil 2 Devam Sütü numunesi, Milupa indirim kuponu ve Nivea numuneleri bulunmaktadır.

insallah hayirlisi olur... biz sanirimi bisi ödemiyoruz testler icin. sigorta karsiliyor hepsini...yaa doktorum acaip bisi hiperaktiv:)) yerinde duramaz konusurken bile, ayni zamanda klinikte cerrah... hayilrisi persembe gelsin görecegiz...

aynen oyle canim hayirlisi...burda sigorta ikiliyi karsilamiyor :/ saolsunlar 160 dolarlik kan testi bolumu odemisler bize 400 dolarlik ultrason kismi kaldi...

hayirli haberlerini bekliyoruz insallah

İnsallah gelmez filiz ben buraya uye olmadan once sizi takip ederken kanamasi olan arkadaslara hep dua ediyordum cok zor birsey Rabbim hepimizin evlatlarinin saglikli bir sekilde dogmasini nasip etsin insallah 
aminnnnnnnnnnnnn kuzum cok saollll teşekkür ederım duan ıcın allaha sukur olsun suan gelmıo ınsda gelmez

ben uyeyım zaten ablam uye yapmıstı kendı cocugu oldugu zaman benide hedıye gelmıstı ozaman ablama verdım

Ben milupaya üye oldum 6. Ayda yollucaklar numunelerini bekeliorum bakalım diğerlerini bilmiyordum onlarada üye olayım :))
kızlar çok acill,yeşil çay içmek istiyorum çoookkk hem de tarçınlı yeşil çay.yasak mıydı.

Benim doktorum da tercih etme demişti yeşilçayı canım

sağlık olsun canım olsun... şu hero baby bende üye olam bakam mersi canım

kızlar çok acill,yeşil çay içmek istiyorum çoookkk hem de tarçınlı yeşil çay.yasak mıydı.

düşük tehlikesi yaratır canım. kasılmalar yaratırmış. ama çok canın çektiyse açık bir tane iç istersen? eski doktorum yasaklamamıştı.

bende tırstım öyle deyince. ben yüzüstü yatınca baş ağrım bile diniyor zor olacak sanki

Son düzenleme:

Almanyadada ikiliyi karsilamiyolar bana 150 e demisti doktor , detayli ultrasyin icin aradim özel prenatal hastanesini fiyatta sordum hic birsey ödemiyorsunuz dedi , bu arada sizdedemi hamilelik boyunca vajinadan bakiyorlar her kontrolde ??

bana hic test yapmadi ense kalinligi falan.. ben tr ye ttaile gittigimde baktirmistim hersey yolundaydi.. doktor korkuyor ultrasondan akli cikiyor 5 sn bakmiyor 4 sn falan:))) insaallh kasilmam. artik persembe anlicaz o durumu...saol canim benim cok saol...

Almanyadada ikiliyi karsilamiyolar bana 150 e demisti doktor , detayli ultrasyin icin aradim özel prenatal hastanesini fiyatta sordum hic birsey ödemiyorsunuz dedi , bu arada sizdedemi hamilelik boyunca vajinadan bakiyorlar her kontrolde ??

benim bu hafta göbekten bakti. artik göbekten bakicaz dedi... para konusunda bisey demedi doktor, olsaydi derdi herhalde.. bilemiyorummm

yok canim 12. haftaya kadar vajinal ondan sonra karindan..12. haftaya kadar kesin vajinal ama sormuyorlar bile yani :)

benim bu hafta göbekten bakti. artik göbekten bakicaz dedi... para konusunda bisey demedi doktor, olsaydi derdi herhalde.. bilemiyorummm
Benim bulundugum yerde her doktor doguma kadar vajinadan bakiyormus , kizimdada öyleydi ama unutmusum demekki , birde her defasinda ordan bi sivi aliyorlar ..
yok canim 12. haftaya kadar vajinal ondan sonra karindan..12. haftaya kadar kesin vajinal ama sormuyorlar bile yani :)

Ne güzel ( bizde tam tersi o yüzden hem doktora gitmek istiyorum hemde istemiyorum

benden hic sivi almadi. ama her seferinde idrar aliyor.. benim doktorum arap, adi adnan..internetten Türk zannedip randevu almistim:))) Arap cikti..

benımde persembe canım bende sorucam bakalım ıstıycekmı 3 4 lü testleriii sabah 11.30 da benım senın

benimde sabah 9 da filiz.sabahı iple çekiyorum hem heycanlıyım hemde stresli.inşallah iyi haberlerini alırız.bu arada lekelerin geçmiş.hadi gözün aydın.inşallah daha hiç uğramazlar.
sen progestanı ne kadar daha kullancaksın filiz? ben 5.ayın sonuna kadar :44: nasıl dayancam yaa baş dönmesi ve kalp çarpıntısı beni mahvediyor

o siviyi benden bir kere aldilar iste 8. haftada...gayet anliyorum seni ben de nefret ediyordum vajinalden. kasiyordum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…