aynennn.. bana bu sefer karindan bakti.. cok sevindim doktoru öpecektim nerdeyse:))) tr de ise vajinadan bakan tek doktor yokk:))
benden hic sivi almadi. ama her seferinde idrar aliyor.. benim doktorum arap, adi adnan..internetten Türk zannedip randevu almistim:))) Arap cikti..
hahaha aynennnn bana da gecen gittigim de artik karindan dedi hemsire, oyle mutlu olmusum ki hemsire de koptu :))))
idrar her randevuda aliniyor evet. sivi da bir kere smear ile birlikte aldi hepsini toptan. bir de metal bir seyle cinsel organimin agiz boyunu falan olcmustu pek hos bir randevu baslangici degildicati muayenesi icin de ayni seyleri demislerdi okumustum bir topikte ama artik onlari okumuyorum,sirayla... :)
insallah iyi sonuclar alirsin canim...herseyi iyi cikar..herkese merhabaaa ,,, ben bugün doktor kontrolüme gittim. 4 sn bakti ultrason ile hersey yolunda dedi...persembe gününe amniyosentez randevusu verdi. sormadi bile istiyormusunuz diye....sanirim yastan dolayi riske girmeylim istiyor. hayirlisi olsun artik ne yapailim...
ay bu ldoktorlarda bir öyle bir böyle diyorlar :) benimkide istedigin kadar yat birsey olmaz dedi, hemde iki tane doktor a sordumKızlar bugün doktora sordum ''ben uyurken yüzüstü yatıyorum'' dedim... derken daha ''sakın haa!!!'' dedi. eşime de ''gördüğün an çevir'' dedi. sakıncalıymış dediğine göre bilginiz olsun. sanırım bebeğe baskı uygulamış oluyoruz .
Almanyadada ikiliyi karsilamiyolar bana 150 e demisti doktor , detayli ultrasyin icin aradim özel prenatal hastanesini fiyatta sordum hic birsey ödemiyorsunuz dedi , bu arada sizdedemi hamilelik boyunca vajinadan bakiyorlar her kontrolde ??
simdi animsayamadim belki banada yapmistir. ilk zamanlar vajinal muayenede tansiyonum düsüyordu resmen o yüzden gözlerimi falan sikica kapayinca animsayamadim. belkide yapmadi...bizde bir defter var anne defteri. bütün muayneyi oraya kaydetmesi lazim ama benim doktorum yazmiyor. yazsana neden yazmiyorsun dedim gerek yok dedi:)) daha ne diyimmm kii:)))
insallah iyi sonuclar alirsin canim...herseyi iyi cikar..
ilk defa duydum bu amniyosividan sonra egerli rahatsizlik varsa bebekte anne karninda tedavi edilebilecegini, birsey yapilmadigini saniyordum ben.. sirf ögrenmek amacli diye..
Kendini sIKma fazla.. iyi düsünmeye calis hep
ay bu ldoktorlarda bir öyle bir böyle diyorlar :) benimkide istedigin kadar yat birsey olmaz dedi, hemde iki tane doktor a sordum
oglumdada cok yatmistim..
birde pazartesi günü bende detaylli ultrasonda öyle bastiriyorduki 2li teste gittigim doktor.. yani onun yaninda yüz üstü yaatmak masum kalir :))
bende sagima yatmamaya calisiyorum , en cok farkina vardiksa sol kolun üzerine yatiyorum sol tarafima en sagliklisi öyle diye bebek icin..
bebisinide fazla görememisin annesi ama olsun iyi oldugunu gördün yaa önemli olan o..
artik birdahaki sefere hasret giderirsin..
bizde ödüyoruz 140 eur burda, ama 20 haftada olani ödemiyormusuz organscreenig i ..
benim bir de ilk bebek vajinal ultrason tam icimdeyken kalbi durdugunu ogrenmistim, ben ondan cok kasiyordum zaten. doktor da hissediyordu, kasma lutfen diyordu da kendimi telkin etmeye calisiyordum. Allahtan hayirlisiyla gecti.
Allah bu bebegine hayirli ömür versin insalllahhh... saglikla dogum yaparsin da saglikla büyütürsün. neyse cok sükür benimki de gecti. ama hala kalp atisi falan dinletmedi deli etcek bu adam beni yaa:))
Benim doktorumda alman bazen okadar sogukkanli oluyorlarki , ne soracagimi unutuyorum, bazen ben sorunca sadece sordugum soruya cvb veriyor , bazende kendiliginden anlatiyor ..benden hic sivi almadi. ama her seferinde idrar aliyor.. benim doktorum arap, adi adnan..internetten Türk zannedip randevu almistim:))) Arap cikti..
o siviyi benden bir kere aldilar iste 8. haftada...gayet anliyorum seni ben de nefret ediyordum vajinalden. kasiyordum kendimi.
Malesef ben her gittigimde o metalle karsilasiyorumidrar her randevuda aliniyor evet. sivi da bir kere smear ile birlikte aldi hepsini toptan. bir de metal bir seyle cinsel organimin agiz boyunu falan olcmustu pek hos bir randevu baslangici degildicati muayenesi icin de ayni seyleri demislerdi okumustum bir topikte ama artik onlari okumuyorum,sirayla... :)
insallah iyi sonuclar alirsin canim...herseyi iyi cikar..
ilk defa duydum bu amniyosividan sonra egerli rahatsizlik varsa bebekte anne karninda tedavi edilebilecegini, birsey yapilmadigini saniyordum ben.. sirf ögrenmek amacli diye..
Kendini sIKma fazla.. iyi düsünmeye calis hep
ay bu ldoktorlarda bir öyle bir böyle diyorlar :) benimkide istedigin kadar yat birsey olmaz dedi, hemde iki tane doktor a sordum
oglumdada cok yatmistim..
birde pazartesi günü bende detaylli ultrasonda öyle bastiriyorduki 2li teste gittigim doktor.. yani onun yaninda yüz üstü yaatmak masum kalir :))
bende sagima yatmamaya calisiyorum , en cok farkina vardiksa sol kolun üzerine yatiyorum sol tarafima en sagliklisi öyle diye bebek icin..
bebisinide fazla görememisin annesi ama olsun iyi oldugunu gördün yaa önemli olan o..
artik birdahaki sefere hasret giderirsin..
bizde ödüyoruz 140 eur burda, ama 20 haftada olani ödemiyormusuz organscreenig i ..
Ayni bende cok severdim yüzüstü yatmayi bencede , sen biraz dikkatli ol alismisindir simdi öyle yatmaya , sirtina yastik koyarak sola yatmayi dene ben ilk zamanlar öyle alistim
Benim doktorumda alman bazen okadar sogukkanli oluyorlarki , ne soracagimi unutuyorum, bazen ben sorunca sadece sordugum soruya cvb veriyor , bazende kendiliginden anlatiyor ..
Malesef ben her gittigimde o metalle karsilasiyorumher defasinda aliyorlar , zaten ordaki hemsire benle dalga geciyor , nasil doguracaksin diye.
Evt banada dedi doktor onun organscreenig icin birsey ödenmiyor diye , mecbur kendi doktorlarimizda yapiyormus ..
canim o bebegin hangi tarafta olusuyla alakali deglilmis, rahmi besleyen damarlar sol tarafta olduklari icin o tarafa yatilmasi gerekiyormus..saol canim benimmm Allah razi olsunn.. insaallah hayirlisiyla atlatiriz oglusumla... yaa bu sol tarafa yatma isini bene yapmaya basladim ama benim oglan solda duruyor, buna ragmen sola mi yatayim yine..
Benim doktorumda alman bazen okadar sogukkanli oluyorlarki , ne soracagimi unutuyorum, bazen ben sorunca sadece sordugum soruya cvb veriyor , bazende kendiliginden anlatiyor ..
Evt banada dedi doktor onun organscreenig icin birsey ödenmiyor diye , mecbur kendi doktorlarimizda yapiyormus ..
saol canim hepimizin insallahhhh :))) bizim de 31 mayis randevumuz doppler ile kalp sesi bakacak muhtemelen ultrasona almaz herhalde
neslecim sana detayli ultrason randevusunu ne zamana verdiler? benimkini taaaa 15 temmuza verdiler erkene almak istiyorum ben biraz , o kadar beklemek istemiyorum 22.ci haftam oluyor ..
Malesef ben her gittigimde o metalle karsilasiyorumher defasinda aliyorlar , zaten ordaki hemsire benle dalga geciyor , nasil doguracaksin diye.
yatutarsa gözün aydın canım allah kucağına almayıda nasip etsin
silayhus sağol canım sanırım açlıktan oluyo anlamadım tam
bu arada bende üye oldum şimdi ama bebelacınkini bulamıyorum üye olun butonu nerede
Evt canim nasip olurda kucagima alirsam ikinci bebegim olacak ..sanirim senin ikinci bebegin? yaniliyorda olabilirim??
Benide basla kilinige yönlendirdi ama ordaki tüm doktorlarida taniyorum bi önceki hamilelikden , insaallah sorunsuz atlatiriz ..canim o bebegin hangi tarafta olusuyla alakali deglilmis, rahmi besleyen damarlar sol tarafta olduklari icin o tarafa yatilmasi gerekiyormus..
benim ne ikiliyi nede detayliyi kendi doktorum yapmiyor direk olarak klinige gönderiyor, ordaki ultrason cihazlari sirf bunun icin iki oda sirf detayli ultrason icin ayarlanmis..Kendi doktorun yapmasi bir yandan daha iyi tanidik herseyi sorabiliyorsun mesela..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?