2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
neslecim sana detayli ultrason randevusunu ne zamana verdiler? benimkini taaaa 15 temmuza verdiler erkene almak istiyorum ben biraz , o kadar beklemek istemiyorum 22.ci haftam oluyor ..
Senin baya gec olmus benim bildigim kadariyla doktorunda söyledigi 21. haftaya kadar yapilmasi gerekiyormus

Ah canim yazik sana ya artik bebislerin ugruna diye sikacaksin disini madem uygulamalari boyle

Evt mecbur katlaniyorum artik ..zaten doguma kadarda ayda bir kontrol olursa geriye en fazla 5 defa kaldi (dogumda baktiklari haric :))) :)

Benimde 17 haziran , insaallah hayirli haberler aliriz bazen aklima geldikce cok korkuyorum[/QUOTE]

insaalllah hayirli haberler ile gelirizz hepimizzz. yaa bisi sormak istiyrum ben doktoruma sordum dogumu normal olucak dedi. eger son dakka bisi olmazsa... peki dokotrum mu yaptiriyor dogumu ebeler mi? ayrica benim simdiden ebe mi bulmama lazim, eve gelip beni kontrol falan ediyormus.. herkes ayri bisi söylüyor..

19+0 ile 22+0 aralarindaymis ... bana verdikleri gunde 22+0 :) son gun yanii

Benimde 17 haziran , insaallah hayirli haberler aliriz bazen aklima geldikce cok korkuyorum

insaalllah hayirli haberler ile gelirizz hepimizzz. yaa bisi sormak istiyrum ben doktoruma sordum dogumu normal olucak dedi. eger son dakka bisi olmazsa... peki dokotrum mu yaptiriyor dogumu ebeler mi? ayrica benim simdiden ebe mi bulmama lazim, eve gelip beni kontrol falan ediyormus.. herkes ayri bisi söylüyor..[/QUOTE]

Insallah... Ya onu ben de bilmiyorum ebe diyen de var doktorun diyen de bak onu da arastirmaya giriseyim!

Doguma yakin kontrol sIklasir diye biliyorum hayallerini yikmayayim : ppppp

kızlar 4'lü tarama yaptıran var mı?
ben yaptırıcam ama bana 2 li yapmadı direk 4 lü yapcas dedi bakalım 3 hafta sonra

hadi yaa biri sakıncası yok demişti doktoruna sormuş bende yatıyordum rahat rahat dikkat edeyim bari sagol cnm

hıc bılmıyorum kı canım ne zamana kadar kullanıcam ben.sorarım yarın gıttıgımde..
saol canım leke gectı sımdı akıntı başladı bakalım yarına onuda sorucam..
kalp carpıntısı bendede oluyor canım yaa ıns bıran once kurtuluruz bu ılactan .

Burda ebeler yaptiriyor hastanede dogumu, ters giden birsey olmadigi zamanda doktor girmiyor.. benim dogumumda son anda doktor girmek zorunda kalmisti oglumu vakumla cektiler , son anda benim gücüm tükenmisti cünkü.
Insallah bu seferde normal dogum nasip olur...

Ben bugun erken yatiyorum kizlar iyi geceler hepinize
Yarin bende dahiliyeciye gidecegim tansiyon icin..
Bugun klinikteki doktorla görüstüm prolutan igneyi biraktik artik, kan sivilastirici igneyide birakiyorum 2 gün sonra
20 haftaya kadar kortizon hapi ve utrogestan fitil , 34. haftaya kadarda kan sivilastirici hapi kullanmam gerekmis. cok güzel sekilde anlatti telefonda , proföseri sikayet ettim :)) prof olmus ama adam olamamis diyede icimden dedim :))

Emtu bendim canim o , iki doktorumda sakincasi yok dedi :).. ve oglumdada yatmistim hep ...

Filizcim insallah iyi haberlerle gelir ,belki cinsiyetide ögrenmis olursun :)
Baska arkadaslarinda varsa kontrolu hepinizinki iyi gecer insallah...

Son düzenleme:
hmhumm evet hatırladım arkadaşada sakın ha demiş doktoru sakıncalıymış kafamız karıştı

Emtu 5 almanca bir doktor sitesi var doktora sorular soruyorsun .
Bu soruda defalarca sorulmus , simdi orayada baktim ordada doktor bir kisitlama yok yatabildiginiz kadar yatabilirsiniz karina diyor ..
Ama kafan karistiysa sende doktoruna sor istersen her doktor farkli birsey soyluyor ..

Sagol tatlim.sende sor muhakkak hamilelikte lekelr oluyomus cunku
Canim masallah :)) benim doktor da muhakkak ayrintiliyi istedi, istiyorlar genelde. Verdigin bilgiler icin tesekkurler!
Rica ederim cnm ogrendiklerimizi paylastikca bilgiler cogaliyor
Sagol tatlim.evet netten bak eart mama angel baby yaz cikiyor.bende tam arastiramadim ama onu alicam.
Olsun sokaga ciktiginda bile gunes etkiler hele de acik tenlileri.
Cnm benim ikili taramada da uzman doktor tum organlara bakti.mide bobrek beyin kalp herseyi inceledi.parmaklarini bile saydi.benim beegi besleyen damarlarimin kan akisina vs.ama ayrintili fetal usg de bebis te organlada gelismis olacak.sorunlu bisey varmi diye bakiliyor.perinatoloji uzmanina yolluyor kendisi bakmiyor zaten.ayri bir uzmanlik alaniymiss.

Bende ogreemedim cnm.sipa cok hareketliydi.erkege benzetti ama goremedik mipi falan

evet işte sorun orda ya her doktor başka bişi söylüyo ondan kafa karışıyo ya mesela sakın yatmayın diyen doktora serbest diyo başka doktor desen kabul etmez aynı şekilde diğerine de yasakmış desen yok der :) tıp dediğin bile çeşit çeşit ya almancam yok ki sen tercüman olmuş oldun yazılanlara, ben genede arada takılayım dikkatli dikkatli :)

BebislerimizAllaha emannet cnm.sen icini ferah tut.zaten ayrintilida amac herhangi bir mudahale degil.5aylik oluyoruz.gelisime bakiyorlar.

Benimde 17 haziran , insaallah hayirli haberler aliriz bazen aklima geldikce cok korkuyorum

insaalllah hayirli haberler ile gelirizz hepimizzz. yaa bisi sormak istiyrum ben doktoruma sordum dogumu normal olucak dedi. eger son dakka bisi olmazsa... peki dokotrum mu yaptiriyor dogumu ebeler mi? ayrica benim simdiden ebe mi bulmama lazim, eve gelip beni kontrol falan ediyormus.. herkes ayri bisi söylüyor..[/QUOTE]
Bende kizimdayken hep ebeler yanimdaydi doktor sadece son anda bebegin cikacagi vakit gelmisti , birde en son kontrolumu doktor yapmisti , ebeyide istersen simdiden de secebilirsin , ben aklima birsey geldiginde direk dogum yerini arayip ordaki ebelerle konusuyorum cevabliyolar , ama kizimdaykende ebeyi eve cagirmistim , gelip her hafta kilosunu ölcüyordu , ilk banyosu icin felan cok iyi bence hastaneden ilgilenen bi ebeyle konus , eve gelip gelmeyecegini sor simdiden kontaga gecmen , iyi olur hatta bana jimnastik bel agrilari icinde eve cagirabilirsin dedilerde fazla üstüne düsmedim o konunun

Insallah... Ya onu ben de bilmiyorum ebe diyen de var doktorun diyen de bak onu da arastirmaya giriseyim![/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…