Insaallah hayirli haberlerle gelirsin , icini ferah tut .. Güzel haberlerini bekliyoruz
günaydın herkeseekızlar benım ara ara ciddi bacak agrım oluyor sizlerde böyle bir durum oluyor mu:44:
canım banada doktorum kalsiyum ve magnezyum verdi onları içince biraz rahatlıyorum..o kadar süt yogurt peynir nereye gidiyor ben anlamadımGünaydın canım benimde zaman zaman kasılma şeklinde oluyordu maden suyu içiyorum 2-3 günde bir kalmadı o kasılmalarım dene istersen
canım banada doktorum kalsiyum ve magnezyum verdi onları içince biraz rahatlıyorum..o kadar süt yogurt peynir nereye gidiyor ben anlamadım
ay sonunda abla ya merak ettık keşke gelip yazaydın yaa
Valla facebookta herkez bırbırını ekleme yaptı abla öyle işte ordan konusuyorlar heralde zaten topiginde eski şenligi gıttı gıbı eskıden sayfalar ucusurdu..
Nehar banlandı 1 hafta .
allah yardımcınız olsun ablacım hamiş hamiş işin zor ama tatlı telaşlar bunlar allah damatlığınıda gösterir inşallah
Ben geldim kizlar , bakmadi bebegime sadece testi tekrardan konustuk .. Iyi dedi sonucuna oda ..
Kendi doktorum gelse artik bende randevu alsam ..
Puffy ablam yazmisin sorun olmasinda aman , kolay gelsin size ..
Filizcim yarin kontrolun var diye yrme emi kendini bugun :) sakin ol canim .. Hersey yolunda merak etme , bugun doktor utrogestan hakkinda bir nevi uyku ilaci dedi :)). Hala kullaniyormusun ??
Gecemavisiy canim onerin icin sagol , sarimsak kani cok sulandiriyormus , birde kan sulandirici ikacla igne aliyorum gunluk o yuzden korkuyorum ..
Ankakusu canim merak ediyoru seni , ?? Dundrn beri bakiniyorum goremedim ..
Nergisyasemin merak etme canim birsey olmamistir karnina bizler cok tirsiyoruz ya , pazartesi doktor olcumleri yaparken oyle badtira bastira yaptiki Bebegi yakalamak icin :)) oyle birsey olmaz ...
Bugun kontrolu olan varmi ??
erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim
saol canımm benımmgünaydın kızımın teyzoşları güneş açtı artık burda kuşlar cıvıl cıvıl güzel bir güne uyandım herkesin günü çok güzel geçsin
kontrole gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz
filiz herşe yolunda olacak endişe etme iyi düşün iyi ol :)
gunaydın cnm ınsallahh guzel haberlerle gelırızgünaydın annişler bugün randevusu olan herkes umarım güzel haberlerle gelirsiniz :)
filizim oncelikle bu gunku randevudan hayirli haberlerle gel :))
gelip yazamadim canim pazar gununden bu yana kilit oldum sadece sunnet hazırlığı degil esim cok feci gripti iki gun evde yattı kilitledi beni resmen, ay bu erkekler hasta olunca feci oluyorlar surekli ilgi istedi , ama garibim cok hastaydi gözü açılmadı .
Bu arada 1 ayımız kaldi hazırlıklara davet listesi , yemek icin yer menü secimi , hangi hastane de kesilecek , alınacak listeleri kafam bir dünya oldu , elim internet'e gitmedi. Iyice hamislik ilerlemeden halledelim istiyorum.
Ama soz duzenli sabah aksam haber veririm , bu arada kendim kasindim sunnet şekerlerini ben hazırlıyorum kece ve baska materyallerden , yani elim yogun ama ne yapayim beğendiğim şekerin tanesi 10tl , hadi ya dedim elimden geliyor boyle seyler ben yapıyorum , sonra sırada mevlüt şekerleri var ama cok şirinler resim ekleyeceğim , bir turlu ekleyemedim , sonrada kendi bebek şekerlerimi yapacagim nasipse. Ornekler buldum cok güzeller bana özelden mail adresi verirsen sanada gondereyim buraya koyarsın kızlara ornek olsun.
Face konusuna her bireyin kendi secimi diyorum , ben cok dağılmak istemiyorum burası iyi , sicak bir ortam ban yetiyor fazlasına vaktim yok zaten.
Seni opuyorum guzel haberlerle gel :))
ben 1 aydır kullanmaya basladım canım.kayısı cekırdegı yagı kakao yagı ve susam yagını karıstırıp suruyorum.benım kasınmalarım cok erken basladı.cunku hergun 2 kere gobekten ıgne oluyorum.tenım ıyıce hassaslastı.bu yagları bana doktorum tavsıye ettı
aynen ya bı gıttım ohh sacımıda boyatasım geldı ama boyatamam sımdılık
canım lekelerım bitti 3 4 gundur gelmıyor ama bu seferde yogun akıntı gelıyor ve bazen seffaf bazen sarı olarak gelıyor
yarın dr sorucam bakalım
saol canımm inşallahhhhhhhhhhh burcak bıara geldı ama bıdahada gelmedı canımmhayırlı kandiller hepinize. filizcim güzel haberlerle gelirsin inşallah. bu arada burçaktan haberi olan var mı? dün detaylı ultrasonu vardı. bayadır da girmiyor sanırım. merak ettim.
gözün aydın canımçok sevindim. akıntıya çok takılma herkeste oluomuş bi ara bendede çoktu. şimdi azaldı ama devam ediyor. ben çok üstüne düşmedim sormadım doktoruma. kanamadan sonra baya olmuştu bendede hatta bazen oturduum yerde öle bi oluodiki kanama oldu die koştur koştur tuvalete gidiodum. şimdide günlük ped kullanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?