2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
Günaydın kızımın teyzoşları güneş açtı artık burda kuşlar cıvıl cıvıl güzel bir güne uyandım herkesin günü çok güzel geçsin

Kontrole gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberlerle gelirsiniz

Filiz herşe yolunda olacak endişe etme iyi düşün iyi ol :)

Günaydın canım benimde zaman zaman kasılma şeklinde oluyordu maden suyu içiyorum 2-3 günde bir kalmadı o kasılmalarım dene istersen
canım banada doktorum kalsiyum ve magnezyum verdi onları içince biraz rahatlıyorum..o kadar süt yogurt peynir nereye gidiyor ben anlamadım

çok güzel bir güneşle uyandık bugün

herkes için umarım güzel bir gün olur. kontrolü olan arkadaslar iyi haberlerle gelirler inşallah.

bugün kuzucuklara kitap fuarından kitap bakmaya gidicem :)

geç bile kalmışşın diyebilirsiniz :)

ama olsun napıyım heves işte

Filizim oncelikle bu gunku randevudan hayirli haberlerle gel :))
Gelip yazamadim canim pazar gununden bu yana kilit oldum sadece sunnet hazırlığı degil esim cok feci gripti iki gun evde yattı kilitledi beni resmen, ay bu erkekler hasta olunca feci oluyorlar surekli ilgi istedi , ama garibim cok hastaydi gözü açılmadı .
Bu arada 1 ayımız kaldi hazırlıklara davet listesi , yemek icin yer menü secimi , hangi hastane de kesilecek , alınacak listeleri kafam bir dünya oldu , elim İnternet'e gitmedi. iyice hamislik ilerlemeden halledelim istiyorum.
Ama soz duzenli sabah aksam haber veririm , bu arada kendim kasindim sunnet şekerlerini ben hazırlıyorum kece ve baska materyallerden , yani elim yogun ama ne yapayim beğendiğim şekerin tanesi 10tl , hadi ya dedim elimden geliyor boyle seyler ben yapıyorum , sonra sırada Mevlüt şekerleri var ama cok şirinler resim ekleyeceğim , bir turlu ekleyemedim , sonrada kendi bebek şekerlerimi yapacagim nasipse. Ornekler buldum cok güzeller bana özelden mail adresi verirsen sanada gondereyim buraya koyarsın kızlara ornek olsun.
Face konusuna her bireyin kendi secimi diyorum , ben cok dağılmak istemiyorum burası iyi , sicak bir ortam ban yetiyor fazlasına vaktim yok zaten.
Seni opuyorum guzel haberlerle gel :))

allah yardımcınız olsun ablacım hamiş hamiş işin zor ama tatlı telaşlar bunlar allah damatlığınıda gösterir inşallah

Amin canim , Rabbim hepimizin evlatlarının en guzel günlerini göstersin :))

Selayhus canim iyi olduguna sevildim , arada boyle yok olursam yoğunluktan ama bundan sonra daha dikkatli olurum :)
Bu arada filizde yazdim acayip bebek şekerleri buldum elimdekiler bitsin basliyacagim ev malzeme dolu :))
Bir yandanda bebek battaniyesi bitmek üzere 3/2 tamam , yani Büyükşehir calisiyor :))

erkam muhammedim geliyor teyzeleriii oğlum geliyor allahıma binlerce kez şükürler olsun yüzdeyüz erkek dedi fotosunu ekliyicem biara artık oylamamı yapabilirim

Cok sevindim ay cok sevindim , senin ne kadar cok istedigini biliyordum rahat bir nefes almissindir , Rabbim tamamına erdirsin benim gibi sunnet hazırlıkları yap insallah :))

Allahım bu ne enerji

Rabbim gücünü kuvvetini arttırsın sağlık sıhat versin.

battanıyeye baslasam mı başlamasammı diyorum. daha dıyorum uyusuk ben

sen aşmıssın kendine sünnet hazırlıkları, eşinin bakımı, sünnet şekerleri

vayyyyy Maşallah maşalllah 41 kere

saol canımm benımm
günaydın annişler bugün randevusu olan herkes umarım güzel haberlerle gelirsiniz :)
gunaydın cnm ınsallahh guzel haberlerle gelırız

saol ablacım ınsallahh ..aman sanada gecmesın grip cok gecmıs olsun
Tamam abla dr gelınce ozelden yazarım sımdı kahvaltı yapıcam sonrada hazırlanıcam 10.30 cıkıcam evden
öpüyorum hepınızı

günaydın güsel annecikler ve minnak tavşannarı. geçmişi okuymadım bugün işlerim biras youn bu arada gece rüyamda sizden biri ama kim olduğunu bilmiyorum tek bildiğim samsunlu olduğu :) ankaraya gelmiş. telefonlaşıyoruz tanışıyoruz bize götürüyorum yemek falan yiyoruz. çok garipti. nasıl kaynaştık hemen. burdan konuşuyoruz falan. bebişlerimizde daha karnımızdaymış. annem ablam eşimle tanıştırıorum falan. hatta dioki eşin bumu seni o kadar üzdü kızcam şimdi ona :) bende diorum sakın anlattığımı öğrenirse kızar falan diyorum :) acaba hanginizdiniz çok merak ettim

kızlar bugun bol bol dua edelımm oruc tutamıycaz madem Eşim niyetli uzuluyorum adama bugun benımle gelcek aclıgı gectımde susuzluktan ölücek yollarda Hepınızın regaip kandılı mubarek olsun..dualarımız kabul olsun. Rabbım gonlumuzdekını nasıp etsın ..

hayırlı kandiller hepinize. filizcim güzel haberlerle gelirsin inşallah. bu arada burçaktan haberi olan var mı? dün detaylı ultrasonu vardı. bayadır da girmiyor sanırım. merak ettim.

iğneyi neden oluosun canım

gözün aydın canım çok sevindim. akıntıya çok takılma herkeste oluomuş bi ara bendede çoktu. şimdi azaldı ama devam ediyor. ben çok üstüne düşmedim sormadım doktoruma. kanamadan sonra baya olmuştu bendede hatta bazen oturduum yerde öle bi oluodiki kanama oldu die koştur koştur tuvalete gidiodum. şimdide günlük ped kullanıyorum.

canlarımmmm günaydınnn hepinize ve rabbim bu mübarek gecede ne muradınız varsa versin inşallah regaip kandiliniz mübarek olsunnn

hayırlı kandiller hepinize. filizcim güzel haberlerle gelirsin inşallah. bu arada burçaktan haberi olan var mı? dün detaylı ultrasonu vardı. bayadır da girmiyor sanırım. merak ettim.
saol canımm inşallahhhhhhhhhhh burcak bıara geldı ama bıdahada gelmedı canımm

saol canımm aynen aynen bende ölee kanaamamı gelıo dıye gıttım akıntı gelıomuş bakalım soruyum bı kasıntıda var cunku bende sanırım enfeksıyon olucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…