2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

canım dünde yazmıştım bazılarının bebeğe alerjisi olurmuş bunu olumsuz algılama tabi vucudun farklılığa tepkisi, sağlık olarak bebekte bir sıkıntı olmuyormuşta kaşınırmış bazısı ....

sende ki durum bu anlamında da demiyorum yanlış anlaşılmasın ....

Son düzenleme:
Kızlar hepinize kocamaaaaan günaydın.
Hepimizin Regaip Kandili mübarek olsun,hep güzel haberler alalım inşallah.

Kontrole gidecek arkadaşlar hayırlı güzel haberlerle dönersiniz umarım.
Ben dün 2li testin sonucunu aldım.Çok şükür bir sorun yok dedi doktor.

Yaa geçmişe bakamadım ama Ankakuşu ne yaptı bileniniz var mı?
Sanki o günden sonra dönmedi.Gerçi bakamadım belki gelmiştir.:26:

Yatutarsa oğluş geliyormuş canım,hayırlı uğurlu olsun.
Çok sevindim gönlünden geçeni verdi Rabbim.

Seni keyifli gordum sevindim :))
Bence sende basla ufaktefek bir seylere , ben eskiden her seyi kafama takip gününümun bir bölümünü senaryo yazarak geçiriyordum , kafamda endiseler dönüp duruyordu , ikide bir doktora gitmek istiyor her ufak seyde panik yapıyordum.
Su islere basladim simdi kafam bir dağıldı oyle iyi geldiki gun geciyor fazla kafayı takmıyorum , mide bulantisi bile daha az hissediyorum :))

Dualaim senle ve bugun kontrolü olan herkesle , Rabbim yardimciniz olsun

herkese günaydınlarr.....

bu mübarek gece de tüm dualarımızın kabulü sıkıntısı olanların sıkıntıların gitmesi sifa bekleyenlerin şifa bulması dileğiyle kandiliniz mübarek olsun inşallah.

herkes nasıl bebişler ne alemde:))

benim kaşıntılar banyo yapınca azalıyor ama sbah sabah yine başladı(

filizcim inşallah cok güzel haberlerle gelirsin doktordan ve randevusu olan diğer arkadaslar sizlerde inş.

burçak ı ben de merak ettim. inşallah iyidir..

canım kötü bişey olmasın da bebişe bir zararı dokunmasın artık idare ederiz kasına kasına .Rabbim şifa versin tüm herkse bugunlerin hürmetine inşallah

iğneyi neden oluosun canım

kuzum ben gecen yaz 9 haftalık bebegımı kaybettım kalbı durdu.ondan sonra malum arastırmalar fılan.kan pıhtılasması cıktı.hamılelıgımı ogrendıgım gunden berı gunde 2 defa ıgne oluyorum.ben senın kanaman oldugunu bılmıyordum ya da unutmusum canım.kacıncı haftada olmustu

Regaip kandilinizi kutlar , bu mübarek gunun hepimize ve bebeklerimize hayır getirmesini , dertlilere deva , hastalar şifa olmasini dilerim.

Ettigimiz tum dualar kabul olur insallah ....

canım kötü bişey olmasın da bebişe bir zararı dokunmasın artık idare ederiz kasına kasına .Rabbim şifa versin tüm herkse bugunlerin hürmetine inşallah

Canim çıkıyordum seni gordum , benim 3 hafta once basen karin ve ust bacak bölgemde asiri kaşıntı ve dokuntuler olustu, doktora gittim kanda ALT bakıldı , yani karaciğer enzimlerine sukur bir sey yokmus , alerjik bir reaksiyon oldugu söylendi. Zaten alerjim var , ama ilac verilemedi sakincaliymis . Doktorum excipal hydro diye bir losyon verdi sadece banyo sonrasi suruyorum yada cok kasininca cok rahatladim neredeyse kaşıntılarım tamamen bitti :) doktoruna danışarak kullanabilirsin :))

amin canım hepimizin regaip kandili mübarek olsun. ikili testnin temiz çıkmasına çok sevindim. anka kuşu en son okuduğum maalesef bebeğini kürtajla alacaklardı ama sonra bir daha görmedim.

offf kıyamam. kendinmi yapıosun iğneyi 9 ay devamlımı vuruncaksın. başka çaresi yokmuymuş bunun

benim sanırım 7. haftada falandı. birden geldi baya çoktu ve parlak kırmızıydı. çok korktum. acile gittik hemen. ordaki doktor progestan verdi. sonra kendi doktoruma gittiğimde keşke başlamasaydın dedi. şimdi bıraktırırsak ona bağlı kanama yaşarsın dedi. öle olunca baya kullandım. sonra yan etkisi çok olunca kendim bıraktım. 2 gün sonra gidince sordum bırakiimmi die doktorumda bırak dedi. tabi ona bıraktıımı sölememiştim :) çok şükür şu an bişey yok. kuzular allaha emanet

Teşekkür ederim ablacım içim rahatladı biraz. inş benim de enzimlerde bişey cıkmaz. benim nerdeyse tüm vücudumda kasıntı başladı (

o losyonu biliyorum nemlendirici olarak veriliyor genelde. inş benim de geçici alerjik bir durumdur...

Canım inşallah ben yazana kadar çıkmazsın.Bu bahsettiğin losyonun prospektüsünü okudun mu?
Geçen hafta ben de oğlum için almıştım.Gebelik kısmına bir bakar mısın?
Lütfen okumadan çıkma...

Kızlar ben forumu sürekli takip etmeme rağmen işyerimden yazamıyorum fazla bnmki cinsiyetini göstermedi hala resmen kenetleyip kapatıyo geçen hafta doktor alttan bakmaya çalıştı ama kız gibi dedi tahmin gibi görmeden inş. bidahaki hafta tekrar gidicem gösterir çok merak ediyorum

esım yapıyor tatlım.buna da sukur dıyorum.eger bu ıgneler olmasaydı belkı de bebegım olmayacaktı.hatırladım canım yaa kanaman oldugunu.ben progestanı basından berı kullanıyorum gunde 2 tane.kanamam oldugu zaman bır de ıgnesını kullandım.cok sukur sımdı kesıldı.ınsallah bır daha yasamam ve kımse yasamaz

bu arada hayırlı kandıller hepımıze.allah dualarımızı kabul etsın

amin canım bizim sıpalar biras yaramazlar durmadan annelerini üzüolar. eşim takılıo bana doğunca çıkartırsın acısını die. bi doğsun totişine totişine vurcam :) bu kanama olayıda moda oldu kimi duysam hamile die hep kanama yaşıo. hormonku yiceklerdenmi oluodur nedir bilemedim. hayırlısıyla bi doğursaydık :)

anlatirmisin nasildi? sonuc ne cikmisti?

bende amniosentez yaptırmıştım kızımda 3lü testimde down sendromu riski çıkmıştı sonucum temiz çıktı ve bu sonuç kesin sonuçtur sonucu 1 ay sonra alıyorsun ben
ne sıkıntılı günler yaşadım amniosentezden sonra 200 kadından 1inde düşük gerçekleşebiliyomuş öyle okudum ama bu çok düşük bi ihtimal inşallah güzel sonuçlar alırsın canım..

kızlar günaydın.tavsiyenize ihtiyacım var.biliyorsunuz ben ilçede yaşadığım için özel hastane yok burada ve devlet hastenesine gidiyorum çok önemli bir sorun olmadıkça.işte devlet has.gittiğim için cinsiyetini söylemez mi acaba diyerek 3 gn önceki randevumu iptal etmiştim.ama bugün öğrendim ki dr bir arkadaşa 12. haftadan sonra belli olur cinsiyeti demiş.o daha 12+5 ve yarın gidecek dr a.ben şimdi randevu almaya çalışıyorum ama 28 mayıstan önce yok ama sabah 6 da gidip sıraya girersek sıra alabiliyoruz.sizce ne yapayım yarın mı gideyim yoksa 28 mayısı mı bekleyeyim.eğer 28 mayısta söylemezse 1 ay beklemek zorunda kalacağım.:18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…