2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

bence sen dayanamazsın sabahın dördüde olsa için rahat etsin git bi görün sıraya gir bekle bebişini gör gel eger söylemezse 28 mayısa yenıden randevu al kramp gırdı karnıma merak ettım gene geldım dersin.

iptal edilen randevuyu geri vermiyolarmıki :26: keşke etmeseydin cinsiyet sölemesede gitmiş olurdun. ben özele gidiorum ama sıpa inatlaştı göstermio. ben çok rahatım gerçi ama çevremdekiler sorup duruyolar. 24ünde randevum ve 16. haftayı doldurmuş olcam. yinede göstermeyebilir die düşünüorum. bu arada doktorun görüp görmemesine bağlı sanırım :) yoksa özelde söylenip devlet hastanesinde söylememezlik yapılcaını sanmıyorum canım :) ben gripken hapşurduumda sancılandım devlet hastanesinin aciline gittim. ultrason cihazı özeldekinden daha kaliteliydi daha net gördüm bebişimi. o bayanda büyük ihtimal cinsiyetitde gördü ama ben sağlığını düşündüğüm için onu sormak aklıma bile gelmedi :) çıkınca geldi aklıma sorsaydım sölerdi eminim :)

Bence yarın git,sen gidemezsen bile eşin gidip sıra alsın sen muayene saatinde gidersin.
Benim ki de haziran 12 ye kaldı,insan merak ediyor ya.
Hatta eşime diyorum beklemeyelim gidelim bir ara doktora.

ilahi yaaa,evet beni iyi tanımışsın canım,çok sabırsızımdır.ama işte dr çok ters bir kadın.gıcık oluyorum ama dediğim gibi özele gitmek için 2 saat yol katetmem gerektiği için mecburen katlanıyorum.

hayatım randevuyu netten aldığım için bir de günü geçtiği için geri alamıyorum ama,zaten sabah erken gitmek problem değil,eşim gider bekler sırada.benim derdim cinsiyetini öğrenebilmek.

amin canım hepimizin regaip kandili mübarek olsun. ikili testnin temiz çıkmasına çok sevindim. anka kuşu en son okuduğum maalesef bebeğini kürtajla alacaklardı ama sonra bir daha görmedim.

Çok sağol canım.Şimdi baktım ankakuşu o günden sonra gelmemiş.
Rabbim yardımcısı olsun,sabır versin.

Regaip kandiliniz mübarek olsun kızlar. Rabbim tüm sıkıntısı olanların sıkıntısını dindirsin hafifletsin ferahlık versin inşallah. Bizlere de sağlıklı hayırlı evlatlar doğurmayı ve büyütmeyi nasip etsin inş.

Hamisdaslarim hepinize gunaydin ..
Regaip kandiliniz mübarek olsun, rabbim ettigimiz dualari actigimiz elleri kabul etsin insallah ..

Kontrolu olan arkadaslara bu mubarek gunde rabbim yardim etsin guzel haberlerle gelsinler ..

Burcak a kac gunden beri bende rastlamadim isleri vardir belkide
Ankakusu seni hepimiz merak etmekteyiz , rabbim yardimcin olsun canim ..

Puffy ablacigim bende battaniye basliyacagim , örnegini görmek isterim ..
Sekerlerinde ..
Burda cevremde hic oyle bebek sekeri adeti falan yok , ama ben yapmak istiyorum yinede :)) ziyarete gelip gidene dagitirim :))

Rengarenk canim o igneyi bende kullaniyorum gunde 1 kere , iki gun sonra birak dedi doktorum .. Sen sonuna kadar devam edecekmisin ??
Bende kan pihtilasmasi yoktu ama tekrarlayan dusuk oldugu icin onlem amacli vermislerdi ..
Utrogestanida 20. haftaya kadar ..
Benimde karnim mosmor oldu , kendim bir kere yaptim

Gunaydin yilin en guzel hamisleri:)
Ben bebek sekeri yerine bebek sabunu yaptiracagim, bir kac gorsel eklerim aksama, coook daha guzeller:) Bu arada regaip kandiliniz mubarek olsun, dualarinizda butun hamileleri unutmayin,ben hepinize edecegim.

slm kızlar kandilinizi kutlar. sizler aileleriniz ve tüm müslümanlar için hayırlara vesile olmasını temenni ederim rabbim bu günde tüm dua edenlerin dualarını kabul etsin rabbim avuçlarımızı boş çevirmesin. aminnnn....

Son düzenleme:
hayırlı kandiller kızlar
inşallah bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur
evlatlarımızı sağ sağlim alırız bi çırpıda kolay doğumlarla kucağımıza inşallah
çocuğu olmayan yakınlarımızın da tez zamanda olur inşallah.

ay bısey dıcem ama ayıp kaccak hahahahhaha koptum yaa o sey olurken utanmıon ama
şaka bıyana evlenelı az olmus senın sanırım ondan utanman normal

kız sorma simdi bile halen utanıyorumki eşimde diyo cocuğumuz olucak halen mi utanıyorsun... bayağı oldu banyoda az kalsın bayılıyodum sabunlu çıktım eşim duruladı ozaman bile kaç kere gelme dedim dinlemedi gerçi ben utansam bile o hiç utanmaz hiç çekinmez ben istemesem de o yapar zaten .

ben geldim bugün ellerim titremeye başladı içim bosaldı sanki kötü oldum ama şimdi daha iyiyim tansiyonumu ölçtüm 11.6 çıktı biraz düşmüş ..

tatlımm öle olduğun zaman yat ayaklarının altına yastık koy biraz uzan allah korusun düşüp bayılırsın biryerde ... bende henüz cinsiyet öğrenemedim

Yarın ikili test varrr:18::18::18::18:

tatlımmm inşallah güzel haberler alırsın bizimlede paylaş olurmu ?

amin canımm. allah eşinin orucunu niyetini kabul etsin. rabbim sabrını verir inşallahh... inşallahda bugün güzel haberlerle gelip şenlendireceksin burayı

canım en azından git bebişini görürsün sağlığı hk bilgi alırsın hocam cinsiyet görebiliyormusunuz çok heycanlıyız mazur görün dersin napcan alttan gircen üstten çıkıcan artık :) söylemezsede sağlık olsun diyeceksin bi dahaki sefere öğrenirsin yeterki bebiş iyi olsun:)

Tansiyonum düştü sanırım birden halsizleştim çok iyiydim eşimin arkadaşına çöp çatanlık yapıyordum nazar mı değdi ne birden yığıldım ((

Allah bu güzel günde dualarımızı hayırlısıyla kabul eder inşallah,
Bebeğini görenler cinsiyet öğrenenler gözünüz aydın, bugün kontrole gidicekler hayırlı haberlerle gelin inşallah
Ben 2 3 gündür bi huzursuzum, bebeğimi merak ediyorum, biran önce hayırlısıyla hissetmek istiyorum hareketlerini, kızlar ya benim dr randevumda 15+3 olucaz cinsiyet anlaşılır mı kesin, eşim 1 hafta daha bekleyelim kesin olsun dedi ama ben dinlemedim, kız yada erkek gösteriyomu o haftalarda giden var mı

herkes battaniye örmeye niyetlenmiş ben başladım baya yol aldım ama ne zaman biter bilmiyorum
bitince patik yelek kızsa etek erkekse pantolon yapacağım hamile kalmadan önce örüp satıyordum ama ara verdim çocuklarıma çalışıcam bundan sonra..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…