kızlar günaydın.tavsiyenize ihtiyacım var.biliyorsunuz ben ilçede yaşadığım için özel hastane yok burada ve devlet hastenesine gidiyorum çok önemli bir sorun olmadıkça.işte devlet has.gittiğim için cinsiyetini söylemez mi acaba diyerek 3 gn önceki randevumu iptal etmiştim.ama bugün öğrendim ki dr bir arkadaşa 12. haftadan sonra belli olur cinsiyeti demiş.o daha 12+5 ve yarın gidecek dr a.ben şimdi randevu almaya çalışıyorum ama 28 mayıstan önce yok ama sabah 6 da gidip sıraya girersek sıra alabiliyoruz.sizce ne yapayım yarın mı gideyim yoksa 28 mayısı mı bekleyeyim.eğer 28 mayısta söylemezse 1 ay beklemek zorunda kalacağım.:18::18::18::18:
kızlar günaydın.tavsiyenize ihtiyacım var.biliyorsunuz ben ilçede yaşadığım için özel hastane yok burada ve devlet hastenesine gidiyorum çok önemli bir sorun olmadıkça.işte devlet has.gittiğim için cinsiyetini söylemez mi acaba diyerek 3 gn önceki randevumu iptal etmiştim.ama bugün öğrendim ki dr bir arkadaşa 12. haftadan sonra belli olur cinsiyeti demiş.o daha 12+5 ve yarın gidecek dr a.ben şimdi randevu almaya çalışıyorum ama 28 mayıstan önce yok ama sabah 6 da gidip sıraya girersek sıra alabiliyoruz.sizce ne yapayım yarın mı gideyim yoksa 28 mayısı mı bekleyeyim.eğer 28 mayısta söylemezse 1 ay beklemek zorunda kalacağım.:18::18::18::18:
bence sen dayanamazsın sabahın dördüde olsa için rahat etsin git bi görün sıraya gir bekle bebişini gör gel eger söylemezse 28 mayısa yenıden randevu al kramp gırdı karnıma merak ettım gene geldım dersin.
iptal edilen randevuyu geri vermiyolarmıki :26: keşke etmeseydin cinsiyet sölemesede gitmiş olurdun. ben özele gidiorum ama sıpa inatlaştı göstermio. ben çok rahatım gerçi ama çevremdekiler sorup duruyolar. 24ünde randevum ve 16. haftayı doldurmuş olcam. yinede göstermeyebilir die düşünüorum. bu arada doktorun görüp görmemesine bağlı sanırım :) yoksa özelde söylenip devlet hastanesinde söylememezlik yapılcaını sanmıyorum canım :) ben gripken hapşurduumda sancılandım devlet hastanesinin aciline gittim. ultrason cihazı özeldekinden daha kaliteliydi daha net gördüm bebişimi. o bayanda büyük ihtimal cinsiyetitde gördü ama ben sağlığını düşündüğüm için onu sormak aklıma bile gelmedi :) çıkınca geldi aklıma sorsaydım sölerdi eminim :)
amin canım hepimizin regaip kandili mübarek olsun. ikili testnin temiz çıkmasına çok sevindim. anka kuşu en son okuduğum maalesef bebeğini kürtajla alacaklardı ama sonra bir daha görmedim.
ay bısey dıcem ama ayıp kaccakhahahahhaha koptum yaa o sey olurken utanmıon ama
şaka bıyana evlenelı az olmus senın sanırım ondan utanman normal
ben geldim bugün ellerim titremeye başladı içim bosaldı sanki kötü oldum ama şimdi daha iyiyim tansiyonumu ölçtüm 11.6 çıktı biraz düşmüş ..
öğrenemeyen kaç kişi kaldık acaba ben daha öğrenemedim doktorum söylemedi başka kimler var..
bu arada cinsiyet öğrenenlere hayırlı olsun diyorum sağlıkla sıhhatle kucağınıza kucağımıza almak nasip etsin..
Yarın ikili test varrr:18::18::18::18:
kızlar bugun bol bol dua edelımm oruc tutamıycaz mademEşim niyetli uzuluyorum adama bugun benımle gelcek aclıgı gectımde susuzluktan ölücek yollarda Hepınızın regaip kandılı mubarek olsun..dualarımız kabul olsun. Rabbım gonlumuzdekını nasıp etsın ..
Tansiyonum düştü sanırım birden halsizleştim çok iyiydim eşimin arkadaşına çöp çatanlık yapıyordum nazar mı değdi ne birden yığıldım((
yatma imkanın varsa yat canım yada git bir eczanede tansiyon ölçtür ona göre tuzlu ayran falan içersin.
Tansiyonum düştü sanırım birden halsizleştim çok iyiydim eşimin arkadaşına çöp çatanlık yapıyordum nazar mı değdi ne birden yığıldım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?