Saol canım dedemler bende ona okuttum kendimi biraz rahatladımAman dikkat et kendine canım ya tansiyonunu ölçtür bencede, nazar için de felak nas oku derim
herkes battaniye örmeye niyetlenmiş ben başladım baya yol aldım ama ne zaman biter bilmiyorum
bitince patik yelek kızsa etek erkekse pantolon yapacağım hamile kalmadan önce örüp satıyordum ama ara verdim çocuklarıma çalışıcam bundan sonra..
Örme işini büyüklere bıraktım o kadar çok ören var ki zaten benim bebeklik battaniyem duruyor sapasağlam onu kullanıcam
hepimizin kandili mubarek olsun ,hayırlra vesile olsun .dualarımız kabul olsun .
kızlar anka kuşundn haber varmı geçmişe bakamadım inşallah hayırlı haberlerle gelir
bat cnsiyeti öğrenmeyen varmı demiş ,ben öğrenemedim iki seferdir kapatıyo bacaklarını benim sıpa göstermiyo bakalım yarın tekrar randevum var napıcak benim velet
bugün kontrolü olan arkadaşlar hayırlı mutlu haberlerle gelsinler inşallahhhh
bu gece rüyamda oğlum olmuş sünnet mevlütü yapıcakmışız hazırlık yapıyoruz eşimle nasıl telaşlıyım nasıl mutluyum çok güzel bi rüyaydı .hep erkek bebek görüyorum rüyamda allahım hayırlısını sağlıklısını versin inş
hepimizin kandili mubarek olsun ,hayırlra vesile olsun .dualarımız kabul olsun .
kızlar anka kuşundn haber varmı geçmişe bakamadım inşallah hayırlı haberlerle gelir
bat cnsiyeti öğrenmeyen varmı demiş ,ben öğrenemedim iki seferdir kapatıyo bacaklarını benim sıpa göstermiyo bakalım yarın tekrar randevum var napıcak benim velet
bu gece rüyamda oğlum olmuş sünnet mevlütü yapıcakmışız hazırlık yapıyoruz eşimle nasıl telaşlıyım nasıl mutluyum çok güzel bi rüyaydı .hep erkek bebek görüyorum rüyamda allahım hayırlısını sağlıklısını versin inş
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allaha sukur herseyımız normallmişşş veeeeeeeeeeee kızımızzzzzzzzzzzzz oluyorrrrrrrrrrr
hamıle kaldıgımdan berı hep erkek dedim dedim yanıldımmmmmmmmmmmmm
2li testımız normal miş buarada risk 1200 ustu olması yeterlı imiş
4 lü testide ıstedı dr onceden ıstemıyormus ama artık istiyorum herkezden dedi..
vıtamın ılacı verdı ama ssk karsılamıyorpahalıda bişey
saçımı boyatabılırmıyım dedım ıstedıgın zaman ıstedıgın renk ıstedıgın sıklıkta boyatt ınanma ole seylere dedi yemın edeerımmm ohh dedimmm
buarada bebegım haftamla aynı gıdıyordu ama 4 gun daha ılerde cıktı bu bebegın iri olucagı anlamını tasımaz dedi
2 hafta sonra tekrardan gıdıcezz benden haberler böyleeeeeeeeeeeeee
ikili test sonucum cikmis ama ben hic bisey anlamiyorum. doktordan mail beliyorum ayy catliycam allahim saglik vesin
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allaha sukur herseyımız normallmişşş veeeeeeeeeeee kızımızzzzzzzzzzzzz oluyorrrrrrrrrrr
4 lü testide ıstedı dr onceden ıstemıyormus ama artık istiyorum herkezden dedi..
saçımı boyatabılırmıyım dedım ıstedıgın zaman ıstedıgın renk ıstedıgın sıklıkta boyatt ınanma ole seylere dedi yemın edeerımmm ohh dedimmm
buarada bebegım haftamla aynı gıdıyordu ama 4 gun daha ılerde cıktı bu bebegın iri olucagı anlamını tasımaz dedi
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allaha sukur herseyımız normallmişşş veeeeeeeeeeee kızımızzzzzzzzzzzzz oluyorrrrrrrrrrr
hoşgeldin canımmçok güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim.başından beri hep kızın olcak geçiyordu içimden hayırlısı olsun. eli ayağı düzgün olsun kız erkek hiç farketmez
benimde bugün kontrolüm vardı.15 cm 130 gram olmuşuz. %80 kız diyor %20 lik yanılma payı bırakıyor :44: istirahate devam.progestanı aksatmadan al dedi. kalp çarpıntısı oluyor dedim.dahiliye uzmanına görün gebelikte taşikardi ve tansiyon iyi değil dedi :44:
valla canım süpriz oldu şok oldummmmmmmmFilizciiimmm cok sevindim canim , hersey yolunda ne guzel bak , ayy kizmiymis :)) supriz oldu ..
Gozunuz aydin canim ...pembis pembis birtanedaha geliyor topigimize .. Rabbim saglikla versin insallah ..
hosbulduk canımmm ayy herkez erkek dıyordu 1 kısıde demedı kızın olcak dıyehoşgeldin canımmçok güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim.başından beri hep kızın olcak geçiyordu içimden hayırlısı olsun. eli ayağı düzgün olsun kız erkek hiç farketmez
benimde bugün kontrolüm vardı.15 cm 130 gram olmuşuz. %80 kız diyor %20 lik yanılma payı bırakıyor :44: istirahate devam.progestanı aksatmadan al dedi. kalp çarpıntısı oluyor dedim.dahiliye uzmanına görün gebelikte taşikardi ve tansiyon iyi değil dedi :44:
ya ne güzel bebişler görüyosunuz rüyanızda, ben dün gece dua ettim bende bebişimi göreyim rüyamda diye hiç alakası olmayan bi rüya gördüm, eşimin patronu eşimi zorla biriyle evlendirmiş o kadından da 3 çocuğu varmış, ama bende metresi gibiymişim , eşim diyoki ben senden çocuk istemiyorum ama iyi niyetle söylüyo, bende ona çocuğum olcaksa sadece senden olsun istiyorum diyorum, ama o karısından ayrılmak istemiyo, nasıl sinir oldum uyanınca, game of thrones izleyip yatmıştım sanırım ondan etkilendim :)
saolasın canımmm inşallah canımmmm erkege benzıo gıbı ama bılemedım daha cok kucuk dedi.Gözünaydın canım ne güzel haberlerle geldin.
Demek kızın oluyor oh ne güzel yaaa.Darısı benim başıma olur inşaalllaaaaaah.
Sana da erkek gibi demişti demi bana da öyle dedi de doktor.
Belli değil diye bende ümitle bekliyorum bir sonraki randevuyu.
hadi gözün aydın canım, maşallah ne güzel haberler bunlar, ne güzel lekelerin de bitmiş, artık rahat rahat hamileliğin tadını çıkarırsın inşallah,
hoşgeldin canımmçok güzel haberlerle gelmişsin çok sevindim.başından beri hep kızın olcak geçiyordu içimden hayırlısı olsun. eli ayağı düzgün olsun kız erkek hiç farketmez
Ben de sendenim canım.Bakıyorum bazen arkadaşlar hergün neredeyse bebeklerini görüyorlar.
Daha ben bu konuda siftah bile yapamadım.
saolasın canımmm inşallah canımmmm erkege benzıo gıbı ama bılemedım daha cok kucuk dedi.
bnım bı sonrakı 2 hafta sonra 4 lü test
saolasın canımmm evet lekeler bıtttı ama ılaca devammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?