2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

kuzum yaa cok sevındım.hep boyle ıyı haberlerle gel bıze.hepımız ıyı haberlerle gelelım

filizcim gözün aydın canım
kızçemiz giliyomuş hayırlı uğurlu olsun .
yaaa benim doktor niye saç boyatmama izin vermediki pöffff
aminnn canım .gözün aydın testlerin güzel çıkmış seninde .benim hiç denecek kadar az miğdem bulandı allah kolaylık versin sizlere zorr ama azcık daha sabır biticek nasılsa

ben hep oğlum olmuş görüyorum hatta hamile kaldığımı öğrenmeden bir gece önce başladı rüyalarım hala devam bakalım kız olursa süpriz olacak bana hayırlısı sağlıklısı olsunda kız olsun önemli değilde içime hep erkek doğuyo .
oooo öyle pembe dizi rüyalar bende de var merak etme geçen gece saşlarımı boyattım kestirdim böle harika bi kızıldı çok güzel olmuştum kuaförümde armağana çağlayandı sanırım hormonların oyunu bize

aminn canım hepimizinki inaşallahhh
ayy ikizmi ne güzel hem zor hem keyifli .geçmişe çok bakamıyorum kaçırmışım hayırlısıyla ikisinide kucağına almak nasip olsun sağlıkla vaktinde inşllah

bizde öyle hep erkek dedik ama yanıldık
progestanı birden kesince kanama olabilirmiş bende öyle biliyorum. doktor kes diyene kadar aksatmadan devam edelim
tansiyonum benimde genelde normal.arada baş dönmesi oluyor o da progestana bağlı.yinede dahiliye uzmanına gideceğim aklımda kalmasın..

aslında diyolar annenin içine doğuyomuş diye bana da kız gibi doğuyo, hatta kız için isim bile hazır:), ama öyle benim için de hiiiç farketmiyo sağlıklı hayırlı inançlı olsun da inşallah minik mucizem :) senin rüya da güzelmiş :)) armağan çağlayan haa :))

saolasın canım beımmm bende cok sevındım saglıklı olsunlar oncelıkle tabii
ilacı artık tedbir amaçlı veriyo tabi, erkek derken cidden ya tam sürpriz, artık cicili bicili şeyle bakarsın kızoşuna :)
erkek tam olarak demedı aslında cok mınık ama erkek olabılır gıbı dedi ama şok olduk eş dost 1 ksııde demedı kızın olucak dıye hep erkek dedıler
kuzum yaa cok sevındım.hep boyle ıyı haberlerle gel bıze.hepımız ıyı haberlerle gelelım
saolasın yavrummmmmmm ınsallah hepımız gelelım

selamlar...
Filizcim hayırlı olsun kızçen:)) lekelerinde bitmiş gözün aydın.
bende haftaya perşeme gideceğim kontrole,çok özledim bebeğimi çook...

filizcim gözün aydın canım
kızçemiz giliyomuş hayırlı uğurlu olsun .
yaaa benim doktor niye saç boyatmama izin vermediki pöffff
saol canımm benım evet kızcemız gelıyormus bende soklardayım
bnımkı ızın verdı

aynen bızde yanıldık canm icmeye devam kesme dedii..

filizcim gözun aydın bı kız bebiş daha gelıyomuş ya ben daha bebegımın cınsıyetını bılmıyorum ya ayın bırındeydı kontrol doktorumuz izinliymış onunda gıdıcez bende bebegımın cınsıyetını öğrenmek istıyorum artık

slmmmmmmmmmmm kızlarrr
dün doktor elevit ve kan hapı verdi ve aç karnına içilmesi gerekiomuş içtim anaam iöçtim gibi geri çıktı hiç bi faydası olmamıştır değil mi 15 dk sonra m.bulandı çıkardım siz içebiliyormusunuz ?

slm canım bana doktorum kan hapı vermedı elevıt verdı sadece o da tok karnına içilcekmiş ben akşam yatarken içiyorum arkasındanda bol su bulnmıyo ozamn mıdem ama koklarsam bulanıyo canım kokusu bıraz kötu

galıba bebısımın hareketletını hıssettım tam emın degılım.bende arada bır gıdıklanma tarzında hareketler oluyordu.bugun ogle yemegınden berı gobek delıgımın de ustunde bır bolgede sol tarafta bır kıpırtı oluyor.kelebek gıbı seyirme gibi tarıf edemıyorum.o kadar yukarıda olabılır mı?bu oglusum mudur?ayy cok heyecanlı eger oysa

arkadaslar moralınızı bozmak gıbı olmasın ama ben 3 gundur progestanı bıraktım ve daha önce progestanı suçladığım belırtılerın daha ağırını yasıyorum 3 gundur(bulantı çok vardı bende dr um da progestan baş dönmesı ve mıde bulantısı yapar demıstı bende bırakınca kurtulurum sandım.bıraktıktan sonra daha beter oldum.normalde ağızdan çıkartırken afedersınız ama hem ağızdan hem burundan çıkartmaya başladım(iğrenç bişey yaa sabah halımı görmelıydınız perişan oldum(

canım eleviti aç karnına içmiyorsun tok içmen lazım bilmiyorum nasıl içtinde demir hapını aç karnına içiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…