kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allaha sukur herseyımız normallmişşş veeeeeeeeeeee kızımızzzzzzzzzzzzz oluyorrrrrrrrrrr
hamıle kaldıgımdan berı hep erkek dedim dedim yanıldımmmmmmmmmmmmm
2li testımız normal miş buarada risk 1200 ustu olması yeterlı imiş
4 lü testide ıstedı dr onceden ıstemıyormus ama artık istiyorum herkezden dedi..
vıtamın ılacı verdı ama ssk karsılamıyorpahalıda bişey
saçımı boyatabılırmıyım dedım ıstedıgın zaman ıstedıgın renk ıstedıgın sıklıkta boyatt ınanma ole seylere dedi yemın edeerımmm ohh dedimmm
buarada bebegım haftamla aynı gıdıyordu ama 4 gun daha ılerde cıktı bu bebegın iri olucagı anlamını tasımaz dedi
2 hafta sonra tekrardan gıdıcezz benden haberler böyleeeeeeeeeeeeee
filizcim gözün aydın canımkızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allaha sukur herseyımız normallmişşş veeeeeeeeeeee kızımızzzzzzzzzzzzz oluyorrrrrrrrrrr
hamıle kaldıgımdan berı hep erkek dedim dedim yanıldımmmmmmmmmmmmm
2li testımız normal miş buarada risk 1200 ustu olması yeterlı imiş
4 lü testide ıstedı dr onceden ıstemıyormus ama artık istiyorum herkezden dedi..
vıtamın ılacı verdı ama ssk karsılamıyorpahalıda bişey
saçımı boyatabılırmıyım dedım ıstedıgın zaman ıstedıgın renk ıstedıgın sıklıkta boyatt ınanma ole seylere dedi yemın edeerımmm ohh dedimmm
buarada bebegım haftamla aynı gıdıyordu ama 4 gun daha ılerde cıktı bu bebegın iri olucagı anlamını tasımaz dedi
2 hafta sonra tekrardan gıdıcezz benden haberler böyleeeeeeeeeeeeee
aminnn canım .gözün aydın testlerin güzel çıkmış seninde .benim hiç denecek kadar az miğdem bulandı allah kolaylık versin sizlere zorr ama azcık daha sabır biticek nasılsaHayırlara vesile olsun canım aynen bende hep erkek çocuk görüyorum bakalım bende henüz öğrenemedim :)
Herkesin kandilini kutluyorum dualarınız kabul olsun Allahım annelik duygusunu bu mübarek günde olmayanlara da yaşatsın inşallah. İkili testimi yaptırdım sonuçlarım temiz çıktı çok sevindim bulantılarımda azaldı inşallah hayırlısıyla atlatalım bu süreci.
ya ne güzel bebişler görüyosunuz rüyanızda, ben dün gece dua ettim bende bebişimi göreyim rüyamda diye hiç alakası olmayan bi rüya gördüm, eşimin patronu eşimi zorla biriyle evlendirmiş o kadından da 3 çocuğu varmış, ama bende metresi gibiymişim , eşim diyoki ben senden çocuk istemiyorum ama iyi niyetle söylüyo, bende ona çocuğum olcaksa sadece senden olsun istiyorum diyorum, ama o karısından ayrılmak istemiyo, nasıl sinir oldum uyanınca, game of thrones izleyip yatmıştım sanırım ondan etkilendim :)
Rabbim hayırlı uğurlu sağlıklı sıhatli çocuklar nasip etsin
Bende cinsiyetini öğrenmeye gitmeden önce bi oğlan görmüştüm. bi oğlum bı kızım olacakmış. Benım gördüğüm de cok güzel bi rüyaydı. sana da hayırlısı olsun bakalım.
valla canım süpriz oldu şok oldummmmmmmm
buarada ıkılı test de rısk 1.200 ustu olması yeterlı dedı 10.bınde 5 bınde hepsı aynı dedi benım bıraz dusuk cıktı 4.400/1 ama herseyı ii dedı kafası olctu organlarına baktı mıgdesını bıle olctu yaaaaa
hosbulduk canımmm ayy herkez erkek dıyordu 1 kısıde demedı kızın olcak dıyeşoklardayızz eşimle hep erkege hazırladık kendımızı
aynen elı ayagı saglam saglıklı olsunda gerısı boş vallahi
benımkıde 119 grm olmuss benımde devam canımmm progestanı alıcam gene 4 tanekanama alanım bıtmıs ama bır sure daha ıc dedı bırakırsak kanama gelır dedi..
tansıyonum 11/6 falan cıkıo benım
ben hep oğlum olmuş görüyorum hatta hamile kaldığımı öğrenmeden bir gece önce başladı rüyalarım hala devam bakalım kız olursa süpriz olacak bana hayırlısı sağlıklısı olsunda kız olsun önemli değilde içime hep erkek doğuyo .
oooo öyle pembe dizi rüyalar bende de var merak etmegeçen gece saşlarımı boyattım kestirdim böle harika bi kızıldı çok güzel olmuştum kuaförümde armağana çağlayandı sanırım hormonların oyunu bize
saolasın canım beımmm bende cok sevındım saglıklı olsunlar oncelıkle tabiicanım inşallah hayırlı haberler alırsınnn
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaçok şaşırdımmm hep erkek diyodun sen ayyyyyh ne güzel haber verdin inşallah hayırlı bir evlat olur canımm benim çok sevindim inanki
erkek tam olarak demedı aslında cok mınık ama erkek olabılır gıbı dediilacı artık tedbir amaçlı veriyo tabi, erkek derken cidden ya tam sürpriz, artık cicili bicili şeyle bakarsın kızoşuna :)
saolasın yavrummmmmmm ınsallah hepımız gelelımkuzum yaa cok sevındım.hep boyle ıyı haberlerle gel bıze.hepımız ıyı haberlerle gelelım
saol canımm benım evet kızcemız gelıyormus bende soklardayımfilizcim gözün aydın canım
kızçemiz giliyomuş hayırlı uğurlu olsun .
yaaa benim doktor niye saç boyatmama izin vermediki pöffff
aynen bızde yanıldık canm icmeye devam kesme dedii..bizde öyle hep erkek dedik ama yanıldık
progestanı birden kesince kanama olabilirmiş bende öyle biliyorum. doktor kes diyene kadar aksatmadan devam edelim
tansiyonum benimde genelde normal.arada baş dönmesi oluyor o da progestana bağlı.yinede dahiliye uzmanına gideceğim aklımda kalmasın..
selamlar...
Filizcim hayırlı olsun kızçen:)) lekelerinde bitmiş gözün aydın.
bende haftaya perşeme gideceğim kontrole,çok özledim bebeğimi çook...
FİLİZCİM gözünaydın canımm.. güzel haberlerle dönmüşsün. kızın olcakmış. hayırlı evlat olsun ins.
sonuclardan anlamıyorum INŞALLAH bı sorun yoktur canım nub 90 gorunuyorsa erkek dır buyuk olasılıla[/QUO
burcuhayal bana idrar tahlili yaptı..yemek yiyemiyorum demiştim o zaman...doktorda keton seviyesine bakmak için istemişti...şimdiye kadar hiç test yapmadı aradan çıkarmak istedi büyük ihtimalle.
bu arada bulantılarımda bitti...gece mavisy senin dediğin psiband bileklikten aldım bende iyi geldi(Allah razı olsun senden)....geçen gün çok sıktığımdan kolum morarmıştı çıkardım...ve bi kaç gündür bulantım yok...çok şükür gerçekten çok zor bulantı..dünyam kararmıştı resmen..
birde bazen karnımda böyle pıtpıt bi damar atması gibi bişey oluyo ama içten geliyo...ya çok öküsürürsem ya çok sinirliysem falan kıpırtı hissediyorum birazcık....hareketlerimi ki? yarın kontrolüm var inşallah cinsiyet,n, öğrenirimmmm..
slmmmmmmmmmmm kızlarrr
dün doktor elevit ve kan hapı verdi ve aç karnına içilmesi gerekiomuş içtim anaam iöçtim gibi geri çıktı hiç bi faydası olmamıştır değil mi 15 dk sonra m.bulandı çıkardım siz içebiliyormusunuz ?
hıc bılmıyorum kı canım ne zamana kadar kullanıcam ben.sorarım yarın gıttıgımde..
saol canım leke gectı sımdı akıntı başladı bakalım yarına onuda sorucam..
kalp carpıntısı bendede oluyor canım yaa ıns bıran once kurtuluruz bu ılactan .
sonuclardan anlamıyorum INŞALLAH bı sorun yoktur canım nub 90 gorunuyorsa erkek dır buyuk olasılıla[/QUO
burcuhayal bana idrar tahlili yaptı..yemek yiyemiyorum demiştim o zaman...doktorda keton seviyesine bakmak için istemişti...şimdiye kadar hiç test yapmadı aradan çıkarmak istedi büyük ihtimalle.
bu arada bulantılarımda bitti...gece mavisy senin dediğin psiband bileklikten aldım bende iyi geldi(Allah razı olsun senden)....geçen gün çok sıktığımdan kolum morarmıştı çıkardım...ve bi kaç gündür bulantım yok...çok şükür gerçekten çok zor bulantı..dünyam kararmıştı resmen..
birde bazen karnımda böyle pıtpıt bi damar atması gibi bişey oluyo ama içten geliyo...ya çok öküsürürsem ya çok sinirliysem falan kıpırtı hissediyorum birazcık....hareketlerimi ki? yarın kontrolüm var inşallah cinsiyet,n, öğrenirimmmm..
canım bulantılarının geçmesine çok sevindim rabbim hepimizden razı olsun ben halen takıyorum kolumdalar ama ara ara yine bulantım oluyor okadarda olucak artık diyorum buarada çok sıkmana gerek yok kolunu normal saat gibi düşün bileğinde sallanmaması yeterli umarım cinsyetini söyler doktor yoksa meraktan çatlıcaz
slmmmmmmmmmmm kızlarrr
dün doktor elevit ve kan hapı verdi ve aç karnına içilmesi gerekiomuş içtim anaam iöçtim gibi geri çıktı hiç bi faydası olmamıştır değil mi 15 dk sonra m.bulandı çıkardım siz içebiliyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?