benımde aynı durumda ama bacak koltuk altı cıkmadı hıc
genıtal ve gobegımde cıktılar geri
hemde jıletle alınmıs gıbı mecbur agda yasak
makıne ıle kısaltıyorum
anladımda kuzum..ben lazer yaptırdım 4 seans..en son ki seansın üstünden 4 ay geçti uzamadı..sonra hamile kaldım..lazer yaptıramam..haliylede ağda yaptırıcamm..hem artık şekerli ağda kullanılmıyorkii..sir ağda kullanılıyor..bende çıktıktan sonra jilet yaptım..kökleri çok zayıf ve renkleri açıktı ama jilet sağolsun köklerini sağlamlaştırdı..ağda kökleliri zayıflatır..jilet güçlendirir bu nedenle lazerde jilet yaptırırlar..ben öle biliyom..
epılasyona gıttıysen yasak canım benım gıttıgım yerdekı uzman oyle soyledı
Canım bu halde mecburen 5 haftadır raporluydum ama hakkım bitti. Bu Pazartesi mecbur iş başı yapacağım o nedenle yıkanmam lazım. Dişlerimi nasıl fırçalayacağım onu düşünüyorum.
İlk hamile olduğumu öğrendiğimde doktorum 3 ay tüm kimyasalları yasakladı, makyaj krem parfüm deterjan ne varsa. Şimdi çamaşırlarımı bile sırf suyla yıkatıyorum,kokuyor zaten herşey bana. İlk başta makyajsız naparım diyodum şimdi yap deseler yapamam Halim yok.
He bu arada rüyamda maymun gibi heryerimi kıl basmıştı ki cidden bastı. Halbuki lazerliydim hiç çıkmazdı. Şimdi orman oldum
İnş. Yarın doktorum var bugün yıkanmam lazım, eşimi bekliyorum.
Esın evde olsun kuzum yıkanırken.bende dıslerımı oek fırcalamıyorum.arada sakız cıgne sekersız ferahlık verır.benım favorım falım
aslında jinekologlar özel bölgenin ağda yapılmasını pek uygun bulmuyorlar. mikrop kapmak daha yüksek diye. aksi bir sakınca olduğunu sanmıyorum.
ben bildiğimiz makine ile alıyorum özel bölgeyi. hassas bölgede kalan küçük kısmını 2 günde bir jiletimle alırım. Zaten kendim de alamıyorum, asla bacağımı birine açıpta al diyemem. bir iki defa kuaföre gittim ama bana göre bişey değil... böyle temizim ben
Okudum da, duşunuzu da ihmal etmeyin kızlar. sadece su ile bile olsa ılık bir duş alın mutlaka. valla mikrop kaparsınız. Dişler de ihmale gelmez. zaten kalsiyum erozyonu altındayız
slm kızlar bende kasım annesi olucam inş. benim merakım şu ki ben 15. haftalık hamileyim ve hiç kilo almadım alamadım doğrusu çünkü yemek istemiyorum benim gibi olan var mı ya ama karnım çıktı eteğim hala oluyor bana hatta 5 kilo verdim :44::44::44::44::44:
anladım sen lazer epilasyon için diyon..sir yasak evet. ama tekrar yapacaksan yasak. çünkü cihaz incelmış kıl kökünü algılamıyor. sir yapıldığında da kıl kökün zayıflar. jilet yaptırırlar daha kalın olsun da etkili olsun diye.
sağol canımyani o hormonlar bana da uğramıyor pek. dediğin gibi ne kadar uzak o kadar iyi yani... ama rüya normalmiş onu biliyorum.
canım bendeneredeyse 1,5 civarı kilo aldım bu süre de ama baksan bir göbiş var tam ortada yarım dünya gibibenimde pek iştahım yok ama deli gibi acıkıyorum. meyve çok tüketiyorum. yemek yemek istemiyor canım. ama günde en az 2 yumurta yerim, haftada 1 balık yerim. protein çok önemli eksik kalma sakın
valla ben epılasyona gıtmesem jıletle alamazdım agda yapardım ama arkadasımda sakın yapma dusuk olabılrı dedı şaşdım kaldım
bende kendıme makıne aldım erkeklerın kullandıgı kısaltıyorum suan zaten sadece genıtal alıyorum dıer yerlerımde hıc yok
demek okadar istemiyorumki rüyama bile girmiyor ben iyce soyutlamışım kendimi
ne alaka ya??? sirle düşük arasında bağlantı kuramadım ben.. saçma geldi bana. yani mantıklı cevap bulamadım diyeyim..
benim tüylerim çok ince şanslıyım jilet yapsam da öyle rahatım o nedenlezaten mecbur dediğim gibi.. alamıyorum da birine bacaklarımı açmaktansa jilet yaparım daha iyi. doktora bile zor gidiyorum. sanki tecavüze uğramış gibi hissediyorum kendimi... elimde deil ?
ben geldimmmmmmmmmm:)))))))))))))) nasılsınız annecikler:)
bende ınanmadım pek canım oda bana sordu ne yapıosun dıyeepılasyon aletı kullanıyorum dıoda
benımde ınce o yuzden epılasyonda bıle gormemıstı
ahahahah valla ben cok gıttım dr 2 sene malum tedavı
bizim de mevzu temizlik. aksamları öyle yorgun oluyorum ki yemekten sonra ancak bulaşıkları hallediyorum ortalıgı dagıtıp tertemiz görmek isityor. yaptıgı yardımları da hep o yapıyor gibi konusuyor. kadın tutayım diyorum istemiyor da. eskiden haftada iki kez temizlik yapardım simdi sadece haftasonu yapabiliyorum işten gelince aksam yemek hazırla topla pert oluyorum yemek sonrası. uyumuş kalmısım koltukta beni temizlik yapmak için kaldırdı birazda sesinin tonunu sevmedim ben de küstüm acıkcası. eşim uykuyu ve halsizliği anlamıyor. bir de sizler gibi devamlı yatmak zorunda filan kalıp bişey yapmamıs olsam ne olurdu halimiz bilmiyorum. boyle değildi son zamanlarda değişti o da. hayırlısı bakalım.. iki gecedir aynı sey oluyor..her öğlen arardı bugun aramadı da.. doktora da gelir mi bilmem gelicem demişti ama.
inş bebişim iyidir de moralini düzeltir annesinin.
ben birazdan cıkıcam. herkese güzel bir haftasonu diliyorum öpüyorum minik yanaklarından bebişlerinizi de...
ince ise sirle alma tabi kes yada jiletle. gerçi aynı zaten ikisi fark etmiyor da...sonrasında tekrar gidersin belki.
3 seansım vardı ona gıderım bıdahada gtmem epılasyona 2.cocuk dusundugum zaman gene cıkar
aynen...
yoğurt yedim bi acayip oldum. yamuldum kaldım koltukta. :93:
hoş geldin...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?