2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
benımde aynı durumda ama bacak koltuk altı cıkmadı hıc
genıtal ve gobegımde cıktılar geri
hemde jıletle alınmıs gıbı mecbur agda yasak
makıne ıle kısaltıyorum

aslında jinekologlar özel bölgenin ağda yapılmasını pek uygun bulmuyorlar. mikrop kapmak daha yüksek diye. aksi bir sakınca olduğunu sanmıyorum.
ben bildiğimiz makine ile alıyorum özel bölgeyi. hassas bölgede kalan küçük kısmını 2 günde bir jiletimle alırım. Zaten kendim de alamıyorum, asla bacağımı birine açıpta al diyemem. bir iki defa kuaföre gittim ama bana göre bişey değil... böyle temizim ben

Okudum da, duşunuzu da ihmal etmeyin kızlar. sadece su ile bile olsa ılık bir duş alın mutlaka. valla mikrop kaparsınız. Dişler de ihmale gelmez. zaten kalsiyum erozyonu altındayız

benım 7 seans oldu. agda epılasyona gıtmemıs ınsanlarda koklerı zayıflatır canım
bızım koklerımız alındıgı ıcın agdada kıl koklerını besler ve cıkartır benım gıttıgım yer guvenılır ıstersen ara bır sor gıttıgın yere..
jılet ılk gıttıgınde yapılır lazerde komple hangı bolgene gıdıyorsan ılk basta jıletle aldırırlar.. daha sonrasında erkeklerın kullanıldıgı tras makınesı ıle kısattırılır canım uzman bana bu sekılde dedı ki ablamda başka yere gıttı aynı sekılde onada ole demısler
gerısı sana kalmıs :)

epılasyona gıttıysen yasak canım benım gıttıgım yerdekı uzman oyle soyledı

anladım sen lazer epilasyon için diyon.. sir yasak evet. ama tekrar yapacaksan yasak. çünkü cihaz incelmış kıl kökünü algılamıyor. sir yapıldığında da kıl kökün zayıflar. jilet yaptırırlar daha kalın olsun da etkili olsun diye.

puuffff bende zor yıkanıyorumm napcam bilmiyorum duşta içe fanalıklar basıyo bayılcak gibi oluyorum resmen...
benim tüyler de kafayı yemiş durumda nasıl çabuk çabuk çıkıyolar sanki biyere yetişiyolar

Esın evde olsun kuzum yıkanırken.bende dıslerımı oek fırcalamıyorum.arada sakız cıgne sekersız ferahlık verır.benım favorım falım

miğde bulantısından sakızı çiğneyebilsek ahhh ahhhh :26:

valla ben epılasyona gıtmesem jıletle alamazdım agda yapardım ama arkadasımda sakın yapma dusuk olabılrı dedı şaşdım kaldım
bende kendıme makıne aldım erkeklerın kullandıgı kısaltıyorum suan zaten sadece genıtal alıyorum dıer yerlerımde hıc yok

canım bendeneredeyse 1,5 civarı kilo aldım bu süre de ama baksan bir göbiş var tam ortada yarım dünya gibi benimde pek iştahım yok ama deli gibi acıkıyorum. meyve çok tüketiyorum. yemek yemek istemiyor canım. ama günde en az 2 yumurta yerim, haftada 1 balık yerim. protein çok önemli eksik kalma sakın

aynen canım jıletle aldım 1 seansımda bende koklerı cıksın ıycene dıye ..
sonrasında zaten 2 3 ayda bı gıttım pek cıkmıo
agdada sirde yasak bana

cevabın için teşekkür ederim canım

ne alaka ya??? sirle düşük arasında bağlantı kuramadım ben.. saçma geldi bana. yani mantıklı cevap bulamadım diyeyim..
benim tüylerim çok ince şanslıyım jilet yapsam da öyle rahatım o nedenle zaten mecbur dediğim gibi.. alamıyorum da birine bacaklarımı açmaktansa jilet yaparım daha iyi. doktora bile zor gidiyorum. sanki tecavüze uğramış gibi hissediyorum kendimi... elimde deil ?

bende ınanmadım pek canım oda bana sordu ne yapıosun dıye epılasyon aletı kullanıyorum dıoda
benımde ınce o yuzden epılasyonda bıle gormemıstı
ahahahah valla ben cok gıttım dr 2 sene malum tedavı

ince ise sirle alma tabi kes yada jiletle. gerçi aynı zaten ikisi fark etmiyor da... sonrasında tekrar gidersin belki.

ay canım boşwer takılma inan benimkide aynı. bende sen gibi eve geliorum yemekti bulaşık toparlamaktı derken dermanım kalmıo. anlamıolar. benim eşimde çok titizdir. anlıyomuş gibi yapıp arada laf sölüo. diorum ütüyü ütücüye verelim yok olmaz dio. temizlie kadın tutalım onada olmaz dio. allahtan ev temizliinde yardımcı oluo. süpürgeyi yapıo bende toz alıorum. normalde bende çok titizimdir öle kadının yaptıı işi falan beğenmem ama napiim şu an yapcak halim yok. 1 hafta raporlu yattım evde ki çok ağır atlattım gribi öyleyken her sabah onla kalkıp kahvaltısını hazırladım yedirip içirip yolladım. öle oluncada hep giderken ii olursan biraz temizlik yap dedi durdu. ama nerde sabah onu yolluyodum yatıodum uyuyamıodumda ama halsizdim. masayı bile öğlen anca topluodum sona yine yatıodum akşamüstüde yemek yapıodum onuda bayıla bayıla koku zaten midemi mahfediodu. yani anlayışsızlar. annem gelir yapar dio. anneside bana kadın tutun dio. ona diemio dese anlıcakta. yani ben artık çok takılmıyorum saldım çayıra mevlam kayıra :) akşamları eve gelince eğilip ayakkabılarımı bile içeri alamıyorum. alırsa o alıo almazsada kalsın diorum. çok tez canlı bir insan olmama rağmen bu bebiş beni perişan etti. sende bugün onu görünce hiçbişeyin kalmaz merak etme :) eşinde gelmezse gelmesin çok takılma o düşünsün o merak etsin sonuçta onunda canı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…