epılasyona gıttıysen yasak canım benım gıttıgım yerdekı uzman oyle soyledı
hoşbulduk canımmmmm nasılsın???
Evet yasak ama benim epilasyona başlamam bir daha 2 seneyi bulur bu yüzden hilet yapamam sşr ağdaya başlıyorum. Bir de benim üst bacak eplasyona gitmeden önce son derede az ve açık renklıydı epilasyondan sonra orman oldu çünkü epilasyondan yüzünden ilk defa jilet sürdüm herhalde o bu hale getirdi çok pişmanım epilasyona gittiğime zaten çok da zararlıymış.
Evet yasak ama benim epilasyona başlamam bir daha 2 seneyi bulur bu yüzden hilet yapamam sşr ağdaya başlıyorum. Bir de benim üst bacak eplasyona gitmeden önce son derede az ve açık renklıydı epilasyondan sonra orman oldu çünkü epilasyondan yüzünden ilk defa jilet sürdüm herhalde o bu hale getirdi çok pişmanım epilasyona gittiğime zaten çok da zararlıymış.
ben 2 seans gittim sadece sonra hamile kalınca gidemedim bisüre cıkmadılar ama cıkmaya başladıklarında 2 kat kalın gibi çıktılar beni cok ugrastırdılar iyce kalınlastı lazere gidiyorum diye jiletede alıştım şimdi ağda yapamıyorum canım cok acıyo napcam bilmiyorum ;( evet zararlıymış allah kourusunda işey duydum ilerde kanser tedavisi (kemoterapi) göremiyomuş lazer epilasyon görenler, bana orda calısan bi arkadasım söylemişti dogruluguunu bilmiyorum ama beni korkuttu,,,
bitmez yavrum yaa bıtmezzzzzzzz bızım dertler hıc bıtmez korkular endıseler napalım saglıkla dogsunlarda razıyız
Benim kanamam biteli çooooook oldu çok şükür ama okulum 1 saat uzaklıkta hergün 2 saat yolculuk yapmayım diye raporla geçiştiriyorum zaten okulların bitmesine 1 ay kaldıcanım senın kanaman bıtmedı mı hala uzun surdu sankı.bır daha mı rapor alacaksın
Canım benimki 17 haftalık son bir haftada 3-4 kez hissettim yavaş yavaş yani daha.5 aylık olunca hissedilmeye başlanıyomuş , şimdilik minicik kıpırtılarla idare etcezBugün teyzemle konuştum hissediyormusun dedi bende hayır dedim haftaya 4. ayı bitecek hissetmezsin dedi bende sadece bir kere seyirme şeklinde oldu dedim şimdi içinde fırfır dönüyordur dedi ama ben birşey hissetmiyorum( kiloluyum ve göbeğim zeten var acaba o yüzden mi hissedemiyoru. ( kafamı karıştırdı teyzem ben ne güzel mutlu mutlu yaşıyordum
kızlar merhaba..
bende 13 haftalık hamileyim..bi sorum olacak belki birazda saçma olacak..
aranızda benim gibi saçma sapan rüyalar gören var mı??
yani biri çıkıpta var derse çok rahatlıyacam..YOksa hep aynı içerikli rüyalar görmekten kafayı yiecem:))
Ben de senin gibiyim 7 seans yaptırım kurtulmuştum şimdi göbeğimde hafif tüylenme oldu gibi, lazer de ince tüylerde ne kadar başarılı ne kadar değil biliyosunuz doğuralım da hayırlısıyla bakıcaz bi çaresine biz kıl sevmezler ekibi olarakbenım 7 seans oldu. agda epılasyona gıtmemıs ınsanlarda koklerı zayıflatır canım
bızım koklerımız alındıgı ıcın agdada kıl koklerını besler ve cıkartır benım gıttıgım yer guvenılır ıstersen ara bır sor gıttıgın yere..
jılet ılk gıttıgınde yapılır lazerde komple hangı bolgene gıdıyorsan ılk basta jıletle aldırırlar.. daha sonrasında erkeklerın kullanıldıgı tras makınesı ıle kısattırılır canım uzman bana bu sekılde dedı ki ablamda başka yere gıttı aynı sekılde onada ole demısler
gerısı sana kalmıs :)
aynen öyleymiş cANIM RABBIM VERMESIN INSALLAH KIMSENIN BASINA ICINE BIZEDE
aynen ole canım banada oyle demıslerdiAllahım akıllı,sağlıklı,Peygamber Efendimiz(sav) gibi güzel ahlaklı,temiz,çalışkan,ilimli,imanlı,ihlaslı, yumuşak huylu, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Ben de senin gibiyim 7 seans yaptırım kurtulmuştum şimdi göbeğimde hafif tüylenme oldu gibi, lazer de ince tüylerde ne kadar başarılı ne kadar değil biliyosunuz doğuralım da hayırlısıyla bakıcaz bi çaresine biz kıl sevmezler ekibi olaraklazerden sonra dediğin gibi kıl köküne müdahale edilmez yani ağda yapılmaz, makine ile kısaltılır sadece
ilahii.. güldürdün beni...ben eşime diyorum, artık hayatımda başka bir erkek var. sana pas vereceğimi sanmıyorum şimdilik kıskanmıyor ama...
aminn ben cok korktum bi kere gittim bide kontorlüne gittim sonra ögrendim bunu, bebek istiyoduk ama daha yoktu gitmeyi kestim gitmicektim zaten bebeği öğrendim umarım etkilenmemişimdir okadar gitmekten, babamı kanserden kaybettim ben bunun korkusu cok kat kat sardı beni çünkü
selam kızlar, filizcim tebrik ederim prenses geliyormuş. tedavi ile olan bebişler genelde kız oluyor demiştim sanırım daha önce:) darısı bizim minnakların cinsiyetini öğrenmeye. bu arada ilk kez bebişlerin fotosunu yüklemeye çalıştım ama umarım becerebilmişimdir. cinsiyet tahmininde bulunabilen arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...eri-ultrason-goruntuleri-32.html#post30413035
sevgili arkadaşlarım maalesef bi yanlışlık yokmuş. gerçekten de kalbi durmuş bebişimin. burada yollarımız ayrılıyor sizlerle. size çoook rahat sağlıklı huzurlu hamilelikler, sağlıklı ömürlü hayırlı şanslı evlatlar diliyorum. hepinize her şey için çok çok çok teşekkür ederim...
sevgili arkadaşlarım maalesef bi yanlışlık yokmuş. gerçekten de kalbi durmuş bebişimin. burada yollarımız ayrılıyor sizlerle. size çoook rahat sağlıklı huzurlu hamilelikler, sağlıklı ömürlü hayırlı şanslı evlatlar diliyorum. hepinize her şey için çok çok çok teşekkür ederim...
selam kızlar, filizcim tebrik ederim prenses geliyormuş. tedavi ile olan bebişler genelde kız oluyor demiştim sanırım daha önce:) darısı bizim minnakların cinsiyetini öğrenmeye. bu arada ilk kez bebişlerin fotosunu yüklemeye çalıştım ama umarım becerebilmişimdir. cinsiyet tahmininde bulunabilen arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...eri-ultrason-goruntuleri-32.html#post30413035
çok üzüldüm:'( ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin,,, ve en kısa zamanda yeni bir bebişsevgili arkadaşlarım maalesef bi yanlışlık yokmuş. gerçekten de kalbi durmuş bebişimin. burada yollarımız ayrılıyor sizlerle. size çoook rahat sağlıklı huzurlu hamilelikler, sağlıklı ömürlü hayırlı şanslı evlatlar diliyorum. hepinize her şey için çok çok çok teşekkür ederim...
verdıgın parada yanıyor ama sanırım.
basın saolsun canım rabbım yasatmasın ınsallah ne bıze ne aılemıze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?