2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
epılasyona gıttıysen yasak canım benım gıttıgım yerdekı uzman oyle soyledı

Evet yasak ama benim epilasyona başlamam bir daha 2 seneyi bulur bu yüzden hilet yapamam sşr ağdaya başlıyorum. Bir de benim üst bacak eplasyona gitmeden önce son derede az ve açık renklıydı epilasyondan sonra orman oldu çünkü epilasyondan yüzünden ilk defa jilet sürdüm herhalde o bu hale getirdi çok pişmanım epilasyona gittiğime zaten çok da zararlıymış.

hımmm başla ozaman canımmm 2 seneyı bulursa benım ust bacagımda yoktu zaten ama genede gıtmıstım gormedı makıne bosuna verdım para ama suan hıc yok gıbıler allahtan bacaklarımda cıkmadılar
aynen cok zararlı ımıs babamın arkadası genel cerrah o solemıstı bana

ben 2 seans gittim sadece sonra hamile kalınca gidemedim bisüre cıkmadılar ama cıkmaya başladıklarında 2 kat kalın gibi çıktılar beni cok ugrastırdılar iyce kalınlastı lazere gidiyorum diye jiletede alıştım şimdi ağda yapamıyorum canım cok acıyo napcam bilmiyorum ;( evet zararlıymış allah kourusunda işey duydum ilerde kanser tedavisi (kemoterapi) göremiyomuş lazer epilasyon görenler, bana orda calısan bi arkadasım söylemişti dogruluguunu bilmiyorum ama beni korkuttu,,,

aynen öyleymiş cANIM RABBIM VERMESIN INSALLAH KIMSENIN BASINA ICINDE BIZEDE

Son düzenleme:
bitmez yavrum yaa bıtmezzzzzzzz bızım dertler hıc bıtmez korkular endıseler napalım saglıkla dogsunlarda razıyız

Allahım akıllı,sağlıklı,Peygamber Efendimiz(sav) gibi güzel ahlaklı,temiz,çalışkan,ilimli,imanlı,ihlaslı, yumuşak huylu, hayırlı evlatlar nasip etsin.

canım senın kanaman bıtmedı mı hala uzun surdu sankı.bır daha mı rapor alacaksın
Benim kanamam biteli çooooook oldu çok şükür ama okulum 1 saat uzaklıkta hergün 2 saat yolculuk yapmayım diye raporla geçiştiriyorum zaten okulların bitmesine 1 ay kaldı

Canım benimki 17 haftalık son bir haftada 3-4 kez hissettim yavaş yavaş yani daha.5 aylık olunca hissedilmeye başlanıyomuş , şimdilik minicik kıpırtılarla idare etcez

Merak etme canım çoğumuz aynı şekildeyiz her çeşit rüya görüyoruz

Ben de senin gibiyim 7 seans yaptırım kurtulmuştum şimdi göbeğimde hafif tüylenme oldu gibi, lazer de ince tüylerde ne kadar başarılı ne kadar değil biliyosunuz doğuralım da hayırlısıyla bakıcaz bi çaresine biz kıl sevmezler ekibi olarak lazerden sonra dediğin gibi kıl köküne müdahale edilmez yani ağda yapılmaz, makine ile kısaltılır sadece

aynen öyleymiş cANIM RABBIM VERMESIN INSALLAH KIMSENIN BASINA ICINE BIZEDE

aminn ben cok korktum bi kere gittim bide kontorlüne gittim sonra ögrendim bunu, bebek istiyoduk ama daha yoktu gitmeyi kestim gitmicektim zaten bebeği öğrendim umarım etkilenmemişimdir okadar gitmekten, babamı kanserden kaybettim ben bunun korkusu cok kat kat sardı beni çünkü

aynen ole canım banada oyle demıslerdi

AMİNNNNNNNNN KUZUMMMMM hepımızınkı ınsallah

Son düzenleme:
ilahii.. güldürdün beni... ben eşime diyorum, artık hayatımda başka bir erkek var. sana pas vereceğimi sanmıyorum şimdilik kıskanmıyor ama...

bu lafı tuttummm cinsiyeti öğrenelimde :) ben şimdilik hergüne bir bahane buluyorum ya miğdem bulanıyor yaaa oram buram ağrıyor en sonunda canına tak edicek ama nezaman olur bilmiyorum

sevgili arkadaşlarım maalesef bi yanlışlık yokmuş. gerçekten de kalbi durmuş bebişimin. burada yollarımız ayrılıyor sizlerle. size çoook rahat sağlıklı huzurlu hamilelikler, sağlıklı ömürlü hayırlı şanslı evlatlar diliyorum. hepinize her şey için çok çok çok teşekkür ederim...

selam kızlar, filizcim tebrik ederim prenses geliyormuş. tedavi ile olan bebişler genelde kız oluyor demiştim sanırım daha önce:) darısı bizim minnakların cinsiyetini öğrenmeye. bu arada ilk kez bebişlerin fotosunu yüklemeye çalıştım ama umarım becerebilmişimdir. cinsiyet tahmininde bulunabilen arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...eri-ultrason-goruntuleri-32.html#post30413035

verdıgın parada yanıyor ama sanırım.
basın saolsun canım rabbım yasatmasın ınsallah ne bıze ne aılemıze

canım cok tesekkur ederımmm bende erkek olur dıye bılıyordum..
ıns sende ogrenırsın canım gonlune gore olurr

çok üzüldüm gercekten canım allahım inş. en kısa zamnda yenıden hamılelık napis etsın ne söyleyecegımı bılemıyorum

canım offf çok üzüldüm Rabbim sabır versin. çok zordur yaşamayan muhakkak anlayamaz ama vardır bundada bir hayır diye düşünmeye çalış. inşallah yeniden bebişin olur. unutma bu bebişinde anneciini cennette bekliyor olcak

canım rabbım sabır versınn sana ınsallah bırdaha yasamassın aynı sorunları ..
en kısa zamanda aramızda gormek ısterız senı bıdaha

aynı durumu bende yaşadım allah sabır versin. rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı gebelik nasip etsin

merhaba kızlar

saçma sapan rüyalar bir tek ben görmüyormuşum demekki.gözümü kapadığım an erkek cinsel organı görüyorum.inanın banyo yapmaktan gına geldi.eşime anlatıyorum adam resmen çıldırıyor.
dualarla yatıyorum yinede görüyorum

Son düzenleme:

Maşallah canım ne güzel duruyorlar öyle.
Ben de bir heyecanla baktım,zannettim ki ikisini yan yana görebileceğim.
anladığım ultrasonla önce birini sonra diğerini görüntülemiş.
Ben hayalimde başka canlandırmışım.

çok üzüldüm:'( ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sabır versin,,, ve en kısa zamanda yeni bir bebiş
verdıgın parada yanıyor ama sanırım.
basın saolsun canım rabbım yasatmasın ınsallah ne bıze ne aılemıze

sadece 100 lira vermiştim pek kayıp sayılmaz, amin canım sağl Allah kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…