2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
slm teyseleriiiiiii kontrolden geldik tosun pasamlaaaaaa kocaman olmus 17+2 olmusuz 180 gr 18cm boyu cok saglıklı hareketli bir bebek dedi masallahhhhh oglumaa memleketteyim baska doktora gittim tosun geliyor dedi bakar bakmaz mallar meydandaydı yine 1 ay once ogrenmıstık cınsıyetı artık tescıllendı catlak kremı yazdı vıtamınlere devam dedı.

fılızzzzzzzzzzz masallahhhhhh prensesıne canım cımcımen mı gelıyorrrrr oyyyyyyyyy

darısı herkese ınsallahhhhhhh ohhhhhh derın bır nefes aldım bugun baya merak etmıstım kuzumu

Canım rabbim sabrını da verir ve tez zamanda yeniden
anne olursun inşallah.

canımm evet prenses gelıyor bana senın oglusunada maşallah canımmm

evet daha önceki ultrasonlarda bir tane de yanyana fotolarını veriyordu doktorum ama bu kez yanyana vermedi bir daha ki sefere inşallah..

canım allah güç kuvvet versin sabır versin .inşallah tekrardan sağlıklı bebeklerin olur .çok üzüldüm kaç gündür aklımdaydın .ne denir ki başka allah hayırlısını versin herşeyin

canım rabbim sabır versin . kucağını biran evvel tekrar doldursun inşallah. rabbimm herşeyin iyisini bilir. en kısa sürede seni tekrar aramızda görmek istiyoruz.

Oyyy maşallah benim bebişle seninki yakın ya demek benimki de o kadar olmuştur, ultrason görüntüsü yok mu kız koysana ben de aynı senin gibi cinsiyetini memlekette başka dr.dan öğrendim. Bebişimi göreli çok olmadı ama ark.ımdan kötü haberi alınca ben de çok korkuyorum 25 ine kadar nasıl durcam bilmiyorum. Canım hareketlerini hissetmeye başladın mı?

selam bahar

benımkilerde ikiz biz cinsiyetlerimizi pazartesi günü öğrendik 14. haftada biri kız biri erkek

Allah senınde gönlüne göre versin inşallah. sanırım cok buyudukleri için aynı karede yer almıyorlar

sağlıkla sıhatle büyüsünler tüm hamişler sağ salim kucaklarına alsınlar hayırlı evlatlar versin

Anka kuşuna cok üzüldüm Rabbim el açıp çocuk dileyen tüm kullarının duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin acı kayıpları olanlara da sabır versin inşallah

canım çok sevindim. ne güzel aynı anda bir prens bir prenses. ben senin ikiz beklediğini bile yeni öğrendim. evet 10.haftaya kadar doktor hem ayrı hem birlikte fotolarını veriyordu ama artık sığmıyorlar sanırım:) bende merak etmeye başladım cinsiyetlerini.

4d goruntusunu aldı bırtane fotodan bırsey anlamadım ıyı cıkmadı yanı benım nerdeyse 1 ay olmustu canım olmustum meraktan sukurkı hersey yolunda senden de guzel haberler beklıyorum ınsallahh

Hepsi birbirinden güzel olmus. Puffy abla ellerine saglik ..

Kizlar topik ne kadar sessizlesmis böyle.. Bende bas agrisi ve halsizlik hat safhada , ama bebegimi cok azds olsa hissettigim icin biraz daha icim rahatliyor

Evet ya sayfalar ilerlememiş hiç,ben de halsizlikten şikayetçiyim canım.İşten
gelince yatıp dinleniyorum bir iki saat ancak öyle kendime gelebiliyorum sayılır.

valla ben de senin gibiyim,

bir de dun ruyamda haci olan rahmetli anneannem bana alkollu icki veriyordu, "anneanne bu ne, ben hamileyim icemem" diyordum, "bir taneden bir sey olmaz, cok korkuyorsun, sakiniyordun, rahat ol" diyerekten gulerek bana alkol iciriyordu hahahahah DDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…