sevgili arkadaşlarım maalesef bi yanlışlık yokmuş. gerçekten de kalbi durmuş bebişimin. burada yollarımız ayrılıyor sizlerle. size çoook rahat sağlıklı huzurlu hamilelikler, sağlıklı ömürlü hayırlı şanslı evlatlar diliyorum. hepinize her şey için çok çok çok teşekkür ederim...
slm teyseleriiiiiii kontrolden geldik tosun pasamlaaaaaakocaman olmus 17+2 olmusuz 180 gr 18cm boyu cok saglıklı hareketli bir bebek dedi masallahhhhh oglumaa memleketteyim baska doktora gittim tosun geliyor dedi bakar bakmaz mallar meydandaydı yine 1 ay once ogrenmıstık cınsıyetı artık tescıllendı catlak kremı yazdı vıtamınlere devam dedı.
fılızzzzzzzzzzz masallahhhhhh prensesıne canım cımcımen mı gelıyorrrrr oyyyyyyyyy
darısı herkese ınsallahhhhhhh ohhhhhh derın bır nefes aldım bugun baya merak etmıstım kuzumu
Maşallah canım ne güzel duruyorlar öyle.
Ben de bir heyecanla baktım,zannettim ki ikisini yan yana görebileceğim.
anladığım ultrasonla önce birini sonra diğerini görüntülemiş.
Ben hayalimde başka canlandırmışım.
sadece 100 lira vermiştim pek kayıp sayılmaz, amin canım sağl Allah kimseye yaşatmasın
sevgili arkadaşlarım maalesef bi yanlışlık yokmuş. gerçekten de kalbi durmuş bebişimin. burada yollarımız ayrılıyor sizlerle. size çoook rahat sağlıklı huzurlu hamilelikler, sağlıklı ömürlü hayırlı şanslı evlatlar diliyorum. hepinize her şey için çok çok çok teşekkür ederim...
iyiyim canım. yediğim yoğurda 1-0 yenilmiş gibi yamulmuş oturuyorum
evet daha önceki ultrasonlarda bir tane de yanyana fotolarını veriyordu doktorum ama bu kez yanyana vermedibir daha ki sefere inşallah..
evet daha önceki ultrasonlarda bir tane de yanyana fotolarını veriyordu doktorum ama bu kez yanyana vermedibir daha ki sefere inşallah..
slm teyseleriiiiiii kontrolden geldik tosun pasamlaaaaaakocaman olmus 17+2 olmusuz 180 gr 18cm boyu cok saglıklı hareketli bir bebek dedi masallahhhhh oglumaa memleketteyim baska doktora gittim tosun geliyor dedi bakar bakmaz mallar meydandaydı yine 1 ay once ogrenmıstık cınsıyetı artık tescıllendı catlak kremı yazdı vıtamınlere devam dedı.
fılızzzzzzzzzzz masallahhhhhh prensesıne canım cımcımen mı gelıyorrrrr oyyyyyyyyy
darısı herkese ınsallahhhhhhh ohhhhhh derın bır nefes aldım bugun baya merak etmıstım kuzumu
selam kızlar, filizcim tebrik ederim prenses geliyormuş. tedavi ile olan bebişler genelde kız oluyor demiştim sanırım daha önce:) darısı bizim minnakların cinsiyetini öğrenmeye. bu arada ilk kez bebişlerin fotosunu yüklemeye çalıştım ama umarım becerebilmişimdir. cinsiyet tahmininde bulunabilen arkadaşlar yorumlarsa çok sevinirim.
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...eri-ultrason-goruntuleri-32.html#post30413035
bende ilk defa iki bebiş yanyana görücem die çok heycanlandımm :) çok merak ediyorummaşallah güzel annişe ve bebişlerine
bende yarın gidicem kızlar bakalımm inşallah cinsiyeti söyler çok merak ediyorumm
selam bahar
benımkilerde ikiz biz cinsiyetlerimizi pazartesi günü öğrendik 14. haftada biri kız biri erkek
Allah senınde gönlüne göre versin inşallah. sanırım cok buyudukleri için aynı karede yer almıyorlar
sağlıkla sıhatle büyüsünler tüm hamişler sağ salim kucaklarına alsınlar hayırlı evlatlar versin
Anka kuşuna cok üzüldüm Rabbim el açıp çocuk dileyen tüm kullarının duasını kabul etsin hayırlı evlatlar nasip etsin acı kayıpları olanlara da sabır versin inşallah
Oyyy maşallahbenim bebişle seninki yakın ya demek benimki de o kadar olmuştur, ultrason görüntüsü yok mu kız koysana ben de aynı senin gibi cinsiyetini memlekette başka dr.dan öğrendim. Bebişimi göreli çok olmadı ama ark.ımdan kötü haberi alınca ben de çok korkuyorum 25 ine kadar nasıl durcam bilmiyorum. Canım hareketlerini hissetmeye başladın mı?
Eki Görüntüle 714175 Eki Görüntüle 714177 Eki Görüntüle 714180
puffy ablanın yarım battaniyesi -sünnet şekeri- ve örnek şekerleri
Hepsi birbirinden güzel olmus. Puffy abla ellerine saglik ..
Kizlar topik ne kadar sessizlesmis böyle.. Bende bas agrisi ve halsizlik hat safhada , ama bebegimi cok azds olsa hissettigim icin biraz daha icim rahatliyor
merhaba kızlar
saçma sapan rüyalar bir tek ben görmüyormuşum demekki.gözümü kapadığım an erkek cinsel organı görüyorum.inanın banyo yapmaktan gına geldi.eşime anlatıyorum adam resmen çıldırıyor.
dualarla yatıyorum yinede görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?