2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

benim de gittiğim genel cerrah kesinlikle epilasyon yaptıracaksın dedi
fazlasıyla tüylüyüm zaten ama bende sorun kıl köklerim şişiyor özellikle lenf bölgelerinde..ailemde de çok sayıda kanser var..doktor dediki bunlardan kurtul ki ilerde teşhiste bizi zorlamasın..biraz görünüşten çok sağlık açısından..ama ben bebiş istediğim için erteledim..çünkü çıkma ihtimali oluyomuş kişiden kişiye değişiyomuş.bebekten sonra başlıycam inşallah bende..yokdsa aynı cerraha bidaha gidemem

Allah sabir versin canim. Bir daha yasatmasin insallah.

cnm sir ağdadan çok biod.... markanın ağdası var..ondan kullan çok memnun kalacaksın..tüyleri de azaltıyor..geççıkartıyor..ben komple onu kullanıyorum..ama çam reçinesi olandan al..kutusu 20 tl biraz pahalı ama sir gibi değil..suyla temizleniyor çam kozalağı gibi kokuyor..kullanımı da çok rahat..

canım çok çok üzüldüm..Allah sana sabır versin..cennette bir meleğin var artık seni bekleyen..
inşallah sağlıkla yeniden hamile kalıp sağlıkla bebişini kucağına alacaksın..

kizlar yaa size cok ozel bir soru soracagim baskasina da soramam,

ben hamilelik basindan beri esimle birlikte olmuyorum. ilk basta yasak vardi zaten, son randevuda doktorum yasagin kalktigini soyledi. yani ben de istiyorum ama sanki bebege bir sey olacak diye de korkuyorum. kanama yoksa cinsel iliski serbest yaziyor her yerde ama benim icimde gene endise var.

siz ne dusunuyorsunuz?

canım bende hiç risk olmadı ve hamileliğimi öğrendiğimden beri bi değişiklik olmadı aynen devam

canım bende hiç risk olmadı ve hamileliğimi öğrendiğimden beri bi değişiklik olmadı aynen devam

aman olmasin zaten ya ne guzel, kocam da zavallim sabirla ben hazir olayim psikolojik olarak diye bekliyor da dun dogumdan sonra bir sure yasak oldugunu okudu agliyordu hahahaha :)))

aman olmasin zaten ya ne guzel, kocam da zavallim sabirla ben hazir olayim psikolojik olarak diye bekliyor da dun dogumdan sonra bir sure yasak oldugunu okudu agliyordu hahahaha :)))

ihihih yazık kanama yoksa bebişe yüklenmeden, bir zarar geleceğini sanmıyorum ben anlatacak cümlede bulamadım açıkçası sakince nazikçe ajjsdfnkd işte öyle :))

canım bizde aynı durumdayızzz
bizde de ilk başta yasaktı..sonra doktor serbestsiniz dedi..eşim de sen ne zaman dersen o zamanı beklerim dedi..tam artık bende kendimi toparlamşken lekelenme oldu..bişey değilmiş ama biz korktuk yine başlamadık..şu anda da kolumu kaldıracak halım yok.hafta içi zaten işe git gel çook yorgunum..ama evet artık biyerden başlamamız lazım kuzumhem bize yazık hem de kocalara
bizde de eşim endişeli..çocuğa zarar veririm diyededim yok öle bişeyy bakalım artık bi ara başlayacaz..tabi bide lohusalıkdönemi var bu işin

bizde esim endiseli degil, bir sey olacak olsa doktor yasagi kaldirmazdi diyor ama hic ustume gelmiyor, dedigin gibi lohusalik donemi de var..bende de bir korku var atamiyorum kafamdan,yoksa istiyorum ama iste...ben de diyorum tam leke meke her sey bitmisken ya yaptiktan sonra leke gelirse ki cinsel iliski ve vajinal ultrasondan sonra falan leke gelebiliyor,sakincali degil diyorlar ama leke gene de sinir bozucu. yani 3. trimest buyudukce de zor olacak..simdi aslinda en ideal zaman da kafada bitiyor her sey iste, dedigin gibi bir yerden baslamak da lazim

nekadar seessssiz bugün sabahtan beri burası ya gittim 4 saat sonra geldim 1 sayfa yazılmışşş nerde bu millet pazar faln da değilkiii ;/ cezalarda bitmedi

nekadar seessssiz bugün sabahtan beri burası ya gittim 4 saat sonra geldim 1 sayfa yazılmışşş nerde bu millet pazar faln da değilkiii ;/ cezalarda bitmedi

evettt bade ve nehar'in cezasi daha bitmedi ((( havalar guzellesti ve ilk trimestr bitti ya herkes gezmelrde tabii )

allah allah demekkı her cerrah farklı ozaman..
başla canım rahatsız edıyorsa senı

evet cok sessızz topıkte bı olay oldu mıllet cekıldı gıttı
bakıyorum gelen yok bende cıkıyorum
ve ınsanlar bırbırını facede ekledı ordan sohbet muhabbet edıyorlar sanırım.....

evet cok sessızz topıkte bı olay oldu mıllet cekıldı gıttı
bakıyorum gelen yok bende cıkıyorum
ve ınsanlar bırbırını facede ekledı ordan sohbet muhabbet edıyorlar sanırım.....

olabilir valla ben hiç kimseyi eklemedim ama ekleşmeler oldu zaten ben faceten oyun oynuyourm daha cok muhabbeti sevmiyorum böle daha gizemli hem herkese aynı anda soru sorup aynı anda toplu muhabbet edebiliyorsun daha güzel merak ettiğim insanları görmek isterim resimlerini falan ama face muhabbeti bende okadar olur :) evet ya nehar badezuzum renk katıyorlardı yorumlarıyla sessizlik oldu onlar yokken ve ektra bi sessizlik var bugün

sessızlık olması normal bazılarının tehlıkesı var bazıları hava guzel gezıodur
pufyy ablanın ıslerı var bade nehar gelemıo
bıde aksam kocalar varken zaten hep sessızdı topık mıllet kocasıyla ılgılenıyordur benımkı temızlık yapıo banyoyu yıkıo

tabi haklısın benimki 4 12 çalıştıığı için burdayım gece 1 de evde olcak gerçi evdeykende giriyorum ben bi köşede o bi köşede ben

tabi haklısın benimki 4 12 çalıştıığı için burdayım gece 1 de evde olcak gerçi evdeykende giriyorum ben bi köşede o bi köşede ben

soylenıyor benımkı kocası banyoyu yıkasın sımdıde utu yapsın o orda nette takılsın dıo
yazık ya kocama cok uzuluyorum ama napım zaten mantar olmusum ıslaga basamam ayaklarımı sıcak tutmam lazım
banyoyu mecbur o yıkadı

filizzz seni kıskandığımı söylemiştim Allah nazardan saklasın maşallahh mutluluğunuz daim olsun eşinin temizlik yapmasıda daim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…