valla ilk 3 ay ben hamile değildim gibi hamileliğe dair tek bir belirti yoktu 3 ay bitttiiii 4 gündür midem bulanıyor ;((
benim bulantilar tiksinmeler gecti...deli gibi istahim acildi!! ama reflum suruyor o da sonuna kadar surecek herhalde. akintim var bir de,seffaf ve beyaz.
filizzz seni kıskandığımı söylemiştimAllah nazardan saklasın maşallahh mutluluğunuz daim olsun eşinin temizlik yapmasıda daim olsun
allah allah demekkı her cerrah farklı ozaman..
başla canım rahatsız edıyorsa senı
evet cok sessızz topıkte bı olay oldu mıllet cekıldı gıttı
bakıyorum gelen yok bende cıkıyorum
ve ınsanlar bırbırını facede ekledı ordan sohbet muhabbet edıyorlar sanırım.....
mantar oldummmmmmmm offffffffffff kasıntı başladı gece 5.bucuktaa delırıcem dr arıycam sımdı
elımde trosyd var kategorısı c imiş gebelıkte ama kullanılıomu bılmıom onceden vermıstı bana bunu
allahım deli gıbı kasınıyorummmmmmmmmm napıcam :18:
şekerim bu saatte sen niye uyumazsın, o çocuk nasıl büyüyecek..... sen bana paşa,alise mi özendin, şu an onlarda hav hav yapmakla meşgül, yani görevdeler. neyse , resim göndermek için mesajı yazdığın yeri aç, aşağıda eklenti ekle var, oraya gir,, oraya bilgisayardan yükle çıkıyor, ondan sonrasını yaparsın , yönlendiriyor zaten,,,,,,, iyi geceler.........
sevgili arkadaşlarım maalesef bi yanlışlık yokmuş. gerçekten de kalbi durmuş bebişimin. burada yollarımız ayrılıyor sizlerle. size çoook rahat sağlıklı huzurlu hamilelikler, sağlıklı ömürlü hayırlı şanslı evlatlar diliyorum. hepinize her şey için çok çok çok teşekkür ederim...
valla ben de senin gibiyim,
bir de dun ruyamda haci olan rahmetli anneannem bana alkollu icki veriyordu, "anneanne bu ne, ben hamileyim icemem" diyordum, "bir taneden bir sey olmaz, cok korkuyorsun, sakiniyordun, rahat ol" diyerekten gulerek bana alkol iciriyordu hahahahahDDD
valla ben de senin gibiyim,
bir de dun ruyamda haci olan rahmetli anneannem bana alkollu icki veriyordu, "anneanne bu ne, ben hamileyim icemem" diyordum, "bir taneden bir sey olmaz, cok korkuyorsun, sakiniyordun, rahat ol" diyerekten gulerek bana alkol iciriyordu hahahahahDDD
neler olamdıkı abla baksana topıge ruh gıbı olduGunduz çalıştım sunnet şekerleri seri imalatı basladi :))
Aksamda kocis çocuklarla beni yemege goturdu anca geldim :))
Ya filiz ben yokken ne oldu , olay nedir , ay nat çatlamayalım , gece gece dedikodu aserdimmmmm
var evde canım banada keterol dıye bı krem verdı olmadı onuda kullanırım canım saolcanım dr bana travazol krem ve fitil vermişti ama sadece bir kere kullandım ve geçti,eğer evde varsa kremi kullanabilirsin sanırım.
nehar ıyı ya hergun gorusuyoruz konusuyoruzzz eşide evde 1 haftadır rahatı ii yaniNe haber ablasının Gül'ü
Nehari görürsen selamımı ilet sor bakim varmı bir ihtiyacı kargo felan yaparız :))))
Badezuzum icinde geçerli bunlar :)))
Bak sabah sabah geldim tekmil veriyorum merak etme diye
Kendine iyi bak bir de bebisine , iyiyim diye birden fazla açılma sakin sakin sakin yavas yavas tamam mı
Not dis fircalamaktan tiksinenlere tavsiye dis ve dis etlerinizi karbonat ile ovup gargara yapin hem ağzınız ferah oluyor hem dis etlerinizin hassasiyet azaliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?