2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
valla ilk 3 ay ben hamile değildim gibi hamileliğe dair tek bir belirti yoktu 3 ay bitttiiii 4 gündür midem bulanıyor ;((

benim bulantilar tiksinmeler gecti...deli gibi istahim acildi!! ama reflum suruyor o da sonuna kadar surecek herhalde. akintim var bir de,seffaf ve beyaz.

benim bulantilar tiksinmeler gecti...deli gibi istahim acildi!! ama reflum suruyor o da sonuna kadar surecek herhalde. akintim var bir de,seffaf ve beyaz.

benimde eskiden beri reflüm var hamlilelikte iyce coşucak tahmin ediyorum of of böyle ögürme falnda degil inceden mide bulantısı bütün gün beni iştahsız halsiz yapıyo agzımın tadı yok agzımda eksi bi tat midemde hafif bi bulantı iğrenç yaa

nasılsınız kızlar
bende bugün ara ara girip baktım ama genelde pc basında değildim eşimin kardeşi askerden geldi evi temizledim yemek yaptım bide sağlık ocağına kayıt yaptım çok yoruldum bugün inanılmaz bi halsizlik hantallık var her yerim ağrıyor

filizzz seni kıskandığımı söylemiştim Allah nazardan saklasın maşallahh mutluluğunuz daim olsun eşinin temizlik yapmasıda daim olsun

yok be canım normalde yapmaz asla bakma rısklı hamılelık yasadıgım ıcın yapıyor yoksa eşim 3 sene olcak evlenelı ılk defa yaparken gordum yaniii

Gunduz çalıştım sunnet şekerleri seri imalatı basladi :))
Aksamda kocis çocuklarla beni yemege goturdu anca geldim :))

Ya filiz ben yokken ne oldu , olay nedir , ay nat çatlamayalım , gece gece dedikodu aserdimmmmm

canım dr bana travazol krem ve fitil vermişti ama sadece bir kere kullandım ve geçti,eğer evde varsa kremi kullanabilirsin sanırım.

şekerim bu saatte sen niye uyumazsın, o çocuk nasıl büyüyecek..... sen bana paşa,alise mi özendin, şu an onlarda hav hav yapmakla meşgül, yani görevdeler. neyse , resim göndermek için mesajı yazdığın yeri aç, aşağıda eklenti ekle var, oraya gir,, oraya bilgisayardan yükle çıkıyor, ondan sonrasını yaparsın , yönlendiriyor zaten,,,,,,, iyi geceler.........

Simdi yapacagim ama felaket uykum kaçtı (
Reim yüklemeyi biliyorum ama ipadden yüklenmiyor , netbooktanda olmadi cok uğraşdım sonuc vzgectim :)))
Yarin ararım seni byeeee

Günaydın anneler ve mimikleri :) hafta içi uyanmamak için direnen ben hafta sonu dikildim yine erkenden birde geceden beri başım ağrıyorki sormayın felaket. Kızlar ben hamile kaldığından beri diş fırçalayamıyorum fırça ağzıma girdiği anda böğürüyorum çok iğrenç bi duygu böyle olan var mı aranızda

Gunaydin kizlar .. Calisanlara iyi mesailer , evde oturan annislerede guzel bir gun diliyorum , dun temizlikti gezmeydi aksama yemekti derken , mutfagi topladigimda saat 9.30 du , o kadar yorulmusumki dusumu bile sabaha biraktim ..

Ben face kullanmiyorum, o yuzdende her daim burda olacagim .. Kullandigim zamanlardada en samimi dostlarim eve ailem vardi .. Arkadaslarinda dedigi gibi cok dallanip budaklaniyor yoksa ...

Filizcim nehar nasil haberin varmi ??

Puffy ablacigim gonderdimlerine aksam yorgunluktan bakamamisim bile bugun ilk firsatta bakacagim cok cok tesekkur ederim

Ankakusu canim dun yazini okudum , rabbim biran once insallah bir evlat verir sana .. Cogumuzda oldu inan boyle .. Bende 3 kere ..hicbirsoz teselli etmiyor , hayirlisi dedim hep .. Senin icinde rabbimden hayirlisini diliyorum ..

Gecmise dun aksam hic bakmadim , umarim bir tesrslik yoktur kizlar ..
Ben otobusteyim iś gunum .. Bakamam fazla ..

Mavigul ne oldu kontrolde canim bebis nasil??

Dis sagligi hamilelikte cok önemli arkadaslar, herzamankinden dahada önemli
ben ilk baslarda ögüre ögüre fircaliyordum... allahtan simdi azaldi ögürmelerim ..
biraz zorlama sansiniz varsa zorlayin derim

Son düzenleme:
Guzel bir gune uyandım cıvıl cıvıl dışarısı :)))
Her sabah şükrediyorum sagsaglim uyandık , saglikliyiz , ailemiz yanimizda , hem bu hamilelik isini sevmeye basladim , midem bulaniyor , her seyden tiksiniyorum , evden fazla çıkamıyorum , hep yorgunun , banyodan nefret ediyorum , sacım yüzüm berbat ama olsun hepsine alıştım :)) her sabah esim kalktığında nasılmış davsanimin annesi , bebek üretim Merkezi'm benim diyor bitiyor butun sıkıntılarım
Rabbim hepimize huzur verin ve şükretmeyi unutmayalım

Ğuzel bir hafta sonu olsun hepimize

Selam canim acelesi yok bakarsın bir ara :))
Su Face konusunda bende gecen gun soyledim herkesin özgür secimi isteyen istedigi gibi davranır kısıtlama yok , koca kaninlariz dimi ama sekerim :))))
Ben cok dağılmamak taraftarıyım kendi acımdan , zaten omur boyu isimden dolayi dağınık yasadim , simdide koca bir ailem var anca gun yetiyor :))) burası da yetiyor bana. :)))
Kendine iyi bak

Ne haber ablasının Gül'ü
Nehari görürsen selamımı ilet sor bakim varmı bir ihtiyacı kargo felan yaparız :))))
Badezuzum icinde geçerli bunlar :)))

Bak sabah sabah geldim tekmil veriyorum merak etme diye

Kendine iyi bak bir de bebisine , iyiyim diye birden fazla açılma sakin sakin sakin yavas yavas tamam mı

Not dis fircalamaktan tiksinenlere tavsiye dis ve dis etlerinizi karbonat ile ovup gargara yapin hem ağzınız ferah oluyor hem dis etlerinizin hassasiyet azaliyor

canı ya ne desem bilemedim. ne denir ki? Allah sabır, tez zamanda da sağlıklı bir bebiş daha versin inşallah.

Ben artık yüzüstü yatamadığımdan daha huzursuz uyuyorum. rüyalar aldı başını gidiyor valla... bir sürü şey gördüm bebeğimle ilgili kan ter içinde kalmışım resmen.
Hatırladığım bir tahlil yaptırıyormuşum, bu tahlilde meğer bir bebeğim daha varmış ama o ölmüş hala karnımda şuanki bebeğimle duruyormuş yeni fark ediliyor. Rüyamda hastaneyi birbirine katıyordum valla... Rüyalarım genelde gerçek oluyor, bazen tırsıyorum gördüklerimden. Bu kadarı da olmaz artık ama dimi
Hayır olsun diyeyim...

hormonlarımız tavan yaptı.bence ondan görüyoruz

günaydın annişler ve tatlı bebişleri nasılsınız? haftalardır ilk kez 12 ye kadar uyudum hem 8-9 du, mutlu oldum

Gunduz çalıştım sunnet şekerleri seri imalatı basladi :))
Aksamda kocis çocuklarla beni yemege goturdu anca geldim :))

Ya filiz ben yokken ne oldu , olay nedir , ay nat çatlamayalım , gece gece dedikodu aserdimmmmm
neler olamdıkı abla baksana topıge ruh gıbı oldu
nehar engellendı ama bugun 22.00 gelıcek
olay cok sacma sebebsız aslında abla ama genede alındılar bırgulle nehar bırbırlerıne cok sebebsız ıns konusrlarda sorun kalkar ..

canım dr bana travazol krem ve fitil vermişti ama sadece bir kere kullandım ve geçti,eğer evde varsa kremi kullanabilirsin sanırım.
var evde canım banada keterol dıye bı krem verdı olmadı onuda kullanırım canım saol
nehar ıyı ya hergun gorusuyoruz konusuyoruzzz eşide evde 1 haftadır rahatı ii yani
oyyy canımmm ablam benım valla merak edıyorum ama napıyım bole tedavıyle olanlar bıde tehlıkelı olanlara aklım cıkıyo 1 gun gelmeseler meraktan catlıyorum :18:
annemdeydım bende sımdı cıktım eve yormuyorum hıc kendımı allaha sukr eşim yardımcı oluyor.
badeden haber alamıyorum abla ama oda bugun gelcektır ınsallahhh .engellerı kalkıyor sanıırım 5 gun cunku.
sende cok yorma kendını ablacım

selayhus canım nehar ıyıymıss hıcbır sorunu yok merak etmeyın gelıcek bugun zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…