2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
güneşli bir istanbul gününden merhaba canlarımmmm
bugün evdeyim malum çalışınca haftasonu da evde çalışıyozgerçi benden çok eşim çalışıyo yaaa neyseeeduymasın ama benim de çok işim var çooookkk..daha anca kışlıkları kaldırıyorum..kaldırırkende kıyafet ayıklıyorum birsürü verecek şey çıktı ihtiyaç sahiplerine..onları paketliyorum..yazlıklarla beraber bir ütü çıktı ki sormayınnnnnartık az ben yaparım az yardıma gelen abla..off canım da hiç bişey yapmak istemiyo..kişisel temizlik zamanım geldi de geçiyo bile ama okadar üşeniyorum kiiiii
işte böle kızçelerim arada uğrarım yineeee

Selam kızlar. Ne zamandır giremedim. Saçma sapan şeyler geldi başıma. Otoparkın demir kapısına ayağımı sıkıştırdım. Nasıl becerdin diye sormayın. Ben de bilemedim görünmez kaza işte. Tam topuğumun üstüne bileğime geldi kemiğim çok acıdı. O acıyla bacağımı kastım heraldı kasığıma sancı girdi halen devam ediyor. Kapı eski demirden bir de ayağım kanayınca pansumana gittim. Tetanoz gerekiyor. Ama 15. haftamdayım tetanoz için erken riskli dediler. Doktoruma ulaşamadım. Sağolsun sekreteri medicanadan başka bir doktorla görüştü oraya gittik. Oğluşum iyiydi çok şükür. Ama ilk gebeliğimde tetanozu tek doz yaptırdığım için doktor yapılsın diye yazı yazdı. Tekrar sağlık ocağına gittik. Aşıyı yaptırdım. Düşük riskine karşı 2 gün yatmam lazımmış. Olacağı varmış demek ki deyip yatıyorum. Bir de çalıştığım köyden madımak getirtmiştim hem kendime hem teyzeme falan diye 4 kilo istedim evden çıkamayınca hepsi bana kaldı nasıl temizliycem bilmiyorum İmdaaatttt diye bağırasım var
Umarım sizlerde herşey yolundadır. Aman deyim demir falan paslı şeylere dikkat edin. Öptüm kuzucukları

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun cnmm.görünmez kaza diye buna derler heralde..aman canım yat dinlen gerekirse 1 hafta dinlen..korkusu yetmiştir zaten..
madımakları da eşin halledebilse süper olur yani..şimdi yapamazsın kiii

çok geçmiş olsun cnmm.görünmez kaza diye buna derler heralde..aman canım yat dinlen gerekirse 1 hafta dinlen..korkusu yetmiştir zaten..
madımakları da eşin halledebilse süper olur yani..şimdi yapamazsın kiii

Teşekkür ederim canım yatmaktan nefret ediyorum ama yatıcaz artık. Eşim de öyle dedi sen sakın kalkma ben hallederim diye ama yaklaşık 10 dakika uğraşıp kaçtı Ben de yatmaktan sıkıldıkça azcık oturup ayıklıyorum işte. Akşama arkadaş gelecek azcık da o yapar zaten yarına kalırsa çürüyecekler. Olduğu kadar artık. Nasip değilmiş demek ki.

allahım topıge bak ne kadar sessız kızlar hep gelıp baktım ama yazan yok yaz geldı herkez dısarlarda tabii

İyi akşamlar kızlar sabah 8 de başlayan yolculuğum şuan itibariyle evime girerek bitmiştir şükürler olsun :) sınavım vardı ankarada sonra kızılayda sakarya meydanında biner gazına maruz kaldım ( olay çoktan bitmiş birşey görmedik ama bi er gazının etkisi devam ediyormuş (

Herkes iyidir umarım ben sace yorgunum dinlenicem kendize iyi bakın

Merhaba kızlar,tam 3 aylık hamileyim ,diş etlerimde feci bir iltihaplanma oluştu 3 haftadır,görüntüsü çok kötü,sızlıyor,kanıyor,ağrıyor,bu kadar kötü olmadan önce diş doktoruna gittim temizlemek lazım dedı ,kendi doktoruma sordum hamilelik boyunca bişey yaptırma sakın dedı,parodontax diş macunu kullanmaya başladım ama bir sonuç yok maalesef,aynı durumu yaşayan yada bir fikri olan varmı ne yapabilirim,yardımcı olursanız çok sevinirim ???

bende gidiyorum geliyorum yeni yorum bile yok ,,,
aynen bende ole canımmm
Sen evdesin canım herhalde
bende annemdeydım memleketten geldıler bakıyorum tlf hıc yorum yazan olmamıs bile

kalsıyum eksıklıgınden dolayı oluyormus canım bebegın senın vucudundakı kalsıyumu alıyormus o yuzden bol bol kalsıyum al vıtamın vs ?

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba 4 hafta 6 günlük hamileyim bugün beta hcg 2812 çıktı fakat kese görünmedi, doktorum kişiden kişiye değişebilir rahmin yapısına göre görünmeyebilir , haftaya gelin tekrar bakalım , eğer yine görünmezse vajinal bakılır dedi. böyle bi durum yaşayan varmı?

İkili tarama testi için haftaya gideceğim doktoruma söylerim, şu an sadece folık asıt alıyorum ,çok teşekkür ederimm .

bende annemdeydım memleketten geldıler bakıyorum tlf hıc yorum yazan olmamıs bile

Havalar çok güzel herkes kendini dışarı atmıştır bende bugün ankaraya gittim geldim eşim gezelim dedi ama 2 saat dayanabildim gezmeye çok çabuk yoruldum yarım saatde bir oturdum bizden geçmiş bu yaz :)) seneye yaz kızçelerimizle gezeriz inşallah

Canım endişelenme benim 7 haftalıkken görüldü kesem daha seninki 5 haftalık ve bu kişiden kişiye değişir 9 haftalıkkende gören oluyor bu arada tebrik ederim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin

selam guzel anne adaylarii :) ben de yeni katildim araniza. kasim annesi olcam ben de ins. sat 2 subat.tam 15 haftaligiz dr.umuz oglusumuzun olacagini soyledi. cok ozledim oglusumu 1 haftadir goremiyorum insan surekli gitmek istiyor dr.a ya

canım 5 hafta cok erken benim 6+2 de görünmemişti 8, haftada gittim ozaman gördük telaşlanacak bir durum yok 9, haftaya kadar görülecektir 9 a kadar yolu var yani 9 haftada herkesde mutlaka görünmeli

selam guzel anne adaylarii :) ben de yeni katildim araniza. kasim annesi olcam ben de ins. sat 2 subat.tam 15 haftaligiz dr.umuz oglusumuzun olacagini soyledi. cok ozledim oglusumu 1 haftadir goremiyorum insan surekli gitmek istiyor dr.a ya

hoşgeldin canım aynen evde bi ultrason olsada bütün gün ona bağlı yatıp bebklerimizi izlesek dimi ?

kızlar ben 1 kaç saat yok oluyorum ütü dağ gibi 1 2 saat ütü yapcam sonra gelir gene bakarım neler olmuş bitmiş hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…