2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440

aynen oyle canim ya insan eve almak istiyor bi ultrason cihazi :) sana kolay gelsin en sevmedigim ev isi ütü :)

canım 5 hafta cok erken benim 6+2 de görünmemişti 8, haftada gittim ozaman gördük telaşlanacak bir durum yok 9, haftaya kadar görülecektir 9 a kadar yolu var yani 9 haftada herkesde mutlaka görünmeli

canım benim beta hcg 2815 ve 4 hafta 6 günlük ,bu değere güzel doktor fakat kese görünmedi 2000 in üstünde görülür genelde dedi. hiç ağrım kanamam yok , dış gebelikmi diye korkuyorum.

Selam kızlaaaaaaarrr Mahbıslık bitti artık çok özledim sizleri Gerçi takip ettim hep
Ben iyiyim çok şükür kızımla göbek büyütüyoruz Bu hafta bol bol alışveriş yaptık, kıyafetlerimin çoğu olmuyodu, kızıma da bi kaç şey aldık Eşim de belini incittiği için raporlu, evde dinleniyo, allahtan çabucak iyileşti de evde olması daha çok benim işime yaradı
Toipkten aklımda kalanları yazmak istiyorum
Ankakuşu çok çok üzüldüm, Rabbim sabrını versin ne desek boş, acını dindirmez ama acını paylaştığımı bilmeni isterim.
Yatutarsa cinsiyeti kesin erkekmiş, Allah gönlünün muradını verdi çok sevindim
Bilgecebuk bir kız bir oğlanmış nasıl güzel bir duygu Allahım bağışlasın
Badezuzum da benle birlikte gitmiş, onla tartıştığımı sanmış çoğu kişi ama yok öyle bişey. Anne kartaaaalll çabuk geeellll

Ayrıcaa burda yokluğumu hisseden, beni merak eden,soran tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim

Bi de... bi de... bi de... Özellikle cezalı olduğum bu sürede beni Face alemlerinde asla yalnız bırakmayan Filizime ve asyaerenime de ayrıca çok çok teşekkür ederimmmmm

Hepinizi çok öpüyorum

selam guzel anne adaylarii :) ben de yeni katildim araniza. kasim annesi olcam ben de ins. sat 2 subat.tam 15 haftaligiz dr.umuz oglusumuzun olacagini soyledi. cok ozledim oglusumu 1 haftadir goremiyorum insan surekli gitmek istiyor dr.a ya

hoşgeldin cnmmmmmm
yaaa sorma benim daha 25 gün var doktora..offffffff

ayy Allah kolaylık versin cnmm bende bugün dağ gibi ütü yaptım..daha bir dağım daha varrrrr
çok ayakta durma dinlenerek yap

canım nasılsın?Muhabbetimiz de yarı da kaldı mapısa düşünce
Şu atlet, don, erik olayına koptum ama yaaa
öpüyorum çok çok minnakını ve seni

anammm kııııııı geldin miiii.oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

gel seni bi öpeyimmmmm anneli kuzuluuuuuuuuuuuuuu
naptın mahpıslardaaaa..bize boncuktan tesbih neyim ördünmüüüüüüüüüüü
ohoh maşallah cicilerinizi güle güle kullanın..inşallah haftaya da ben bi alışverişe çıkarım..gerçi hala herşeyim oluyo ama heves ediyommmmmmmmmmmmmmmm

yavr kuşum gel sarılalımmmmmmmmm
Napayım kuzum hiç bişe yapmadım paso gezdim
Teşekkür ederim kuzum daha iyi sizlerin olsun benim zaten bu sene yazlık ihtiyacım vardı, hamiş kontenjanından giriş yapmış oldum Malum buralar çok sıcak şöyle efil efil kapriler,taylar, ve hamiş pijama takımları aldım 2-3 tane. Ayrıca koca memişlerime artık sütyenler olmuyodu onları da aldım
Bi de bir tanecik hamiş tişörtüüüüü benim göbek kocaman oldu kuzum yaaa

Hoşgeldinn Allah bir daha düşürmesin seni Bize boncuktan kuş yaptınmı?
Bebeğinde iyiymiş maşallah kızçen olcak he ne güzel off ben çok sabırsızlanıyorum bebğimi göremedim daha..

Kızlar sizdede oluyormu bu?Tatlı yediğimde bütün vücudum kabarık kaşınıyor dün meyve yedim o bile kabartırdı vücudumu salı günü dr gidicim inşallaj ozaman sormayı düşünüyorum ama merak ettim..

Hoşgeldinn Allah bir daha düşürmesin seni Bize boncuktan kuş yaptınmı?
Bebeğinde iyiymiş maşallah kızçen olcak he ne güzel off ben çok sabırsızlanıyorum bebğimi göremedim daha..

Yapmadım ama bu gece yapayım bari konacak pencerene bekle yavrumm
Kuzum ben 11+5te öğrendim kızımı benimde 2 hafta sonra randevum ama içim içimi yiyor, sürekli eşime diyorumki hadi gidip dinleyelim kalbini ama yokkkk izin vermiyo neyse beklicez bakalım.
Bol bol ayetel kürsi okuyorum elim karnımda ve hep diyorum Allahım yavrum sana emanet diye. sen de öyle yap kuzum. Elden bişe gelmez evlatlarımız Rabbime emanet

canım hiç böyle bişe duymadım topikte ama belki bişeler alerji yapmıştır sana, doktoruna mutlaka danış

valla kuzum Allah yardımcın olsun sizin memleket fena sıcak oluyoooo..şöyle robadan elbiseler bulursan al kuzum ince kumaş..en azından tek parça olur..
yaaasorma bende hamile sütyeni alcam artık..hem normal sütyenler rahatsız ediyo..çok büyümedi benimkiler ama sanırım 1 beden attı
ben sadece az kilolu gibi oldum..hatta otobüste yer vermediğim insanlar tip tip suratıma bakıyo..hamileyim diye kolye yaptırıcam onlara karşı
ama zaten 3. aydan sonra çıkıyomuş göbüş..bakalım hazırana kadar benimde epeyce belli olur

elbise de alcam kuzum almammııııı accık daha karnım büyüsün de
Yaaa sorma yaşlı teyzeler beni kaldırıyodu hep, ben de kalkamam hamileyim diyorum
Bugün de bindim kimse yer vermiyo, 16-17 yaşlarında bi oğlana gözümü diktim dedim hamileyim kalk çok fenayım biliyom ama yol uzundu napayımmm

canım benim beta hcg 2815 ve 4 hafta 6 günlük ,bu değere güzel doktor fakat kese görünmedi 2000 in üstünde görülür genelde dedi. hiç ağrım kanamam yok , dış gebelikmi diye korkuyorum.
canım şimdi bunları düşünmek için erken zor ama 3 hafta sabırla beklemen lazım belli olmaz doktorun dediği gibi 9 haftaya kadar herşey olabilir inşallah bebişin senle olur
yaaaaaaaaa çok sevindim tekrar burada yazdığını gördüğüme hergün gel diye yolunu gözlüyodum valla buraların tadı tuzu kaçtı sensiz ve badesiz çok mutluyum şuan
ayy Allah kolaylık versin cnmm bende bugün dağ gibi ütü yaptım..daha bir dağım daha varrrrr
çok ayakta durma dinlenerek yap

hihi cnm yarısını oturarak yaptım baktım ı ıh kalktım ayaga bitti Allah a şükür terledim çok ya çok sıcakkk kocaeli

yaaaaaaaaa çok sevindim tekrar burada yazdığını gördüğüme hergün gel diye yolunu gözlüyodum valla buraların tadı tuzu kaçtı sensiz ve badesiz çok mutluyum şuan

balımmmmmmm Ben de çookk özledim sizleri ve muhabbetlerimizi
Sen nasılsın oğluş nasıllll

Son düzenleme:

inş canımmm gezerız.havalar gercekten guzel gıdıyor yaz geldı artık sanırım
ne demek şekerimmm bidaha düşme mapuslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…