hoşgeldin cnmmmmmm
yaaa sorma benim daha 25 gün var doktora..offffffff
HOŞGELDİNNNNNN..şükür kavusturana canım.bı daha gitme olur mu çok özledık seni bizSelam kızlaaaaaaarrrMahbıslık bitti artık çok özledim sizleri Gerçi takip ettim hep
Ben iyiyim çok şükür kızımla göbek büyütüyoruzBu hafta bol bol alışveriş yaptık, kıyafetlerimin çoğu olmuyodu, kızıma da bi kaç şey aldık Eşim de belini incittiği için raporlu, evde dinleniyo, allahtan çabucak iyileşti de evde olması daha çok benim işime yaradı
Toipkten aklımda kalanları yazmak istiyorum
Ankakuşu çok çok üzüldüm, Rabbim sabrını versin ne desek boş, acını dindirmez ama acını paylaştığımı bilmeni isterim.
Yatutarsa cinsiyeti kesin erkekmiş, Allah gönlünün muradını verdi çok sevindim
Bilgecebuk bir kız bir oğlanmış nasıl güzel bir duygu Allahım bağışlasın
Badezuzum da benle birlikte gitmiş, onla tartıştığımı sanmış çoğu kişi ama yok öyle bişey. Anne kartaaaalll çabuk geeellll
Ayrıcaa burda yokluğumu hisseden, beni merak eden,soran tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim
Bi de... bi de... bi de... Özellikle cezalı olduğum bu sürede beni Face alemlerinde asla yalnız bırakmayan Filizime ve asyaerenime de ayrıca çok çok teşekkür ederimmmmm
Hepinizi çok öpüyorum
ya bende sinir oluyom erkeklere dadanın kaldırın dimi..ne biliyon hamilemi hastamı ağrısımı var..kızlara dadanıyolar..ben işten dönüyom teyze gezmelerden..töbe töbeeee..bende hamile kalana kadar hep yer verdim ama artık mümkünnn değil valla..o trafikte gitdur yapa yapa kusarım milletin üzerineelbise de alcam kuzum almammıııııaccık daha karnım büyüsün de
Yaaa sorma yaşlı teyzeler beni kaldırıyodu hep, ben de kalkamam hamileyim diyorum
Bugün de bindim kimse yer vermiyo, 16-17 yaşlarında bi oğlana gözümü diktim dedim hamileyim kalkçok fenayım biliyom ama yol uzundu napayımmm
canım şimdi bunları düşünmek için erken zor ama 3 hafta sabırla beklemen lazım belli olmaz doktorun dediği gibi 9 haftaya kadar herşey olabilir inşallah bebişin senle olur
yaaaaaaaaa çok sevindim tekrar burada yazdığını gördüğüme hergün gel diye yolunu gözlüyodum valla buraların tadı tuzu kaçtı sensiz ve badesizçok mutluyum şuan
hihi cnm yarısını oturarak yaptım baktım ı ıh kalktım ayaga bitti Allah a şükür terledim çok ya çok sıcakkk kocaeli
hosbuldummmm :)) sen deyince buraya da.bi dadanayim dedim..yaa benim de ayni sekilde ayrintili ultrasona gitcem taaa 5 hafta sonra 3 lu taramam var aslinda da yaptiirmicam onu onun icin bebisimi de goremicemama ben dayanamqm insan merak ediyor iyi mi degil mi diye her an. giderim bi iki haftaua kontrole
canım benim beta hcg 2815 ve 4 hafta 6 günlük ,bu değere güzel doktor fakat kese görünmedi 2000 in üstünde görülür genelde dedi. hiç ağrım kanamam yok , dış gebelikmi diye korkuyorum.
pazar pazar sabahın 5.20 sınde kalkmıs bır hamıleden hepinize günaydııııınnnnnnn....
dun kontrolum vardı bebişimi gördüm selamı var teyzelerıne ve arkadaslarına:) iyiydi çok şükür yok bi problem.çıkmısken dısarıda yemek yıyelım dedık yemez olaydım dun eve geldiğimden berı mıdem bulanıyorbünye alışık değil tabıı adam gibi bıseyler yemeye.aklım çıktı yediğim yerde çıkartırım dıye.azıcık yıyebıldım korkudan ama o bıle yetti veee tam da bunları yazarken olan oldu yıne.zor yetiştim lavaboya dr um 16 haftan bıtınce bıter bulantılar dedı ama bıtecek gıbı değil maalesef.gece uyudum uyandım mıdem bulantı bu nasıl bı şey yaaa ( annem 3 tane doğurmus 1 defa çıkartmamıs.2 ablam var bırı 3 tane doğurdu diğerı 2 tane doğurdu bır kere mıdelerı bulanmamıs.öyleyse ben neden böyleyım
Günaydın kızımın teyzoşları 10 saatlik uykunun verdiği dinçlikle kalktım güzel bir güne
Bugün sayfaya uğrayan olmaz ama yine de anlatayım :) benim yavru artık ani hareket etmemi istemiyor anide kastım hızlı tam olarak şöyle oturduğum yerden gebe olmadan önce kalktığım gibi kalmkmaya çalışıyorum ama artık mümkün değil hemen ağrı giriyor karnıma yavaş dikkatli ve özen göstererek kalkmamı istiyor benim kız :) 2-3 kere ağrı girince karnıma keşfettim 4 aylık oldu sayılır son haftamız artık hamilesin dikkat et diyor vucudum umarın anlatabilmişimdir
Ya ben bu sabah tartıldım.62 ile hamile kalmıştım şu an 13 hafta bitiyor 65 olmuşum .İyiki de bulantım varmış ha olmasa ne olurmuşum acaba?.Sizde durumlar nasıl?İlk hamileliğimde 18 kilo almıştım.
Allahım hepimize sağlıklı doğum ve sağlıklı bebişler verir insallah...
ben bitirdim şükür ütüledim yerleştirdim eşim iş kıyafeti getirdi ama onlar bişi değiş 3 4 parça bişey benim evin konumu berbat güneye bakıyor kışın doğru dürüz dogalgaz gelmiyor ama yazınnnn şuan bile cehennem gibi ter içinde kaldıkstanbulda sıcak ama şükür evimin konumundan dolayı içersiserin şu an..benim de 1 sepetkaldı onları da bugün yapabilirim inşallahhhhh
Ya ben bu sabah tartıldım.62 ile hamile kalmıştım şu an 13 hafta bitiyor 65 olmuşum .İyiki de bulantım varmış ha olmasa ne olurmuşum acaba?.Sizde durumlar nasıl?İlk hamileliğimde 18 kilo almıştım.
Allahım hepimize sağlıklı doğum ve sağlıklı bebişler verir insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?