2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
iyi geceler kızlar ben yine öğrenemedim dün cinsiyetini.çatlayacağım vallahi.2 hafta sonra 42lü tarama var belki o zaman öğrenebilirim ne yapalım bekleyeceğiz artık.neharcım sen de hoş geldin canım.

hoşgeldin cnmmmmmm
yaaa sorma benim daha 25 gün var doktora..offffffff

hosbuldummmm :)) sen deyince buraya da.bi dadanayim dedim..yaa benim de ayni sekilde ayrintili ultrasona gitcem taaa 5 hafta sonra 3 lu taramam var aslinda da yaptiirmicam onu onun icin bebisimi de goremicem ama ben dayanamqm insan merak ediyor iyi mi degil mi diye her an. giderim bi iki haftaua kontrole

HOŞGELDİNNNNNN..şükür kavusturana canım.bı daha gitme olur mu çok özledık seni biz

pazar pazar sabahın 5.20 sınde kalkmıs bır hamıleden hepinize günaydııııınnnnnnn....
dun kontrolum vardı bebişimi gördüm selamı var teyzelerıne ve arkadaslarına:) iyiydi çok şükür yok bi problem.çıkmısken dısarıda yemek yıyelım dedık yemez olaydım dun eve geldiğimden berı mıdem bulanıyor bünye alışık değil tabıı adam gibi bıseyler yemeye.aklım çıktı yediğim yerde çıkartırım dıye.azıcık yıyebıldım korkudan ama o bıle yetti veee tam da bunları yazarken olan oldu yıne.zor yetiştim lavaboya dr um 16 haftan bıtınce bıter bulantılar dedı ama bıtecek gıbı değil maalesef.gece uyudum uyandım mıdem bulantı bu nasıl bı şey yaaa( annem 3 tane doğurmus 1 defa çıkartmamıs.2 ablam var bırı 3 tane doğurdu diğerı 2 tane doğurdu bır kere mıdelerı bulanmamıs.öyleyse ben neden böyleyım

Günaydın kızımın teyzoşları 10 saatlik uykunun verdiği dinçlikle kalktım güzel bir güne

Bugün sayfaya uğrayan olmaz ama yine de anlatayım :) benim yavru artık ani hareket etmemi istemiyor anide kastım hızlı tam olarak şöyle oturduğum yerden gebe olmadan önce kalktığım gibi kalmkmaya çalışıyorum ama artık mümkün değil hemen ağrı giriyor karnıma yavaş dikkatli ve özen göstererek kalkmamı istiyor benim kız :) 2-3 kere ağrı girince karnıma keşfettim 4 aylık oldu sayılır son haftamız artık hamilesin dikkat et diyor vucudum umarın anlatabilmişimdir

Günaydın kızlar iyi pazarlar herkez iyidir inşallah? Sabah öğürmeleri hariç benim bulantılar geçti gibi ama gala herşeyi yiyemiyorum iştah gelmedi daha. Wc ye çok sık gitmeye başladım bir de yemekten sonra ki çok fazla yemediğim halde nefes darlığı yaşıyorum sizde olan varmı ve çarşamba kontrolü iple çekiyorum ya kızlar ben erkek işaretlmiştim ama bu hafta tam netleşicek kız derse nasıl düzelticem bakalım?

günaydın herkese kahvaltımı yaptım geldim bugün benm için hareketli bir gün olacak son çamaşırları attım makineye ütülediklerimi yerleştirdim, şimdi duş zamanı, sonra uzunnnn bir aradan sonra saçlarımı düzleştirmeye karar verdim gene üşenmez isem en son düzleştirdiğimden beri 3 4 parmak uzadılar sanırım :) eşim 2 saat önce işten geldi ben bunları yapana kadar oda uyur sonrada dışarı çıkarız birazzz

Günaydınn HerkeseGençlik bayramınız kutlu olsun.Dün kendime beyaz bir hamiş pantoşu aldım .Çok beğendim kendimde 40 beden aldım şu an iyi ama sonra dar gelir mi acaba?:26:Neyse 42 beden kot hamileler için olandan almıştım oda çok bol geliyor.Şu an kaç bendensek onu alacağız değil mi?Evde iki kaprim var 42 beden onlar normal hamilelik için değil ama baktım rahat oluyor.Ama şortum yok:44:

Bu arada yarın kontrolum var.Acaba ne diyecek bana önce kız sonra oğlan değince güvenemiyorum doğrusu.Ben de erkek işaretlemistim.

ya bende sinir oluyom erkeklere dadanın kaldırın dimi..ne biliyon hamilemi hastamı ağrısımı var..kızlara dadanıyolar..ben işten dönüyom teyze gezmelerden..töbe töbeeee..bende hamile kalana kadar hep yer verdim ama artık mümkünnn değil valla..o trafikte gitdur yapa yapa kusarım milletin üzerine
iyi yapmışsın tatlım..sonuçta artık durumumuz özel..yer istemek en çok bizim hakkımız..

stanbulda sıcak ama şükür evimin konumundan dolayı içersiserin şu an..benim de 1 sepetkaldı onları da bugün yapabilirim inşallahhhhh

iyi yaptın cnm..burada sohbetler çok güzel ilerliyo..
vala ben doktora gidemiyom 1 ay sonra gel dedi..şimdi iki haftaya gidip ne diycem kadınabebomu özledim doktor hanımmmmmmmmmmmmmmm

canım benim beta hcg 2815 ve 4 hafta 6 günlük ,bu değere güzel doktor fakat kese görünmedi 2000 in üstünde görülür genelde dedi. hiç ağrım kanamam yok , dış gebelikmi diye korkuyorum.

Canım aklına hemen kötü şeyler getirme. Bende 2012 ağustosta dış gebelik geçirdim. 5. haftalarda kese yoktu, çok erken demişlerdi haftaya bakalım tekrar demişlerdi ama betamda düşüktü zaten 150 lerde falandı. Dış gebelikte beta normal gebeliğe göre daha geç yükseliyor. Ve iki güne bir ikiye katlamıyor %66 nın altında artıyor. Ama ikiye de katlayabilir bende öyle olmuştu. Senin değerin haftana göre çok çok iyi dış gebelik gibi durmuyor hiç. Bazen ultrason cihazından da kaynaklanabilir görünmemesi. Ben dış gebelikten sonra geleceğe umutla bakanlar topiğinde yazıyorum genelde araya buraya da bakınıyorum. Orda da çoğu arkadaşımız şimdi hamile. İstersen onlarla da paylaşabilirsin durumunu hepsi deneyimli arkadaşlar. Kendini hiç korkutma normal rahimiçi gebelik gibi duruyor değerlerin...

ya cnm işte herbünye farklı oluyomuş..sen daha hassassın demekki.bende kusma olmadı ama bulantı bi ara çok yoğundu..annem öyle bulantı bile yaşamamış..anlamadım ki bizim nesil çürük mü neeee
inşallah yakında biter seninde bulantıarın..

Ya ben bu sabah tartıldım.62 ile hamile kalmıştım şu an 13 hafta bitiyor 65 olmuşum .İyiki de bulantım varmış ha olmasa ne olurmuşum acaba?.Sizde durumlar nasıl?İlk hamileliğimde 18 kilo almıştım.
Allahım hepimize sağlıklı doğum ve sağlıklı bebişler verir insallah...

günaydın cnmmm..aaaa olmaz mııı arada bir de olsa ben gelir bakarım cicimmmmm:126:

bende yataktan öyle hemen kalkamıyorum artık bel ağrılarım başladı..çok ayakta kalırsam bebiş isyan edip ağrılarla uyarıyo anneyi..
artık öyle hızlı gonzales gibi hareket edemeyeceğimizi öğrenicez sanırımmmm

cnm yaa çok kilo almamışsın kiiii.arkadaşım 4,5 aylık 6 kilo aldı..ama hi,ç bulantı yaşamadı..başka bir arkadasım hala kusuyor 4 aylık 6 kilo verdibünyeyle alakalı sanırım..bende 2 kilo verdim.ama yavaştan başlarız almaya..şimdi zaten yaz geliyo sıcaktan yiyemeyiz pek..karpuz bizi kurtaracak inşallahhh

herkese günaydın kızlar ve minik kelebekler.iyi pazarlar olsun hepimize.NEHAR sende tekrardan hoşgeldin özlemişim seni takip etmeyi bugün yazılarını okuyunca farkettim:)

stanbulda sıcak ama şükür evimin konumundan dolayı içersiserin şu an..benim de 1 sepetkaldı onları da bugün yapabilirim inşallahhhhh
ben bitirdim şükür ütüledim yerleştirdim eşim iş kıyafeti getirdi ama onlar bişi değiş 3 4 parça bişey benim evin konumu berbat güneye bakıyor kışın doğru dürüz dogalgaz gelmiyor ama yazınnnn şuan bile cehennem gibi ter içinde kaldık

bennnde su ana kadar 3,5 kilo aldım ama 1 aydır 500 gr falan almışım mide bulantım olmadı ama ben bebegi ögrendigim gün sigaryaı bıraktım sanırım ilk 1 2 ay onun şeyiyle çok yedim aldım 2 3 kilo inşallah 15 kiloyla falan kapatırsam süper olcak hedef 15 16 yani daha 13 kilo hakkım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…