2013 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    440
oooffffffffff çok moralim bozuk arkadaşlar 4 hafta 6 günlük hamileyim ve beta hcg 2815 çıktı ama karından bakınca kese görünmedi, beta hcg artışım düzenli bi sorun yok dedi doktor fakat kese 2000 üzeri görünüyormuş benim niye görünmedi sorun ne olabilir ?

benim 6 haftalıkken kese görünmüştü, değerlerini kontrol et ve telaşlanma cnm inş. kötü bişey yoktur görürsün keseyi 1-2 haftaya kadar.

bikaç gün bekle yeniden doktora git cnm..bhcg 2 günde bir ikiye katlanıyor değerin yükseldikçe kese büyür ortaya çıkar..

pazartesi günü adetim 1 gün geçtiği için beta hcg baktırmıştım 482 çıktı ve doktor hamilesin dedi, cumartesi yani dün kese için gittik, değer 2815 çıktı fakat görünmedi, yani adetim geçeli 6 gün oluyor , görünmemesi normalmi acaba ama değerim düzenli artıyor ve değer 2000 olunca görünüyormuş kese

degerını 2 gunde bır olctur kanda 2 gunde 1 2 katına cıkarsa sorun yoktur canım ..
buarada vajınal bakılabılır benımde keseyı zorr buldu dr vajınal bakmıstı

günaydınlarrrrrrrrrrrr kızlarr nasılsınızzzzz pazar gunu havalar cok guzell kocaları evde olanlar sanslı degerlendırırler bizse gene evde pinekliyoruzzzzzz
aksama dıcem cıkartırsa tabiii pant. hıc bıseyım olmuyo artık almam lazım hem salı gunude teyzemın kızının mevlutü var

Günaydın hamile kader arkadaşlarım. Bende 2 kızıma 14+4 günlük hamileyim. Gurbette olunca benle ve kızımla ilgilenecek kimsemiz yok. İlk hamileliğimde rahatsızlandığımda düşünecek kimse yoktu şimdi ise kızım var ben yemek yemesemde yedirmem gereken kızım var. Yemek fazla yapamıyorum. Sanırım herkezde olduğu gibi akşamları karnımın şişkinliğinden uyuyamıyorum ve erkende kalmak zorunda kalıyorum. Kızım anne hadi kalk sabah oldu diyor sabahın 7 sinde. Herkeze rahat hamilelik geçirmeniz dileğiyle.

tünaydın kızlar sabah 8 den beri acildeydik.eşim rahatsızlandı,şiddetli baş dönmesi var tesadüf nöroloji dr u varmış acilde,serum taktılar ama yarın için randevu aldım tomoğrafiye girmesi lazım dedi.kızlar dua edin ne olur hayırlı haberlerle dönelim.daha çok genç ama yaaa

çok gecmıs olsun ınsallah sorunsuz cıkar

canım keseyi görmemen çok normal niye moralini bozuyorsun ki? ben 5 haftalıkken öğrendim 3000 küsür dü değerim 6. haftada keseyi görmüş oldum. henüz erken?

kizlar bir sey sorcam ben normalde zayif biriyim el, kol fln cocuk gibi :) Minimum 41 kg maksimum da 44 olmus biriyim. Kilo alinca sadece kalcam ve bacak ust kismim aliyor. Simdi gebelikte de boyle oldu bacaklar ve kalca aldi. Boyle durumda olan var mi? Yuruyus mu yardimci olur ne yapmak lazim bilemedim?

iyi geceler kızlar ben yine öğrenemedim dün cinsiyetini.çatlayacağım vallahi.2 hafta sonra 42lü tarama var belki o zaman öğrenebilirim ne yapalım bekleyeceğiz artık.neharcım sen de hoş geldin canım.

HOŞGELDİNNNNNN..şükür kavusturana canım.bı daha gitme olur mu çok özledık seni biz

Hoşgeldin canım şükür kavuşturana allah bir daha düşürmesin :)) kızçen nasıl sen nasılsın

herkese günaydın kızlar ve minik kelebekler.iyi pazarlar olsun hepimize.NEHAR sende tekrardan hoşgeldin özlemişim seni takip etmeyi bugün yazılarını okuyunca farkettim:)

inş canımmm gezerız.havalar gercekten guzel gıdıyor yaz geldı artık sanırım

ne demek şekerimmm bidaha düşme mapuslara

Hoşşşbuldukk teyzeleri.biz de sizleri özledikkkk hem de çoooooookkk

smdmr geçmiş olsun kuzum, ben de tam bulantılarım geçti derken geçen bi kızartma yedim gece zor attım kendimi, öyle kötü olmuştumki küçük dilim zarar görmüş 2 gün gırtlak ağrısı çektim. dikkat et sen de dışarda yediğin bişe dokunmuştur. salata felan yemiyorum ben artık dışarda, belki temiz yıkanmaz diye

burcucummm sana da iyi pazarlar gurbette olmanın verdiği üzüntü var sende de,yalnız değilsin canımcım. benim ailem yurt dışında ve gelip gidemiyolar,2sene önce gördüm onları düşün,biz de skype dan idare ediyoruz.kaynana desen zaten hayır yok. burası da küçük bir köy, karakolda da tek evli personel benim eşim, inan kimsem yok, bazen öyle çok ağlıyorumki herkes sağlıklı mutlu olsun da bebeklerimiz doğunca belki daha katlanır olur yalnızlık
Kızım da iyi teyzesi büyüyo sanırım, göbüşüm çok çıktı. senin kızoşun nasıl

Kızlar selaamm
kahvaltı yaptık bir bakayım kim var kim yok dedim. Kız neharr mapus bitti mi? Allah düşürmesin bir daha!!!
Kızlar dün bir tanıdık hemişre yakınımla denk geldim ,aile hekimliğindeymiş. Şu kalp atışı muhabbetini sordum.
16 haftalık ta yine çok duyulmayabilir ama merak ettiğinde gidip kontrol ettirebilirsin dedi. Aile hekimliğine kayıt yaptırdıysan hamilelik süresince seni takip etmek ve 4 defa çağırmak zorundalar aksi halde primleri kesintiye uğrar dedi. Kan, idrar vs yaptırabilirsin 20. ci haftalardan sonra tetanoz aşında var eğer daha önce hiç uygulanmadıysa 2 doz olman gerekecek dedi...
yarın öğleden sonrası için beni çağırdı, seni bi kontrolden geçireyim dedi... bakalım bebişimin kalp atışını duyabilecek miyim orada

Son düzenleme:
ay evi toplıcam hıc toplayasım yok daha kahvaltıdan yenı kalktık sayılır masada hala bıseyler duruyorr üsenıyorum yemekten sonra agırlık çöküyor
buarada ben takvımımı degıstrıdım kızlar bu zamana kadar hep aynı gıdıyorduk sımdı 4 gun onde gıdıyormus bebegım bu durumda olan varmıydı

duyarsın canım arkadasımda gıdıyor dınlıyor devamlı :) aşı ben olmıcam dr ıstemıyor ablamda olmamıstı zaten .
benım takvmde sana yaklastı 4 gun onden gıdıomus bebegım neden öle oluyor acaba

canım anladığım kadarıyla karnından bakmış. topikte ben de dahil çoğumuz vajenden muayeneyle gördük keseyi, sıkma canını değerlerin çok iyi dış gebelik vs olmaz
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Sıcaklardan olabilir hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin

canım egzersizlere başladığın zaman o bölgelerini çalıştıracak hareketlere ağırlık verebilirsin tabi ki çok fazla zorlanmadan.vyürüyüşlere de ben başladım artık,günde 30-40 dk

bitti kuzum bittiii sağlık ocağı takibe aldı beni ama ultrason cihazı yokmuş çok canım sıkıldı yavvv

Kızlar ben süt ürünlerini çok sevmeme rağmen mide bulantısı ve ekşime yapıyor. Kalsiyum alamıyorum diye üzülüyordum ki şunu öğrendim; yarım demet roka, neredeyse 1 bardak süte eş değer kalsiyum içeriyor. Ben artık sürekli roka yiyorum, salatasını yapıyorum. eğer bu süt ürünlerini alamayan varsa diye paylaşayım dedim

bakalım bir kontrolden geçecem sormak istediğiniz varsa danışırım. ben okulda da aşı olmamıştım. 2 doz kadar olmam gerekecekmiş... dr. neden istemiyor ki??? bişey dedi mi açıklama olarak?
bebeğine maşallah canım, oluyor öyle önden yada geriden gelme durumu. benimki de 3gün geriden geliyor. ama bildiğim kadarıyla önden yada geriden gelmesi doğum tarihini değiştirmiyormuş? ne kadar doğru bilmiyorum...

ben demıstım daha once dr soylemıstı kuzum roka baya faydalıymıs hatta maydonozda ye dedı ama dusuk tehlıkem var dıye ben yemedım
sıcak sut ıc ekşitmez ozaman ben soguk ıcıyorum ama yatarken ıcıp yatıom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…