oooffffffffff çok moralim bozuk arkadaşlar 4 hafta 6 günlük hamileyim ve beta hcg 2815 çıktı ama karından bakınca kese görünmedi, beta hcg artışım düzenli bi sorun yok dedi doktor fakat kese 2000 üzeri görünüyormuşbenim niye görünmedi sorun ne olabilir ?
oooffffffffff çok moralim bozuk arkadaşlar 4 hafta 6 günlük hamileyim ve beta hcg 2815 çıktı ama karından bakınca kese görünmedi, beta hcg artışım düzenli bi sorun yok dedi doktor fakat kese 2000 üzeri görünüyormuşbenim niye görünmedi sorun ne olabilir ?
tünaydın kızlar sabah 8 den beri acildeydik.eşim rahatsızlandı,şiddetli baş dönmesi var tesadüf nöroloji dr u varmış acilde,serum taktılar ama yarın için randevu aldım tomoğrafiye girmesi lazım dedi.kızlar dua edin ne olur hayırlı haberlerle dönelim.daha çok genç ama yaaa
iyi geceler kızlar ben yine öğrenemedim dün cinsiyetini.çatlayacağım vallahi.2 hafta sonra 42lü tarama var belki o zaman öğrenebilirim ne yapalım bekleyeceğiz artık.neharcım sen de hoş geldin canım.
HOŞGELDİNNNNNN..şükür kavusturana canım.bı daha gitme olur mu çok özledık seni biz
Hoşgeldin canım şükür kavuşturana allah bir daha düşürmesin :)) kızçen nasıl sen nasılsın
herkese günaydın kızlar ve minik kelebekler.iyi pazarlar olsun hepimize.NEHAR sende tekrardan hoşgeldin özlemişim seni takip etmeyi bugün yazılarını okuyunca farkettim:)
inş canımmm gezerız.havalar gercekten guzel gıdıyor yaz geldı artık sanırım
ne demek şekerimmm bidaha düşme mapuslara
Kızlar selaamm
kahvaltı yaptık bir bakayım kim var kim yok dedim. Kız neharr mapus bitti mi?Allah düşürmesin bir daha!!!
Kızlar dün bir tanıdık hemişre yakınımla denk geldim ,aile hekimliğindeymiş. Şu kalp atışı muhabbetini sordum.
16 haftalık ta yine çok duyulmayabilir ama merak ettiğinde gidip kontrol ettirebilirsin dedi. Aile hekimliğine kayıt yaptırdıysan hamilelik süresince seni takip etmek ve 4 defa çağırmak zorundalar aksi halde primleri kesintiye uğrar dedi. Kan, idrar vs yaptırabilirsin 20. ci haftalardan sonra tetanoz aşında var eğer daha önce hiç uygulanmadıysa 2 doz olman gerekecek dedi...
yarın öğleden sonrası için beni çağırdı, seni bi kontrolden geçireyim dedi... bakalım bebişimin kalp atışını duyabilecek miyim orada
canım anladığım kadarıyla karnından bakmış. topikte ben de dahil çoğumuz vajenden muayeneyle gördük keseyi, sıkma canını değerlerin çok iyi dış gebelik vs olmazoooffffffffff çok moralim bozuk arkadaşlar 4 hafta 6 günlük hamileyim ve beta hcg 2815 çıktı ama karından bakınca kese görünmedi, beta hcg artışım düzenli bi sorun yok dedi doktor fakat kese 2000 üzeri görünüyormuşbenim niye görünmedi sorun ne olabilir ?
çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. Sıcaklardan olabilir hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyintünaydın kızlar sabah 8 den beri acildeydik.eşim rahatsızlandı,şiddetli baş dönmesi var tesadüf nöroloji dr u varmış acilde,serum taktılar ama yarın için randevu aldım tomoğrafiye girmesi lazım dedi.kızlar dua edin ne olur hayırlı haberlerle dönelim.daha çok genç ama yaaa
canım egzersizlere başladığın zaman o bölgelerini çalıştıracak hareketlere ağırlık verebilirsin tabi ki çok fazla zorlanmadan.vyürüyüşlere de ben başladım artık,günde 30-40 dkkizlar bir sey sorcam ben normalde zayif biriyim el, kol fln cocuk gibi :) Minimum 41 kg maksimum da 44 olmus biriyim. Kilo alinca sadece kalcam ve bacak ust kismim aliyor. Simdi gebelikte de boyle oldu bacaklar ve kalca aldi. Boyle durumda olan var mi? Yuruyus mu yardimci olur ne yapmak lazim bilemedim?
bitti kuzum bittiiiKızlar selaamm
kahvaltı yaptık bir bakayım kim var kim yok dedim. Kız neharr mapus bitti mi?Allah düşürmesin bir daha!!!
Kızlar dün bir danıdık hemişre yakınımla denk geldim ,aile hekimliğindeymiş. Şu kalp atışı muhabbetini sordum.
16 haftalık ta yine çok duyulmayabilir ama merak ettiğinde gidip kontrol ettirebilirsin dedi. Aile hekimliğine kayıt yaptırdıysan hamilelik süresince seni takip etmek ve 4 defa çağırmak zorundalar aksi halde primleri kesintiye uğrar dedi. Kan, idrar vs yaptırabilirsin 20. ci haftalardan sonra tetanoz aşında var eğer daha önce hiç uygulanmadıysa 2 doz olman gerekecek dedi...
yarın öğleden sonrası için beni çağırdı, seni bi kontrolden geçireyim dedi... bakalım bebişimin kalp atışını duyabilecek miyim orada
duyarsın canım arkadasımda gıdıyor dınlıyor devamlı :) aşı ben olmıcam dr ıstemıyor ablamda olmamıstı zaten .
benım takvmde sana yaklastı4 gun onden gıdıomus bebegım neden öle oluyor acaba
Kızlar ben süt ürünlerini çok sevmeme rağmen mide bulantısı ve ekşime yapıyor. Kalsiyum alamıyorum diye üzülüyordum ki şunu öğrendim; yarım demet roka, neredeyse 1 bardak süte eş değer kalsiyum içeriyor. Ben artık sürekli roka yiyorum, salatasını yapıyorum. eğer bu süt ürünlerini alamayan varsa diye paylaşayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?